Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλημέρα!μια βοήθεια κι εδώ.....πως μπορώ να διακόψω κάποιες εφαρμογές που ''τρέχουν'' στο παρασκήνιο και μου τρώνε ram αλλά και μπαταρία?στον manager των εφαρμογών τις κλείνω αλλά μετά από κλάσματα δευτερολέπτου ανοίγουν πάλι,πχ s voice,watch on και πολλές άλλες....καμία λύση???

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά Καλημέρα!μια βοήθεια κι εδώ.....πως μπορώ να διακόψω κάποιες εφαρμογές που ''τρέχουν'' στο παρασκήνιο και μου τρώνε ram αλλά και μπαταρία?στον manager των εφαρμογών τις κλείνω αλλά μετά από κλάσματα δευτερολέπτου ανοίγουν πάλι,πχ s voice,watch on και πολλές άλλες....καμία λύση???

Κλείσε την εφαρμογή που σου δείχνει τι τρέχει στο παρασκήνιο και μην ξανασχοληθείς μ' αυτήν. Είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σου αν δεν έχεις προβληματικές εφαρμογές.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

εχω official. ειχα την 4.2. εβαλα την 4.3 αλλα μου εβγαζε το csc οτι ειναι alb, μετα εκανα ρουτ

αλλαξα το csc σε EUR μηδενισα τον caunder και περασα την 4.3 ελλ official. και μετα δεν μπαινει στο knox ,γιατι;;

Από ότι έχει αναφερθεί ,αν γράψει το knox 0x1 δεν μπορείς να μπεις μέσα στην εφαρμογή .

Samsung galaxy s21+

Ξεχασα να σου πώ οτι στο daydream για να σου εμφανίσει ρολόι πρεπει να κατεβάσεις αυτο

Στο άλλο ερώτημα τώρα, αν βγάλεις το nils notification δεν σου δείχνει ολες τις πληροφορίες κανονικά στη lock screen;;;

Καλημερα και σε ευχαριστω . Ναι ειναι ακριβως αυτο που θελω....

πως το βαζω μονιμα και οχι μονο εαν φορτιζω .....?

στο δευτερο ,

ναι τις δειχνει αλλα ομαδοποιημενες ανα κατηγορια και οχι αναλυτικα ανα κληση ή μηνυμα, οπως στο (φτου) ios7

Τριτο,

μετα την 4.3 κατα καιρους κολλαει και μου βγαζει το επισυναπτομενο μηνυμα .

Τι πρεπει να κανω για να το ξεφορτωθω ?

http://farm4.staticflickr.com/3796/10903390363_59a9317cf9_m.jpg

Από ότι έχει αναφερθεί ,αν γράψει το knox 0x1 δεν μπορείς να μπεις μέσα στην εφαρμογή .

αυτο δεν γινετε ξανα σαν πριν, ακομα και αν το παω στην σαμυ;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

αυτο δεν γινετε ξανα σαν πριν, ακομα και αν το παω στην σαμυ;

Είσαι εκτός εγγύησης. Οπότε μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις.

Κι εγώ είμαι με χαμένη εγγύηση λόγο root στο Ι9500. Βιάστηκα να περάσω την 4.3 και έβαλα την beta η οποία μου άλλαξε το csc σε INU India.

Μετά απ αυτό όποια rom να περάσω μέσω odin μένει το csc της Ινδίας.

Σκέφτηκα να κάνω root για να αλλάξω το csc αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχω εγγύηση, αλλά θυμήθηκα ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μετά δεν λειτουργεί το knox. Οπότε προτιμώ διαφορικό csc, παρά σε 7 μήνες που λήγει η εγγύηση (εκτός ΕΕ ισχύει 1 χρόνος), να θέλω να το πουλήσω ο αγοραστης να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το knox αν το χρειάζεται.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είσαι εκτός εγγύησης. Οπότε μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις.

διαβασα οτι αν ειναι μονο το knox 0-1 δεν εχεις προβλημα με εγγ .η κανω λαθος;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

διαβασα οτι αν ειναι μονο το knox 0-1 δεν εχεις προβλημα με εγγ .η κανω λαθος;

Κάποιος ρώτησε και του είπαν οτι δεν την χάνει. Μετά όμως σε κάποιαν άλλο είπαν το αντίθετο.

Υπάρχουν 2 εκδοχές:

Το ρισκάρεις και πας στο σέρβις αφού μηδενίσεις με triangle away τον άλλο counter και διαπιστώνεις εκ των πραγμάτων τι ισχύει, η περιμένεις όπως είσαι μήπως βρεθεί τρόπος κάποια στιγμή να μηδενισει το knox, που δεν το νομίζω γιατί εκτός ότι δεν υπάρχει τρόπος, είναι μπλοκαρισμενο το IMEI σου και γι αυτό δεν σ αφήνει να μπεις στο knox.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάποιος ρώτησε και του είπαν οτι δεν την χάνει. Μετά όμως σε κάποιαν άλλο είπαν το αντίθετο.

Υπάρχουν 2 εκδοχές:

Το ρισκάρεις και πας στο σέρβις αφού μηδενίσεις με triangle away τον άλλο counter και διαπιστώνεις εκ των πραγμάτων τι ισχύει, η περιμένεις όπως είσαι μήπως βρεθεί τρόπος κάποια στιγμή να μηδενισει το knox, που δεν το νομίζω γιατί εκτός ότι δεν υπάρχει τρόπος, είναι μπλοκαρισμενο το IMEI σου και γι αυτό δεν σ αφήνει να μπεις στο knox.

αααα ωραια μας την εφερε η σαμυ,, σου λεει τεστ 4.3 την βαζεις. σου αλλαζει το csc και μετα σε αναγκαζει να το κανεισ ροοτ αν θες για να το ξανα φερεις οπος ηταν,αλλα σε πεταει και με knox εκτος εγγ ,, μια χαρα ,,απο αυριο πουλημα και αν ξανα παρω θα ειμαι ,.. αν το παρει και κανενασ τωρα που γραφει ο knox 0-1, ωραια π....α σαμυ,,

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εδώ και μήνες είναι γνωστό ρε παιδιά οτι η 4.3 φέρνει το knox, το οτι συνεχίσατε να rootάρετε και περιμένατε να βγείτε λάδι απο που προκύπτει;; Ηταν ξεκάθαρο και οτι κάνατε το κάνατε είς γνώσιν σας.

Εδώ και μήνες είναι γνωστό ρε παιδιά οτι η 4.3 φέρνει το knox, το οτι συνεχίσατε να rootάρετε και περιμένατε να βγείτε λάδι απο που προκύπτει;; Ηταν ξεκάθαρο και οτι κάνατε το κάνατε είς γνώσιν σας.

φιλε δεν ηθελα καν να κανω ρουτ ,αναγκαστηκα το εκανα για να αλλαξω το csc

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πάντως η leaked 4.3 είχε τις εξής σημειώσεις : NOTE

- This firmware will WIPE your device (Perform a backup before flashing)

- This test firmware will NOT increase your binary counter NOR void your warranty.

- This test firmware will NOT trigger your KNOX Warranty Counter (If it’s 0×0 before flashing, it will remain 0×0 after flashing and vice versa).

- This test firmware is a pre-release firmware and not official from Samsung.

- We have fully tested this firmware and this firmware works perfectly as any other official firmware.

Οπότε αφού δεν ευθύνεσαι εσυ, ας μην έκανες root κι ας το πήγαινες σε ενα service να στο φτιάξουν αυτοί. Δικό τους το λάθος.

Edited by hic_et_nunc

Πάντως η leaked 4.3 είχε τις εξής σημειώσεις : NOTE

- This firmware will WIPE your device (Perform a backup before flashing)

- This test firmware will NOT increase your binary counter NOR void your warranty.

- This test firmware will NOT trigger your KNOX Warranty Counter (If it’s 0×0 before flashing, it will remain 0×0 after flashing and vice versa).

- This test firmware is a pre-release firmware and not official from Samsung.

- We have fully tested this firmware and this firmware works perfectly as any other official firmware.

δεν έγραφε όμως ότι αλλάζει το csc και όπως ξέρεις για να το επαναφέρεις θέλει root και από ότι είδες χάνεις την εγγύησης και με αλλαγμένο csc δεν σου την δέχονται ...

well done applesung :)

φιλε δεν ηθελα καν να κανω ρουτ ,αναγκαστηκα το εκανα για να αλλαξω το csc

τωρα που αλλαξες το csc στο knox μπορεις να μπεις?λειτουργει κανονικα???

I Want To Believe

Αφου ενεργοποιω τα developers options απενεργοποις τα animation scales και μετα ξανα εωεργοποιουνται μονα τους . . ! ! Γιατι συμβαινει αυτο . . ? ? ΠΩς ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ . . ? ?

τωρα που αλλαξες το csc στο knox μπορεις να μπεις?λειτουργει κανονικα???

Οχι φιλε δεν μπορω να μπω.. θα καλο θα ειναι να στείλουμε ολοι μνμ τα παράπονα μας οτι οταν βαλαμε την τεστ αλλαξε το csc και αναγκαστικά περασαμε το knox σε 0-1

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αφου ενεργοποιω τα developers options απενεργοποις τα animation scales και μετα ξανα εωεργοποιουνται μονα τους . . ! ! Γιατι συμβαινει αυτο . . ? ? ΠΩς ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ . . ? ?

Ειναι bug ,ίσως με κάποιο update στο μέλλον να διορθωθεί .

edit :Παιδιά μην το κανουμε vs υπάρχει ξεχωριστό θέμα για αυτο ,συνεχίζουμε on topic .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα σε ολους.θα παρακαλουσα για μια απαντηση για το τι μπορει να φταιει που δεν λειτουργει η εφαρμογη μεταφρασης.οτι και εαν εκανα μου βγαζει αγνωστο λαθος.Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω;;;

καλησπερες,ειμαι γερμανια εχει μια εβδομαδα που αγορασα το κινητο,2 πραγματα αν μπορει καποιος να απαντησει, μια εφαρμογη ραδιο θελω αν γινετε κι αν υπαρχει φυσικα, και το δευτερο ειναι οταν παιρνω το βλεμμα μου απο το κινητο δεν σταματαει το βιντεο, κατι δεν κανω σωστα η υπαρχει η πιυανοτητα να ειναι ελατωματικο το τηλ....οι υπολοιπες λειτουργιες του λειτουργουνε κανονικα

Καλησπερα σε ολους.θα παρακαλουσα για μια απαντηση για το τι μπορει να φταιει που δεν λειτουργει η εφαρμογη μεταφρασης.οτι και εαν εκανα μου βγαζει αγνωστο λαθος.Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω;;;

βαλε την εφαρμογη vocre αδερφε

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημέρα...Δεν κουμπωνει καλα ο φορτιστης και μαλλον φταιει η υποδοχη που κουμπωνει

Η φωτο που επισυναπτω είναι από άλλο κινητο

Το ανταλακτικο είναι αυτό ??

http://www.ebw.gr/el/Product/218679/Konnektoraς-Fortisiς-Dock-Connector-Charging-Port-Gia-Samsung-Galaxy-S4-i9500

Δεν ξερω αν είναι σιγουρα και κατά ποσο είναι original

Σε samsung service ξερει καποιος ποσο μπορει να κοστιζει ?

Ευχαριστω

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ότι αυτό είναι το ανταλλακτικο παιδια ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά πως θα βρω τι bootloader έχει ο γαλαξίας μου; Τρέχω την MGA και το τηλέφωνό μου είναι Γαλλικό-XEF

Παιδιά πως θα βρω τι bootloader έχει ο γαλαξίας μου; Τρέχω την MGA και το τηλέφωνό μου είναι Γαλλικό-XEF

Την απάντησή που σου έδωσα χθες την είδες ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5021502#post5021502

Samsung galaxy s21+

Αγαπητέ κε. Ν........

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas, σχετικάμε το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπό κανονικές συνθήκες, η οποιαδήποτε τροποποίηση στοιχείων της συσκευής αποτελεί και παραβίαση της εγγύησης, καθώς η Samsung δεν εγγυάται τη σωστή λειτουργία ενός τροποποιημένου προϊόντος. Το ΚΝΟΧ παύει να λειτουργεί οριστικά με την απόπειρα root ή την οιαδήποτε ενέργεια αλλαγής του λογισμικού. Tο KNOX WARRANTY VOID 0x1, το οποίο αλλάζει από 0x0 αποτελεί και απόδειξη χρήσης της συσκευής υπό συνθήκες που εκπίπτουν της εγγύησης. Το λειτουργικό KNOX επαναφέρεται πλέον μόνο με αλλαγή της κεντρικής πλακέτας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, μπορείτε να παραπέμψετε τη συσκευή σας σε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά μας κέντρα, ώστε να προβούν σε αλλαγή mainboard με χρέωση.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι μετη Samsung και θα είναι ευχαρίστηση μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

El.................

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas.

http://www.samsung.com/gr

Ήταν χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες; Παρακαλούμε βαθμολογήστε την ικανοποίησή σας με την εξυπηρέτηση πελατών συμπληρώνοντας την παρακάτω σύντομη έρευνα.

Θέλετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung;

... Μέσω email χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, στόχος μας είναι το email σας να απαντηθεί εντός μιας εργάσιμης ημέρας

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html?pid=gr_home_subbanner4_contact_us_290710

...Τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

Για την Κύπρο: 8009 4000, από όλα τα δίκτυα τηλεφωνίας.

...μέσω Live Chat χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html?pid=gr_home_subbanner4_contact_us_290710

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Συγνώμη για την ενόχληση παιδιά αλλά έχω μια ερώτηση.

Το ξυπνητήρι δεν ενεργοποιείται όταν το κινητό είναι κλειστό

η εγώ έχω θέμα;

Racing because all other sports require one ball only!

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)