Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την 4.3 εχουν φυγει ολα τα μικροπροβληματα σχετικα με λαγκ?

Αξιζει η αγορα του αυτη την περιοδο?

Έχουν φύγει αλλά για μένα καλύτερή αγορά θα ήταν το LG G2

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν σου κανανε αλλαγη κεντρικης πλακετας δεν κοιτας τωρα μηπως το knox εχει μηδενισει?

Ναι εχει μηδενισει 0x0 ξεχασα να το ανεφερω και οχι μονο αυτα αλλα ειχα CSC:BTU και τωρα ειναι EUR.

Έχουν φύγει αλλά για μένα καλύτερή αγορά θα ήταν το LG G2

Σίγουρα αλλά όπως είναι η κατάσταση υπάρχει σοβαρό θέμα με την εγγύηση αφού η LG hellas δεν δέχεται τα 32αρια από ευρωπαϊκή ένωση για επισκευή εντός εγγύησης.

Αναγκαστικά σε ρίχνουν στα 16αρια τα οποία περιορίζουν όταν έχεις διαθέσιμα 10gb για ένα τέτοιο smartphone.

Εκτός αυτού αν όντως το 9505 είναι με την 4.3 τόσο απροβληματιστο όσο και το 9500, μην νομίζετε ότι θα δείτε τρομερές διαφορές.

Απλά το G2 είναι ένα κλικ πάνω σχεδόν σε όλα.

Στην αυτονομία περιμένω να το δω με την 4.3 γιατί κι εγώ όσο ήμουν σε 4.2.2 έβγαζα παρόμοιους χρόνους με το G2. Έχω ανεβάσει screenshots με 5 ώρες οθόνη μόνο με 3g και 7 μόνο με wifi.

Επίσης υπάρχει και το θέμα του ονόματος για μερικούς.

Η γνώμη μου είναι οποιος αγοράσει τώρα συσκευή για να την κρατήσει πάνω από ένα χρόνο αν μπορεί να πληρώσει την διαφορά τιμής για 32αρι και να το στέλνει πχ στην expansys για εγγύηση, το G2 είναι προτιμότερο γιατί θα είναι πιο κοντά στα μοντέλα του 2014 απ οτι το S4.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσπάθησα να βρω χώρα προέλευσης αλλά κάνοντας τα βήματα που περιγράφονται μέσω kies μου λέει ότι " Το 'GT-I9505' δεν υποστηρίζει την λειτουργία" .... Γιατί ???

Προσπάθησα να βρω χώρα προέλευσης αλλά κάνοντας τα βήματα που περιγράφονται μέσω kies μου λέει ότι " Το 'GT-I9505' δεν υποστηρίζει την λειτουργία" .... Γιατί ???

Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν πρέπει να υποστηρίζεται πλέον .επικοινώνησε με samsung την δεύτερα και θα σου πουν .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα. Όταν έβαλα την 4.3 έκανα την βλακεια και εγκατέστησα το knox. Απο τοτε οποτε παταω το κεντρικο κουμπι του κινητου μου βγαζει να επειλεξω ποιο launcer να χρησιμοποιησω, τους δυο του Samsung ή του knox. Επιλεγω αυτον τις samsung και παταω "παντα", αλλα εξακολουθει και μου βγαζει παλι αυτην την ενοχλητική επιλογη οποτε παταω το κεντρικο κουμπι.

Σωστά το εφτιαξαν εντός εγγύησης. Τις επανεκκινησεις τις εκανε πριν να γραψει ο knox μετα εβαλα απο αγνοια την εφαρμογή cyanogen και εγραψε ο knox 0x1. Επισης εμφανίστηκε το φαινόμενο που δεν έβλεπε σιμ και ετσι αποφασισα να το στειλω αφου του εκανα επαναφορά και τα σχετικα. Τρίτη το πηρανε Πέμπτη ήταν έτοιμο. περιμενα να με παρουν τηλ να μου πουνε τη λυπητερη λογω knox αλλα τίποτα. Αλλαγή κεντρικής πλακέτας (motherboard) Πάντως έχω να πω τα καλύτερα οπως και οι περισσότεροι εδω μέσα για την Σμαρτεκ.

Πολυ καλα νεα. Μπραβο σμαρτεκ. ανκαι νομιζω περισσοτερα εχουν να κερδισουν απο αυτο παρα να χασουν..

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Καλησπέρα. Όταν έβαλα την 4.3 έκανα την βλακεια και εγκατέστησα το knox. Απο τοτε οποτε παταω το κεντρικο κουμπι του κινητου μου βγαζει να επειλεξω ποιο launcer να χρησιμοποιησω, τους δυο του Samsung ή του knox. Επιλεγω αυτον τις samsung και παταω "παντα", αλλα εξακολουθει και μου βγαζει παλι αυτην την ενοχλητική επιλογη οποτε παταω το κεντρικο κουμπι.

Δεν εχω καταλάβει ,έχει το knox launcher ,επίσης σε ποιους δυο της samsung αναφέρεσαι ??

Βγάλε screenshot να δουμε .

Samsung galaxy s21+

κανε του ξανα απεγκατασταση απο (ρυθμισεις) διαχειριση εφαρμογων...

I Want To Believe

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση την τελευταία αναβάθμιση μέσω kies γιατί από Ota δεν την έβρισκε καθόλου.

Σε εσάς έχει εμφανίσει το Samsung wallet, γιατί δεν μπορώ να το βρω και από το play store μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την χώρα μας. Μήπως κάνω κάτι λάθος?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Δεν εχω καταλάβει ,έχει το knox launcher ,επίσης σε ποιους δυο της samsung αναφέρεσαι ??

Βγάλε screenshot να δουμε .

κανε του ξανα απεγκατασταση απο (ρυθμισεις) διαχειριση εφαρμογων...

Αυτο μου βγαζει

http://i44.tinypic.com/14ad7wz.png

απεγκατασταση το knox δε γινεται

Edited by jackash

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση την τελευταία αναβάθμιση μέσω kies γιατί από Ota δεν την έβρισκε καθόλου.

Σε εσάς έχει εμφανίσει το Samsung wallet, γιατί δεν μπορώ να το βρω και από το play store μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με την χώρα μας. Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Όχι δεν κάνεις κάτι λάθος, απλώς το wallet δεν διατίθεται σε μερικές χώρες μέσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Να ρωτησω αμα βαλω τη συσκευη στο kies και κανω επαναφορα θα μπει το λογισμικο χωρισ τα επιπλεον που εχει επειδη ειναι αγορασμενο απο κοσμοτε ? δηλ στο ανοιγμα το λογοτυπο και μερικα apps

Παιδες το προβλημα με τους launcher πως θα το λυσουμε επιτελους?? Εννοω το να ρωταει συνεχως να επιλεξουμε -Απλη αρχικη σελιδα η' Αρχικη Touchwiz-

Παιδες το προβλημα με τους launcher πως θα το λυσουμε επιτελους?? Εννοω το να ρωταει συνεχως να επιλεξουμε -Απλη αρχικη σελιδα η' Αρχικη Touchwiz-

Πατά κρατημενο το κεντρικό κουμπί και μόλις εμφανιστεί το παράθυρο με τις εφαρμογές πατά την "πιτά" κάτω αριστερά, πήγαινε εκεί που λέει "διαγραφη προεπιλογων" και διέγραψε ότι έχει σχέση με αυτά τα τρία launcher. Μετά κανε επανεκκινηση και όταν σε ρωτήσει το ίδιο πατά "αρχική touchwiz" και "πάντα".

Λογικά θα φτιάξει έτσι :)

Επίσης, αν δεν φτιάξει, τσέκαρε αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας για e-banking γιατί συνήθως δημιουργεί αυτό το κόλλημα.

Να ρωτησω αμα βαλω τη συσκευη στο kies και κανω επαναφορα θα μπει το λογισμικο χωρισ τα επιπλεον που εχει επειδη ειναι αγορασμενο απο κοσμοτε ? δηλ στο ανοιγμα το λογοτυπο και μερικα apps

Θα μπει αυτο που είχε οταν το αγόρασες ,δηλαδή της cosmote .

Ρε παιδιά με το δικό μου θέμα σελ 375 κανείς καμιά λύση

Πέρνα ξανά το firmware με odin .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Παιδια καλησπερα ,

Ξερετε καμια εφαρμογη που να μου δινει την δυνατοτητα να χειριστω κλιματιστικά μεσω των υπερυθρων σαν τηλεχειριστηριο ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδια καλησπερα ,

Ξερετε καμια εφαρμογη που να μου δινει την δυνατοτητα να χειριστω κλιματιστικά μεσω των υπερυθρων σαν τηλεχειριστηριο ?

samsung watchON. την έχεις ήδη

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

οχι τηλεορασεις και βιντεο κλπ κλπ αλλα κλιματιστικά ...

Φιλικά Σπύρος

οχι τηλεορασεις και βιντεο κλπ κλπ αλλα κλιματιστικά ...

και για κλιματιστικά κάνει.....και παππάδες κάνει

που υπαρχει αυτη η επιλογη γιατι εμενα μου βγαζει μονο για τηλεορασεις βιντεο ηχοσυστηματα και τετοια .

Σημειωτεον δεν εχω την 4.3

Φιλικά Σπύρος

καλησπερα σας,κατοχως κ γω του πανεμορφου s4,παρατηρησα οπως εβγαζα τα αυτοκολλητακια γυρω γυρω απο το νικελ πλαισιο μαλλον με το νυχι μου εκανα κατι ψιλοσημαδακια αλλα διακρινονται παρα πολυ δυσκολα,γενικα ειναι ευαισθητο ε?

που υπαρχει αυτη η επιλογη γιατι εμενα μου βγαζει μονο για τηλεορασεις βιντεο ηχοσυστηματα και τετοια .

Σημειωτεον δεν εχω την 4.3

εγώ έχω την 4.3

Αυτό είναι το μενού

http://i42.tinypic.com/21drlhu.png

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)