ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εμένα πάντως σπάνια θα περάσει τους 52 βαθμούς ο επεξεργαστής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εμένα πάντως σπάνια θα περάσει τους 52 βαθμούς ο επεξεργαστής. Eγω παρατήρησα κάτι άλλο χθες, στο σπίτι ενώ είχα ανοιχτά τα δεδομένα του κινητού και κλειστό το wi-fi ξαφνικά πιάνω το κινητό στα χέρια μου και έκαιγε πολύ! Δεν είχα καμία εφαρμογή ανοιχτή ούτε κατέβαζα κάτι.Μόλις έκλεισα τα δεδομένα και άνοιξα το wi-fi επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα αμέσως. Να υποθέσω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πιάνω καλό σήμα μέσα στο σπίτι; Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εννοείται πως είναι φυσιολογικό,με οποιοδήποτε κινητό συμβαίνει αυτό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εννοείται πως είναι φυσιολογικό,με οποιοδήποτε κινητό συμβαίνει αυτό. Δοκιμάστε να παίξετε το Real Racing 3 σε ένα S3, σε ένα S3 lte, σε ένα iPhone 5 και σε ένα S4. Παίξτε για 30 λεπτά. Δείτε θερμοκρασία και στάθμη μπαταρίας στο καθένα. Δείτε γραφικά και κρίνετε. Για μένα, υπερτερεί σε σχέση με ΟΛΑ το S3 lte... μόνο στα γραφικά τα πατάει όλα το S4 λόγω full HD... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Δοκιμάστε να παίξετε το Real Racing 3 σε ένα S3, σε ένα S3 lte, σε ένα iPhone 5 και σε ένα S4. Παίξτε για 30 λεπτά. Δείτε θερμοκρασία και στάθμη μπαταρίας στο καθένα. Δείτε γραφικά και κρίνετε. Για μένα, υπερτερεί σε σχέση με ΟΛΑ το S3 lte... μόνο στα γραφικά τα πατάει όλα το S4 λόγω full HD... Τρέχω να το δοκιμάσω!!! Δε μου λείπει τίποτα σημαντικό, μονάχα 1 S3, 1S3 LTE, 1iphone 5 και το Real Racing 3!!!!! AAA και να μην ξεχάσω!! και 2 ώρες ελεύθερες για σκότωμα!! :lol::lol: Trollάρισμα τρελό το ξέρω!!! Ας σβηστεί νο πρόμπλεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Να κανω μια ερωτηση κ γω!ολα μ δουλευουν κανονικα εκτος απο το screenshot!ενω εχω κανει την βαθμονομιση κανονικα!μηπως εχει κανενα θεμα το τηλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Να κανω μια ερωτηση κ γω!ολα μ δουλευουν κανονικα εκτος απο το screenshot!ενω εχω κανει την βαθμονομιση κανονικα!μηπως εχει κανενα θεμα το τηλ??? Το screenshot της οθόνης εννοείς; Πάτα home button και power button για 2 δευτερόλεπτα μαζί. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλημέρα!σε μενα lugαρει τρελα...καμια σχεση με το xperia z.σε εσας;;;κ κατι αλλο..υπαρχει καποιος οδηγος για root; Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το screenshot της οθόνης εννοείς; Πάτα home button και power button για 2 δευτερόλεπτα μαζί. Ναι αυτο το ξερω!με το χερι οταν το περναω απο πανω δεν τραβαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Καλημέρα!σε μενα lugαρει τρελα...καμια σχεση με το xperia z.σε εσας;;;κ κατι αλλο..υπαρχει καποιος οδηγος για root; Για root διάβασε εδω Edited May 21, 2013 by Tyxerakias Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ναι αυτο το ξερω!με το χερι οταν το περναω απο πανω δεν τραβαει Το εχεις ενεργοποιηση μεσα απο το μενου; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το εχεις ενεργοποιηση μεσα απο το μενου; Ναι κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τρέχω να το δοκιμάσω!!! Δε μου λείπει τίποτα σημαντικό, μονάχα 1 S3, 1S3 LTE, 1iphone 5 και το Real Racing 3!!!!! AAA και να μην ξεχάσω!! και 2 ώρες ελεύθερες για σκότωμα!! :lol::lol: Trollάρισμα τρελό το ξέρω!!! Ας σβηστεί νο πρόμπλεμ. Θα στα χαρίσω εγώ μωρέ! Εκεί κόλλησες :P Το έγραψα για όσους έχουν κάποιο, ή έχουν περάσει από τα χέρια τους κάποια από τα αναφερόμενα κινητά! Οσο για το RR3, το μόνο που χρειάζεσαι είναι υπομονή μέχρι να κατέβει! Η Electronic Arta έκανε το καλό και το έβγαλε δωρεάν το παιχνίδι :D Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ναι αυτο το ξερω!με το χερι οταν το περναω απο πανω δεν τραβαει Και εγω ετσι νομιζα οτι ειχε θεμα.Αλλα πρεπει οταν κανεις αυτην την κινηση να ακουμπας κ την οθονη. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τεχνικός εταιρίας κινητής τηλεφωνίας μου είπε ότι όταν το τηλέφωνο είναι γυρισμένο σε δίκτυο LTE δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οτι ναναι που σου τα ειπαν αυτα; Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Το Παράγγειλα τελικά και αύριο θα παραλάβω.. Τι πρέπει να προσέξω ειδικά τις πρώτες μέρες σε περίπτωση που έχει κάτι να το στείλω για αντικατασταση? Τόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Το Παράγγειλα τελικά και αύριο θα παραλάβω.. Τι πρέπει να προσέξω ειδικά τις πρώτες μέρες σε περίπτωση που έχει κάτι να το στείλω για αντικατασταση? Τόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά. Κοίτα για θερμοκρασία και καμμένα πιξελ... Τα αλλα λίγο πολύ είναι γνωστά και θα φτιάξουν με update... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τελικά μετά από ΠΟΛΥ σκέψη, και θλίψη ΜΟΝΟ για την κάμερα, το αποφάσισα... Το πουλάω το S4, και πάω πάλι στο S3 lte... Η Samsung στάθηκε κάτω του μετρίου στις προσδοκίες μου από ένα νέο τηλέφωνο. Κρίμα... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τελικά μετά από ΠΟΛΥ σκέψη, και θλίψη ΜΟΝΟ για την κάμερα, το αποφάσισα... Το πουλάω το S4, και πάω πάλι στο S3 lte... Η Samsung στάθηκε κάτω του μετρίου στις προσδοκίες μου από ένα νέο τηλέφωνο. Κρίμα... τι εννοεις? Οτι το S4 δεν εχει καλη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 τι εννοεις? Οτι το S4 δεν εχει καλη καμερα? και θλίψη ΜΟΝΟ για την κάμερα To αντίθετο λέει :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κοίτα για θερμοκρασία και καμμένα πιξελ... Τα αλλα λίγο πολύ είναι γνωστά και θα φτιάξουν με update... Όταν λες θερμοκρασία. Φίλε μου ΠΕΣΜΟΥ πόσο έιναι ανεκτή η θερμοκρασία και που θα την δώ για να δώ εάν είναι ένταξη το τηλέφωνο μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Κοίτα για θερμοκρασία και καμμένα πιξελ... Τα αλλα λίγο πολύ είναι γνωστά και θα φτιάξουν με update... Το βασικό είναι τυχόν εξωτερικές φθορές και φυσικά τα καμμένα pixel. Η θερμοκρασία δεν είναι κάτι απόλυτο. Εγώ είχα υψηλές θερμοκρασίες στο μαμά firmware και μετά την αναβάθμιση σε MDM δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θέλω να πω ότι οι θερμοκρασίες έχουν στενή σχέση με το firmware, τα υπόλοιπα όχι και αν βρεις πρόβλημα λογικά θα ισχύει ένα ολιγοήμερο επιστροφής λόγω DOA. Σχετικά με τα καμένα pixel, καλό είναι να προβάλλεις 2 εικόνες, μία απολύτως μαύρη και μία απολύτως λευκή. Αν υπάρχει καμμένο pixel, θα το εντοπίσεις σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/13/05/samsung-galaxy-s4-active-photos/gsmarena_001.jpg Active. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αυτό είναι για τους λάτρεις τον μεταλλικών κατασκευών.Εχει από ολα η σαμμυ φέτος από ότι φαίνεται :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts