NeCrOmAnCeR19 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Και έμενα παιδιά μετά από το update μου ενεργοποιεί τα δεδομένα μόνο του ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε ; στο δικό μου Ελληνικό μετά το update δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο μετα απο αρκετή ώρα με κλειστά data + wifi. και εχω και αρκετές εφαρμογές που κάνουν scheduled sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλημερα ειμαι ρουτ και εχω την 4.2.2. εχω καπια θεματα ομως και θελω να βαλω αλλη ρομ αξιζει να κατεβασω την τελευα ρομ απο εδω ? πια προτινεται? ειμαι συνδομητης wind αν αυτο εχει σημαρια και θελω παλι να γινω ρουτ γιναιται νομιζω τωρα χωρις προβλημα με τον κνοξ με το towelroot???? ξερει καπιος?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλησπερα..με την αναβαθμιση που υπαρχει διαθεσιμη υπαρχει καποια αλλαγη στην εν γενει συμπεριφορα του κινητου ή δεν ειναι και τοσο απαραιτητη η εγγκατασταση της?επισης χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο αυτο?κανει το τηλ πιο αργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα, είμαι κατοχος του s4 mini και θελω να παρω το s4. Το δοκίμασα απο εναν φιλο για λιγο και είχε αδικαιολογητο lag :/ . Το κινητο ειναι ολοκαινουριο και ετρωγε σκαλωματα στο unlock screen, εκανε μπροστα μου ενα reset απο μόνο του και γενικά μονο και απο screen σε screen να πηγαινα ετρωγε κατι ψιλοκολλήματα αδικαιολογητα για ναυαρχίδα! Ισχύουν αυτα που είδα ή επεσα σε κινητο περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 παντως βλεπω τωρα που ειναι καλοκαιρακι και εχει αρκετη ζεστη,οτι το τηλεφωνο εαν πιεστει ζεσταινεται αρκετα. ενδεικτικα και με βαση την θερμοκρασια απο τους σενσορες,σε νορμαλ κατασταση δειχνει 24-25 βαθμους,ενω εαν ζοριστει ανεβαινει στους 29-30. πιστευω οτι η θηκη http://www.e-shop.gr/samsung-protective-cover-ef-pi950-for-i9500-i9505-galaxy-s4-capri-blue-p-TEL.013858 συμβαλει αρκετα σε αυτο.θα δοκιμασω να του βαλω s-view(που ετσι κι`αλλιως ειχα σκοπο να βαλω)να δω πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα, είμαι κατοχος του s4 mini και θελω να παρω το s4. Το δοκίμασα απο εναν φιλο για λιγο και είχε αδικαιολογητο lag :/ . Το κινητο ειναι ολοκαινουριο και ετρωγε σκαλωματα στο unlock screen, εκανε μπροστα μου ενα reset απο μόνο του και γενικά μονο και απο screen σε screen να πηγαινα ετρωγε κατι ψιλοκολλήματα αδικαιολογητα για ναυαρχίδα! Ισχύουν αυτα που είδα ή επεσα σε κινητο περίπτωση? Σε κινητό περίπτωση έπεσες.... εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια θέματα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 [ATTACH]47271[/ATTACH] Γίνεται και σε άλλων αυτο; Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα, είμαι κατοχος του s4 mini και θελω να παρω το s4. Το δοκίμασα απο εναν φιλο για λιγο και είχε αδικαιολογητο lag :/ . Το κινητο ειναι ολοκαινουριο και ετρωγε σκαλωματα στο unlock screen, εκανε μπροστα μου ενα reset απο μόνο του και γενικά μονο και απο screen σε screen να πηγαινα ετρωγε κατι ψιλοκολλήματα αδικαιολογητα για ναυαρχίδα! Ισχύουν αυτα που είδα ή επεσα σε κινητο περίπτωση? αν δεν μιλαμε για s4 κλονο , τοτε ισως να το εχει γεμισει εφαρμογες, παντος κ εγω που εχω πολλες και γενικα το κινητο ειναι γεματο δεν εχω κανενα τετιο θεμα. :confused: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Και έμενα παιδιά μετά από το update μου ενεργοποιεί τα δεδομένα μόνο του ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε ; Για να μην σε χρεωνει, σβήσε το apn απο την συνδεση internet. Αν το χρειαστείς το ξαναβαζεις. Σπαστικο, αλλα η μονη λυση μεχρι να βρεις τι φταιει. Καλησπέρα, Θελω τα φωτα σας σε κατι. Εγινε μια αναβαθμιση πριν 2 μερες στο κινητο μου .Ενώ ειχε εγκατασταθεί πριν 2+ μηνες η νεα εκδοση του λειτουργικου android kit-kat ειδα ότι κατεβασε μια καινουργια αναβαθμιση προχτες με μικρες αλλαγες και χωρις να αλλαξει το λειτουργικο και παραμενει το 4.4.2. Όμως από τοτε που εγινε η αναβαθμιση αυτή μου συμβαινει το φαινομενο να ενεργοποιούνται απο μονα τους τα δεδομενα κινητου και να χρεωνομαι χωρις να το θελω. Μου εχει γινει μεγαλο αγχος και κάθε λιγο και λιγάκι ελεγχο το κινητο μου μηπως και ενεργοποιηθηκε το ιντερνετ του κινητου (όχι το wifi αλλα της κινητης) . Ξερεται πιο πιθανον πρόγραμμα ενεργοποιεί αυτόματα τα δεδομενα κινητου?Απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση αυτή βλεπω ένα εικονιδιο το "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ SAMSUNG ACCOUNT" να εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις. Γνωριζει κατι κανεις? Καλησπέρα παιδιά, δεν γνωρίζω για την αναβάθμιση και αν φταίει γι αυτο, πάντως για να είστε σίγουροι ότι δεν τρώει δεδομένα, κατεβάστε αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&hl=en Widget που σας επιτρέπει με ενα κλικ να ανοίξετε ή να κλείσετε τα δεδομένα, τουλάχιστον θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ειναι η πρώτη εφαρμογή που βάζω σε ότι τηλέφωνο παίρνω... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 :confused: Μα αφου τα παιδια εδω λενε οτι τα ανοιγει απο μονο του. Τι εννοια εχει; Στο ανοιξε/κλεισε θα ειναι συνεχεια; Αυτο θα τ' ανοιγει και αυτοι θα τα κλεινουν; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 :confused: Μα αφου τα παιδια εδω λενε οτι τα ανοιγει απο μονο του. Τι εννοια εχει; Στο ανοιξε/κλεισε θα ειναι συνεχεια; Αυτο θα τ' ανοιγει και αυτοι θα τα κλεινουν; Δεν με κατάλαβες, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Όπως είπε κι ενα παιδί πιο πανω να σβήνουν και να γράφουν το apn, αυτο το κάνει αυτόματα. Κι αυτο μόνο μέχρι να βρεθεί τι φταίει για το πρόβλημα (η αναβάθμιση?) για να μην τρώει τζάμπα δεδομένα Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εγω το ειχα πει. Α, ΟΚ αν κανει τετοιο πραγμα ενταξει! Δεν το γνωριζα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Πηρα και γω το s4.Εχει σχεση ποια γραμματοσειρα εχουμε στο πληκτρολογιο των μηνυματων μαζι με τα ελληνικα?Τι εννοω?Αν θα ειναι η αμερικανικη US ή η αγγλικη UK οταν εναλλασουμε απο ελληνικα σε αγγλικα Edited July 13, 2014 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εγω το ειχα πει. Α, ΟΚ αν κανει τετοιο πραγμα ενταξει! Δεν το γνωριζα! Όντως εσύ το είπες...είδες, δεν το πρόσεξα...:blink: Σε κάθε συσκευή android που είχα (δες την υπογραφή μου), η πρώτη εφαρμογή που εβαζα ήταν και ειναι αυτή. Και δεν ανοίγω ούτε δεδομένα, ούτε τίποτα. Απλά πατάω το widget που το εχω στην αρχική οθόνη και τσουπ, πράσινο και άνοιξε το Ίντερνετ. Θέλω να κλείσω το Ίντερνετ; Πατάω, κόκκινο και αντίο χρεώσεις απο εφαρμογές καιρού κλπ... Κατι άσχετο. Otg δυνατότητα έχουμε? δεν το έψαξα ποτέ, ούτε θυμάμαι να το είδα κάπου. Έπεσε στα χέρια ενός φίλου μου ενα στικακι με θύρα usb και micro usb και λέω να το δοκιμάσω σε καναδυο μέρες που θα βρεθούμε. Μπορω δηλαδή να εχω διαφορα πραγματάκια στο στικακι και να το συνδέω στο κινητό και να τα βλέπω απευθείας απο κει με τον es explorer? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι γίνεται. Εγώ έχω πάρει και από ebay ένα ανταπτοράκι από θηλυκό usb σε Micro usb και έτσι συνδέω όλα τα Φλασάκια. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Βλέπεις τα αρχεία κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ναι γίνεται. Εγώ έχω πάρει και από ebay ένα ανταπτοράκι από θηλυκό usb σε Micro usb και έτσι συνδέω όλα τα Φλασάκια. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο. Βλέπεις τα αρχεία κατευθείαν Ok, thanks, θα το δοκιμάσω. Αν και βλέπω έβγαλε το eshop μια προσφορά με 13,90 ενα 32αρι τετοιο Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ok, thanks, θα το δοκιμάσω. Αν και βλέπω έβγαλε το eshop μια προσφορά με 13,90 ενα 32αρι τετοιο Δες και αυτο ομως. http://www.ebay.com/itm/USB-On-The-Go-OTG-Host-Adapter-Micro-SD-Card-Reader-/141241372453?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20e2a44f25 Το εχω παρει και ειναι τρομερα βολικό! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εγώ μιλάω για κάτι τέτοιο http://m.ebay.com/itm/400540605505?nav=SEARCH Που δεν κοστίζει τίποτα και κουμπώνω το Φλασάκι και κάνω τη δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δες και αυτο ομως. http://www.ebay.com/itm/USB-On-The-Go-OTG-Host-Adapter-Micro-SD-Card-Reader-/141241372453?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20e2a44f25 Το εχω παρει και ειναι τρομερα βολικό! Εγώ μιλάω για κάτι τέτοιο http://m.ebay.com/itm/400540605505?nav=SEARCH Που δεν κοστίζει τίποτα και κουμπώνω το Φλασάκι και κάνω τη δουλειά μου Καλα και τα δυο, δε λέω, αλλα αυτο που εχει το eshop ειναι θεωρώ πιο βολικό... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Εγώ μιλάω για κάτι τέτοιο http://m.ebay.com/itm/400540605505?nav=SEARCH Που δεν κοστίζει τίποτα και κουμπώνω το Φλασάκι και κάνω τη δουλειά μου Εγω να πω την αληθεια, κατι τετοιο θα το φοβόμουν. Νομιζω οτι θα ζοριζει την ηδη ευαίσθητη usb του s4. Νομιζω οτι θελει λιγο προσοχη αφου αρκετες usb "ξηλώθηκαν" ετσι στην ψύχρα! Τες πα, οτι βολευει και αρεσει στον καθενα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ακριβώς όσο ζορίζει το καλώδιο της φόρτισης. Καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή ώστε να μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες πατώντας κάποιο από τα hardware κουμπιά και όχι από το αφής που έχουμε; Μέσα από την εφαρμογη της κάμερας στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή.. Που είναι αυτή η ρυθμιση παιδια? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά SOS πήρα ένα τηλέφωνο (εκτός συνόρων...) το οποίο δεν διαθέτει Ελληνική γλώσσα στο μενού (μόνο Αγγλικά και Κινέζικα) μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ (αν μπορώ) να εγκαταστήσω τα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Που είναι αυτή η ρυθμιση παιδια? Ευχαριστω. Ούτε και γω βλέπω τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις (έκδοση λογισμικού 4.4.2. ......GNF1). Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Υπαρχει στις ρυθμισεις της καμερας Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts