Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι, αλλα και να φοραγε, του καναμε τρεις φορες απαναφορα και ειχαμε παλι τα ιδια και ενα hard reset.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβαθμιζεται

Κατέβασε το επίσημο firmware και βάλε το με odin ,γρήγορα και εύκολα .:cool:

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να κανω το λεντ να ειναι πιο έντονο ; Έχω δει το τηλέφωνο ενός φίλου και το λεντ σ αυτόν ειναι πολυ πιο έντονο έχω κατεβάσει την εφαρμογή ...Διαχείριση LED ....

Μηπως ειναι "μαιμου" S4 ?

απλα θα εχει διαφορετικο filmware και csc..παρε την samsung δωσε s/n να σου δωσει το σωστο csc και κατεβασε απο sammobile το επισημο filmware και περασε το με odin.αυτο που σου ειπε και ο μιχαλης!!!

I Want To Believe

κατεβασε αυτην την εφαρμογη και κυτα αν ειναι το γνησιο s4 και αλλες πληροφοριες για το κινητο.....https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo
salonika city :thanks:

Και εμενα 4.4.2 φωραει. Τι update πρεπει να εχει??

Αν διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιο θα δεις πως έχει 4.2.2 και θέλει να πάει στην τελευταία που έχεις και εσύ 4.4.2.

Κατέβασε το επίσημο firmware και βάλε το με odin ,γρήγορα και εύκολα .:cool:

το εκανα οπως μου ειπατε και τα καταφερα, ευχαριστω πολυ...........

Edited by kkoletsis

οχι, αλλα και να φοραγε, του καναμε τρεις φορες απαναφορα και ειχαμε παλι τα ιδια και ενα hard reset.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβαθμιζεται

Όσες φορές και να κάνεις επαναφορά η custom Rom (εαν φοράς) δεν απεγκαθίστσται. Πέρασε την με Odin να τελειώνεις.

Αν διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιο θα δεις πως έχει 4.2.2 και θέλει να πάει στην τελευταία που έχεις και εσύ 4.4.2.

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου!!Μπερδευτικα!!

Παιδιά καλησπέρα πως μπορώ να κανω το λεντ να ειναι πιο έντονο ; Έχω δει το τηλέφωνο ενός φίλου και το λεντ σ αυτόν ειναι πολυ πιο έντονο έχω κατεβάσει την εφαρμογή ...Διαχείριση LED ....

Φίλε μου από όσο ξέρω δεν γίνεται με εφαρμογή και εμένα ήταν αχνό και όταν έκανα factory reset για άλλο πράγμα έστρωσε και έλαμπε μετά.

Παιδια βοηθεια!!!Καλω στο κινητο αλλα ουτε ακουω ουτε με ακουνε,απο το viber μιλαω κανονικα!Καμια ιδεα;
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Φίλε μου από όσο ξέρω δεν γίνεται με εφαρμογή και εμένα ήταν αχνό και όταν έκανα factory reset για άλλο πράγμα έστρωσε και έλαμπε μετά.

Σ ευχαριστώ πολυ φίλε για την απάντηση

Καλησπέρα. Είπα να αγοράσω κι εγώ το samsung galaxy S4... Όλα καλά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν ξέρω πως να περάσω τις επαφές μου απο το nokia X2 μου ...

Τι μπορώ να κάνω ;;

Καλησπέρα. Είπα να αγοράσω κι εγώ το samsung galaxy S4... Όλα καλά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι δεν ξέρω πως να περάσω τις επαφές μου απο το nokia X2 μου ...

Τι μπορώ να κάνω ;;

με λογαριασμο στο google..gmail αν εχεις αλλιως περασε τες ολες στις sim κ εξαγωγη απο καρτα sim στο τηλεφωνο

I Want To Believe

Τι μπορώ να κάνω ;;

Με το KIES ?

KIES ?? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά δεν τα πολυξέρω ολα αυτα ... :(

ΤΟ προγραμμα της σαμσουνγκ για τα κινητα της,εχει λειτουργεία για εισαγωγη επαφών απο άλλα κινητά

http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Καλησπερα παιδια εχω το ι9505 και εχω το εξης προβλημα μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 NB9 κολαει στην αρχικη σελιδα δεν παει δεξια αριστερα στις επομενες σελιδες. εχω παει το κινητο 2 φορες στην αντιπροσωπια μου περασαν το firmware ξανα και δεν ειδα καμια διαφορα... το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι φταει καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστηση. το θεμα ειναι οτι πριν την αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχα τις ιδιες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα τι να κανω? :( Edited by Dark_Light

Καλησπερα παιδια εχω το ι9505 και εχω το εξης προβλημα μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 NB9 κολαει στην αρχικη σελιδα δεν παει δεξια αριστερα στις επομενες σελιδες. εχω παει το κινητο 2 φορες στην αντιπροσωπια μου περασαν το firmware ξανα και δεν ειδα καμια διαφορα... το προβλημα υπαρχει ακομα και μου λενε οτι φταει καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστηση. το θεμα ειναι οτι πριν την αναβαθμιση σε 4.4.2 ειχα τις ιδιες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα τι να κανω? :(

Ξεκίνα να βγάζεις εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν φταίει κάποια

εχω παρατηρηση στο widget του watchup cosmote οταν παταω ανανεωση πανω στο widget και πριν ανανεωθουν τα στοιχεια παταω το back button αν το κανω αυτο 3-4 φορες θα κολησει το κινητο. εκανα απεγκατασταση το app τις cosmote αλλα χωρις καποια αλλαγη δυστυχως κολαει και παλι σε random στιγμες

εχω παρατηρηση στο widget του watchup cosmote οταν παταω ανανεωση πανω στο widget και πριν ανανεωθουν τα στοιχεια παταω το back button αν το κανω αυτο 3-4 φορες θα κολησει το κινητο. εκανα απεγκατασταση το app τις cosmote αλλα χωρις καποια αλλαγη δυστυχως κολαει και παλι σε random στιγμες

Ξεκίνα με τα γνωστά σαχλά app που κάθαρίζουν μνήμη όπως clean master, αν εχεις κανα booster πετα το..

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)