m7ixalis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι, αλλα και να φοραγε, του καναμε τρεις φορες απαναφορα και ειχαμε παλι τα ιδια και ενα hard reset. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβαθμιζεται Κατέβασε το επίσημο firmware και βάλε το με odin ,γρήγορα και εύκολα .:cool: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να κανω το λεντ να ειναι πιο έντονο ; Έχω δει το τηλέφωνο ενός φίλου και το λεντ σ αυτόν ειναι πολυ πιο έντονο έχω κατεβάσει την εφαρμογή ...Διαχείριση LED .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μηπως ειναι "μαιμου" S4 ? απλα θα εχει διαφορετικο filmware και csc..παρε την samsung δωσε s/n να σου δωσει το σωστο csc και κατεβασε απο sammobile το επισημο filmware και περασε το με odin.αυτο που σου ειπε και ο μιχαλης!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 κατεβασε αυτην την εφαρμογη και κυτα αν ειναι το γνησιο s4 και αλλες πληροφοριες για το κινητο.....https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Και εμενα 4.4.2 φωραει. Τι update πρεπει να εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Και εμενα 4.4.2 φωραει. Τι update πρεπει να εχει?? Αν διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιο θα δεις πως έχει 4.2.2 και θέλει να πάει στην τελευταία που έχεις και εσύ 4.4.2. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Κατέβασε το επίσημο firmware και βάλε το με odin ,γρήγορα και εύκολα .:cool: το εκανα οπως μου ειπατε και τα καταφερα, ευχαριστω πολυ........... Edited May 9, 2014 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι, αλλα και να φοραγε, του καναμε τρεις φορες απαναφορα και ειχαμε παλι τα ιδια και ενα hard reset. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβαθμιζεται Όσες φορές και να κάνεις επαναφορά η custom Rom (εαν φοράς) δεν απεγκαθίστσται. Πέρασε την με Odin να τελειώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αν διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιο θα δεις πως έχει 4.2.2 και θέλει να πάει στην τελευταία που έχεις και εσύ 4.4.2. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου!!Μπερδευτικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να κανω το λεντ να ειναι πιο έντονο ; Έχω δει το τηλέφωνο ενός φίλου και το λεντ σ αυτόν ειναι πολυ πιο έντονο έχω κατεβάσει την εφαρμογή ...Διαχείριση LED .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να κανω το λεντ να ειναι πιο έντονο ; Έχω δει το τηλέφωνο ενός φίλου και το λεντ σ αυτόν ειναι πολυ πιο έντονο έχω κατεβάσει την εφαρμογή ...Διαχείριση LED .... Φίλε μου από όσο ξέρω δεν γίνεται με εφαρμογή και εμένα ήταν αχνό και όταν έκανα factory reset για άλλο πράγμα έστρωσε και έλαμπε μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδια βοηθεια!!!Καλω στο κινητο αλλα ουτε ακουω ουτε με ακουνε,απο το viber μιλαω κανονικα!Καμια ιδεα; Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Φίλε μου από όσο ξέρω δεν γίνεται με εφαρμογή και εμένα ήταν αχνό και όταν έκανα factory reset για άλλο πράγμα έστρωσε και έλαμπε μετά. Σ ευχαριστώ πολυ φίλε για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αν χρησιμοποιήσω τον φορτιστή που έχω απο το motorola atrix 5.1V 850mA υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα. Είπα να αγοράσω κι εγώ το samsung galaxy S4... Όλα καλά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν ξέρω πως να περάσω τις επαφές μου απο το nokia X2 μου ... Τι μπορώ να κάνω ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα. Είπα να αγοράσω κι εγώ το samsung galaxy S4... Όλα καλά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν ξέρω πως να περάσω τις επαφές μου απο το nokia X2 μου ... Τι μπορώ να κάνω ;; με λογαριασμο στο google..gmail αν εχεις αλλιως περασε τες ολες στις sim κ εξαγωγη απο καρτα sim στο τηλεφωνο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ αλλά το samsung galaxy παιρνει micro sim ... ενω το νοκια κανονική .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα. Είπα να αγοράσω κι εγώ το samsung galaxy S4... Όλα καλά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν ξέρω πως να περάσω τις επαφές μου απο το nokia X2 μου ... Τι μπορώ να κάνω ;; Με το KIES ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Με το KIES ? KIES ?? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά δεν τα πολυξέρω ολα αυτα ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 KIES ?? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά δεν τα πολυξέρω ολα αυτα ... :( ΤΟ προγραμμα της σαμσουνγκ για τα κινητα της,εχει λειτουργεία για εισαγωγη επαφών απο άλλα κινητά http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Light Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια εχω το ι9505 και εχω το εξης προβλημα μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 NB9 κολαει στην αρχικη σελιδα δεν παει δεξια αριστερα στις επομενες σελιδες. εχω παει το κινητο 2 φορες στην αντιπροσωπια μου περασαν το firmware ξανα και δεν ειδα καμια διαφορα... το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι φταει καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστηση. το θεμα ειναι οτι πριν την αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχα τις ιδιες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα τι να κανω? :( Edited May 11, 2014 by Dark_Light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Καλησπερα παιδια εχω το ι9505 και εχω το εξης προβλημα μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 NB9 κολαει στην αρχικη σελιδα δεν παει δεξια αριστερα στις επομενες σελιδες. εχω παει το κινητο 2 φορες στην αντιπροσωπια μου περασαν το firmware ξανα και δεν ειδα καμια διαφορα... το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι φταει καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστηση. το θεμα ειναι οτι πριν την αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχα τις ιδιες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα τι να κανω? :( Ξεκίνα να βγάζεις εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν φταίει κάποια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Light Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 εχω παρατηρηση στο widget του watchup cosmote οταν παταω ανανεωση πανω στο widget και πριν ανανεωθουν τα στοιχεια παταω το back button αν το κανω αυτο 3-4 φορες θα κολησει το κινητο. εκανα απεγκατασταση το app τις cosmote αλλα χωρις καποια αλλαγη δυστυχως κολαει και παλι σε random στιγμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 εχω παρατηρηση στο widget του watchup cosmote οταν παταω ανανεωση πανω στο widget και πριν ανανεωθουν τα στοιχεια παταω το back button αν το κανω αυτο 3-4 φορες θα κολησει το κινητο. εκανα απεγκατασταση το app τις cosmote αλλα χωρις καποια αλλαγη δυστυχως κολαει και παλι σε random στιγμες Ξεκίνα με τα γνωστά σαχλά app που κάθαρίζουν μνήμη όπως clean master, αν εχεις κανα booster πετα το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts