Jump to content

[S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eαν εννοείς κάτι καλύτερο εκτός της στοκ μπαταρίας, εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη Zerolemon 3000mAh η οποία μου βγάζει 6+ ώρες οθόνης.(κυρίως από διάβασμα epub,pdf).

Επίσης το καλό είναι οτι δεν χρειάζεται άλλο καπάκι αν και ελάχιστα πιο χοντρή από τη στοκ, και το μείον είναι οτι δεν έχει nfc

Θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις ένα link από εκεί που την αγόρασες? Αν σκεφτώ από τη μια τις 5,6 ώρες οθόνης και από την άλλη το nfc που προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.. ενδιαφέρομαι :-)

Το nfc έχει σχέση με την μπαταρία ;από θέμα βάρους;

Έχει ναι, όχι τόσο πιστεύω από θέμα βάρους αλλά μια ελάχιστη διαφορά μεγέθους νομίζω (που στη προκειμένη περίπτωση ίσως να απαιτεί και διαφορετικό καπάκι).

Edited by Sofos_5

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σου ήταν εύκολο να μου δώσεις ένα link από εκεί που την αγόρασες? Αν σκεφτώ από τη μια τις 5,6 ώρες οθόνης και από την άλλη το nfc που προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.. ενδιαφέρομαι :-)

Το είχα πάρει πακέτο 2 μπαταρίες μαζί με φορτιστή από ebay και συγκεκριμένα από αυτόν τον πωλητή.Ξέρω τα μεταφορικά είναι πολλά αλλά σαν σύνολο βγαίνει 12,5 ευρώ η μια οπότε πάλι οικονομικά έρχεται.

Την 2η μπαταρία μαζί με το φορτιστή την έκανα δώρο σε ένα φιλαράκι.

Έχει ναι, όχι τόσο πιστεύω από θέμα βάρους αλλά μια ελάχιστη διαφορά μεγέθους νομίζω (που στη προκειμένη περίπτωση ίσως να απαιτεί και διαφορετικό καπάκι).

Βγάζει νομίζω η zerolemon και μπαταρία με nfc αλλά αυτή κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεται άλλο extra καπάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ότι αφορά το screen time οι χρόνοι ποικίλουν και μπορεί να είναι παραπλανητικοί. H oθόνη ανοιχτή με ταυτόχρονη χρήση της touch λειτουργίας της (πχ γράψιμο ενός mail) είνα πολύ πιο ενεργοβόρα σε σχέση πχ με την αναπαραγωγή ενός βιντεο ή την αναγνωση ενός ebook)

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ότι αφορά το screen time οι χρόνοι ποικίλουν και μπορεί να είναι παραπλανητικοί. H oθόνη ανοιχτή με ταυτόχρονη χρήση της touch λειτουργίας της (πχ γράψιμο ενός mail) είνα πολύ πιο ενεργοβόρα σε σχέση πχ με την αναπαραγωγή ενός βιντεο ή την αναγνωση ενός ebook)

Στην αναπαραγωγή βίντεο έχεις δίκιο.Δεν χρησιμοποιείς το touch.Στην ανάγνωση ενός ebook όμως κάνεις μεγάλο λάθος.

Συγκεκριμένα για τη χρήση που του κάνω εγώ, το touch δουλεύει συνεχόμενα όταν διαβάζω epub ή pdf.

Ο λόγος είναι οτι μου αρέσει να σκρολάρω το κείμενο όπως κάνουμε αντίστοιχα με το ροδάκι του mouse σε μια ιστοσελίδα , παρά να διαβάσω όλη την οθόνη μονομιάς και μετά να πατήσω πάνω στην οθόνη για αλλαγή σελίδας.

Άρα (τουλάχιστον στη δική μου χρήση) οι χρόνοι για την οθόνη είναι ρεαλιστικότατοι.

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μέχρι τώρα φορούσα μια Samsung Micro sd 32GB Class 10 (ή έτσι έλεγε τουλάχιστον!) αγορασμένη από e-bay. 3 χρόνια την είχα (προερχόμενη από το πρώην S2) χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε από άποψη ταχύτητας, ούτε χάσιμο δεδομένων ούτε κατανάλωση μπαταρίας. Επειδή τα 32 πλέον δεν μου έφταναν. αγόρασα μια Kingston 64GB SDXC Class 10 από skroutz (μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια από ebay η οποία αποδείχθηκε μούφα!). Η κάρτα γενικά φυσάει. Τρομερή ταχύτητα κτλ. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Τρώει την μπαταρία αστραπιαία. Κυριολεκτικά όμως! Τρώει 1% κάθε 5 λεπτά ακόμα και σε offline mode και με όλα τα apps σκοτωμένα.

Η κάρτα ήταν φορμαρισμένη σε exfat από μαμά. Στα Windows δεν έδινε άλλη επιλογή εκτός από NTFS και exfat για format. Με ένα εργαλειάκι από το internet κατάφερα και την φόρμαρα σε fat32. Καμία διαφορά. Ίδια κατανάλωση. Σημείωση ότι φοράω την MPJ 3500mAh.

Αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον ή ξέρετε τι φταίει θα σας ήμουν υπόχρεος. Την πάτησα μια φορά από ebay, μην πάνε και αυτά τα λεφτά χαμένα!

Ευχαριστώ πολύ!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μέχρι τώρα φορούσα μια Samsung Micro sd 32GB Class 10 (ή έτσι έλεγε τουλάχιστον!) αγορασμένη από e-bay. 3 χρόνια την είχα (προερχόμενη από το πρώην S2) χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε από άποψη ταχύτητας, ούτε χάσιμο δεδομένων ούτε κατανάλωση μπαταρίας. Επειδή τα 32 πλέον δεν μου έφταναν. αγόρασα μια Kingston 64GB SDXC Class 10 από skroutz (μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια από ebay η οποία αποδείχθηκε μούφα!). Η κάρτα γενικά φυσάει. Τρομερή ταχύτητα κτλ. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Τρώει την μπαταρία αστραπιαία. Κυριολεκτικά όμως! Τρώει 1% κάθε 5 λεπτά ακόμα και σε offline mode και με όλα τα apps σκοτωμένα.

Η κάρτα ήταν φορμαρισμένη σε exfat από μαμά. Στα Windows δεν έδινε άλλη επιλογή εκτός από NTFS και exfat για format. Με ένα εργαλειάκι από το internet κατάφερα και την φόρμαρα σε fat32. Καμία διαφορά. Ίδια κατανάλωση. Σημείωση ότι φοράω την MPJ 3500mAh.

Αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον ή ξέρετε τι φταίει θα σας ήμουν υπόχρεος. Την πάτησα μια φορά από ebay, μην πάνε και αυτά τα λεφτά χαμένα!

Ευχαριστώ πολύ!

Σου τρώει η κάρτα μπαταρία??? πρώτη φορά του ακούω αυτό!

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι, με το που τη βάζω αρχίζει να κατεβαίνει το κοντέρ! Τώρα που το έψαξα λίγο υπάρχουν και άλλες αναφορές στο xda αλλά οι πιο πολλές αφορούν κάτι Sandisk που δημιουργούσαν το ίδιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ!

νομιζω πρεπει να την φορμαρεις μεσα απο την συσκευη.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη κάρτα σε κάποιο άλλο κινητό να δεις εαν σου κάνει τα ίδια ώστε να ξέρεις αρχικά εαν φταίει όντως η κάρτα ή κάτι στο κινητό σου τρώει από τη μπαταρία.

Μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη κάρτα σε κάποιο άλλο κινητό να δεις εαν σου κάνει τα ίδια ώστε να ξέρεις αρχικά εαν φταίει όντως η κάρτα ή κάτι στο κινητό σου τρώει από τη μπαταρία.

Δύσκολα να βρω κινητό που να υποστηρίζει 64GB. Έχω ένα tablet αλλά κι αυτό μέχρι 32 μπορεί να διαβάσει. Μετά από 3 κύκλους πλήρους αποφορτίσεων-φορτίσεων μπορώ να πω ότι κάπως έχει στρώσει αλλά παρόλα αυτά όταν χρησιμοποιώ εφαρμογές που έχουν σχέση με την κάρτα (π.χ. Κάμερα, Συλλογή φωτογραφιών κτλ) το βλέπω να πέφτει γρήγορα και ζεσταίνεται αρκετά στο σημείο που είναι η κάρτα.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα και από μένα...νέος κάτοχος S4. Ήθελα να ρωτήσω ποια μπαταρία συστήνετε γιατί με την χρήση που το κάνω δεν την βγάζει την μέρα. Επίσης δεν θέλω να αλλάξω καπάκι και θέλω να συνεχίσει να λειτουργεί το NFC.

Τη μαμα μπαταρια ισως???

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Mετα απο πληρης φορτιση το αφηνω 11 ωρες,ενα βραδυ δλδ χωρις να ανοιξω καν την οθονη,κι απο 100% πηγε 94%.Επισης μου βγαζει στην καταναλωση της μπαταριας και το wifi ενω το χα κλειστο.Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

Τη μαμα μπαταρια ισως???

Εννοείς ως δεύτερη μπαταρία....εγώ λέω για αντικατάσταση με μία που να διαρκεί περισότερο ώστε να μην χρειάζεται να βάζω βγάζω το καπάκι.

Εννοείς ως δεύτερη μπαταρία....εγώ λέω για αντικατάσταση με μία που να διαρκεί περισότερο ώστε να μην χρειάζεται να βάζω βγάζω το καπάκι.

Δυσκολο φιλε να σου κραταει ΠΟΛΥ παραπανω χωρις να αλλαζεις μπαταρια...Βεβαια εδω μεσα ολοι ειναι καταευχαριστημενοι με aftermarket μπαταριες αλλα παλαιοτερα καταλαβα οτι το κινητο το εχουν για να το κοιτανε(τσεκαρα screenshot φιλου απο αλλο φορουμ και ειχε 2 ωρες οθονη και νομιζε οτι μαμαει η μπαταρια...)........εγω κατεληξα σε δευτερη "μαμα" μπαταρια με εξωτερικο δευτερο φορτιστη και ολα καλα....Ηταν η προσωπικη μου αποψη,η αποφαση δικη σου

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δυσκολο φιλε να σου κραταει ΠΟΛΥ παραπανω χωρις να αλλαζεις μπαταρια...Βεβαια εδω μεσα ολοι ειναι καταευχαριστημενοι με aftermarket μπαταριες αλλα παλαιοτερα καταλαβα οτι το κινητο το εχουν για να το κοιτανε(τσεκαρα screenshot φιλου απο αλλο φορουμ και ειχε 2 ωρες οθονη και νομιζε οτι μαμαει η μπαταρια...)........εγω κατεληξα σε δευτερη "μαμα" μπαταρια με εξωτερικο δευτερο φορτιστη και ολα καλα....Ηταν η προσωπικη μου αποψη,η αποφαση δικη σου

Και εγώ προς τα εκεί καταλήγω μιας και είναι η πιο αξιόπιστη λύση.

Και εγώ προς τα εκεί καταλήγω μιας και είναι η πιο αξιόπιστη λύση.

Mpj 3500mah είναι καλύτερη από την γνήσια.

Mετα απο πληρης φορτιση το αφηνω 11 ωρες,ενα βραδυ δλδ χωρις να ανοιξω καν την οθονη,κι απο 100% πηγε 94%.Επισης μου βγαζει στην καταναλωση της μπαταριας και το wifi ενω το χα κλειστο.Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

πηγαινε στις ρυθμισεις του wifi-για προχωρημενους και απεργοποιησε αυτη τη νεα εξυπναδα της google που λεει να επιτρεπεται παντα η σαρωση.με αυτο ενεργοποιημενο και κλειστο να εχεις το wifi παλι δουλευει και τρωει μπαταρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Κόστος?Πόσο καιρό την έχεις?

Την έχω 3 μήνες 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αυτή που πήρα δεν έχει nfc αλλά έχει και με nfc νομίζω όμως ότι αυτή χωρίς το nfc ότι είναι πιο δυνατή.

3500 λέει αλλά σε καμιά περίπτωση πρώτον δεν είναι τόσα καθώς φυσικά δεν βγάζει και το ανάλογο χρόνο. Μέγιστο 15% να έχεις... Δηλαδή σαν 3000mAh συμπεριφέρεται. 30%+ πού είναι η διαφορά δεν βλέπεις σε καμία περίπτωση! Απλώς δίνει μία ώθηση να βγάλεις την μέρα με έντονη χρήση

Google Pixel 9 Pro XL

3500 λέει αλλά σε καμιά περίπτωση πρώτον δεν είναι τόσα καθώς φυσικά δεν βγάζει και το ανάλογο χρόνο. Μέγιστο 15% να έχεις... Δηλαδή σαν 3000mAh συμπεριφέρεται. 30%+ πού είναι η διαφορά δεν βλέπεις σε καμία περίπτωση! Απλώς δίνει μία ώθηση να βγάλεις την μέρα με έντονη χρήση

Το εχω γραψει και εγω σε αυτο το νημα οτι μου δινει περιπου 10% παραπανω ενεργεια και δεν ειναι 3500mah αλλα ειναι μια πολυ καλη μπαταρια και σταθερη στους 3 μηνες που την δουλευω.

Εδώ και 4 μέρες έχω αλλάξει wallpaper του κινητου σε μαύρο και γενικά ότι εφαρμογή μου επιτρέπει και χρησιμοποιώ πολύ (πχ tapatalk) Επίσης σε μαύρο φόντο. Πέραν του ότι η οθόνη δείχνει εκπληκτική με αυτό το υπέροχο μαύρο Που βγάζουν οι amoled, κέρδισα σε οθόνη γύρω στην μισή ώρα (από 4 ώρες πήγα στις 4.5) Φοβερό αν αναλογιστεί κανείς πόσο χρόνο σπαταλάμε για να βρούμε kernels με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και διάφορα άλλα.

Προσωπικά Επειδή εμένα μου έφταναν άνετα οι 4 ώρες θα ανοίξω και τον συγχρονισμό και θα ξαναπεσω πάλι στους 4 ώρες οπότε κομπλέ.

Edited by bromonano2

Μετα απο 2 μηνες εχω καταληξει σε διαρκεια μπαταριας 2 ημερων και μεσο ορο διαρκεια οθονης 3 ωρες με αναμικτη χρηση wifi,3g,camera.μια χαρα για προιον με αποσπομενη μπαταρια και sd card για τα λεφυα του και το μικρο του sar.

Μονο το μεγεθος του δεν μπορω να συνηθισω ακομη.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

• The title was changed to [S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία