tasosp1984 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Επειδή δεν ξέρω αγγλικά και παρόλο που έψαχνα στο Google δεν έβγαλα άκρη. Το smearing τι είναι? Επίσης στην 4.4.2 υπάρχουν περισσότερα προβλήματα? Τώρα έχω την 4.3 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δηλαδή αν βγάλεις την κάρτα μνήμης και την βάλεις σε ένα card reader ενός υπολογιστή θα την διαβάσει;; Εμένα μου ζητά διαμόρφωση και δεν την διαβάζει. Πως είναι δυνατόν;;; Όσο για το GMAIL το είχα κάνει στο s2 που είχα και μου τα είχε κάνει μαντάρα από όσο θυμάμαι. Τι να πω; Θα κάνω μια δοκιμή με το ταμπλετ που δεν με ενδιαφέρει τόσο για να δω.;) Μια φορά την έβγαλα και ναι δεν είχα θέμα. Αλλά γιατί να το κάνω αυτό? Συνδέω το κινητό με το καλώδιο και τέλος... Γιατί να βγάλω τη κάρτα έξω και να μπω σε διαδικασία. Αλλιώς αν δεν έχω καλώδιο Airdroid και κάνω τη δουλειά μου τέλεια. Σπίτι το χρησιμοποιώ συνέχεια για να στέλνω και μηνύματα και τέτοια. Όσο για το Gmail εμένα που δουλεύει μία χαρά και έχω τις επαφές μου όπου θέλω! Μπαμ Μπαμ χωρίς backup και άλλα κουραφέξαλα. Για αυτό το λόγο θέλω να έχω και smartphone. Γιατί μου δίνει αυτή την επιλογή Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Μια φορά την έβγαλα και ναι δεν είχα θέμα. Αλλά γιατί να το κάνω αυτό? Συνδέω το κινητό με το καλώδιο και τέλος... Γιατί να βγάλω τη κάρτα έξω και να μπω σε διαδικασία. Αλλιώς αν δεν έχω καλώδιο Airdroid και κάνω τη δουλειά μου τέλεια. Σπίτι το χρησιμοποιώ συνέχεια για να στέλνω και μηνύματα και τέτοια. Όσο για το Gmail εμένα που δουλεύει μία χαρά και έχω τις επαφές μου όπου θέλω! Μπαμ Μπαμ χωρίς backup και άλλα κουραφέξαλα. Για αυτό το λόγο θέλω να έχω και smartphone. Γιατί μου δίνει αυτή την επιλογή Σε εμένα για άγνωστο λόγο δεν δουλεύει έτσι η κάρτα μνήμης, κάτι που όμως το είχαν αναφέρει και άλλοι...:rolleyes: Ναι, πολύ σπάνια μπορεί να χρειαστεί να βγάλει κάποιος την κάρτα μνήμης και να την βάλει σε έναν υπολογιστή, αλλά.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Μίλησα με Samsung... στην αρχή πήγε να μου πει κάτι μ*@ες και αερολογίες αλλά την ζόρισα και θα με πάρουν κ θα κάνουν απομακρυσμένο έλεγχο στο κινητό μου... Είναι γελοίο ότι χάθηκαν εφαρμογές πάντως... στο app manager υπάρχουν... Και ναι δεν υπάρχει επίσημα λύση... Ο τύπος (μια χαρά παιδί) ψαχνόταν 20 λεπτά απομακρυσμένα στο κινητό και δεν μπορούσε να το λύσει. Το μόνο είναι να κάνω unistall μία μία τις hidden εφαρμογές και μετά να τις εγκαταστήσω πάλι... Κοινώς αλλάζω launcher αυτόν που είχα πριν που τα έχει όλα μέσα και ξεμπερδεύω... Edited March 6, 2014 by antoniskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 αν απο την 4.2.2 που ειμαι παω στην 4.4 μεσω odin μετα μπορω να ροοταρω χωρις μποβλημα ε?Αν γραψει ο Knox θα εχω καποιο προβλημα περα της εγγυησης?αλλιως για να μην γραψει ο Κnox τι πρεπει να κανω;Δεν θελω να ασχοληθω με custom rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εβγαλα κανεις συμπερασμα? εχω πελαγωσει Τα screenshot δεν φαίνονται. Δηλαδή απ τις γλώσσες εισαγωγής δεν μπορείς να εισάγεις οτι γλώσσα θες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εβγαλα κανεις συμπερασμα? εχω πελαγωσει Στο κουμπάκι με το γρανάζι αν το πατήσεις παρατεταμένα δεν σου βγαζει την υδρόγειο? Που αν την επιλέξεις γίνεται αυτή πρώτη επιλογή και αλλάζεις έτσι γλώσσα? Δεν το έκανες μόνο με το slide αλλά και αμε αυτό τον τρόπο. Στοκ ρομ έχεις? Γιατί για παράδειγμα η echoe v16 με παλιό bootloader το έχει αυτό το θέμα που ούτε την υδρόγειο έχει ούτε το slide του space για να αλλάξεις και χρησιμοποιώ υποχρεωτικά swipe που να σου πώ θα το κρατήσω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 παιδιά μήπως στον στοκ dialer όταν επιλέξετε να φαίνονται μόνο οι κλήσεις και όχι τα μηνύματα και του κάνεις επανεκκίνηση κρατάει την ρύθμιση η τα δείχνει τα μηνύματα???μέχρι χθες δεν μου το έκανε και μετά την αναβάθμιση σε kit kat μου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμενα ρε παιδια ουτε απο το κιες το βγαζει αλλα ουτε στην ενημερωση απο το κινητο....Εχει κανεις καμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εμενα ρε παιδια ουτε απο το κιες το βγαζει αλλα ουτε στην ενημερωση απο το κινητο....Εχει κανεις καμια ιδεα έψαξες για αναβάθμιση από την συσκευή?[ATTACH]42021[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Φυσικα και εψαξα και μου λεει οτι ειναι ηδη ενημερωμενο αλλα ειναι στην 4.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 τότε τι να πω δεν ξέρω...η συσκευή τι εισαγωγής είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πως μπορω να το δω αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ουτε το δικο μου βγαζει τιποτα. Ειναι γαλλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Πως μπορω να το δω αυτο??? κατέβασε το phoneinfo και θα σου βγάλει τα αρχικά της προέλευσης και γενικά τα στοιχεία της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οκ το ειδα και μου λεει country of region vietnam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οκ το ειδα και μου λεει country of region vietnam... όχι αυτό....αυτό είναι που κατασκευάστηκε.το product code δες τι σου γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Product code GT-I9505ZWABTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 παιδιά μήπως στον στοκ dialer όταν επιλέξετε να φαίνονται μόνο οι κλήσεις και όχι τα μηνύματα και του κάνεις επανεκκίνηση κρατάει την ρύθμιση η τα δείχνει τα μηνύματα???μέχρι χθες δεν μου το έκανε και μετά την αναβάθμιση σε kit kat μου το κάνει. Και εμένα το κάνει μετά από την αναβάθμιση σε kitKat μάλλον bug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καμια ιδεα κανεις που δεν βγαζει την αναβαθμιση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Product code GT-I9505ZWABTU Aγγλικό είναι (δες τις Συχνές Ερωτήσεις), και δεν έχει βγει ακόμα η 4.4 στην Αγγλία οπότε καλά σου λέει... Edited March 6, 2014 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους...Πριν ειχα iphone οποτε δεν ξερω και πολλα απο samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 κατέβασε το phoneinfo και θα σου βγάλει τα αρχικά της προέλευσης και γενικά τα στοιχεία της συσκευής σου. Το έχω επαναλάβει ξανά 1-2 σελίδες πίσω. Το phone info δεν σου βγάζει τα αρχικά. Εμένα δεν μου βγάζει ότι είμαι COS. Οπότε ο μόνο μέσω Kids ή τηλεφωνικά Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το έχω επαναλάβει ξανά 1-2 σελίδες πίσω. Το phone info δεν σου βγάζει τα αρχικά. Εμένα δεν μου βγάζει ότι είμαι COS. Οπότε ο μόνο μέσω Kids ή τηλεφωνικά και αυτό τι είναι μπορείς να μου πεις???[ATTACH]42029[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 και αυτό τι είναι μπορείς να μου πεις???[ATTACH]42029[/ATTACH] To csc που έχεις τώρα αλλά σε καμία περίπτωση το αρχικό. Το δικό μου είναι από Kids με το Serial "COS" καθώς είχα και εισαγωγή με λογότυπο Cosmote. Ορίστε λοιπόν τι εμφανίζει τώρα το Phone info Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts