kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 20 λεπτα και ειμαι στο 4%!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Υπ'οψιν κανονικα ειναι ουτε 1 λεπτο το download του firm....απλα σερνετε το κ@λοkiess Edit...και στο τελος δε θα γινει παλι....εγω το κλεινω και δοκιμαζω αργοτερα σε αναλογη φαση Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 το κινητο πρεπει να ειναι κλειστο η ανοιχτο για να γινει η ενημερωση? συμφωνα με τις οδηγιες του κιες δεν ανεφερε πουθενα κατι οτι πρεπει να ειναι κλειστο... 45 λεπτα μετα ειναι στο 16% και το εχω ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ακόμα κατεβάζει το Firmware. Μόλις το κατεβάσει θα μπει το κινητό σε Download Mode για να γίνει η αναβάθμιση και μετά θα κάνει επανεκκίνηση για να ανοίξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostelos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 παιδια HELP πηγα να κανω αναβαθμιση απο το kies στην τελευταια προχθεσινη εκδοση για καποιο λογο εβγαλε ερρορ το kies και τωρα εχει κολλησει το τηλ σε μια οθνη η οποια λεει firmware upgrade encountered an issues. please select recovery mode in kies and try again.. τι κανουμε? δοκιμασα και απο οντιν να περασω το firmware αλλα βγαζει fail.. HELP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 ναι τετοια λεγε μας να μας φτιαχνεις... ειναι στο 62% στο κατεβασμα εμενα εκανες τα παντα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 κανα νεο παιδια απο την καινουργια γερμανικη ρομ? την εχει κανει καποιος ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) πριν κανα 10 λεπτο τη κατεβασε το κιες (εκανε 2 ωρες και 45 λεπτα) και τωρα τη περναω, ειμαι στο 50% μετα απο 3 ωρες και 15 λεπτα το κινητο ειναι ετοιμο... διαφορες? μπαααααααααα τουλαχιστον οχι εμφανης με μια πρωτη ματια:cool: αν και οταν ανοιγε ελεγε οτι ενημερωνει 127 εφαρμογες.... Edited September 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 πριν κανα 10 λεπτο τη κατεβασε το κιες (εκανε 2 ωρες και 45 λεπτα) και τωρα τη περναω, ειμαι στο 50% μετα απο 3 ωρες και 15 λεπτα το κινητο ειναι ετοιμο... διαφορες? μπαααααααααα τουλαχιστον οχι εμφανης με μια πρωτη ματια:cool: αν και οταν ανοιγε ελεγε οτι ενημερωνει 127 εφαρμογες.... ροοτ εκανες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με τα 'κλειδώματα' του νέου γερμανικού firmware. Έχω συσκευή Ρουμανίας COA, και έχω περασμένη την MGA MH2 Γερμανίας. Η ερώτηση λοιπόν είναι αν περάσω την τελευταία MH5 που αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες θα μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο κανονικά με Odin περνώντας το τελευταίο COA firmware σε περίπτωση που χρειαστώ Service. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Απ' ότι ξέρω δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερη έκδοση Firmware μέσω Odin εκτός και αν έχεις κρατήσει Nandroid. Λογικά λοιπόν θα πρέπει να περιμένεις να βγει το Firmware της Ρουμανίας ώστε να το περάσεις σε περίπτωση που χρειαστείς Service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ροοτ εκανες φιλε μου? update μεσω kies δε ξερω γιατι αλλα μου φαινεται οτι πεφτει λιγο γρηγορα η μπαταρια :/ 8 ωρες με μια ωρα παιχνιδι αρκετα μνμτα αρκετη ωρα αναμενο φλας, αρκεετες φωτο με φλας και οχι (ειπα να το ερευνησω λιγο :P) και με δεδομενα καμποση ωρα αλλα και wifi και ειναι στο 30% με φωτεινοτητα στο φουλ και ολα ανοιχτα για χειρονομιες πολλα παραθυρα και χωρις εξοικονομηση ενεργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Κι εγώ αυτό παρατήρησα!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 λιγοτερη αντοχη της μπαταριας ε? πφφφφ ολο το νβραδυ ανοιχτο και λιγο απο wifi τωρα αντε 10 λεπτα το πολυ και ειναι στο 15%... θα το φορτισω σε λιγο και θα δω ποσο θα μου βγαλει χωρις παιχνιδια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Εμένα μου κρατάει τα ίδια ίσως και λίγο καλύτερα. Του έκανα Hard reset όμως μετά το update μέσω kies Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 εγω δε του εκανα χρειαζεται οντως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 εγω δε του εκανα χρειαζεται οντως? Δεν χρειάζεται. Όταν βγει με το καλό η 4.3 τότε σίγουρα να κάνεις hard reset. Εχω βάλει το τελευταίο update σε γερμανικό τηλέφωνο και κρατάει το ίδιο όπως και πριν η μπαταρία (χωρίς hard reset) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 πηγα να φλασαρω απο mga (root & Custo recovery) μεσο ODIN την νεα γερμανικια εκδοση MH5 αλλα το ODIN εβγαλε FAIL ! και οσες φορες δοκιμασα να ξανα περασω την εκδοση βγαζει FAIL στην αρχη !!! και βγαζει το κινητο μονο μηνυμα συνδεση με kies select recovery mode in kies and try again .....!!! (εννοειται οτι για το restore εκανα wipe cache / facrtory reset και ολα τα φορματ πρωτα......) Τωρα αν ηθελε και κατι ακομα για την νεα εκδοση δεν το γνωριζα ! :P και το KIES εχω την εντυπωση οτι σε windows 8 δεν τρεχει γιατι δεν μου το αναγνωριζει το κινητο με τιποτα! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Έχω μπερδευτεί. Υπάρχουν 3 νέα firmwares μετά την MGA. To MGG το MH5 και το MH8. Μπορεί κάποιος να μου τα βάλει σε σειρά από το παλιότερο προς το νεότερο? Διάβασα στο xda ότι κλειδωμένο bootloader έχουν οι MGG και MH8. Για την MH5 (τελευταία γερμανική) δεν έχω διαβάσει τίποτα? Ισχύει και για αυτή το κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 πηγα να φλασαρω απο mga (root & Custo recovery) μεσο ODIN την νεα γερμανικια εκδοση MH5 αλλα το ODIN εβγαλε FAIL ! και οσες φορες δοκιμασα να ξανα περασω την εκδοση βγαζει FAIL στην αρχη !!! και βγαζει το κινητο μονο μηνυμα συνδεση με kies select recovery mode in kies and try again .....!!! (εννοειται οτι για το restore εκανα wipe cache / facrtory reset και ολα τα φορματ πρωτα......) Τωρα αν ηθελε και κατι ακομα για την νεα εκδοση δεν το γνωριζα ! :P και το KIES εχω την εντυπωση οτι σε windows 8 δεν τρεχει γιατι δεν μου το αναγνωριζει το κινητο με τιποτα! :) 1)Τρέξε το odin ως διαχειρηστη . 2)Δες αν τρέχει το kies στο backround ώστε να το κλείσεις . 3) Κλείσε firewall/antivirus Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 1)Τρέξε το odin ως διαχειρηστη . 2)Δες αν τρέχει το kies στο backround ώστε να το κλείσεις . 3) Κλείσε firewall/antivirus Οκ ολα...!!! μετα απο 20000 αποπειρες ....!!! εφαγε σκαλωμα το πισι ....... (εχω φλασαρει απειρες φορες αλλα τωρα του ηρθε να βγαλει σκαλωματα το πισι)!! :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ΟΤΑ δεν ήρθε σε κανέναν ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Παιδιά έχω την γερμανική έκδοση firmware και σήμερα εγκατέστησα την τελευταία που βγήκε XXUDMH5. Άλλαξε όμως το SELinux από permissive σε enforcing. Ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτό; Edited September 7, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά έχω την γερμανική έκδοση firmware και σήμερα εγκατέστησα την τελευταία που βγήκε XXUDMH5. Άλλαξε όμως το SELinux από permissive σε enforcing. Ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτό; Κι εμενα μεσω ΟΤΑ αυτο μου βγαζει Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά έχω την γερμανική έκδοση firmware και σήμερα εγκατέστησα την τελευταία που βγήκε XXUDMH5. Άλλαξε όμως το SELinux από permissive σε enforcing. Ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτό; Αν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι δεν μπορείς προς το παρόν να κάνεις downgrade. Όλες όταν νέα firmwares έχουν κλειδωμένο bootloader. Λογικά ούτε custom recovery θα μπορείς να μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts