zerv_5800 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ρε παιδια και προβλημα με την μπαταρια να ειναι ας παει εδω http://www.smartec.gr/points.php η αν δεν εισαι απο αθηνα στο αναλογο service της περιοχης σου να του κανουν αυτοι επιτοπου ενα hard reset και update αν δεν ξερεις εσυ πως να το κανεις με το odin γιαυτους ουτος η αλλος 5 λεπτα δουλεια ειναι και αναλογα το τι εχει του το φτιαχνουν !!! ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 To πιθανότερο, έχεις προβληματική σιμ Παρατήρησα ότι αυτό το κάνει όταν το τηλ βρεθεί σε μέρος που δεν έχει σήμα για αρκετή ώρα! Μετά βγάζει αυτό το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καλησπέρα !! Δεν λειτουργεί ξαφνικά η επιλογή έξυπνη κυλιση ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?? :O Απενεργοποιήσε την ρύθμιση αυτή. Ενεργοποιησέ την ξανά και κάνε επανεκκίνηση. Δές έπειτα άν έχεις ορίσει να γίνετια η κύλιση με την κίνηση του κεφαλιού ή με την κίνηση της συσκευής. Και δοκίμασε να δείς αν δουλεύει Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Το quick start στο μενου του *#0228# τι κανει ; Κάθε φορά που το πατάω η μπαταρία μου εμφανίζει διαφορετικό ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Απενεργοποιήσε την ρύθμιση αυτή. Ενεργοποιησέ την ξανά και κάνε επανεκκίνηση. Δές έπειτα άν έχεις ορίσει να γίνετια η κύλιση με την κίνηση του κεφαλιού ή με την κίνηση της συσκευής. Και δοκίμασε να δείς αν δουλεύει τιποτα παλι το ιδιο... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 τιποτα παλι το ιδιο... :( Μήπως να κάνεις ενα factory reset; Έπειτα όταν δοκιμάζεις να κάνεις την κύλιση, έχε υπόψην ότι το πρόσωπο σου είναι καλό να βρίσκεται σε φωτινό μέρος ώστε να σε βλέπει η μπροστινή κάμερα. Αλλά δεν νομίζω. Κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως έχεις βάλει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορεί να ακυρώνει την κύλιση. Αν δεν σου είναι κόπος καλό είναι να κάνεις backup τα αρχεία σου και να δώσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου πιστεύω όλα θα είναι οκ εφόσον δεν βρείς άλλη λύση Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μήπως να κάνεις ενα factory reset; Έπειτα όταν δοκιμάζεις να κάνεις την κύλιση, έχε υπόψην ότι το πρόσωπο σου είναι καλό να βρίσκεται σε φωτινό μέρος ώστε να σε βλέπει η μπροστινή κάμερα. Αλλά δεν νομίζω. Κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως έχεις βάλει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορεί να ακυρώνει την κύλιση. Αν δεν σου είναι κόπος καλό είναι να κάνεις backup τα αρχεία σου και να δώσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπου πιστεύω όλα θα είναι οκ εφόσον δεν βρείς άλλη λύση εχω την επιλογη κλιση συσκευης οχι κλιση κεφαλιου αλλα τωρα δεν παιζει με κανενα απο τους 2 τροπους.. για επαναφορα που λες δυσκολο δεν εχω υπομονη να το στηνω ξανα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ποια εννοείς τελευταία; ΜΗ8...εγψ εχω παραμεινει σε stock MGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εγω απ το kies μου δινει τελευταια την MH5.....:confused: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ρε παιδιά γιατί ενώ είμαι με στόκ firmware και recovery προσπαθώ να κάνω απλά wipe cache partition και μου δίχνει Σφάλμα και το Android να πέφτει κάτω. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω το wipe cache; Για στόκ recovery μιλάμε πάντα. Επειδή θέλω να φλασάρω άλλο firmware στόκ και πιστεύω καλύτερα είναι να κάνω πρώτα Wipe Cache Partition Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ρε παιδιά γιατί ενώ είμαι με στόκ firmware και recovery προσπαθώ να κάνω απλά wipe cache partition και μου δίχνει Σφάλμα και το Android να πέφτει κάτω. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω το wipe cache; Για στόκ recovery μιλάμε πάντα. Επειδή θέλω να φλασάρω άλλο firmware στόκ και πιστεύω καλύτερα είναι να κάνω πρώτα Wipe Cache Partition Έχει αναφερθεί ξανά στο xda αυτό με το wipe cache , και κάποια λύση δεν είχε δοθεί ,εκτός το να περάσεις custom recovery . Κανε wipe data/factory πριν περάσεις το firmware και θα είσαι εντάξει . :!: Θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις την ίδια ερώτηση σε όλα τα θέματα ,αν κάποιος γνωρίζει θα σου απάντηση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εγω απ το kies μου δινει τελευταια την MH5.....:confused:[/quote ] Μια χαρά στο βγάζει είναι η τελευταία γερμανική. Αν εξαιρέσεις το χαζό κλείδωμα της samsung κατά τα άλλα είναι άψογη σε όλα και σε μπαταρία! Ποιο είναι το χαζό κλείδωμα που έχει η ΜΗ5; Κάτι τέτοια ακούω και για αυτό μένω στην στην προηγούμενη έκδοση!:rolleyes: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 καλησπερας σας,οταν μιλαμε η επιλογη μειωση θορυβου πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο?που το εχετε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εγω απ το kies μου δινει τελευταια την MH5.....:confused:[/quote ] Μια χαρά στο βγάζει είναι η τελευταία γερμανική. Αν εξαιρέσεις το χαζό κλείδωμα της samsung κατά τα άλλα είναι άψογη σε όλα και σε μπαταρία! Παντως εγω βλεπω στο σκρολαρισμα lags που δεν εβλεπα στην προηγουμενη και εκανα επαναφορα 2 φορες...τωρα δεν μενει να περιμενουμε τον αλλο μηνα την 4.3...μπας και στρωσει το πραγμα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καινουριο firmware απο τη Samsung για το 9505 ΜΙ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Καινουριο firmware απο τη Samsung για το 9505 ΜΙ1. Για ποια χώρα είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Ειναι για Hong Kong δεν εχει βγει για Eυρωπη. Εχει καινουριο changelist οποιος την εβαλε ας μας πει εντυπωσεις. Edited September 21, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Σε μένα η ΜΗ5 είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες. Δεν υπάρχει lag , η μπαταρία είναι πολύ καλή και φυσικά η θερμοκρασία ακόμα καλύτερη,αν και το θέμα με τη θερμοκρασία είχε λυθεί ήδη από τη ΜΕΑ και εντελώς με την MF8.Πιστεύω ότι ο 800άρης στο note3 θα καίει ακόμα περισσότερο. Nομίζω ότι για τα χάλια της 4.2.2 (και στα nexus είχε προβλήματα) η samsung έκανε καλή δουλειά. Και εγώ συμφωνώ. Έχω Ελληνικό χωρίς root. Όλα λειτουργούν καλά, χωρίς κανένα κόλλημα. Έχω δει αισθητή διαφορά στην θερμοκρασία, και καμία διαφορά στην μπαταρία (πάντα με ίδια χρήση και εφαρμογές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Και εγώ συμφωνώ. Έχω Ελληνικό χωρίς root. Όλα λειτουργούν καλά, χωρίς κανένα κόλλημα. Έχω δει αισθητή διαφορά στην θερμοκρασία, και καμία διαφορά στην μπαταρία (πάντα με ίδια χρήση και εφαρμογές). Να συμφωνησω και εγω στο θεμα θερμοκρασιων και μπαταριας...αλλα βλεπω οπως ειπα τα ψιλοlags...πχ η γρηρορη κινηση μεσα σε ενα νημα μηνυματων εμφανιζει καποια μικροσπασηματσ στη κινηση...οπως και στον browser πχ dolphin χωρις jetpack και flash ....οχι κατι τραγικο αλλα υπαρκτο.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλημέρα !! Βρε παιδιά το τηλ μου βγάζει συνέχεια προβλήματα.. Απο χτες μου κάνει το εξής .. Κατεβάζω φωτογραφίες απο το ίντερνετ κάνει λήψη κανονικά πατάω να δω την φωτογραφία κ λέει δεν είναι δυνατό το άνοιγμα κ δεν την εμφανίζει ούτε στην συλλογή. . Κάνω επανεκκίνηση στην συσκευή κ εμφανίζεται κανονικά μετά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 καλησπερας σας,στελνω ενα Mp3 μεσω mail,το βαζω σαν ηχο κλησης,χτυπαει κανονικα,κ μετα απο λιγη ωρα ξαναμπαινει το προεπιλεγμενο κομματι σαν ηχος κλησης κ μπαινω στην μουσικη κ μου λεει οτι το αρχειο που εβαλα δεν υποστιριζεται,τι να κανω για να βαλω ενα mp3 σαν ηχο κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλημέρα !! Βρε παιδιά το τηλ μου βγάζει συνέχεια προβλήματα.. Απο χτες μου κάνει το εξής .. Κατεβάζω φωτογραφίες απο το ίντερνετ κάνει λήψη κανονικά πατάω να δω την φωτογραφία κ λέει δεν είναι δυνατό το άνοιγμα κ δεν την εμφανίζει ούτε στην συλλογή. . Κάνω επανεκκίνηση στην συσκευή κ εμφανίζεται κανονικά μετά. . Εγώ σε πρότεινα τί να κάνεις. Όσο και να βαριέσαι καλό είναι να κάνεις backup τα αρχεία σου και να δώσεις μια επαναφορά ρυθμίσεων. Αλλά κάντο μέσω του recovery mode για να σου formάρει και την cache Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 καλησπερας σας,στελνω ενα Mp3 μεσω mail,το βαζω σαν ηχο κλησης,χτυπαει κανονικα,κ μετα απο λιγη ωρα ξαναμπαινει το προεπιλεγμενο κομματι σαν ηχος κλησης κ μπαινω στην μουσικη κ μου λεει οτι το αρχειο που εβαλα δεν υποστιριζεται,τι να κανω για να βαλω ενα mp3 σαν ηχο κλησης? Αντέγραψε το αρχείο στον φάκελο 'ringtones' της συσκευής, όχι στην κάρτα μνήμης. Μετά επέλεξέ το από τις ρυθμίσεις ήχου και θα είσαι ΟΚ. Ότι βάλεις στον φάκελο 'notifications' θα εμφανίζεται στους ήχους μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αντέγραψε το αρχείο στον φάκελο 'ringtones' της συσκευής, όχι στην κάρτα μνήμης. Μετά επέλεξέ το από τις ρυθμίσεις ήχου και θα είσαι ΟΚ. Ότι βάλεις στον φάκελο 'notifications' θα εμφανίζεται στους ήχους μηνυμάτων. μεσω bluetooth μπορω να το κανω save? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 μεσω bluetooth μπορω να το κανω save? Νομίζω ότι το αποθηκεύει στον φάκελο 'bluetooth'. Από εκεί επιλέγεις 'μετακίνηση' και το βάζεις στον φάκελο με τους ήχους κλήσης και είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts