Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση στα πολλα παραθυρα στο πλαι πως μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες εφαρμογες; Edited by corolla001975

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Ειμαι λιγο offtopic αλλα πως γινεται οταν ανεβαζω μια photo στο facebook να γραφει απο κατω οτι ανεβηκε απο το smartphone Samsung galaxy s4;Δηλαδη οπως τα iphone που λενε οτι ανεβηκε απο συσκευη IOS.

Άσχετο αλλά μόλις ενεργοποίησα το all access στο Google Music και τα σπάει. Όποιος μπορεί να το βάλει πχ από UK να το κάνει ανεπιφύλακτα!

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση στα πολλα παραθυρα στο πλαι πως μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες εφαρμογες;

Samsung Multi Window Manager απο το play ,πρέπει να είσαι root.

Samsung galaxy s21+

Σημα εννοω το σημα του "voice" και οχι το σημα του 4g...! Δεν καταλαβαινω το γιατι...με την λογικη αυτη σε σημεια που δεν εχει φουλ καλυψη σηματος...με 4γ ενεργοποιημενο, κλησεις φωνης δεν θα μπορω να κανω με τιποτα!?

Το 4G είναι μόνο data. Φωνή βγάζεις μόνο με 3G ή GSM

Δυο αποριες παιδια.

1)Εχοντας ενεργοποιησει τα 50gb στο dropbox με το s3 μπορω τωρα με το s4 να μεταφερω τη ληξη τους ενα χρονο μετα;Κρατωντας το ιδιο mail και οχι φτιαχνοτας αλλο.Γενικα μπορω να κανω κατι και πως;

2)Κατι που δεν ξερω αν σας το κανει.Οταν παω στη συλλογη και βαζω να δω τις φωτο σε χαρτη μου απεικονιζει με pin μονο οσες εχω μεταφερει απο ενα παλιο iphone.Δεν μου βγαζει ουτε του s3 που εχω μεταφερει ουτε αυτες που τραβαω με το s4.Εννοειται πως εχω ενεργοποιησει μεσα στην καμερα να κραταει την τοποθεσια μου.Ξερετε τι φταιει;

Ευχαριστω

Παιδια η εμφανιση χωρις επαφη σας δουλευει;

Ναι αλλα δε δουλευει παντου, δουλευει στο e-mail, μηνυματα, γκαλερυ, και σ ολες τις σελιδες αρκει να μην μπαινεις απο mozilla, chrome k.a παρα μονο απ το ιντερνετ browser. τωρα δε ξερω αν μου ξεφευγει κατι...

Παιδια η εμφανιση χωρις επαφη σας δουλευει;

Ναι αλλα δε δουλευει παντου, δουλευει στο e-mail, μηνυματα, γκαλερυ, και σ ολες τις σελιδες αρκει να μην μπαινεις απο mozilla, chrome k.a παρα μονο απ το ιντερνετ browser. τωρα δε ξερω αν μου ξεφευγει κατι...

ΜΕ MGA KAI MF8 ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - GALERY

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

Καλησπερα.

Καποιο καλο call recorder που να τρεχει καλα στο s4 εχετε να μου προτεινετε?Ειμαι unroot.

Δοκιμασα το https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=el το οποιο ετρεχε πολυ καλα στο S3 αλλα εδω δεν τα παει καλα.

Ευχαριστω

Δουλεύει άψογα θα έλεγα!

https://play.google.com/store/apps/details?id=androidlab.allcall

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλησπερα.

Καποιο καλο call recorder που να τρεχει καλα στο s4 εχετε να μου προτεινετε?Ειμαι unroot.

Δοκιμασα το https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=el το οποιο ετρεχε πολυ καλα στο S3 αλλα εδω δεν τα παει καλα.

Ευχαριστω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el

Δοκίμασε αυτό είναι το καλύτερο για μένα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Το να γράφει και από bluetooth δεν το περίμενα!!! Καλύτερα δεν γίνεται!!!;)

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

ΜΕ MGA KAI MF8 ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - GALERY

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

MGA εχω και δουλευει μια χαρα

Καλησπερα. Εχω το S4 εδώ και ενάμηση μήνα και θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο κρατάει η μπαταρία, γιατί το φορτίζω κάθε βράδυ και το πρωί μέσα σε 2 ώρες μόνο με χρήση τηλεφώνου bluetooth και wifi, η μπαταρία πάει στο 80%...Επιπλέον μέχρι το μεσημέρι δηλαδή σε διάστημα 8 ωρών η μπαταρία πέφτει στο 35 με 40%. Είναι λογικό ή κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μου? Σας ευχαριστώ

Καλησπερα. Εχω το S4 εδώ και ενάμηση μήνα και θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο κρατάει η μπαταρία, γιατί το φορτίζω κάθε βράδυ και το πρωί μέσα σε 2 ώρες μόνο με χρήση τηλεφώνου bluetooth και wifi, η μπαταρία πάει στο 80%...Επιπλέον μέχρι το μεσημέρι δηλαδή σε διάστημα 8 ωρών η μπαταρία πέφτει στο 35 με 40%. Είναι λογικό ή κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία μου? Σας ευχαριστώ

Οπως το παρουσιαζεις όχι δεν ειναι φυσιολογικο , ανεβασε ενα screenshot με τα στατιστικα της μπαταριας σου , καθώς και τον χρονο λειτουργιας της οθονης . Επισης ενημερωσε μας για τους συγχρονισμους που τυχον έχεις ανοικτους , αν εχεις ενεργοποιημενο το GPS ή το 4G.

Αν και το πιο πιθανο ειναι καποια εφαρμογη να σου κανει την ζημια .

Επισης ποια ROM φοράς ? Η MGA εχει πολυ καλη αποδοση μπαταριας

Οπως το παρουσιαζεις όχι δεν ειναι φυσιολογικο , ανεβασε ενα screenshot με τα στατιστικα της μπαταριας σου , καθώς και τον χρονο λειτουργιας της οθονης . Επισης ενημερωσε μας για τους συγχρονισμους που τυχον έχεις ανοικτους , αν εχεις ενεργοποιημενο το GPS ή το 4G.

Αν και το πιο πιθανο ειναι καποια εφαρμογη να σου κανει την ζημια .

Επισης ποια ROM φοράς ? Η MGA εχει πολυ καλη αποδοση μπαταριας

Όντως δεν είναι φυσιολογικό, μια που με την MGA, 1η φορά σε galaxy, έκλεισα με πολύ WI-FI στο παρασκήνιο (πάνω από 5-6 ώρες), BLUETOOTH μόνιμα ενεργοποιημένο, λογική χρήση και 10 λεπτά παίξιμο real racing 3 που μου έφαγε πάνω από 10% μπαταρία αν θυμάμαι καλά, έχω 1 μέρα και 11 ώρες, με την μπαταρία να είναι στο 32% προς το παρόν!!! Τεράστια διαφορά από οτιδήποτε άλλο είχα έως τώρα και είναι η 1η φορά που άφησα κινητό αφόρτιστο το βράδυ!!!! Γενικά όπως είπα η πτώση της μπαταρίας σε πλήρη αναμονή είναι κάπου στο 1% ανά 3,5-4 ώρες!!!!!

Λοιπον, εχω την φωτεινοτητα στο φουλ, ολα τα gestures ενεργοποιημενα, οταν δεν ειμαι σε wi-fi ειμαι οπωσδηποτε σε δεδομενα κινητου(που καταναλωνει απιστευτα πολυ μπαταρια) και καθε βραδυ που παω για υπνο εχω 40%...αναγκαζομαι να παιξω κανα παιχνιδι αρκετη ωρα για να πεσει στο 20% τουλαχιστον για να το βαλω για φορτιση, γιατι δεν θελω να το βαλω να φορτισει ενω ειναι στο 40%.Επειδη διαβασα οτι η MGA κανει καλυτερη διαχειριση μπαταριας, αυτη εχω ,δεν ξερω αν παιζει σημασια

ενεργοποιησα το 4G στην Cosmote πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μεσω service menu?
υπογραφή εκτός ορίων

ενεργοποιησα το 4G στην Cosmote πρεπει να κανω καποια ρυθμιση μεσω service menu?

Όχι.10 chars.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οντως πολυ καλο σε ευχαριστω πολυ!

Να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου ετυχε 2 φορες και συγκεκριμενα το βραδυ οταν ειχα το κινητο να φορτιζει να μου ερθει notification που ελεγε να στειλω σε ενα τριψηφιο εναν κωδικο για να συμμετεχω σε διαγωνισμο.Με το που πατουσες το notification σε πετουσε στα μηνυματα με συμπληρωμενα τα πεδια για να στειλεις το μηνυμα.

Μαλλον καποια εφαρμογη μου το κανει αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια.

Να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου ετυχε 2 φορες και συγκεκριμενα το βραδυ οταν ειχα το κινητο να φορτιζει να μου ερθει notification που ελεγε να στειλω σε ενα τριψηφιο εναν κωδικο για να συμμετεχω σε διαγωνισμο.Με το που πατουσες το notification σε πετουσε στα μηνυματα με συμπληρωμενα τα πεδια για να στειλεις το μηνυμα.

Πριν κάνουμε εγκατάσταση μιας εφαρμογής διαβάζουμε αρχικά τα reviews από το play, και αφού αποφασίσουμε να την κατεβάσουμε, ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΠΆΝΤΑ ΤΑ PERMISSION ΠΟΥ ΖΗΤΆΕΙ.

Ποιος σου είπε ότι τα Linux (android) είναι ασφαλής πλατφόρμα?

Πατώντας παρατεταμένα στο notification θα σε βγάλει στην εφαρμογή η οποία είναι υπεύθυνη για την διαφήμισή .

Samsung galaxy s21+

Σημερα το πηρα.λευκο απο σκρουτζ.ενω ξεκινησε καλα, μετα τη πρωτη φορτιση μου εκανε τρελα κοληματα.εκανα επαναφορα εργοδτασιακων.δεν εχω βαλει τη σκαρταδουρα της σαμσουνγκ.πρωτη φορα μου το κανει κινητο αντροιτ.τι να φταιει.το εχει παθει αλλος?εχει θεμα με antutu,temple run 2,subway surfers? Edited by kabalos_1971

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Model: GT-I9505

Country: Germany

Version: Android 4.2.2

Changelist: 1081224

Build date: Tue, 06 Aug 2013 08:32:07 +0000

Product Code: DBT

PDA: I9505XXUBMGA

CSC: I9505OXABMH2

MODEM: I9505XXUBMGA

Model: GT-I9505

Καλημερα.Μονο το CSC αλλαζει σε MH2.

Country: Germany

Version: Android 4.2.2

Changelist: 1081224

Build date: Tue, 06 Aug 2013 08:32:07 +0000

Product Code: DBT

PDA: I9505XXUBMGA

CSC: I9505OXABMH2

MODEM: I9505XXUBMGA

The update aims to improve the stability of your device.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)