mazanostra Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Υπάρχει νομίζω μόνο στις καινούριες 4.3. Αν είναι μόνο για τις 4.3 τσάμπα αγχώθηκα :O Πάντως, πλάκα πλάκα, το βλέπω να κάνει διαρκώς σάρωση για άλλες συνδέσεις στο wifi ακόμα κ όταν έχει κλειδώσει σε μια. Λίγο κουλό, αλλά δε βαριέσαι... Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Επειδή έχω διαβάσει από πολλούς για 5+ ώρες οθόνης,θα μπορούσαν να μας γράψουν αναλυτικά τι χρήση κάνουν στη συσκευή... πχ:1) πόσες ώρες κλήσεις έχουν; 2) πόσες ώρες ίντερνετ με wifi ή δεδομένα; 3) εφαρμογές που έχουν (facebook,viber,κτλ) 4) αν χρησιμοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας ή κάποια άλλα tips. Και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για να βγάλουμε συμπεράσματα! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Επειδή έχω διαβάσει από πολλούς για 5+ ώρες οθόνης,θα μπορούσαν να μας γράψουν αναλυτικά τι χρήση κάνουν στη συσκευή... πχ:1) πόσες ώρες κλήσεις έχουν; 2) πόσες ώρες ίντερνετ με wifi ή δεδομένα; 3) εφαρμογές που έχουν (facebook,viber,κτλ) 4) αν χρησιμοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας ή κάποια άλλα tips. Και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για να βγάλουμε συμπεράσματα! Ευχαριστώ!!! Την ίδα απορία έχω και εγώ! Αλήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Επειδή έχω διαβάσει από πολλούς για 5+ ώρες οθόνης,θα μπορούσαν να μας γράψουν αναλυτικά τι χρήση κάνουν στη συσκευή... πχ:1) πόσες ώρες κλήσεις έχουν; 2) πόσες ώρες ίντερνετ με wifi ή δεδομένα; 3) εφαρμογές που έχουν (facebook,viber,κτλ) 4) αν χρησιμοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας ή κάποια άλλα tips. Και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για να βγάλουμε συμπεράσματα! Ευχαριστώ!!! same here. νιωθω η οτι ειμαι βλαξ η οτι η μπαταρια μου εχει προβλημα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 same here. νιωθω η οτι ειμαι βλαξ η οτι η μπαταρια μου εχει προβλημα... επειδη κι εγω ειχα "προβλημα",υποψιαζομε πως ειχαν το δικτυο,μονο gsm,το δοκιμαζω τωρα,και εχω 17 ωρες μπαταρια,και ειναι στο 64%,με μικρη χρηση,τουλαχιστον δεν εχει drain. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Υποψιν εχω κλεισει fast dormancy... Cosmote... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Υποψιν εχω κλεισει fast dormancy... Cosmote... Τι ακριβώς είναι αυτό;Με ένα γρήγορα googlαρισμα δεν έβγαλα άκρη.Πως το έκλεισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έχω ξαναγράψει πως το πετυχαίνω. Μιλώ πάντα για το 9500 Octa. Να ξεκινήσω απο το ότι αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στην Ελλάδα θεωρώ αδύνατο να πιάσω τους ίδιους χρόνος λόγο του απαράδεκτου σήματος των ελληνικών εταιρειών. Για την Αθήνα και γενικά τις μεγάλες πόλεις ευθύνονται περισσότερο οι ίδιοι οι χρήστες που θέλουν κινητά αλλά όχι κεραίες. Στα περισσότερα κτίρια εκτός των άνω ορόφων, το 3g είναι άγνωστο η απλά το παλεύει καταναλωνοντας την μπαταρία μας. Σε κάποια ισογεια ακόμα και το gsm δεν σου επιτρέπει να έχεις σωστή συνομιλία αν δεν πλησιάζεις το παράθυρο. Κλείνω μόνο το gps. Το 3g είναι πάντα ανοικτό. Συγχρονιζω gmail, facebook, twitter, έχω πάντα ανοικτό το Viber γιατί το χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Συχρονιζω παράλληλα και με τον Samsung account τις SNotes, επαφές, σελιδοδεικτες, ημερολόγιο, Dropbox documents και GNotes. Ο καιρός συγχρονίζει ανά 3 ώρες, έχω το widget HD. Κάνω 15-20 περίπου κλήσεις την μέρα αλλά πολύ σύντομες. Όταν πρέπει να μιλήσω περισσότερο χρησιμοποιώ το Viber η το chip calls για να μιλάω με Ελλάδα. Βγάζω πολλές φώτο τις οποίες στέλνω με mail. Απαντώ σε mail, χρησιμοποιώ πολύ το King Office για πληροφορίες που έχω σε Excel, και pdf αρχεία. Πολύ tapatalk, facebook και Flipboard. Browsing κυρίως από τα link που με παραπέμπει το flipboard, ειδήσεις και ότι άλλο χρειαστεί. Παιχνίδια δεν παίζω. Αυτό που βοηθά είναι ότι δεν κάνω πολλές μετακινήσεις. Σπιτι-γραφείο-σπίτι και κοντινές διαδρομές γύρω από το σπίτι μου όπου πιθανώς δεν αλλάζει καν κεραία. Αν κάποιος κινείται όλη μέρα σε διάφορες περιοχές θα έχει αισθητά αυξημένη κατανάλωση. Με αυτή την χρήση βγάζω 4,5 ώρες οθονη με αποκλειστική χρήση 3g για σύνδεση, σε 17 ώρες συνολικά από την τελευταία φόρτιση. Αν χρησιμοποιώ αποκλειστικά wifi (εννοείται χωρίς να κλείσω το 3g) πιάνω 6 ωρες οθόνη. Σε μη εργάσιμη που δεν μετακινήθηκα από το σπίτι και ήμουν συνεχώς με wifi και ελάχιστες κλήσεις, έχω πιάσει 7 ώρες. Όμως το 3g στην χώρα που βρίσκομαι, ακόμα και μέσα στο εργοστάσιο η στο σπίτι μου είναι 3 γραμμές τουλάχιστον. Στην Ελλάδα στο σπίτι της μητέρας μου που με φιλοξενεί, πιάνω 2 γραμμές αλλά μόνο gsm. 3g δεν έχω δει. Σε σχέση με το S4 9505 είμαι καλύτερα γιατί δεν έχω LTE στην ότι ο Octa χρησιμοποιεί τον Α7 για εργασίες που δεν απαιτούν μεγάλη ισχύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Λίγες σελίδες πιο πίσω υπάρχουν και screenshot. Τώρα με την 4.3 . Εγώ μέχρι το 25% που φορτίζω έχω 1) Μισή ώρα κλίσεις πάνω κάτω. 2) Μόνο wifi σχεδόν συνέχεια και λίγο 3G,όλα ανοιχτά, βγάζει μια μέρα χωρίς φόρτιση και 4 ώρες οθόνη. 3) Αρκετές εφαρμογές οι γνωστές fb,viber,whatsapp, 3g whatch............. 4) Ποτέ εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικά χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια το τηλέφωνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη μπαταρία και από τη θερμοκρασία του. Screenshot υπάρχουν αλλά δεν λένε τίποτα... κι'εγώ μια φορά από περιέργεια το χρησιμοποίησα μόνο για κλήσεις και μνμ και μου έβγαλε κοντά στις 5 μέρες... δεν λέει κάτι αυτό!!! Όταν λες ότι το φορτίζεις μέχρι 25% τι εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Όπως θα διάβασες δεν το χρησιμοποιώ μόνο για κλίσεις αλλά κανονικά και αρκετά. Εννοώ ότι δεν αφήνω τη μπαταρία να πέσει κάτω από το 25%. Επέτρεψέ μου να σου πω ότι, αν ξέρεις να διαβάζεις τα screenshot της μπαταρίας ,τα λένε όλα. Ακριβώς. Όταν ξέρεις να διαβάζεις τα screen shots και εφόσον είναι από όλες τις οθόνες τα βλέπεις όλα. Όποιος έχει καλή αυτονομία ας ψάξει πρώτα το σήμα του σε σπίτι και εργασία και μετά τις εφαρμογές του. Edited October 24, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Όπως θα διάβασες δεν το χρησιμοποιώ μόνο για κλίσεις αλλά κανονικά και αρκετά. Εννοώ ότι δεν αφήνω τη μπαταρία να πέσει κάτω από το 25%. Επέτρεψέ μου να σου πω ότι, αν ξέρεις να διαβάζεις τα screenshot της μπαταρίας ,τα λένε όλα. [ATTACH]36876[/ATTACH] Μπορείς να καταλάβεις πόσες ώρες μίλησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Φαίνεται ότι έχεις μιλήσει αρκετά. Αν είχες screenshot από την χρήση οθόνης και απο τις λεπτομέρειες ιστορικού οπου φαίνεται αναλυτικά το διάγραμμα θα μπορουσα να σου πω πόσο μιλησες με σχετική απόκλιση φυσικά. [ATTACH]36876[/ATTACH] Μπορείς να καταλάβεις πόσες ώρες μίλησα; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ορίστε και το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ορίστε και το άλλο... Δεν μας έδωσες το screenshot της οθόνης. Αυτό που βλέπω είναι ότι πρέπει να έχεις 2+- ώρες οθονη, ανοίγεις το wifi οταν χρησιμοποιεις την οθόνη και μάλλον έχεις σε gsm. Η ομιλία με επιφύλαξη γιατι δεν ξερω αν εισαι με 3g κλειστο πρέπει να ειναι γυρω στην μια ώρα. Θέλω να πω οτι οταν κάποιος περιγράφει την χρήση που εχει κάνει και παράλληλα ανεβάζει SS, δεν μπορεί να κοροϊδέψει γιατί φαίνονται πολλά πράγματα και κάπου θα πιαστεί. Ούτε έχουμε λόγους να μπαίνουμε εδώ μέσα και να γράφουμε παραμύθια. Η όποια καλη αυτονομία δεν οφείλεται σε δική μας ικανότητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα! Προσθέστε και εμένα στο "πρόβλημα" της μειωμένης διάρκειας της μπαταρίας με 4.3 Γερμανική ΟΤΑ (στοκ). Μέσα σε 5 και κάτι ώρες, με 1 τηλεφώνημα, κλειστό WIFI, ανοιχτό το data, χωρίς ΒΤ, έφτασα στο 53%!! Και πλέον το τηλέφωνο είναι "ζεστό" χωρίς να μιλάω! Ενώ με την προηγούμενη 4.2.2 ούτε ζέστη ούτε κρύο, και μπαταρία διάρκειας σχεδόν 23-24 ώρες! Πίστευα ότι είναι το ΒΒΜ που έβαλα προσφάτως, το έσβησα και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποια πρόταση για "γιατρειά" ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ειχα το 9505 και μετα πηρα το 9500 .ειχα κανει και ενα συγκριτικό τοτε και μου αρεσε πιο πολυ το 9500 με την 4.2.2.τωρα που ξαναπηρα το 9505 και εχω στην κατοχη μου και το 9500 μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις νομιζω πως η 4.3 μεταμορφοσε το 9505 ενω το 9500 εμεινε στασιμο.στο 9505 πλεον δεν εχεις ουτε λαγκακια ουτε θερμοκρασιες και ακομα και στην καμερα το βλεπω πολυ βελτιωμενο.το 9500 εμεινε σχεδον απροβληματιστο οπως ηταν απο τοτε που το πηρα αλλα πλεον δεν εχει διαφορα στην χρηση απο το snapdragon πουθενα.αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι στο 9500 η μπαταρια εγινε χειροτερη και ετσι το snap εχει αρκετα καλητερη . Εγώ πέρασα χθες στο 9500 την official 4.3 γιατί είχα την beta και είδα μεγάλη βελτίωση στην αυτονομία. Σχεδόν επανήλθε στα επίπεδα της 4.2.2 Είμαι στο 55% με πολύ σκληρή χρήση από το πρωί και μόνο με 3g και έχω 2.5 ώρες οθόνη. Θα πιάσει άνετα τις 4.5 που έπιανα χωρίς wifi. Κατά τα αλλά δεν είδα κι εγώ σημαντικές αλλαγές. Η συσκευή παραμένει απροβληματιστη όπως ήταν. Με την official 4.3 είναι ακόμα πιο δροσερή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα! Προσθέστε και εμένα στο "πρόβλημα" της μειωμένης διάρκειας της μπαταρίας με 4.3 Γερμανική ΟΤΑ (στοκ). Μέσα σε 5 και κάτι ώρες, με 1 τηλεφώνημα, κλειστό WIFI, ανοιχτό το data, χωρίς ΒΤ, έφτασα στο 53%!! Και πλέον το τηλέφωνο είναι "ζεστό" χωρίς να μιλάω! Ενώ με την προηγούμενη 4.2.2 ούτε ζέστη ούτε κρύο, και μπαταρία διάρκειας σχεδόν 23-24 ώρες! Πίστευα ότι είναι το ΒΒΜ που έβαλα προσφάτως, το έσβησα και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποια πρόταση για "γιατρειά" ;; Φιλε μου...ο πρωτος που μιλησε εδω μεσα για κακη αυτονομια στην 4.3 ημουν εγω.Αλλα καποιοι δεν ηθελαν να το πιστεψουν.Η γιατρεια σου ειναι η επιστροφη στην 4.2.2....οπως εκανα κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλημέρα! Προσθέστε και εμένα στο "πρόβλημα" της μειωμένης διάρκειας της μπαταρίας με 4.3 Γερμανική ΟΤΑ (στοκ). Μέσα σε 5 και κάτι ώρες, με 1 τηλεφώνημα, κλειστό WIFI, ανοιχτό το data, χωρίς ΒΤ, έφτασα στο 53%!! Και πλέον το τηλέφωνο είναι "ζεστό" χωρίς να μιλάω! Ενώ με την προηγούμενη 4.2.2 ούτε ζέστη ούτε κρύο, και μπαταρία διάρκειας σχεδόν 23-24 ώρες! Πίστευα ότι είναι το ΒΒΜ που έβαλα προσφάτως, το έσβησα και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποια πρόταση για "γιατρειά" ;; Αποκλείεται, εχει προβλημα η μπαταρία σου, τσεκαρέ την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Κι εγώ πάντως που έχω περάσει εδώ και μια εβδομάδα την γερμανική 4.3 βλέπω πως η διάρκεια της μπαταρίας είναι μειωμένη σε σχέση με την 4.2.2 Με το ζόρι φτάνει στη δεύτερη ημέρα, ενώ πριν κρατούσε δύο γεμάτες... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Φιλε μου...ο πρωτος που μιλησε εδω μεσα για κακη αυτονομια στην 4.3 ημουν εγω.Αλλα καποιοι δεν ηθελαν να το πιστεψουν.Η γιατρεια σου ειναι η επιστροφη στην 4.2.2....οπως εκανα κι εγω. Σωστός! Το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει!? Και βέβαια ποιος ο λόγος που συμβαίνει, γιατί εφόσον οι περισσότεροι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι παρόμοιο, τότε κάτι λάθος θα κάνουμε εμείς... :worry: δεν εξηγείται αλλιώς.. Σημειωτέο ότι μετά την αναβάθμιση έκανα wipe κλπ και σετάρισμα οι εφαρμογές απο την αρχή. Δεν ξέρω τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αποκλείεται, εχει προβλημα η μπαταρία σου, τσεκαρέ την! Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Οπτικά τουλάχιστον είναι άψογη (δηλ δεν έχει φουσκώματα κλπ). Κάθε συμβουλή πολύτιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Οπτικά τουλάχιστον είναι άψογη (δηλ δεν έχει φουσκώματα κλπ). Κάθε συμβουλή πολύτιμη! Μου φαίνεται πολυ παράξενο, οταν έχω 50-55 % το βραδυ που πεφτω για ύπνο, το πρωι ζητημα να χει πέσει 2-3%...συνήθως πάω για ύπνο με 40-45% με φωτεινότητα στο φουλ πάντα, ολα τα gestures ενεργοποιημένα και είμαι μόνιμα συνδεδεμένος ειτε σε wifi ειτε σε mobile data για εκτος σπιτιού. Μια περίοδο μόνο είχα τέτοια πτώση κι εφταιγε το google+...στην κατανάλωση μπαταρίας πόσο τις 100 έχει το google play services?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Οσοι εχουμε προβλημα μπαταριας με τη 4.3 σιγουρα τρωει πολυ το "Λειτουργικο Android".....Τσεκαρετε το.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Μου φαίνεται πολυ παράξενο, οταν έχω 50-55 % το βραδυ που πεφτω για ύπνο, το πρωι ζητημα να χει πέσει 2-3%...συνήθως πάω για ύπνο με 40-45% με φωτεινότητα στο φουλ πάντα, ολα τα gestures ενεργοποιημένα και είμαι μόνιμα συνδεδεμένος ειτε σε wifi ειτε σε mobile data για εκτος σπιτιού. Μια περίοδο μόνο είχα τέτοια πτώση κι εφταιγε το google+...στην κατανάλωση μπαταρίας πόσο τις 100 έχει το google play services?? 5 ωρες και 17 λεπτά, 53% μπαταρία, με στατιστικά: Android OS 33% Google Services 27% Screen 15% Device idle 11% Cell standby 4% S Health 3% Android system 3% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτο εννοω...απο τοτε που περασα 4.3 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts