ypex Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το gps? Κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια σχετική εφαρμογή πρέπει να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω πάλι το gps ώστε να βρει δορυφόρους... αλλιώς τίποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ TO UPDATE ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ HDR VIDEO Αμα μπειτε στο μενου με τα firmware της καμερας (*#34971539# )... θα δειτε οτι η επιλογη Phone to cam fw ειναι ενεργη. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει διαθεσιμο update που πρεπει να γινει χειροκινητα. δηλαδη το update της καμερας δεν εγκατεστησε αυτοματα τους drivers. Οι drivers πρεπει να εγκατασταθουν απο τον χρηστη. Οποιος θελει να το τολμησει...να κανει απαιραιτητα nandroid backup γιατι υπαρχει κινδυνος να χαθει η καμερα για παντα.DO IT AT YOUR OWN RISK!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 το εκανες εσυ? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 το εκανες εσυ? οχι ...αλλα το σκεφτομαι...θα το ψαξω λιγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το gps? Κάθε φορά που θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια σχετική εφαρμογή πρέπει να απενεργοποιήσω και να ενεργοποιήσω πάλι το gps ώστε να βρει δορυφόρους... αλλιώς τίποτα!!! το ειχα και εγω φιλε το ιδιο ...εκανα ρεσετ και μετα εστρωσε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδια η εφαρμογη του gps υπαρχει μεσα στο κινητο η την βαλατε μετα εσεις ως προγραμμα? χρεωνει ιντερνετ ή ειναι υπηρεσια δωρεαν? ευχαριστω. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα.. Ρε παίδες τι σημαίνει η λειτουργία προγραμματιστη έχει είδη ενεργοποιηθει? Εκεί στον αριθμό κατασκευής όταν πατάω 2 φορές μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Κάπου είχα διαβάσει και το ππάτησα μερικές φορές και έγινεεέτσι χωρίς να ξέρω αν πέτυχα κάτι η αν έκανα βλακεια.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 οχι ...αλλα το σκεφτομαι...θα το ψαξω λιγο ακομα Λοιπόν το έκανα εγώ, μου έγραψε ότι η αναβάθμιση έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Κάνω πάω στη κάμερα...καμία διαφορά. Ξανά μπαίνω στο μενού και μου το δίνει ξανά για αναβάθμιση και ενώ το ξανακάνω δεν την παίρνει. Υπόψιν ότι σημείωσα κάπου το firmware που έχει και ποιό είναι το νέο και τα νούμερα παραμένουν ίδια. Η κάμερα δεν παθαίνει κάτι αλλά δεν παίρνει την αναβάθμιση. Είμαι με mea deodexed ας δοκιμάσει κάποιος με στοκ firmware μήπως την παίρνει; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδια η εφαρμογη του gps υπαρχει μεσα στο κινητο η την βαλατε μετα εσεις ως προγραμμα? χρεωνει ιντερνετ ή ειναι υπηρεσια δωρεαν? ευχαριστω. to gps υπαρχει στο τηλεφωνο. το google maps χρεωνει οταν το ανοιγεις διοτι κατεβαζει δεδεμενα μεσω νετ. υπαρχουν προγραμματα πλοηγησης που δεν σε χρεωνουν διοτι εχει τους χαρτες αποθηκευμενους και δεν θελουν ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Λοιπόν το έκανα εγώ, μου έγραψε ότι η αναβάθμιση έγινε και να κάνω επανεκκίνηση. Κάνω πάω στη κάμερα...καμία διαφορά. Ξανά μπαίνω στο μενού και μου το δίνει ξανά για αναβάθμιση και ενώ το ξανακάνω δεν την παίρνει. Υπόψιν ότι σημείωσα κάπου το firmware που έχει και ποιό είναι το νέο και τα νούμερα παραμένουν ίδια. Η κάμερα δεν παθαίνει κάτι αλλά δεν παίρνει την αναβάθμιση. Είμαι με mea deodexed ας δοκιμάσει κάποιος με στοκ firmware μήπως την παίρνει; Ειδες πουθενα επιλογη για HDR video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 to gps υπαρχει στο τηλεφωνο. το google maps χρεωνει οταν το ανοιγεις διοτι κατεβαζει δεδεμενα μεσω νετ. υπαρχουν προγραμματα πλοηγησης που δεν σε χρεωνουν διοτι εχει τους χαρτες αποθηκευμενους και δεν θελουν ιντερνετ. Ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παω να κανω factory reset/erase everything δεν κανει τιποτα. Παω απο το recovery menu...μου γραφει can't mount system. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ειδες πουθενα επιλογη για HDR video? Όχι πουθενά, αφού δεν γίνεται τελικά η αναβάθμιση.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Όχι πουθενά, αφού δεν γίνεται τελικά η αναβάθμιση.... Για το προηγουμενο firmware μιλατε ?? Στο τελευταιο εχει κανονικα hdr video. Edit Εκανα την αναβαθμιση κανονικα και ζητησε reboot και το εκανα. Τα νουμερα παλι ιδια ειναι....οντος.... Edited June 8, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παω να κανω factory reset/erase everything δεν κανει τιποτα. Παω απο το recovery menu...μου γραφει can't mount system. Ξερει κανεις τι παιζει? official Γερμανικη?Προσπαθείς να το κάνεις από stock recovery? Επίσης η κάμερα δεν κάνει κανένα update.Δίνει το δικαίωμα αλλά δεν κάνει κάτι! Για το προηγουμενο firmware μιλατε ?? Στο τελευταιο εχει κανονικα hdr video. Άλλο αν βλέπεις επιλογή HDR και άλλο αν είναι HDR :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Που στο καλο ειναι η ενεργοποιηση HDR για το βιντεο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ TO UPDATE ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ HDR VIDEO Αμα μπειτε στο μενου με τα firmware της καμερας (*#34971539# )... θα δειτε οτι η επιλογη Phone to cam fw ειναι ενεργη. Αυτο σημαινει οτι υπαρχει διαθεσιμο update που πρεπει να γινει χειροκινητα. δηλαδη το update της καμερας δεν εγκατεστησε αυτοματα τους drivers. Οι drivers πρεπει να εγκατασταθουν απο τον χρηστη. Οποιος θελει να το τολμησει...να κανει απαιραιτητα nandroid backup γιατι υπαρχει κινδυνος να χαθει η καμερα για παντα.DO IT AT YOUR OWN RISK!!! official Γερμανικη?Προσπαθείς να το κάνεις από stock recovery? Επίσης η κάμερα δεν κάνει κανένα update.Δίνει το δικαίωμα αλλά δεν κάνει κάτι! Άλλο αν βλέπεις επιλογή HDR και άλλο αν είναι HDR :) Πρωτα δεν σε αφηνε να γραψεις βιντεο οταν ησουν σε HDR ΜΟDE ενω τωρα σε αφηνει. Αυτο δεν ειναι το HDR VIDEO που λεει η samsung οτι δινει με την αναβαθμιση ?? Αυτο με το firmware της καμερας και την αναβαθμιση παντος το αναφερουν μερικα ατομα στο xda και σε κανεναν δεν αλλαζει τιποτα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Κατι αλλο που παρατηρησα και δεν ξερω αν το χει παρατηρησει κανεις αλλος....Οταν πχ παω να κανω με την εφαρμογη contacts+ συγχρονισμο μιας επαφης με το αντιστοιχο προφιλ στο facebook οση ωρα φορτωνει το προφιλ κανει ενα ελαφρο τρεμοπεγμα...δεν το κανει παντα αλλα το κανει συχνα... εχει παρατηρησει κανεις αλλος κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πρωτα δεν σε αφηνε να γραψεις βιντεο οταν ησουν σε HDR ΜΟDE ενω τωρα σε αφηνει. Αυτο δεν ειναι το HDR VIDEO που λεει η samsung οτι δινει με την αναβαθμιση ?? Αυτο με το firmware της καμερας και την αναβαθμιση παντος το αναφερουν μερικα ατομα στο xda και σε κανεναν δεν αλλαζει τιποτα. Προσωπικη εμπειρια. Εκανα την αναβαθμιση απο γαλλικη ρομ σε γερμανικη προχθες.Η καμερα,οταν την ανοιξα εκανε firmware update.Την επιλογη μεσω dialer την ειδα σημερα και απλα τσεκαρα αν κανει καποιο extra update στη καμερα...Τιποτα Το HDR στο video το τσεκαρα προχθες.Καμια διαφορα με τη κανονικη ληψη.Παρολο που το γραφει δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη αλλαγη στο ματι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πρωτα δεν σε αφηνε να γραψεις βιντεο οταν ησουν σε HDR ΜΟDE ενω τωρα σε αφηνει. Αυτο δεν ειναι το HDR VIDEO που λεει η samsung οτι δινει με την αναβαθμιση ?? Αυτο με το firmware της καμερας και την αναβαθμιση παντος το αναφερουν μερικα ατομα στο xda και σε κανεναν δεν αλλαζει τιποτα. Όταν τραβάς φωτογραφία με hdr το γράφει στα στοιχεία της φώτο στο βίντεο δεν γράφει τίποτα. Από αλλαγές γενικότερα που παρατήρησα είναι ότι στις επαφές εκτός από ήχο στην κλήση μπορείς να βάλεις και διαφορετικό ήχο στο μήνυμα από τη συγκεκριμένη επαφή. Επίσης στο ημερολόγιο εκτός από τους εργασίες πρόσθεσαν σαν επιλογή και τη σημείωση. Αν κάποιος έχει εντοπίσει και άλλες διαφορές ας τις πει :p Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Προσωπικη εμπειρια. Εκανα την αναβαθμιση απο γαλλικη ρομ σε γερμανικη προχθες.Η καμερα,οταν την ανοιξα εκανε firmware update.Την επιλογη μεσω dialer την ειδα σημερα και απλα τσεκαρα αν κανει καποιο extra update στη καμερα...Τιποτα Το HDR στο video το τσεκαρα προχθες.Καμια διαφορα με τη κανονικη ληψη.Παρολο που το γραφει δεν μου κανει καμια ιδιαιτερη αλλαγη στο ματι Σωστοτατος. Δεν υπαρχει HDR video...μην ψαχνετε τζαμπα...και αυτο το update μεσα στα firmwares της καμερας δεν κανει τιποτα απολυτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ναι αλλά αν δείτε ποιό firmware γράφει ότι έχει και ποιό είναι αυτό που δίνει... είναι διαφορετικά τα νούμερα. Το θέμα είναι ότι δεν κάνει στη πραγματικότητα την αναβάθμιση, δεν την δέχεται..:( Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδια το ολο θεμα με το hdr video το εβγαλε η σελιδα sammobile η οποια ειναι ανεπισημη και τα changlogs που δημοσιευει ειναι βαση προσωπικης χρησης. Το αν υπαρχει οντως αυτη η ρυθμιση η οχι δν το γνωριζω διοτι δν εχω λαβει το συγκεκριμενο firmware ακομη, παντως η επισημη samsung δεν δημοσιευει ποτε changelogs του καθε καινουργιου firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ναι αλλά αν δείτε ποιό firmware γράφει ότι έχει και ποιό είναι αυτό που δίνει... είναι διαφορετικά τα νούμερα. Το θέμα είναι ότι δεν κάνει στη πραγματικότητα την αναβάθμιση, δεν την δέχεται..:( Το εκανα κι εγω...δειχνει οτι κανει udate...λεει update succesfull, reboot...αλλα στην ουσια δεν κανει τιποτα. Δεν βγαζω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αφηστε μερικες μερες ρε παιδια. Ισως βγαλουν για καμμια αλλη χωρα και εκει παιζει σωστα...Και εμενα τα ιδια μου κανει btw... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts