optostyle Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ανοιξε.,.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ανοιξε.,.. Έχεις δίκιο! Κατεβαίνει..683,51Mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχει ένα εκνευριστικό bug η 4.3. Στα developer options ότι και τιμη να βάλω στο transition animation scale, πάντα μετά από λίγο επανέρχεται στην default τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχει ένα εκνευριστικό bug η 4.3. Στα developer options ότι και τιμη να βάλω στο transition animation scale, πάντα μετά από λίγο επανέρχεται στην default τιμή. Τι είναι αυτό; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Σε μενα παντως ΔΕΝ παει καλα...πολλα lags Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Σε μενα παντως ΔΕΝ παει καλα...πολλα lags Χειροτερα απο την 4.2.2? Edited October 18, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έχει ένα εκνευριστικό bug η 4.3. Στα developer options ότι και τιμη να βάλω στο transition animation scale, πάντα μετά από λίγο επανέρχεται στην default τιμή. Δεν το πιστεύω!!!Τραβάει μεγάλο έρωτα η samsung τελικά με τα lags...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εχει όντως το ίδιο και περισσότερο lag απο την 4.2.2 ακόμα και μετά από factory reset. Μόνη λύση αλλαγή του launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Σε μενα παντως ΔΕΝ παει καλα...πολλα lags Είχες κάνει factory reset πριν την περάσεις;Αν όχι περίμενε λίγο και αν δεν στρώσει θα σου πρότεινα να την ξαναπεράσεις καθαρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Χειροτερα απο την 4.2.2? Σε μενα φυσουσε η 4.2.....και τωρα σερνετε Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ΚΑΙ το GPS "βλεπει"πιο αργα δορυφορους....... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ΚΑΙ το GPS "βλεπει"πιο αργα δορυφορους....... Σε αυτό διαφωνώ. Ίσως κλειδωσε πιο αργά επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από την 4.3 που εψαξε δορυφόρους. Πάντως το περίεργο είναι πως στην leaked 4.3 όλοι ανέφεραν για μηδενισμό των lag και τώρα οι ίδιοι λένε πως η official είναι πιο laggy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εσας υπαρχει το samsung wallet (ερχοταν σαν default επιλογη)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εσας υπαρχει το samsung wallet (ερχοταν σαν default επιλογη)? Σε μένα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Να υποθεδω πως μονο για Γερμανίας συσκευες εχει βγει ε? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Φαντάζομαι αλλαξατε γνώμη αφου πέρασε καμια ωρίτσα και εκατσε καλύτερα,ετσι?? Η gallery ανοιγει ακαριαια, οπως και η καμερα και ο dialer σχεδον ακαριαια. Ολες οι αλλαγες προς το καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εσας υπαρχει το samsung wallet (ερχοταν σαν default επιλογη)? Ούτε σε μένα υπάρχει... Αν κάποιος το έχει...ας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ούτε σε μένα υπάρχει... Αν κάποιος το έχει...ας ενημερώσει Εγώ το έχω στο δικό μου. Αγγλικό είναι με τη γερμανική ρομ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ το έχω στο δικό μου. Αγγλικό είναι με τη γερμανική ρομ. Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Και εμενα γερμανικο ειναι αλλα δεν το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν το ενεργοποίησα αλλά μπορείς να δεις επάνω ότι το λέει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 η γαλλία γιατί είναι τόσο καθυστερημενη στο update η δεν κάνουν ποτε :lol::lol: έχω France-XEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το δικό μου είναι Ρουμανίας COA και έχω περασμένη την MGA MH2 Γερμανίας. Υπάρχει δυνατότητα να γυρίσω στην τελευταία COA αν χρειαστώ εγγύηση? Μια απάντηση ππαρακαλώ? Περιμένω να μου ααπαντήσετε πριν περάσω την 4.3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν το ενεργοποίησα αλλά μπορείς να δεις επάνω ότι το λέει. Σε μένα πάντως δεν το βρήκα... Συσκευή & firmware (DBT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ είχα την Leaked και είχε πρόβλημα το Gallery..Έχανε τις μικρογραφίες και αργούσε..Τώρα με την official πετάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts