niksakl Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα ρε παίδες.. άλλη μια ερώτηση σχετική με το knox γιατί έχω χάσει τη μπάλα: έχω το 9505 με στοκ 4.2.2 BASEBAND Ι9505ΧΧUBMGA build number JDQ39.I9505XXUBMGA SElinux status permissive. Κάνω ετις ενημερώσεις που μου έρχονται; Τι παίζει γενικά; Μπορεί κάποιος με 2 προτάσεις να εξηγήσει τι παίζει; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα ρε παίδες.. άλλη μια ερώτηση σχετική με το knox γιατί έχω χάσει τη μπάλα: έχω το 9505 με στοκ 4.2.2 BASEBAND Ι9505ΧΧUBMGA build number JDQ39.I9505XXUBMGA SElinux status permissive. Κάνω ετις ενημερώσεις που μου έρχονται; Τι παίζει γενικά; Μπορεί κάποιος με 2 προτάσεις να εξηγήσει τι παίζει; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Εάν τις κάνεις αυτές έρχονται με τον νέο bootloader που έχει το knox. Αυτό σημαίνει ότι εάν θες να γίνεις root προς το παρόν θα χάσεις την εγγύηση. Εάν δεν σε νοιάζει το θέμα custom recovery, root, custom kernel, custom rom και θες να είσαι stock τότε προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksakl Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εάν τις κάνεις αυτές έρχονται με τον νέο bootloader που έχει το knox. Αυτό σημαίνει ότι εάν θες να γίνεις root προς το παρόν θα χάσεις την εγγύηση. Εάν δεν σε νοιάζει το θέμα custom recovery, root, custom kernel, custom rom και θες να είσαι stock τότε προχώρα. Είχα την εντύπωση πως ισχύει για κάποιες μόνο επίσημες ρομ αυτό -μόνο για κάποιες περιοχές ίσως. Ισχύει για όλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είχα την εντύπωση πως ισχύει για κάποιες μόνο επίσημες ρομ αυτό -μόνο για κάποιες περιοχές ίσως. Ισχύει για όλες; Ναι για όλες... Όλες οι ρομ του τύπου Ι9505xxxDxxx έχουν νέο bootloader που είναι κλειδωμένος και knox counter. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειμαι σε γαλλικη mga ΙΟΥΛΙΟΥ αν αναβαθμισω σε test firmware I9505XXUEMI8_I9505OXAEMI8_I9505XXUEMI8 με Odin στο Sammy λέει οτι δεν αυξάνει ο counter (http://www.sammobile.com/2013/10/01/exclusive-i9505xxuemi8-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/) είμαι με νέα συσκευή μιας εβδομάδας με διετή εγγύηση , τι λέτε να προχωρήσω αξίζει??. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ειμαι σε γαλλικη mga ΙΟΥΛΙΟΥ αν αναβαθμισω σε test firmware I9505XXUEMI8_I9505OXAEMI8_I9505XXUEMI8 με Odin στο Sammy λέει οτι δεν αυξάνει ο counter (http://www.sammobile.com/2013/10/01/exclusive-i9505xxuemi8-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/) είμαι με νέα συσκευή μιας εβδομάδας με διετή εγγύηση , τι λέτε να προχωρήσω αξίζει??. Αν σκοπευεις μετά να κάνεις root ή να περάσεις custom Roms ο Knox counter θα μετρήσει και θα χάσεις εγγύηση.Αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς χωρις root και custom roms προχώρα άφοβα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Tα παρακάτω αρχεία είναι για το I9505. Jelly Bean Eλληνικά firmwares: (Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής) XXUAMDC Vodafone Ελληνικό firmware (VGR) 4.2.2 (11 Απριλίου)XXUAMDC Cosmote Ελληνικό firmware (COS) 4.2.2 (11 Απριλίου) XXUAMDE Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (12 Aπριλίου) XXUAMDM Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (24 Aπριλίου) XXUAME2 Vodafone Ελληνικό firmware (VGR) 4.2.2 (2 Μαΐου) XXUΒΜΕΑ Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (29 Mαΐου) XXUΒΜΕΑ Vodafone Eλληνικό (VGR) firmware 4.2.2 (29 Mαΐου) XXUBMF4 Cosmote Ελληνικό firmware (COS) 4.2.2 (10 Ιουνίου) XXUΒΜGA Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (11 Iουλίου) XXUDΜGG Vodafone Eλληνικό (VGR) firmware 4.2.2 (30 Iουλίου) XXUDΜΗ7 Cosmote Eλληνικό (COS) firmware 4.2.2 (16 Αυγούστου) XXUDΜH6 Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (13 Aυγούστου) Σημείωση: Τα τελευταία --DMxx firmwares ενεργοποιούν το SELinux και έχουν καινούριο bootloader. Αυτό εμποδίζει την επιστροφή σε προηγούμενα firmwares (downgrade) και επίσης δημιουργεί προβλήματα με το rooting. (ο κωδικός αποσυμπίεσης αν ζητηθεί, είναι samfirmware.com) Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να έχουμε για την ΜΗ6; Ετοιμαζόμουν να αρχίσω διαδικασία για να βάλω Omega 12 και τώρα απέκτησα ενδοιασμούς... Άκυρο ... Αυτό που κατηγορώ συχνά, έκανα: δεν διάβασα το thread... :) Edited October 7, 2013 by Pyladhs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να έχουμε για την ΜΗ6; Ετοιμαζόμουν να αρχίσω διαδικασία για να βάλω Omega 12 και τώρα απέκτησα ενδοιασμούς... Τι είδους λεπτομέρειες? Κανε ένα κόπο και διάβασε 2-3 σελίδες πίσω. Τα έχουμε πει 100 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να έχουμε για την ΜΗ6; Ετοιμαζόμουν να αρχίσω διαδικασία για να βάλω Omega 12 και τώρα απέκτησα ενδοιασμούς... Δηλαδή ? Οι custom roms (μπορείς να διαβάσεις το faq του dev)δεν περιέχουν τον καινούργιο bootloader και έτσι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν σκοπευεις μετά να κάνεις root ή να περάσεις custom Roms ο Knox counter θα μετρήσει και θα χάσεις εγγύηση.Αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς χωρις root και custom roms προχώρα άφοβα.:) Ευχαριστώ για την απάντηση, αν μετάνιωσε μετά μπορώ να γυρίσω στην MBA που ειναι η τελευταία official χωρίς να πειραχτει ο counter?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Με την τελευταία pre rooted 4.3 το Knox void παραμένει στο 0χ0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Με την τελευταία pre rooted 4.3 το Knox void παραμένει στο 0χ0 Δηλαδή εγώ που έχω την MDH6 μπορώ να την περάσω χωρίς να μετρήσει ο knox και να είμαι και ρουτ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δηλαδή εγώ που έχω την MDH6 μπορώ να την περάσω χωρίς να μετρήσει ο knox και να είμαι και ρουτ;;; Δεν ξερω ποια πέρασε ο φίλος αλλά εδω λέει οτι το knox γίνεται 0χ1 . Ας μας πει ποιο firmware είχε πριν περάσει την 4.3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς πως μηδανίζει ο Knox? Μου γράφει ΚΝΟΧ WARRANTY VOID 0x1 CSB-CONFIG-LSB 0x30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς πως μηδανίζει ο Knox? Μου γράφει ΚΝΟΧ WARRANTY VOID 0x1 CSB-CONFIG-LSB 0x30 Δεν μηδενίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Δεν ξερω ποια πέρασε ο φίλος αλλά εδω λέει οτι το knox γίνεται 0χ1 . Ας μας πει ποιο firmware είχε πριν περάσει την 4.3 Το ειχα αναφέρει 2 σελιδες πιο πισω αλλα απο οτι φαινεται περασε απαρατηρητο , πριν κανω την εγκατσταση ημουν με rom με τον παλιο bootloader (στοκ rooted) Ξαναγραφω την διαδικασια που ακολουθησα 100% επιβεβαιωμενη διαδικασια απο εμενα προσωπικα. Η νεα 4.3 prerooted Rom ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ το KNOX VOID , παραμενει σε 0χ0. Οσοι ειστε με παλιο bootloader μπορειτε να δοκιμασετε αφοβα. Περιγράφω την διαδικασια αναλυτικα 1. Εγκατασταση την Pre-Rooted ROM απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 2. Το τηλεφωνο θα κάνει full wipe , ξεκινηστε καντε τα αρχικα setαρισματα (Δεν θα δουλευει το WIFI και οι κλησεις) κλειστε το κινητο και ξανα σε download mode 3. Φλασαρετε τωρα τον bootloader που εχει σε ξεχωριστο αρχειο Original (Reversible*) BOOTLOADER (απο το ιδιο link ) Κατεβαστε to supersu απο το market . Τελος ολα δουλευουν αψογα εχετε root και knox-void 0x0 Οσοι θελουν να κανουν restore απο το titanium ακολουθηστε την παρακατω διαδικασια Titanium Backup Fix for 4.3 Run this command with mobile terminal. Su restorecon -R -v /data/data επανεκκινηση και ετοιμο Επειδη το thread που αναφερεις και αναφερω το διαβαζω απο την σελιδα 1 καθημερινα, θα δεις οτι πολλοι που ακολουθησαν την διαδικασια που περιγράφω ειχαν το ιδιο αποτελεσμα . Edited October 8, 2013 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://forum.xda-developer....php?t=2250824 Server not found :p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το ειχα αναφέρει 2 σελιδες πιο πισω αλλα απο οτι φαινεται περασε απαρατηρητο , πριν κανω την εγκατσταση ημουν με rom με τον παλιο bootloader (στοκ rooted) Ξαναγραφω την διαδικασια που ακολουθησα 100% επιβεβαιωμενη διαδικασια απο εμενα προσωπικα. Η νεα 4.3 prerooted Rom ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ το KNOX VOID , παραμενει σε 0χ0. Οσοι ειστε με παλιο bootloader μπορειτε να δοκιμασετε αφοβα. Περιγράφω την διαδικασια αναλυτικα 1. Εγκατασταση την Pre-Rooted ROM απο εδω http://forum.xda-developer....php?t=2250824 2. Το τηλεφωνο θα κάνει full wipe , ξεκινηστε καντε τα αρχικα setαρισματα (Δεν θα δουλευει το WIFI και οι κλησεις) κλειστε το κινητο και ξανα σε download mode 3. Φλασαρετε τωρα τον bootloader που εχει σε ξεχωριστο αρχειο Original (Reversible*) BOOTLOADER (απο το ιδιο link ) Κατεβαστε to supersu απο το market . Τελος ολα δουλευουν αψογα εχετε root και knox-void 0x0 Οσοι θελουν να κανουν restore απο το titanium ακολουθηστε την παρακατω διαδικασια Titanium Backup Fix for 4.3 Run this command with mobile terminal. Su restorecon -R -v /data/data επανεκκινηση και ετοιμο Επειδη το thread που αναφερεις και αναφερω το διαβαζω απο την σελιδα 1 καθημερινα, θα δεις οτι πολλοι που ακολουθησαν την διαδικασια που περιγράφω ειχαν το ιδιο αποτελεσμα . Ο ίδιος στα αρχεία άλλα λέει.... Model: GT-I9505 (4.3) PDA: JSS15J.XXUEMI8 PHONE: XXUEMI8 CSC: OXAEMI8 (8 codes) Kernel: 3.4.0-1715731 (20.09) Bootloader FREE!! FULL WIPE ROM!! BACK UP YOUR DATA!! Leaked/TEST FW Device Status - CUSTOM KNOX WARRANTY VOID 0x1 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Εδω και screenshot https://www.dropbox.com/s/essx7dms0kzzm5j/Screenshot_2013-10-08-13-29-48.png https://www.dropbox.com/s/cjuy63uon7th0tq/P1060266.JPG Αν διαβασεις ολο το thread θα δεις οτι και ο ιδιος προτεινει την διαδικασια που περιγράφω. Edited October 8, 2013 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από τότε που άνοιξε αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά κάποιες ορολογίες όπως μηδενίζει ο Knox, δεν μπορείς να γυρίσεις σε παλαιότερη έκδοση, χάνεις εγγύηση δεν τις καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν ασχολούμαι με root. Έχω συσκευή Ρουμανίας COA με γερμανική έκδοση MGA MH2. Μέχρι τώρα ήξερα ότι αν πάθει κάτι περνάω την τελευταία έκδοση COA και το στέλνω στο service. Τώρα για την beta 4.3 θέλω να ρωτήσω. Την περνάω κανονικά με Odin όπως πέρασα την MGA MH2? Η χρειάζεται άλλη διαδικασία? Μετά όταν βγει η τελική έκδοση 4.3 σε κάποια χώρα Ευρώπη την περνάω πάλι κανονικά η παίζει κάνα κλείδωμα? Σε περίπτωση service γυρνάει σε COA? Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα αλλά θα ήθελα να έχω την 4.3 . Sorry αν σας ζάλισα... Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Την περνάς με odin ,όπως και με το ίδιο τρόπο βάζεις οποιοδήποτε επίσημο firmware θελεις . Downgrade μπορεί να γίνει με την 4.3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εκανα root και εγραψε ο μετρητης πως γινεται αυτο ετσι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Προσπαθήστε να γράφετε τις ερωτήσεις σας στα σωστά θέματα. Εδώ είναι θέμα για Επίσημα Firmwares / Kies Updates και όχι για τροποποιήσεις, Root και άλλα. Οποιαδήποτε Off Topic θα αφαιρούνται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomit Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλησπέρα, αγόρασα το s4 πριν λίγες μέρες και τώρα που έχω χρόνο θέλω να το παραμετροποιήσω προς χρήση. Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας τουλάχιστον για τέτοιο το αγόρασα, έχει την MH6 MH6 MH4 (EUR), και θέλω να περάσω την MGA την προτελευταία έκδοση αλλα το Kies μου δίνει την δυνατότητα μόνο για την MH6. Να το κατεβάσω από το link της πρώτης σελίδας το firmware και να το περάσω με odin. Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 @ geomit Δεν μπορείς να κάνεις downgrade μόνο upgrade, έχεις το καινούργιο firmware με τον κλειδωμένο bootloader . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts