Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ρυθμίσεις του widget ξετικαρετε τις ειδοποίησης που αφορούν την ώρα .

Του έβγαλα την αυτόματη ανανέωση της ώρας (το είχα ανά 1 ώρα), αλλά κ πάλι τα ίδια. Δεν είχε κάποια άλλη επιλογή για την ώρα. Είμαι με 4.2.2. Το περίεργο είναι ότι δε μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω χειροκίνητη αλλαγή της ώρας (η τελευταία επιλογή κάτω κάτω στο μενού είναι γκριζαρισμένη).

:respect: στον gkalen και τις rom του!

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στις ρυθμίσεις ωρας απενεργοποιησε ολα τα αυτοματα. Στη ζωνη ωρας βαλε επιλογη με +3 ωρες αντι για +2 και μετα ρυθμισε και την ωρα +1...

Πατώντας πάνω στο widget ,πας Μενού / Ρυθμίσεις/ κάνε τικ στις ειδοποιήσεις, μετά , ρύθμιση ώρας/ ξετικάρε τις ειδοποιήσεις .

Δοκίμασε και με μια ανανέωση του καιρού .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Στις ρυθμίσεις ωρας απενεργοποιησε ολα τα αυτοματα. Στη ζωνη ωρας βαλε επιλογη με +3 ωρες αντι για +2 και μετα ρυθμισε και την ωρα +1...

Ναι, μόνο έτσι φαίνεται να το κάνει σωστά. Χάνει βέβαια τις αυτόματες ανανεώσεις, αλλά μάλλον δε του αρέσει το αυτόματο... :p

Ευχαριστώ

Του έβγαλα την αυτόματη ανανέωση της ώρας (το είχα ανά 1 ώρα), αλλά κ πάλι τα ίδια. Δεν είχε κάποια άλλη επιλογή για την ώρα. Είμαι με 4.2.2. Το περίεργο είναι ότι δε μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω χειροκίνητη αλλαγή της ώρας (η τελευταία επιλογή κάτω κάτω στο μενού είναι γκριζαρισμένη).

Ρυθμίσεις> περιςςοτερα>ημερομηνία και ώρα>ξετικάρε όλα

Με πρόλαβαν άλλοι.

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

μπα παιδες ακυρο...με το που το εβαλα να βρει την τοποθεσια μου, επεστρεψε στην +1 ωρα...ο μονος τροπος για την ωρα ειναι αυτος που λετε με τις ρυθμισεις...ισως το φτιαξουν καποια στιγμη...

ή να μετακομίσουμε στο Μινσκ...

Edited by evripidis4

Καποια στιγμη θα στρώσει. Μεχρι τοτε γίνεται η δουλειά με το χειροκίνητο... :p

μπα παιδες ακυρο...με το που το εβαλα να βρει την τοποθεσια μου, επεστρεψε στην +1 ωρα...ο μονος τροπος για την ωρα ειναι αυτος που λετε με τις ρυθμισεις...ισως το φτιαξουν καποια στιγμη...

ή να μετακομίσουμε στο Μινσκ...

Εμένα με δείχνει στο starinski της Ουκρανίας. Προβληματική η λειτουργία του και πριν την αλλαγή της ώρας. Μάλλον θα το αλλάξω με κάτι άλλο.

γιαυτο και ειναι απαραδεκτοι ....δωσε την αναβαθμιση για ολους ρεεεε !!! ολοι το ιδιο κινητο εχουνε !

Καλα λες !!!!!

Εμεις με τα γαλλικα ποτε θα παρουμε αναβαθμιση 4.3 οταν θα ερθει το s5 !!!!

Kαλο εεεεε !!!!!!

Εμένα με δείχνει στο starinski της Ουκρανίας. Προβληματική η λειτουργία του και πριν την αλλαγή της ώρας. Μάλλον θα το αλλάξω με κάτι άλλο.

για να μην παιδευεστε με το weather widget της Samsung που ειναι

1).ασχημο

2).προβληματικο

3).πρεπι να εχεις ανοιχτο το Gps για να εντοπισει τη θεση σου

οριστε η λυση...port to weather widget απο το S2...και ομορφο και λειτουργει αψογα και δεν χρειαζεται ανοιχτο Gps

http://i44.tinypic.com/30w124o.png

για να μην παιδευεστε με το weather widget της Samsung που ειναι

1).ασχημο

2).προβληματικο

3).πρεπι να εχεις ανοιχτο το Gps για να εντοπισει τη θεση σου

οριστε η λυση...port to weather widget απο το S2...και ομορφο και λειτουργει αψογα και δεν χρειαζεται ανοιχτο Gps

Είναι animated το widget αυτό; Γιατί δε μου φαίνεται πολύ άσχημο το εταιρικό τοθ s4. Βασικά είναι το μόνο που ήταν animated το ίδιο το widget, κάτι που λάτρευα όταν είχα τον spb 3d Κ που δε το έχω βρει σε κανένα άλλο. Μιλάω πάντα για το widget φυσικά κ όχι για την εφαρμογή καιρόυ.

link παρακαλώ;;

Καλσπέρα,

Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να έχουμε το unlock effect(Watercolour) απο το note 3 στο gs4?

Ευχαριστώ!

Παιδιά ποια ειναι τα συμπεράσματα σας για την αυτονομία με την 4.3?

Παρατηρώ σημαντική μείωση αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί την πέρασα αμέσως μόλις ήλθα Ελλάδα και μένω σε σπίτι με πολυ κακό σήμα όπου οσοι δεν εχουν S4 :D βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μιλήσουν.

Εχω τουλάχιστον μια ωρα λιγότερη οθόνη, μεγάλη κατανάλωση σε sleep mode και μεγαλο ποσοστο στο Λειτουργικο συστημα android και στο συστημα android.

Θα κάνω ενα συγκριτικό με το note 8 που έχει 4.2 και χρησιμοποιω και σ αυτο sim της cosmote σε sleep mode να δω τι παίζει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά ποια ειναι τα συμπεράσματα σας για την αυτονομία με την 4.3?

Παρατηρώ σημαντική μείωση αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί την πέρασα αμέσως μόλις ήλθα Ελλάδα και μένω σε σπίτι με πολυ κακό σήμα όπου οσοι δεν εχουν S4 :D βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μιλήσουν.

Εχω τουλάχιστον μια ωρα λιγότερη οθόνη, μεγάλη κατανάλωση σε sleep mode και μεγαλο ποσοστο στο Λειτουργικο συστημα android και στο συστημα android.

Θα κάνω ενα συγκριτικό με το note 8 που έχει 4.2 και χρησιμοποιω και σ αυτο sim της cosmote σε sleep mode να δω τι παίζει.

συμφωνω...ειναι σωστα τα συμπερασματα σου.Τραγικη η αυτονομια στην 4.3 τουλαχιστον οσον αφορα το screen time.

Εγω επεσα απο τις 5 ωρες scrren time στις 3.5 ωρες.Ξαναγυρισα στην 4.2.2 και βρηκα την υγεια μου.

Παιδιά πόσο σκόρ βαρέσατε με 4.3 στο Antutu; Εμένα 28907 πέτυχε. Νομίζω με 4.2.2 στα 26900 με 27 κάτι πήγαινε. Απ'ότι είδα αυτή την φορά έτρεξε το custom full benchmark στο device info gpu driver version με Open GL 3.0 κι όχι 2 όπως στην 4.2.2 Επειδή η 4.3 υποστηρίζει το Open GL 3 ίσως ανέβηκε;Τί να πώ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είχα και ανοιχτές εφαρμογές από πίσω αρκετές Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Εγώ το έχω γράψει πάλι. Έχω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 4.3.Άλλωστε αυτή η αναβάθμιση δεν είναι μεγάλη ώστε να έχουμε θεαματικές αλλαγές και η 4.2. δεν ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η google. Είχα και με την προηγούμενη βέβαια στα πλαίσια των δυνατοτήτων της μπαταρίας που έχει. Αυτό πιστοποιημένο με γνωστούς φίλους που τώρα έχουν το G2....!!!

Το οτι εχω μεγαλη πτώση είναι γεγονός. Το S4 εχασε σε 6 ώρες 10%, ενω το Note 8 μόνο 3%, οσο έχανα δηλαδη πριν στο S4.

Οι συσκευες ηταν και οι δυο στο ιδιο σημειο, με ανοιχτά wifi, 3g, αυτόματους συγχρονισμούς ενεργοποιημενους και φυσικά καθολου ανοικτή οθόνη αφού κοιμόμουν.

Στο S4 η το Λειτουργικό συστημα android ευθυνόταν για το 75% της κατανάλωσης. :o

Δηλαδή απο το 9% το 6,75%. Ακριβώς το αυξημένο ποσοστό της κατανάλωσης.

Επίσης και στην εφαρμογή battery status η κατανάλωση φαίνεται οτι οφείλεται στο συστημα και όχι σε κάποια εφαρμογή.

Επίσης στο 9500 δεν είδα καμιά βελτίωση, γιατί δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Βέβαια έχω περασμένη την beta γιατί περιμένω να βγει η 4.3 της περιοχής μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χμ,πραγματικά όχι τόσο καλά. Εγώ το βράδυ χάνω 1% ,χωρίς wifi και 3G. Όταν είναι ανοιχτά wifi και 3G έχω το πολύ 3% χάσιμο μπαταρίας με ,όπως λες κι εσύ χωρίς άνοιγμα οθόνης,αφου κοιμάμαι. To λειτουργικό σύστημα δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία και βρίσκεται μόνιμα αρκετά χαμηλά συνολικά. Όταν δεν έχω χρόνο με τη δουλειά και τα παιδιά και δεν το...σκαλίζω μόνιμα, ξεχνάω πότε το φόρτισα. Ακόμα και σε σύγκριση με custom roms που φλάσαρε ο Ευθύμης η δική μου κατανάλωση ήταν πολύ καλύτερη γενικά.

Δεν ξέρω άραγε υπάρχει πρόβλημα με το knox αν περάσω πχ την official 4.3 της Ρωσίας μέχρι να βγει για την περιοχή μου?

Ακριβως αυτο

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν ξέρω άραγε υπάρχει πρόβλημα με το knox αν περάσω πχ την official 4.3 της Ρωσίας μέχρι να βγει για την περιοχή μου?

Με το knox τη πρόβλημα να έχεις Κώστα? Με το θέμα εγγυήσεις δεν την χάσαμε με το ρουτ στο 9500?

Γιαννης

Με το knox τη πρόβλημα να έχεις Κώστα? Με το θέμα εγγυήσεις δεν την χάσαμε με το ρουτ στο 9500?

Δεν μιλώ για την εγγύηση. Αυτή μου την έκοψε ο chainfire :).

Για το csc και τα ota updates μ ενδιαφέρει.

Γεια σας παιδια..Μια ερωτηση για εναν φιλο που ειχε blackberry και με ρωτουσε αν μπορει τωρα κατοχος samsung s4 να εχει μια εφαρμογη οπως ειχε στο blackberry και εγω δεν νοιωθω καθολου.Υπαρχει εφαρμογη για to galaxy ή και για android γενικα,που οταν πατας πανω σε μια επαφη,να σου παρουσιαζει οτι mail,μηνυματα και πληροφορειες υπαρχουν απο αυτη την επαφη? Τι ακριβως ειναι αυτο που εχει το blackberry γιατι δεν ειχα καταλαβει τι εννοουσε..

Ευχαριστω

Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Δεν μιλώ για την εγγύηση. Αυτή μου την έκοψε ο chainfire :).

Για το csc και τα ota updates μ ενδιαφέρει.

Α Οκ λέω μήπως έχασα κανένα επεισόδιο.! :)

Γιαννης

ενας φιλος προσπαθουσε να μου εξηγησει γιατι προτιμησε το 5s απο το S4 τα επιχειρηματα του ηταν οτι το S4 εχει προβλημα υπερθερμανσης και οτι πηγαν 5 S4 καμμενα στην vodafone Καστοριας. Ποσο failure rate εχει το S4 ρε παιδια? και ποσο μεγαλο ειναι το θεμα υπερθερμανσης?
υπογραφή εκτός ορίων

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)