SkiLopSaRo Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα. Απο σημερα αρχισε να μου βγαζει το τηλεφωνο αυτην την ειδοποιηση: https://www.dropbox.com/s/jxud8a49ul3gbhj/Screenshot_2013-11-05-14-55-59.png Οταν παταω πανω της με οδηγει εδω: https://www.dropbox.com/s/wd6i70re79wccc9/Screenshot_2013-11-05-14-56-59.png Τελος οταν παταω δεξια το "Προβολη εφαρμογης" για να δω ποια ειναι η προβληματικη εφαρμογη, με κατευθυνει εδω, χωρις να μου δειχνει ποια ειναι αυτη η εφαρμογη. https://www.dropbox.com/s/xh8mvpt98n2228k/Screenshot_2013-11-05-14-57-36.png Καμια ιδεα για πως θα λυσω το συγκεκριμενο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπερα. Απο σημερα αρχισε να μου βγαζει το τηλεφωνο αυτην την ειδοποιηση: https://www.dropbox.com/s/jxud8a49ul3gbhj/Screenshot_2013-11-05-14-55-59.png Οταν παταω πανω της με οδηγει εδω: https://www.dropbox.com/s/wd6i70re79wccc9/Screenshot_2013-11-05-14-56-59.png Τελος οταν παταω δεξια το "Προβολη εφαρμογης" για να δω ποια ειναι η προβληματικη εφαρμογη, με κατευθυνει εδω, χωρις να μου δειχνει ποια ειναι αυτη η εφαρμογη. https://www.dropbox.com/s/xh8mvpt98n2228k/Screenshot_2013-11-05-14-57-36.png Καμια ιδεα για πως θα λυσω το συγκεκριμενο θεμα; Εχθές το βράδυ, εμφανίστηκε και στο δικό μου S4. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα μιας και δεν εχω καποια εφαρμογή εκτός play store /samsung apps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μήπως έχετε περάσει την 4.3 με τον νέο bootloader και έχει σχέση με κάποια εφαρμογή πού ήδη είχατε περασμένη και θέλει πρόσβαση root? Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κι εμενα το κανει....απο εφαρμογη ειναι...δεν ξερω απο ποια αλλα αρχισε να μη με νοιαζει κιολας γιατι η samsung τα εκανε μανταρα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Διάβασε εδω Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού για την απενεργοποίηση του ήχου διαφράγματος, αλλά δεν τα κατάφερα. Εμφανίζεται πλέον σαν επιλογή αλλά δεν μπορώ να τον απενεργοποιήσω. Επιλέγω "ανενεργός" (για τον ήχο), αλλά και πάλι στις ρυθμίσης φαίνεται και είναι ενεργός.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα, τις τελευταίες ημέρες όταν ανοίγω το Internet μου πετάει συνέχεια αυτό το μήνυμα, μήπως ξέρετε τι είναι και πώς φεύγει ? Παιδιά και εμένα μου το κάνει εδώ και μια εβδομάδα όταν πάω να ανοίξω το Wi-Fi μου πετάει αυτή την ειδοποίηση, αλλά και πριν από 1 μήνα μου το είχε ξανά βγάλει όταν άνοιγα το keepassdroid, μετά η εταιρεία έβγαλε ένα update για το πρόγραμμα και αυτό διορθώθηκε . Μάλλον είναι θέμα προγραμμάτων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κι εμενα το κανει....απο εφαρμογη ειναι...δεν ξερω απο ποια αλλα αρχισε να μη με νοιαζει κιολας γιατι η samsung τα εκανε μανταρα Έχει να κάνει με το knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Έχει να κάνει με το knox . Κατά την δική μου την γνώμη όπως εξέφρασα παραπάνω, νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί το δικό μου για παράδειγμα έχει μετρήσει 0x1 ο KNOX . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κατά την δική μου την γνώμη όπως εξέφρασα παραπάνω, νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί το δικό μου για παράδειγμα έχει μετρήσει 0x1 ο KNOX . Το ότι έχει γράψει δεν έχει να κάνει με το μήνυμά .Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος , αν κοιτάξεις γίνετε ενα χαμός με αυτό το θέμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Το ότι έχει γράψει δεν έχει να κάνει με το μήνυμά .Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος , αν κοιτάξεις γίνετε ενα χαμός με αυτό το θέμα . Νομίζω έχει να κάνει και σε θέμα software το KNOX, γιατί και σε εμένα έχει μετρήσει αλλά δεν λειτουργεί ούτε σε software το KNOX, και εγώ μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν το λέω με σιγουριά, αλλά για τα μηνύματα που βγάζει το κινητό όπως είπαν και άλλοι ποιο πριν είναι νομίζω θέμα προγραμμάτων εννοώ δεν έχει να κάνει με τον KNOX . Φυσικά είμαστε και off-topic . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Εχθές το βράδυ, εμφανίστηκε και στο δικό μου S4. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα μιας και δεν εχω καποια εφαρμογή εκτός play store /samsung apps . Και εμενα το ιδιο μου εβγαλε και αμα δεν κλικαρεις να μην το ξαναβγαλει για 30 μερες το εμφανίζει συνέχεια οποτε ανοιγεις το wifi ! Το αλλο το παρατηρησατε οτι στην οθονη κλειδωματος αμα εχεις κλικαρει την επιλογη (εφε φωτισμου) το κουνας το δακτυλο σου πανω απο την οθονη ο αιστητηρας φωτος δεν ακολουθει το δαχτυλο σου οπως εκανε με την 4.2.2 ! Αν κανω καποιο λαθος διορθωστεμε ! Νομιζω οτι η 4.2.2 ηταν καλυτερη απο την 4.3 ! Edited November 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Το αλλο το παρατηρησατε οτι στην οθονη κλειδωματος αμα εχεις κλικαρει την επιλογη (εφε φωτισμου) το κουνας το δακτυλο σου πανω απο την οθονη ο αιστητηρας φωτος δεν ακολουθει το δαχτυλο σου οπως εκανε με την 4.2.2 ! Αν κανω καποιο λαθος διορθωστεμε ! Νομιζω οτι η 4.2.2 ηταν καλυτερη απο την 4.3 ! To εχουμε ξανασυζητησει. Πρεπει να ενεργοποιησεις κατι απ το μενου ''προβολη χωρις επαφη''. Οτιδηποτε. Μετα λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 To εχουμε ξανασυζητησει. Πρεπει να ενεργοποιησεις κατι απ το μενου ''προβολη χωρις επαφη''. Οτιδηποτε. Μετα λειτουργει κανονικα. Εχεις δικιο αυτο ητανε ! Αλλα στην 4.2.2 δεν χρειαζοταν να εχεις ενεργοποιημενο (προβολη χωρις επαφη) για αυτο δεν το ηξερα ! Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εχεις δικιο αυτο ητανε ! Αλλα στην 4.2.2 δεν χρειαζοταν να εχεις ενεργοποιημενο (προβολη χωρις επαφη) για αυτο δεν το ηξερα ! Ευχαριστω ! Ναι το αλλαξανε. Δεν ξερω γιατι.. Anyway..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλημέρα..έχω γερμανικό ... Η αναβάθμιση με ΟΤΑ έρχεται η kies..? Η 4,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 όσο είσαι στο σκάιπ, πάτα το αριστερό κάτω κουμπί αφής και στη λίστα που θα σου βγάλει πατάς sign out και έτοιμος...:) Σ ευχαριστω πολυ φιλε το βρηκα να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλημέρα..έχω γερμανικό ... Η αναβάθμιση με ΟΤΑ έρχεται η kies..? Η 4,3 Και με τα δύο μπορεί να γίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γεια σε ολους . Θα ηθελα να ρωτησω τι φταει που δεν εχει ερθει update ουτε μεσω οτα ουτε μεσω kies . Στο kies μ δειχνει οτι εχω btu μοντελο δηλαδη απο αγγλια κ στο σερβις της samsung μ λενε οτι ειναι γερμανικο αλλα απο update τιποτα . Γιατι ιιιιι . . ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γεια σε ολους . Θα ηθελα να ρωτησω τι φταει που δεν εχει ερθει update ουτε μεσω οτα ουτε μεσω kies . Στο kies μ δειχνει οτι εχω btu μοντελο δηλαδη απο αγγλια κ στο σερβις της samsung μ λενε οτι ειναι γερμανικο αλλα απο update τιποτα . Γιατι ιιιιι . . ? ? Τι μνμ σου βγάζει στο kies? αν δεν είναι ίδια η χώρα προέλευσης και το σοφτ που έχει μέσα δεν θα πάρεις αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχθές το βράδυ, εμφανίστηκε και στο δικό μου S4. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα μιας και δεν εχω καποια εφαρμογή εκτός play store /samsung apps . Καλησπέρα, το έκανε και σε μένα και η Μονή εφαρμογή που ειχα βάλει μέσω Bluetooth ήταν το flash player το έβγαλα και οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλησπερα παιδια .. μετα απο 3 χρονια χρησης με iphone το πηρα και εγω απο kaizer σε arctic blue . Οι αποριες μου είναι οι εξής γιατι φορτιζει τοσο αργα,μου κανει τρομερη εντυπωση ,ενταξει εχει μεγαλη μπαταρια αλλα οχι και ετσι .. ; πως μπορω να βγαλω screeshot ;;; και στον browser πως μπορω να παω κατευθειαν επανω οπως πηγαινα στο iphone πατωντας πανω στο ρολοι ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλησπερα παιδια .. μετα απο 3 χρονια χρησης με iphone το πηρα και εγω απο kaizer σε arctic blue . Οι αποριες μου είναι οι εξής γιατι φορτιζει τοσο αργα,μου κανει τρομερη εντυπωση ,ενταξει εχει μεγαλη μπαταρια αλλα οχι και ετσι .. ; πως μπορω να βγαλω screeshot ;;; και στον browser πως μπορω να παω κατευθειαν επανω οπως πηγαινα στο iphone πατωντας πανω στο ρολοι ; Φορτίζει σε ενα 2ωρο max ...ισως να καθυστερεί λίγο παραπάνω στις πρώτες φορτίσεις. Screenshot βγάζουμε είτε πατώντας το power button + home button ταυτόχρονα είτε περνώντας το χέρι σου πάνω απ την οθόνη ακουμπώντας την. Δες το βιντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JyIM60ESPvQ]Samsung Galaxy S4 : How to take a screenshot - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το εχω ηδη ενσ μισαωρο στη μπριζα και εχει παει μόλις 17% .ειναι η τριτη φορτιση αυτη Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το εχω ηδη ενσ μισαωρο στη μπριζα και εχει παει μόλις 17% .ειναι η τριτη φορτιση αυτη κατι παίζει με την πρίζα σου η εχει προβλημα ο φορτιστής - καλώδιο.κανονικα φορτιζει πολυ γρηγορα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το εχω ηδη ενσ μισαωρο στη μπριζα και εχει παει μόλις 17% .ειναι η τριτη φορτιση αυτη Βάλε κάποιο καλώδιο από άλλο τηλέφωνο αν έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts