dimourinho Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Που τα είδε ο φίλος σου τα lag φίλε μου?...Εγώ γιατί νομίζω ότι μετά το πρώτο Update που δόθηκε, η συσκευή πετάει?..Σε μένα πάνε όλα σφαίρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Προφανως ο φιλος δεν εχει απανεργοποιησει απο το developer tools τις επιλογες που εχουμε πει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Προφανως ο φιλος δεν εχει απανεργοποιησει απο το developer tools τις επιλογες που εχουμε πει... Ποιες επιλογες μπορεις να τις πεις λιγο και τι επιδραση εχουν στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μολις παρελαβα και εχω απορια Ειμαι με vodafone. Ηταν επιλεγμενο το GSM/WCDMA (αυτοματη συνδεση) Στην περιοχη που ειμαι (χαλανδρι) με το s3 ήμουν παντα με H ή H+ Τωρα ειμαι με Ε συνεχεια. Επέλεξα το WCDMA μονο και μου βγάζει το H+ Δοκιμασα να κανω τις ρυθμισεις για το LTE που εχουν αναφερθει και ενω δηλωνω το WGL στο secret menu, μου εμφανιζει παλι το Ε στην μπαρα. Ειναι κατι που κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μολις παρελαβα και εχω απορια Ειμαι με vodafone. Ηταν επιλεγμενο το GSM/WCDMA (αυτοματη συνδεση) Στην περιοχη που ειμαι (χαλανδρι) με το s3 ήμουν παντα με H ή H+ Τωρα ειμαι με Ε συνεχεια. Επέλεξα το WCDMA μονο και μου βγάζει το H+ Δοκιμασα να κανω τις ρυθμισεις για το LTE που εχουν αναφερθει και ενω δηλωνω το WGL στο secret menu, μου εμφανιζει παλι το Ε στην μπαρα. Ειναι κατι που κανω λαθος; Ναι, δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4G στη γραμμή σου. Δες το ΙΝΒΟΧ σου Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πηρα τηλεφωνο την vodafone και μου ειπαν οτι δεν παιζει ακομα το 4G για mobile internet. Παιζει μονο σε συνδεση με στικακι κλπ. Μου ειπαν οτι σταδιακα (τις επομενες μερες) θα γινει αναβαθμιση και θα παιζει και στα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλημέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung S4. Το βρήκα πολύ φθηνά σε ένα μαγαζί μέσω αναζήτησης skroutz, μάλλον τα φέρνουν από Γερμανία από ότι με ενημέρωσαν για αυτό και η χαμηλή τιμή. Μάλιστα παίζει περίπου 10€ διαφορά αυτό που θέλει αρχική ρύθμιση για να γυρίσει από τα Γερμανικά σε σχέση με αυτό που ήδη είναι προσεταρισμένο στα Ελληνικά! Μιλώντας με έναν γνωστό μου μέσα από Samsung με ενημέρωσε να προσέξω αυτά που έρχονται από Γερμανία ότι έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες και ζεσταίνονται περισσότερο, κυρίως το ακουστικό τους!!!!???!!! :confused: Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά; Έχει αγοράσει κάποιος αντίστοιχο από Γερμανία μέσω μαγαζιών εδώ; :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/stakis78/12473/208131/0/stakis-logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καλημέρα! Μάλιστα παίζει περίπου 10€ διαφορά αυτό που θέλει αρχική ρύθμιση για να γυρίσει από τα Γερμανικά σε σχέση με αυτό που ήδη είναι προσεταρισμένο στα Ελληνικά! Μιλώντας με έναν γνωστό μου μέσα από Samsung με ενημέρωσε να προσέξω αυτά που έρχονται από Γερμανία ότι έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες και ζεσταίνονται περισσότερο, κυρίως το ακουστικό τους!!!!???!!! :confused: :confused: Τι εννοείς με το 1ο κομμάτι; τι 10€ διαφορά, και τι προσετταρισμένο;;; Πες στο γνωστό σου, πως δεν αγοράζεις θερμάστρα Samsung, ΚΙΝΗΤΟ αγοράζεις. Αν είναι μια παρτίδα προβληματική, και από την παρτίδα αυτή 100 πάνε στη Γερμανία, 80 στην Αγγλία, 10 στην Ελλάδα και 10 στην Ιταλία, και τα 200 θα έχουν κάποιο θέμα. Εκτός αν είσαι τόσο τυχερός, σαν το δικό μου πρώτο S4 Που δεν ανέβαζε και τόσο πολύ (ούτε στο ακουστικό), αλλά έπινε την μπαταρία νεράκι! Γερμανικά έχω πάρει αρκετά S3 & S3 lte, και με κανένα δεν είχα θέμα. Και τα 3 S4 Που έχουν εράσει από τα χέρια μου ήταν ελληνικά, το 1ο από wind, τα άλλα 2 από Πλαίσιο.. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Τι λετε ρε παιδιά;Το τηλεφωνο καραλαγκαρει..Εγώ τα έχω απενεργοποίησει όλα και πάλι.Εδώ όταν κάνω σκρολ ανάμεσα στους οθόνες έχει σπασίματα κάποιες φορές, πατάς και υπάρχει καθυστέρηση σε κάποιες εφαρμογές,η περιστροφή οθόνης αργεί κ κάποιες φορές ψιλοκολάει,το τηλέφωνο δεν είναι smooth.Όσοι έχουν χρησιμοποίησει iphone ή nexus καταλαβαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 καλησπέρα .. Αν κάνω full back up στο Kies και περάσω νέο firmware μετά θα επαναφέρω μέσω kies το κινητό όπως ήταν αρχικά .; Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μπαινει ενας Χριστιαννος να διαβασει 2-3 αποψεις σχετικα με το galaxy s4.... 1) Eιναι κορυφαιο,δεν λαγκαρει ποτε,δεν κολλαει,πιανει τελεια,η περιστροφη οθονης σε αλλα επιπεδα... 2)Καραλαγκαρει,κανει σπασιματα,η περιστροφη χαλια... :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papkos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πες στο γνωστό σου, πως δεν αγοράζεις θερμάστρα Samsung, ΚΙΝΗΤΟ αγοράζεις. Αν είναι μια παρτίδα προβληματική, και από την παρτίδα αυτή 100 πάνε στη Γερμανία, 80 στην Αγγλία, 10 στην Ελλάδα και 10 στην Ιταλία, και τα 200 θα έχουν κάποιο θέμα. Εκτός αν είσαι τόσο τυχερός, σαν το δικό μου πρώτο S4 Που δεν ανέβαζε και τόσο πολύ (ούτε στο ακουστικό), αλλά έπινε την μπαταρία νεράκι! Αποκλειεις το γεγονος καποια απο αυτα να ειναι διαλογης (απο το εργοστασιο) και γι αυτο να πωλουνται φτηνοτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 εγώ πάντως που έχω και το iphone 4s και 3gs και τώρα το i9500 δεν μου έχει κάνει τέτοια κόλπα. Πηγαίνει σφαίρα . έχω και στα 2 κινητά το ipcam viewer για να βλέπω 6 κάμερες απο το εξοχικό και την δουλειά. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο . Αν βάλω βαθμολόγια για τα 3 κινητά σε ταχύτητα και λειτουργικότητα το 3gs παίρνει 4 το 4s 8 και το s4 10+. Αν και το πήρα απο Doha Βλέπω οτι φοράει το ίδιο firmware με το Γερμανικό ......GT-I9500 XSG I9500XXUAMDK (XSG=UNITED ARAB EMIRATES)...... και GT-I9500 MBC I9500XXUAMDK (ΜΒC= GERMANY) . Αρα αν δεν κάνω λάθος περιμένω να βγει κάτι καινούργιο . Σωστός ;;;;;;;; ; ή όχι Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Τι λετε ρε παιδιά;Το τηλεφωνο καραλαγκαρει..Εγώ τα έχω απενεργοποίησει όλα και πάλι.Εδώ όταν κάνω σκρολ ανάμεσα στους οθόνες έχει σπασίματα κάποιες φορές, πατάς και υπάρχει καθυστέρηση σε κάποιες εφαρμογές,η περιστροφή οθόνης αργεί κ κάποιες φορές ψιλοκολάει,το τηλέφωνο δεν είναι smooth.Όσοι έχουν χρησιμοποίησει iphone ή nexus καταλαβαίνουν. Πανε εδω και περασε αυτη τη ROM http://wanamlite.com/2013/06/07/wanamlite-xxubmea-v1-1-android-jb-4-2-2-clean-stable/ και αμα δεις lag να μου γραψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Πανε εδω και περασε αυτη τη ROM http://wanamlite.com/2013/06/07/wanamlite-xxubmea-v1-1-android-jb-4-2-2-clean-stable/ και αμα δεις lag να μου γραψεις. Το "Enabled Call recording" που λέει σημαίνει ότι υπάρχει εκείνο το κουμπί στον dialer που έχουμε δει σε κάτι ξένα τηλέφωνα (την ώρα του τηλεφωνήματος) ή το ότι αν χρησιμοποιήσεις κάποιο καταγραφικό πρόγραμμα δεν έχει μπιπ? http://russian.gadgetmug.com/uploadfiles/russiangadgetmugcom-1315527888/how-to-enable-call-recording-on-samsung-galaxy-s2-_1.jpg EDIT:ΤΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Είναι όπως η εικόνα (αν και το βίντεο είναι για το 9500) η ρομ είναι για το 9505 Edited June 11, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Το "Enabled Call recording" που λέει σημαίνει ότι υπάρχει εκείνο το κουμπί στον dialer που έχουμε δει σε κάτι ξένα τηλέφωνα (την ώρα του τηλεφωνήματος) ή το ότι αν χρησιμοποιήσεις κάποιο καταγραφικό πρόγραμμα δεν έχει μπιπ? http://russian.gadgetmug.com/uploadfiles/russiangadgetmugcom-1315527888/how-to-enable-call-recording-on-samsung-galaxy-s2-_1.jpg Το πρώτο ισχύει και λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Τι λετε ρε παιδιά;Το τηλεφωνο καραλαγκαρει..Εγώ τα έχω απενεργοποίησει όλα και πάλι.Εδώ όταν κάνω σκρολ ανάμεσα στους οθόνες έχει σπασίματα κάποιες φορές, πατάς και υπάρχει καθυστέρηση σε κάποιες εφαρμογές,η περιστροφή οθόνης αργεί κ κάποιες φορές ψιλοκολάει,το τηλέφωνο δεν είναι smooth.Όσοι έχουν χρησιμοποίησει iphone ή nexus καταλαβαίνουν. Μπορείς φίλε μου να μας γράψεις ποιά έκδοση φοράει το κινητό; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πλέον υποστηρίζεται HD voice από το δίκτυο της cosmote. Δε ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιησουμε πρώτα βέβαια μέσα απο το μενού που έχει γραφτεί 1-2 σελίδες πίσω ή είναι enable αυτόματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366420 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Πλέον υποστηρίζεται HD voice από το δίκτυο της cosmote. Δε ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιησουμε πρώτα βέβαια μέσα απο το μενού που έχει γραφτεί 1-2 σελίδες πίσω ή είναι enable αυτόματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366420 To εχει δοκιμασει καποιος ??? Yπαρχει διαφορα ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Πλέον υποστηρίζεται HD voice από το δίκτυο της cosmote. Δε ξέρω αν πρέπει να το ενεργοποιησουμε πρώτα βέβαια μέσα απο το μενού που έχει γραφτεί 1-2 σελίδες πίσω ή είναι enable αυτόματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366420 Όχι δεν χρειάζεται ενεργοποίηση, όμως κάτι που δεν έχω καταλάβει, πρέπει και οι δύο να είναι με 3G ? EDIT: Πρέπει και οι δύο να είναι με 3G Edited June 11, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αποκλειεις το γεγονος καποια απο αυτα να ειναι διαλογης (απο το εργοστασιο) και γι αυτο να πωλουνται φτηνοτερα ? Καηγορηματικά το αποκλείω. Οσο για το HD Voice... 1. *#0011# (Αν έχετε περάσει την τελευταία έκδοση ΒΜΕΑ, ξεχάστε την επιλογή αυτή. Απενεργοποιήσανε και το *#0011#, και το *#197328640# που δούλευε στα παλιότερα μοντέλα...) 2. Δεξί επιλογής, και επιλέγουμε το BACK 3. Δεξί επιλογής, και επιλέγουμε το KEY INPUT 4. Γράφουμε 7, πατάμε ΟΚ, και περιμένουμε 4-5 δευτερόλεπτα να ανοίξει το μενού DEBUG SCREEN 5. Πάμε στην 6η επιλογή (WB-AMR Status) και βλέπουμε πως είναι ανενεργό (WB-AMR SETTING: OFF, GSM WB: OFF, UMTS WB: OFF). 6. Δεξί επιλογής, και επιλέγουμε το BACK 7. Πάμε στην 7η επιλογή (WB-AMR SETTINGS) 8. Επιλέγουμε την 1η επιλογή (WB-AMR ENABLE) Πατάμε το BACK στο κινητό, και ξαναπάμε..... 1. *#0011# 2. Δεξί επιλογής, και επιλέγουμε το BACK 3. Δεξί επιλογής, και επιλέγουμε το KEY INPUT 4. Γράφουμε 7, πατάμε ΟΚ, και περιμένουμε 4-5 δευτερόλεπτα να ανοίξει το μενού DEBUG SCREEN 5. Πάμε στην 6η επιλογή (WB-AMR Status) και βλέπουμε πως είναι πλέον ενεργό (WB-AMR SETTING: OΝ, GSM WB: OFF, UMTS WB: OΝ). Σε 2G δεν ενεργοποιείται λόγω φάσματος κινητής τηλεφωνίας. Υπόψιν, πως το είχατε από την 1η στιγμή κάτω από τα μάτια σας και απλά δεν το είχατε ενεργοποιήσει :) Μεγειά σας :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Υποψιν δεν δουλευει με το τελευταιο Γερμανικο firmware MEA. δεν βγαζει το menu για να ενεργοποιηθει λενε στο xda με το τελευταιο update πρεπει να αλλαξεις modem για να μπεις στο menu και να το κανεις enable. Default ειναι off το HD Voice σε μενα και και δεν μπορω να το αλλαξω. Επισης να πουμε οτι πρεπει να εχει enable και η αλλη συσκευη το HD Voice κ να ειναι και οι 2 συσκευες σε 3G δικτυο για να δουλεψει. Edited June 11, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδια καλησπερα ειμαι νεα κατοχος του s4 και ειμαι στην cosmote θεωριτε οτι θα δω διαφορα αμα αλλαξω την σιμ σε 4G? Αξιζει η αλλαγη αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Οντως, με το τελευταιο update σε γερμανικο S4, δεν λειτουργει πια το *#0011#. Ουτε το *#0228#...αρχιζει και κλειδωνει γενικα η samy, και δεν μου αρεσει προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδια καλησπερα ειμαι νεα κατοχος του s4 και ειμαι στην cosmote θεωριτε οτι θα δω διαφορα αμα αλλαξω την σιμ σε 4G? Αξιζει η αλλαγη αυτή? Καμιά απολύτως διαφορά. Το 4G δουλεύει μια χαρά και με 3G sim. Εχω πιάσει μέχρι 26mbit με LTE Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts