Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο skroutz θα το βρείς 50-70 ευρώ φθηνότερα. Αν θέλεις ελληνική συσκευή και την ασφάλεια των επίσημων καταστημάτων, πάρε το απο εκεί. Η αγορά του S4 φυσικά και αξίζει :)

@Tolakos το GT-I9505 είναι αυτό το οποίο έρχεται στην Ελλάδα. Το GT-I9500 δεν προορίζεται για την χώρα μας αλλά μπορεί να το πάρει κάποιος απο το εξωτερικό καθώς δεν το φέρνουν ούτε στο σκρουτζ. Με την εγγύηση του συγκεκριμένου δεν ξέρω τι παίζει αλλά στην ουσία μιλάμε για παρόμοιες συσκευές οπότε καλύτερα να προτιμήσει κάποιος το I9505.

Edited by hic_et_nunc

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Θελω να ρωτηαω το εξης. Αγορασα την συσκευη πριν 1 μηνα και σχετικα με την αναβαθμιση ενώ του αδερφου μου εχει γινει αναβαθμιση σε 4.4 εδώ και 25 μερες εμενα παραμενει η 4.3. Υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιστεί το λειτουργικο σε μενα? Παταω καποιες φορες το ...ελεγχος για ενημερωση λογισμικού ... αλλα μου βγαζει παντα ότι η πιο προσφατη εκδοση είναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο.

Δεν εχω καποιο πρόβλημα με την ηδη υπαρχουσα εκδοση απλα ρωταω αν θα πρεπει να περιμενω να γινει αναβαθμιση στη δικη μου συσκευη η τελικα σε μενα δεν θα περασει ποτε καποια αναβαθμιση.

Επισης να ρωτησω πως μπορω να ξερω την προελευση του κινητου μου?Βλεπω πολλους που γνωριζουν την προελευση πχ Γαλλικο η Γερμανικο αλλα εγω την αγορασα από ιντερνετικο κατάστημα , ειχε και τα 3 αυτοκόλλητα κανονικα πανω η συσκευασια αλλα πως μπορων α ξερω την ακριβης προελευση της συσκευης? Παιζει ρολο η προελευση που δεν μου αναβαθμίζεται την στιγμη που στον αδερφο μου κοντευει σε λιγο μηνα με την καινουργια εκδοση λογισμικού?

Για να δεις προέλευση συσκευης ,επικοινώνησε με την samsung hellas ή κατέβασε το phone info απο το play .

Οταν θα δοθεί για την χώρα από όπου ειναι η συσκευή σου τοτε θα πάρεις το update ,δοκίμασε και με το kies .

Δεν είναι το i9505?

Αυτό είναι .

Ενημέρωση

Για την διαθεσιμότητα της συσκευής υπάρχει ξεχωριστό θέμα ,μην βγαίνετε off topic .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Το spiritfm δεν δουλεύει? Δεν έχουμε καθόλου ραδιόφωνο?

Όχι ,μόνο με internet .

Samsung galaxy s21+

Για να δεις προέλευση συσκευης ,επικοινώνησε με την samsung hellas ή κατέβασε το phone info απο το play .

Οταν θα δοθεί για την χώρα από όπου ειναι η συσκευή σου τοτε θα πάρεις το update ,δοκίμασε και με το kies .

Αυτό είναι .

Ενημέρωση

Για την διαθεσιμότητα της συσκευής υπάρχει ξεχωριστό θέμα ,μην βγαίνετε off topic .

Κατεβασα το πρόγραμμα από το play store και λεει Made in Vietnam.. Λεει κατι αυτό?

Και από το kies εκανα προσπαθεια αναβαθμισης και λεει ότι η συσκευη μου δεν υποστηριζει αλλα δεν ολοκληρώνεται η προταση..

Nikos

Λογικα πιο κατω απο το vietnam σου γραφει τη χωρα

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Λεει .... csc country Austria

ΑΥΤΟ εψαχνες...

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αρα είναι Αυστριακης προελευσης? Εχει να κανει κατι αυτό με το γεγονος ότι το λειτουργικο του τηλεφωνου μου δεν εχει αναβαθμιστεί ακομα ενώ του αδερφου μου αναβαθμιστηκε εδώ και 25 μερες?
Nikos

Ναι συνηθως στο S4 προηγουνται τα Γερμανικα.....οσο για το δικο σου καλυτερα να σου πει αλλος συμφορουμιτης που εχει ιδια χωρα με σενα αν πηρε η οχι update

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω μια ερώτηση για το S - planner. κάθε φορά που βάζω ένα συμβάν, ενώ δεν βάζω υπενθύμιση, ενεργοποιειται μόνη της ( μαιλ και ειδοποίηση ). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει?

Έχει κανείς καμιά ιδέα? Κάθε μήνα το ίδιο πρόβλημα. Δεν θέλω να βάζω υπενθύμιση, αλλά το splanner εκεί! !!

Ποιο χρώμα είναι ποιο μουράτο εγώ έλεγα για Black edition εσείς τι λέτε;

Black edition λόγο ψευτοδέρματος.

Google Pixel 6 Pro

καλησπερα..ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο,,θελω να ρωτησω εκτος απο εντυπωσεις,ποια ειναι η διαφορα αν ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας ή ελληνικης?εχει να κανει κατι με το λογισμικο?θα θελει καποια αναβαθμιση απο το ελληνικο service?το Samsung Galaxy S4 i9505 με το Samsung I9500 Galaxy S4 ειναι τα ιδια ή εχει καποια διαφορα?τελος λαγκαρισματα εχετε δει?

ισως σας κουρασα λιγο αλλα ευχαριστω για την υπομονη σας

καλησπερα..ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το κινητο,,θελω να ρωτησω εκτος απο εντυπωσεις,ποια ειναι η διαφορα αν ειναι ευρωπαικης αντιπροσωπειας ή ελληνικης?εχει να κανει κατι με το λογισμικο?θα θελει καποια αναβαθμιση απο το ελληνικο service?το Samsung Galaxy S4 i9505 με το Samsung I9500 Galaxy S4 ειναι τα ιδια ή εχει καποια διαφορα?τελος λαγκαρισματα εχετε δει?

ισως σας κουρασα λιγο αλλα ευχαριστω για την υπομονη σας

Καμία διαφορά δεν έχει η χώρα προέλευσης απο την στιγμή που προέρχεται από ευρωπαίκή αντιπροσωπεία. Η μοναδική διαφορά που υπάρχει είναι η ταχύτητα αναβάθμισης του firmware. Για παράδειγμα λέγεται οτι οι γερμανικές συσκευές s4 λαμβάνουν πρώτες τις αναβαθμίσεις. Εγώ που έχω γαλλικό ακόμη περιμένω την KitKat. Αλλά αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο πιστεύω είναι η εγγύηση, η οποία σε καλύπτει σε όποια ευρωπαϊκή χώρα και αν βρίσκεσαι και ισχύει για 2 χρόνια. Σχετικά με τα λαγκαρίσματα εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ίσως μόνο στον dialer και αυτό αποτι διαβάζω βελτιώνεται στην 4.4.2.

To I9500 με το Ι9505 δεν έχουν τεράστιες διαφορές. To I9500 φοράει Exynos octa-core ενώ το Ι9505 Snapdragon 600 quad-core. Επίσης τo I9500 δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην υπολοιπη Ευρώπη οπότε είσαι χωρίς εγγύηση.

Καμία διαφορά δεν έχει η χώρα προέλευσης απο την στιγμή που προέρχεται από ευρωπαίκή αντιπροσωπεία. Η μοναδική διαφορά που υπάρχει είναι η ταχύτητα αναβάθμισης του firmware. Για παράδειγμα λέγεται οτι οι γερμανικές συσκευές s4 λαμβάνουν πρώτες τις αναβαθμίσεις. Εγώ που έχω γαλλικό ακόμη περιμένω την KitKat. Αλλά αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο πιστεύω είναι η εγγύηση, η οποία σε καλύπτει σε όποια ευρωπαϊκή χώρα και αν βρίσκεσαι και ισχύει για 2 χρόνια. Σχετικά με τα λαγκαρίσματα εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ίσως μόνο στον dialer και αυτό αποτι διαβάζω βελτιώνεται στην 4.4.2.

To I9500 με το Ι9505 δεν έχουν τεράστιες διαφορές. To I9500 φοράει Exynos octa-core ενώ το Ι9505 Snapdragon 600 quad-core. Επίσης τo I9500 δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην υπόλοιπη Ευρώπη οπότε είσαι χωρίς εγγύηση.

Τελικά αυτή τη μ@λ@κι@ με το firmware εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή να βγαίνει σε διαφορετική ημερομηνία για κάθε χώρα και κάθε φορέα. Αρχίζω να αναπολώ και πάλι το IOS το οποίο όταν έχει αναβάθμιση του λειτουργικού το παίρνουν την ίδια στιγμή όλοι σε όλο το κόσμο.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Καλημερα. ..Αυτό το Knox πρέπει να το κατεβάσω λέει 160 κάτι mb και να το κανω install. .

Πρέπει? Τι παίζει μαυτο?

Κοίταξέ το και πες μου. Τουλάχιστον απο smartphone/tablet για να ''πετάξεις'' το video στην tv πρέπει να το ξεκινήσεις πρώτα.

Τελικά είναι όπως το είπες.Πρέπει να ξεκινήσεις το βιντεο από την συσκευή να σου εμφανίσει το εικονίδιο για το allshare.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παίδες τελικά πρέπει να κατεβάσω και εγκαταστήσω το Knox?

Τι εννοείς πρέπει? Εφαρμογή είναι για να μπεις στο περιβάλλον του knox. Αλλά μην την μπερδέψεις με τον knox counter στον bootloader. Είναι διαφορετικά πράγματα.

Google Pixel 6 Pro

παιδια μετα την αναβαθμιση που του εκανα τελευταια το κινητο εχει αλλαξει ριζικα.....

καταρχας παρατηρησα οτι απανω εκει που εχει τις ενδειξεις για σημα-μπαταρια κτλ μου τ βγαζει ολα αχρωαμ

επειτα παρατηρω εντονα κοληματα στη συσκευη με αποτελεσμα πολυ συχνα την επανεκκινηση της

τι γινετε με αυτο εχει κανεις καμια λυση στο προβλημα μου η να το δωσω του σκυλου να παιζει;;;

παιδια μετα την αναβαθμιση που του εκανα τελευταια το κινητο εχει αλλαξει ριζικα.....

καταρχας παρατηρησα οτι απανω εκει που εχει τις ενδειξεις για σημα-μπαταρια κτλ μου τ βγαζει ολα αχρωαμ

επειτα παρατηρω εντονα κοληματα στη συσκευη με αποτελεσμα πολυ συχνα την επανεκκινηση της

τι γινετε με αυτο εχει κανεις καμια λυση στο προβλημα μου η να το δωσω του σκυλου να παιζει;;;

Οι ενδείξεις πρέπει να είναι έτσι λευκές,είναι σήμα κατατεθέν της έκδοσης KitKat.:)

Για τα κολλήματα κτλ αν έχεις κάνει OTA update καλό είναι να κάνεις backup όλα σου τα αρχεία και να κάνεις factory reset για να στήσεις το κινητό με τις εφαρμόγες σαν clean install.Εγώ το έκανα έτσι και το κινητό είναι πραγματικά τελείως lagless και smooth όσο ποτέ.:)

ps:Αν θές μπορώ εγώ να κάνω τον σκύλο σου και να μου το δώσεις.:P

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Να πω και εγω την γνωμη μου για την 4.4.2.Διαβαζοντας εδω μεσα απο καποιους οτι αντιμετωπιζουν προβληματα μετα την αναβαθμηση,οταν ηρθε η ωρα για την δικη μου συσκευη,διστασα να το αναβαθμησω.ρωτησα εδω μεσα παλι και ενας φιλος να ναι καλα,μου ειπε οτι η αναβαθμισεις ειναι για να της κανουμε και οτι βελτιωνουν την συσκευη.εκανα λοιπον την εγκατασταση και ολα τελεια!απο την πρωτη κιολας φορτηση ειδα μεγαλητερη διαρκεια μπαταριας,κολημα κανενα,γενικα ανανεωμενο τηλεφωνο και αρκετα καλυτερο απο τοτε που ειχα την 4.3!τα γραφω αυτα οχι για να διαψευσω τα παιδια που μιλουν για προβληματα,αλλα για να πω οτι σε εμενα οπως και σε πολλους ακομα ολα ειναι καλυτερα στην συσκευη!αυτα...

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)