kountoura Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κοίτα για θερμοκρασία και καμμένα πιξελ... Τα αλλα λίγο πολύ είναι γνωστά και θα φτιάξουν με update... Τα καμμένα πιξελ από τις εφαρμογές που έχει στο play store πως τα καταλαβαινουμε? Κατέβασα ένα να το δοκιμάσω στο κινητό που έχω τώρα και μου έβγαζε σε κάθε βήμα και από ένα χρώμα στην οθόνη. Αν δεν είναι όλη η οθόνη μαύρη κόκκινη κίτρινη κτλ πάει να πει έχει καμμενο πιξελ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τα καμμένα πιξελ από τις εφαρμογές που έχει στο play store πως τα καταλαβαινουμε? Κατέβασα ένα να το δοκιμάσω στο κινητό που έχω τώρα και μου έβγαζε σε κάθε βήμα και από ένα χρώμα στην οθόνη. Αν δεν είναι όλη η οθόνη μαύρη κόκκινη κίτρινη κτλ πάει να πει έχει καμμενο πιξελ? Μη περιμενεις να δεις ενα κομματι της οθονης αλλο χρωμα.Αν ειναι καποιο καμμενο pixel τοτε σε ασπρο φοντο θα δεις για παραδειγμα ενα μαυρο κοκκο (φαντασου σε μεγεθος μικροτερο απο το κεφαλι της καρφιτσας) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τα καμμένα πιξελ από τις εφαρμογές που έχει στο play store πως τα καταλαβαινουμε? Κατέβασα ένα να το δοκιμάσω στο κινητό που έχω τώρα και μου έβγαζε σε κάθε βήμα και από ένα χρώμα στην οθόνη. Αν δεν είναι όλη η οθόνη μαύρη κόκκινη κίτρινη κτλ πάει να πει έχει καμμενο πιξελ? Σου το ξαναγράφω: Σχετικά με τα καμένα pixel, καλό είναι να προβάλλεις 2 εικόνες, μία απολύτως μαύρη και μία απολύτως λευκή. Αν υπάρχει καμμένο pixel, θα το εντοπίσεις σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αυτό είναι για τους λάτρεις τον μεταλλικών κατασκευών.Εχει από ολα η σαμμυ φέτος από ότι φαίνεται :lol: Καλό μοιάζει. Τώρα δεν ξέρω η οθόνη γιατί είναι κάπως σκοτεινή (ελπίζω να ναι ρύθμιση κι όχι κάποιο ανθεκτικό φίλτρο που χαλάει την εντύπωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα, εχω τις επαφες στο outlook (απο το iphone 5) και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τις περασω στο s4? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα, εχω τις επαφες στο outlook (απο το iphone 5) και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τις περασω στο s4? Από το iPhone, τις έχεις αντίγραφο στο iCloud; Αν ναι, είναι πολύ πιο εύκολο.... Κι αν έχεις και Team Viewer, στείλε μου ένα pm να μπω να στο κάνω άμεσα, 2-3 λεπτά διαδικασία είναι :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα, εχω τις επαφες στο outlook (απο το iphone 5) και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τις περασω στο s4? Ισως ενας τροπος θα ηταν με το kies Και ενας αλλος http://www.berryreview.com/2013/02/12/how-to-export-your-outlook-contacts-to-gmail-yahoo-or-outlook-com/ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα,κατοχος S3 και με εχει πιασει το γνωστο μικροβιο αλλαγης. 1)γενικα αξιζει η αλλαγη απ το 3 στο 4; 2)Η μπαταρια κραταει παραπανω; 3)Εχει δοκιμασει κανεις αν παιζει η εφαρμογη call recoder οπως στο s3; 4)Τα 50 gb στο dropbox θα ανενωθουν για αλλα δυο χρονια; 5)Το ηχειο ειναι καθολου δυνατοτερο; 6)Παιρνουν τον ιδιο ανταπτορα usb on the go; 7)πολυ βασικο ο flash παιζει στον browser του κινητου; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μαλιστα! Μεχρι τωρα γνωριζαμε ποιες ηταν οι διαφορες αναμεσα στα δυο μοντελα (Exynos και Snap). Διαφορετικη CPU, GPU και διαφορετικο audio chip. τωρα ερχεται να προστεθει και μια καινουρια. Διαβαζω στο xda οτι τα δυο μοντελα εχουν και διαφορετικους camera sensors. Ο Exynos φοραει τον EXMOR RS της Sony...τελευταιας γενιας και κορυφαιος βεβαια Ο Snapdragon φοραει τον EXMOR R της Sony...ο οποιος ειναι μια γενια πισω! Για να δουμε τι αλλες εκπληξεις μας επιφυλλασει η Samsung για φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα,κατοχος S3 και με εχει πιασει το γνωστο μικροβιο αλλαγης. 1)γενικα αξιζει η αλλαγη απ το 3 στο 4; 2)Η μπαταρια κραταει παραπανω; 3)Εχει δοκιμασει κανεις αν παιζει η εφαρμογη call recoder οπως στο s3; 4)Τα 50 gb στο dropbox θα ανενωθουν για αλλα δυο χρονια; 5)Το ηχειο ειναι καθολου δυνατοτερο; 6)Παιρνουν τον ιδιο ανταπτορα usb on the go; 7)πολυ βασικο ο flash παιζει στον browser του κινητου; Ευχαριστω 1. με κλειστα ματια 2.ναι 5.ο ηχος ειναι βαθυς και καθαρος...η ενταση ειναι πιο δυνατη απο S3 κατα πολυ 7.οχι στον stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Από το iPhone, τις έχεις αντίγραφο στο iCloud; Αν ναι, είναι πολύ πιο εύκολο.... Κι αν έχεις και Team Viewer, στείλε μου ένα pm να μπω να στο κάνω άμεσα, 2-3 λεπτά διαδικασία είναι :) Οχι δεν τις εχω στο iCloud και ουτε Team Viewer εχω δυστυχως. Ευχαριστω παντως. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ισως ενας τροπος θα ηταν με το kies Σχετικα με το συγκεκριμενο προγραμμα, στη σελιδα της εταιριας αναφερει: Συγχρονίστε τις επαφές με τα Outlook, Google, Yahoo. ... οποτε λογικα γινεται. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptune21 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 1.το αναγνωριζει κανονικα σαν εξωτερικο σκληρο. 2.αδιαστο και μετα φορτιστο. 3.κατεθειαν update . 4.κανονικα δεν χρειαζετε λογο gorilla class 3 αλλα μερικοι βαζουν(οπως και εγω)για μια προσθετη ασφαλεια. παρακαλω οτι θελεις εδω ειμαστε.:) όσον αφορά την μπαταρία, από την samsung επιμένουν να το φορτίσω κατευθείαν, χωρίς να το αδειάσω... τι να κάνω ρε παιδιά? όσον αφορά το update, ρώτησα στο κατάστημα wind και μου είπαν δεν υπάρχει ακόμα update? ισχύει αυτό ή πρέπει να κάνω κάποιο update με το που το αγοράσω? Από μεμβράνη , τι προτείνεται mat ή crystal clear?? Από θήκη είμαι μεταξύ μαλακής σιλικόνης ή case mate(τη λεπτη), ποιά θήκη προτείνετε και εκτός από αυτές τις δύο? Και κάτι ακόμα, ρε παιδιά ακούω όλο root και δεν καταλαβαίνω ούτε τι είναι, ούτε σε τι χρησιμεύει, ας μου πεί κάποιος....:blink: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 όσον αφορά την μπαταρία, από την samsung επιμένουν να το φορτίσω κατευθείαν, χωρίς να το αδειάσω... τι να κάνω ρε παιδιά? όσον αφορά το update, ρώτησα στο κατάστημα wind και μου είπαν δεν υπάρχει ακόμα update? ισχύει αυτό ή πρέπει να κάνω κάποιο update με το που το αγοράσω? Από μεμβράνη , τι προτείνεται mat ή crystal clear?? Από θήκη είμαι μεταξύ μαλακής σιλικόνης ή case mate(τη λεπτη), ποιά θήκη προτείνετε και εκτός από αυτές τις δύο? Και κάτι ακόμα, ρε παιδιά ακούω όλο root και δεν καταλαβαίνω ούτε τι είναι, ούτε σε τι χρησιμεύει, ας μου πεί κάποιος....:blink: Ευχαριστώ! πρωτα μην πανικοβάλλεσαι ! δεν εχει και τοσο σημασία τη θα κανεις με την μπαταρια.εγω κανω αυτο που σου ειπα παντα χωρις κανενα προβλημα ποτε.και με το update παλι γιατι τα βλεπεις ολα με άγχος ?μολις το ανοίξεις και εχεις wifi θα σε ζητησει να κανεις update καντο και τελος.απο ζελατινες αν παρεις crystal εχεις καλητερη αισθηση σε χρωματα αλλα κανει ευκολα δαχτυλιές ενω η ματ εχει μια αλλοιωση σε χρωματα αλλα δεν κανει δαχτυλιές,εσυ αποφασιζεις οπως και εσυ αποφασιζεις για το πια θηκη σου αρεσει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μαλιστα! Μεχρι τωρα γνωριζαμε ποιες ηταν οι διαφορες αναμεσα στα δυο μοντελα (Exynos και Snap). Διαφορετικη CPU, GPU και διαφορετικο audio chip. τωρα ερχεται να προστεθει και μια καινουρια. Διαβαζω στο xda οτι τα δυο μοντελα εχουν και διαφορετικους camera sensors. Ο Exynos φοραει τον EXMOR RS της Sony...τελευταιας γενιας και κορυφαιος βεβαια Ο Snapdragon φοραει τον EXMOR R της Sony...ο οποιος ειναι μια γενια πισω! Για να δουμε τι αλλες εκπληξεις μας επιφυλλασει η Samsung για φετος. WHAT??! :cry: Τώρα με έβαλες σε μπελάδες να ψάξω να βρω συγκριτικά και διαφορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ναι, δοκίμασα μερικές...κρίμα...πάει για επιστροφή...thx Η επιστροφή έγινε αποδεχτή... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εδω θα κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου,και οσοι διαβαζουν τα post μου ξερουν οτι ειμαι επικριτικος με το s4 απο τη στιγμη που το επιασα στσ χερια μου (απο software μεχρι ανθεκτικοτητα πλαστικων), τα περι διαφορετικων αισθητηρων,chip ηχου κτλ ειναι αρκετες μερες γνωστα.Καταλαβαινετε καμια διαφορα?Ειστε ικανοποιημενοι απο την ημερησια χρηση του κινητου σας?Χαλαρωστε παλικαρια...ποσοι κανετε ζουμ του ζουμ ω ζουμ στη φωτο?Προσωπικα μονο το γεγονος οτι το aosp θα δοθει στη snapdragon εκδοση μου αρκει οτι εχω τη σωστη version του κινητου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παντως εγω βρηκα κατι ακομα. Εχω φτθαξει ενα φακελο τον οποιο κ θελω να τον διαγραψω ...ε λοιπον μολις το σερνω πανω στον καδο κοκκινιζει ο καδος μεν κ κολαει εκει , μαυριζει η οθονη και μου πεταει μυνημα πως η αρχικη οθονη διακοπηκε! Και φυσικα ο φακεκος δεν εχει διαγραφει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Απο οτι λενε( αν και εχεις δικιο πως γραφουν και μεγαλες βλακειες ) δεν ειναι σιγουρο πως ειναι αλλος sensor.. Όχι, νομίζω το ξεκαθαρίσανε ότι είναι 2 διαφορετικοί σένσορες Ο CMOS BSI SONY IMX091PQ (ie sony Exmor R 13.25 MP) για το 9505 και ο ξέρω-γω RS για το 9500! This hasn't been confirmed by anyone. sure it did! http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=355 http://www.esato.com/archive/t.php/t-205454,1.html just check by yourself Και δεν είναι και τόοσο περίεργο έχεις ήδη 2 άσχετα μεταξύ τους S4. Μπορεί οι λίγο πιο γνωρίζοντες να λένε 9500 και 9505 για διαφορετικές αγορές κλπ. αλλά ο κόσμος ξέρει S4. (Όπως και HTC One S που άλλα είχαν τον S3 kai alla ton S4 CPU) Καταλαβαινετε καμια διαφορα?Ειστε ικανοποιημενοι απο την ημερησια χρηση του κινητου σας?Χαλαρωστε παλικαρια...ποσοι κανετε ζουμ του ζουμ ω ζουμ στη φωτο?Προσωπικα μονο το γεγονος οτι το aosp θα δοθει στη snapdragon εκδοση μου αρκει οτι εχω τη σωστη version του κινητου Καλέ μου φίλε, δεν συμφωνώ μα καθόλου όμως!!!! Δεν ξέρω από που να αρχίσω να επιχειρηματολογώ! Ας πω μόνο: Γιατί να πάρει κάποιος ...13ΜΡ κάμερα/κινητό των 600-700ε αν δεν κάνει όλα αυτά που λες ότι δεν είναι σημαντικά. Ας φυλάξει τα λεφτάκια του για κάτι άλλο κι ας πάρει το περσινό μοντέλο στα 350 που είναι πάνω κάτω το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ας φυλάξει τα λεφτάκια του για κάτι άλλο κι ας πάρει το περσινό μοντέλο στα 350 που είναι πάνω κάτω το ίδιο.Εντελώς λάθος. Χαρακτηριστικά, δυνατότητες, αυτονομία, κάμερα, διαχείριση, λειτουργικό, hardware κλπ. δείχνουν την ανωτερότητα του S4 έναντι του S3. Προσωπικά το S3 δεν με είχε κερδίσει. Αποφάσισα όμως να δώσω στο S4 μία δεύτερη ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εντελώς λάθος. Χαρακτηριστικά, δυνατότητες, αυτονομία, κάμερα, διαχείριση, λειτουργικό, hardware κλπ. δείχνουν την ανωτερότητα του S4 έναντι του S3. Προσωπικά το S3 δεν με είχε κερδίσει. Αποφάσισα όμως να δώσω στο S4 μία δεύτερη ευκαιρία... Δεν διάβασες/πρόσεξες/κατάλαβες το ποστ μου. Που βεβαίως ήταν απάντηση στο ποστ προηγούμενου φίλου. Εγώ εδώ συζητάω για μεγάλες διαφορές στους σένσορες των 2 εκδόσεων κι εσύ νόμιζες ότι λέω ότι το Σ3 είναι ίδιο με το Σ4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλημέρα το σ4 δεν γράφει μυνηματα στα ελληνικά με μικρά γράμματα; Μου το κανει μόνο στα Λατινικά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εγω στο κινητο βλεπω της 2 φωτο και βλεπω στην πρωτη ουρανο στην αλλη οχι. Σε αυτην ομως που ειναι λευκος ο ουρανος βλεπω παραπανω λεπτομερεια στο δένδρο. Ειναι πιο sharp ας πουμε. Τωρα με τον exynos vs snapdragon δεν γινεται στο 2013 να μην εχεις 4g. Δεν εχω παραπονο απο το κινητο μου και ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανα. Ναι ειναι κοροϊδία να εχουν αλλοι οχταπυρηνο και αλλοι τετραπυρηνο απο την στιγμη που ολοι τα ιδια λεφτα δώσαμε. Και ειναι κοροϊδία να πρεπει να διαλεξεις την ιδια συσκευή λες και προκειται για 2 διαφορετικά μοντελα. Ειμαι σιγουρος μολις κοπασει η μπορα και κοψει λιγο η ζητηση για 4s θα βγει η samsung και θα πει παρε και οχταπυρηνο με lte!!. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Τώρα που το παρατήρησα αυτό που ειπες,ειδα ότι και η λεπτομερειες στα κεραμιδιά στο σπίτι φαίνονται καλύτερα στο 9505 και τα χρώματα λίγο πιο ζωντανα.Ειναι αρχή παιδιά πιστεύω ότι η όποιες διάφορες φαίνονται τώρα σε λιγάκι δεν θα υφίστανται...Για το τελευταίο που λες είναι "σίγουρο" από μενα,ετσι έκανε και με το 3αρι όταν έχει τον χρόνο θα δώσει και εχυνος lte. Edited May 21, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά καλημερα έχω μια απορία όταν μπορεί κάποιος να μου την λύσει Προσπαθώ εδώ και μέρες να καταλάβω πια η διαφωρα μεταξύ την λειτουργία απορριψης κλησης και την λειτουργια αποκλεισμού η δεν διαβάζω καλα η είμαι χαζος και δεν μπορω να το βρω. Βασικά θέλω να αποκλισω μερικές επαφές απο της επαφές μου καθώς και την αποκριψη Ε όσες φωρες έχω προσπαθειση δεν μου πετυχενη σας παρακαλω δώστε μου της γνώσης σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts