Jump to content

[S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιδιο επαθα κι εγω σήμερα..τι μπορει να φταιει?? https://www.dropbox.com/s/3ezb18kz4k3qkeb/2013-09-12%2020.24.08.png

Και εμενα ολη την προηγουμενη εβδομαδα τα gservices την ειχαν σακατεψει την μπαταρια... Εχω τελευταισ ενημερωση σε ολα εννοειται. Αναλυτικα οταν πατας επανω τι σου λεει?

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ιδιο επαθα κι εγω σήμερα..τι μπορει να φταιει?? https://www.dropbox.com/s/3ezb18kz4k3qkeb/2013-09-12%2020.24.08.png

Έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα.

Είναι ο εντοπισμός θέσης μέσω wifi και δίκτυο κινητής.

https://www.dropbox.com/s/32b35jybhmyho5c/2013-09-12%2021.03.41.png και συνεχιζει να πεφτει τρελα η μπαταρια...γλεντια σημερα :lol::lol:

Κλεισε απ τις υπηρεσιες εντοπισμου θεσης το gps. Αν θες κλεισε και τον εντοπισμο μεσω ασυρματου δικτυου. Εγω τον εχω ανοιχτο για να μου ενημερωνει το widget καιρου. Επισης απ τις ρυθμισεις του google maps κλεισε την αναφορα τοποθεσιας.

Τελος ελπιζω να μην εχεις google+ και εχεις ανοιξει τιποτα εκει.

Κανε αυτα και παρακολουθα το. Αν και νορμαλ χρονους δινει στο αναλυτικο... 16λεπτα δεν ειναι τιποτα. Σε κινητο φιλου εγραψε σε μια μερα 2 και κατι ωρες! Εψαχνα ωρα να δω τι φταει και τελικα ειχε κολλησει το widget καιρου και οταν πηγαινε να κανει ανανεωση δεν μπορουσε με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια το location μεσω του δικτυου κινητης. Τρελα πραγματα...

Edited by m7ixalis

Κλεισε απ τις υπηρεσιες εντοπισμου θεσης το gps. Αν θες κλεισε και τον εντοπισμο μεσω ασυρματου δικτυου. Εγω τον εχω ανοιχτο για να μου ενημερωνει το widget καιρου. Επισης απ τις ρυθμισεις του google maps κλεισε την αναφορα τοποθεσιας.

Τελος ελπιζω να μην εχεις google+ και εχεις ανοιξει τιποτα εκει.

Κανε αυτα και παρακολουθα το. Αν και νορμαλ χρονους δινει στο αναλυτικο... 16λεπτα δεν ειναι τιποτα. Σε κινητο φιλου εγραψε σε μια μερα 2 και κατι ωρες! Εψαχνα ωρα να δω τι φταει και τελικα ειχε κολλησει το widget καιρου και οταν πηγαινε να κανει ανανεωση δεν μπορουσε με αποτελεσμα να ψαχνει συνεχεια το location μεσω του δικτυου κινητης. Τρελα πραγματα...

Ενταξει εισαι θεος! Χθες ανοιξα το google+ και το ενεργοποιησα..ειμαι 100% σιγουρος οτι φταιει αυτο

Ενταξει εισαι θεος! Χθες ανοιξα το google+ και το ενεργοποιησα..ειμαι 100% σιγουρος οτι φταιει αυτο

Δεν ξερω τι συμβαινει μ αυτο το google+... Αλλες φορες ειναι σαν μην υπαρχει και αλλες κατι γινεται και καταναλωνει απιστευτα πολυ μεσω των services.... Δες στις ρυθμισεις του μηπως ειναι ανοιχτη η κοινη χρηση τοποθεσιας.

Επισης πηγαινε ρυθμισεις/λογαριασμοι/google/ρυθμισεις τοποθεσιας και κλεισε την προσβαση σε τοποθεσια απο εφαρμογες google.

Κανει δουλεια αλλα να ξερεις οτι οποτε θες να ανοιξεις τα google maps θα πρεπει να το ενεργοποιεις αλλιως δεν σε βρισκει (σου πεταει αλλωστε και παραθυρο η ιδια η εφαρμογη των χαρτων για να ενεργοποιησεις την ανιχνευση). Επισης πιθανον δεν θα λειτουργει και ο εντοπισμος του τηλεφωνου σε περιπτωση κλοπης (δεν το ξερω σιγουρα αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος).

Αυτα μπορω να σκεφτω τωρα... Αν και το θεμα της μπαταριας ειναι πολυ συνθετο.

Και το google now κανει ''αφαιμαξη'' στην μπαταρια αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν ηταν στο s4 ή στο one. :p

Δεν ξερω τι συμβαινει μ αυτο το google+... Αλλες φορες ειναι σαν μην υπαρχει και αλλες κατι γινεται και καταναλωνει απιστευτα πολυ μεσω των services.... Δες στις ρυθμισεις του μηπως ειναι ανοιχτη η κοινη χρηση τοποθεσιας.

Επισης πηγαινε ρυθμισεις/λογαριασμοι/google/ρυθμισεις τοποθεσιας και κλεισε την προσβαση σε τοποθεσια απο εφαρμογες google.

Κανει δουλεια αλλα να ξερεις οτι οποτε θες να ανοιξεις τα google maps θα πρεπει να το ενεργοποιεις αλλιως δεν σε βρισκει (σου πεταει αλλωστε και παραθυρο η ιδια η εφαρμογη των χαρτων για να ενεργοποιησεις την ανιχνευση). Επισης πιθανον δεν θα λειτουργει και ο εντοπισμος του τηλεφωνου σε περιπτωση κλοπης (δεν το ξερω σιγουρα αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος).

Αυτα μπορω να σκεφτω τωρα... Αν και το θεμα της μπαταριας ειναι πολυ συνθετο.

Και το google now κανει ''αφαιμαξη'' στην μπαταρια αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν ηταν στο s4 ή στο one. :p

Gps , εντοπισμος, θεση, και ολα αυτα τα παρεμφερη τα χα παντα ανοιχτα χωρις προβλημα, η μονη αλλαγη που συνεβη χθες ηταν το google+ αρα σιγουρα φταιει αυτο. Δε θα μου ρχοταν στο μυαλο ομως αν δεν το γραφες..Σημερα πάντως τετοια κατρακυλα ουτε στο S2 οταν πηρα την Jelly Bean :lol::lol:

Gps , εντοπισμος, θεση, και ολα αυτα τα παρεμφερη τα χα παντα ανοιχτα χωρις προβλημα, η μονη αλλαγη που συνεβη χθες ηταν το google+ αρα σιγουρα φταιει αυτο. Δε θα μου ρχοταν στο μυαλο ομως αν δεν το γραφες..Σημερα πάντως τετοια κατρακυλα ουτε στο S2 οταν πηρα την Jelly Bean :lol::lol:

Google maps, google plus, google now, s voice...ολα αυτα τρωνε πολυ μπαταρια.Εγω τα χω παγωσει ολα με το titanium.

To gps καλυτερα κλεινε το. Κανει χαοτικη διαφορα στην μπαταρια. Εκτος αν το χρειαζεσαι για καποιο λογο. Εγω το ανοιγω μονο οποτε θελω navigation...

To gps καλυτερα κλεινε το. Κανει χαοτικη διαφορα στην μπαταρια. Εκτος αν το χρειαζεσαι για καποιο λογο. Εγω το ανοιγω μονο οποτε θελω navigation...

Βασικά το θελω για το widget του καιρου, οποτε πρεπει να ναι ανοιχτο..να σου πω ομως, γενικα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με τη μπαταρια μιας και εχω ολα τα gestures, smart stay-scroll-pause ανοιχτα και φωτεινοτητα στο φουλ και συνηθως παω για υπνο με 40% ....

Βασικά το θελω για το widget του καιρου, οποτε πρεπει να ναι ανοιχτο..να σου πω ομως, γενικα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με τη μπαταρια μιας και εχω ολα τα gestures, smart stay-scroll-pause ανοιχτα και φωτεινοτητα στο φουλ και συνηθως παω για υπνο με 40% ....

Ο καιρος ανανεωνεται και με κλειστο gps, αρκει αν ειναι ανοιχτος ο εντοπισμος μεσω δικτυου.

Αλλα αν τα εχεις ολα ανοιχτα και σου μενει και 40% τοτε κρατα ως εχει.

Εγω με τη χρηση που κανω αν τ αφησω ολα αυτα ανοιχτα το μεσημερι θα ψαχνω πριζα! :lol:

Google maps, google plus, google now, s voice...ολα αυτα τρωνε πολυ μπαταρια.Εγω τα χω παγωσει ολα με το titanium.

Εγώ πάλι, απλώς έχω ξηλώσει τα πάντα... και με τα data ΟΛΗ μέρα (χρειάζομαι το gmail λόγω δουλειάς) ανοικτά βγάζω 2 μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ :cool:

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εγώ πάλι, απλώς έχω ξηλώσει τα πάντα... και με τα data ΟΛΗ μέρα (χρειάζομαι το gmail λόγω δουλειάς) ανοικτά βγάζω 2 μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ :cool:

Είναι πολύ σχετική η χρήση και παίζει μεγάλο ρόλο τί εφαρμογές χρησιμοποιείς.

Π.χ. το tapatalk και το whatsapp που δουλεύω όλη μέρα είναι πολύ ενεργοβόρα.Αν άνοιγα τη σελίδα του myphone στον browser η κατανάλωση θα ήταν μικρότερη.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Είναι πολύ σχετική η χρήση και παίζει μεγάλο ρόλο τί εφαρμογές χρησιμοποιείς.

Π.χ. το tapatalk και το whatsapp που δουλεύω όλη μέρα είναι πολύ ενεργοβόρα.Αν άνοιγα τη σελίδα του myphone στον browser η κατανάλωση θα ήταν μικρότερη.

κι εγώ whatsapp χρησιμοποιώ, μαζί με το gmail είναι οι μοναδικές οδοί επικοινωνίας που έχω, (δεν κάνω ούτε λαμβάνω φωνητικές κλήσεις) εξ' ου και τα data που είναι όλη μέρα ανοικτά (εκτός αν είμαι σπίτι η σε μέρος με wi-fi οπότε χρησιμοποιώ αυτό για μείωση κόστους) παίζω και λίγο παιχνίδι όταν περιμένω σε καμιά ουρά, λίγο σερφάρισμα κ.λ.π. θεωρώ ότι η μπαταρία μου ειδικά τώρα με τον νέο adam kernel είναι σούπερ :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Η γνώμη μου είναι οτι συμβαίνει τυχαία η υπερκατανάλωση η κάτι την προκαλει κάποια συγκεκριμένη στιγμη.

Την προηγούμενη βδομάδα μου συνέβη ενα πρωινό το Google services να μου φαει 30%. Απο το 90% πηγε στο 60 μεσα σε 3 ωρες με χρηση που αντιστοιχουσε σε 5%.

Το μοναδικό που αλλαξα ακριβώς πριν συμβεί αυτό ηταν η διαγραφή ενος mail client.

Προφανώς κάτι κόλλησε. Αν είχα κάνει ενα reboot δεν θα είχε συμβεί.

Μην απενεργοποιειτε λοιπόν δυνατότητες η εφαρμογές που χρειάζονται.

Το Google+ κάνει διάφορους συγχρονισμούς αν το χρησιμοποιείτε κοιτάξτε τις ρυθμίσεις του. Αν όχι απενεργοποιηστε το η διαγραψτε το.

Γενικά αν παρατηρείτε ανεξήγητη κατανάλωση, κάντε ενα reboot και παρακολουθηστε το.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα και απο εμενα

θα ηθελα τα φωτα σας

προβλημα με την μπαταρια.

το εχω περιπου 15-20 μερες

εχτες λοιπον εκλεισα τα παντα απο το Home Buttom και απο 98-99% μπαταρια πηγε στο 75 %

δηλαδη εφαγε σχεδον το 1/4 της μπαταριας ενω κοιμομουνα. ειχα κλειστα Gps & bluetooth.

ενεργη την εξοικονομηση ενεργειας.

η οθονη την εχω σε φωτεινοτητα περιπου 75 %

αυτο που με προβληματιζιει ειναι οι Υπηρεσιες Google.

τι μπορει να φταει?

Καλημέρα παιδιά μην σας μπερδεύει ο τίτλος απλά δεν ξέρω πως ακριβώς λέγετε η μπάρα επάνω...εκεί που είναι το wifi,bluetooth κλπ.....Λοιπόν αν ξέρετε και εσείς βέβαια θα ήθελα να μου πείτε γιατί όταν ενεργοποιώ το wifi η μπάρα δεν εξαφανίζετε;Παλιά μόλις ενεργοποιούσα οτιδήποτε η μπάρα ξανά ανέβαινε στη θέση της,τώρα γιατί σταμάτησε;Σας έχει τύχει και εσάς;....Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

καλημερα και απο εμενα

θα ηθελα τα φωτα σας

προβλημα με την μπαταρια.

το εχω περιπου 15-20 μερες

εχτες λοιπον εκλεισα τα παντα απο το Home Buttom και απο 98-99% μπαταρια πηγε στο 75 %

δηλαδη εφαγε σχεδον το 1/4 της μπαταριας ενω κοιμομουνα. ειχα κλειστα Gps & bluetooth.

ενεργη την εξοικονομηση ενεργειας.

η οθονη την εχω σε φωτεινοτητα περιπου 75 %

αυτο που με προβληματιζιει ειναι οι Υπηρεσιες Google.

τι μπορει να φταει?

Η συσκευή σου μάλλον κατέβαζε η έκανε συγχρονισμους.

Την ημέρα που το έκανε σε μένα, διαπίστωσα όπως έγραψα παραπάνω ότι προήλθε από το Gmail το οποίο ενεργοποίησα ξανά επειδή αφαίρεσα ένα άλλο mail client που δοκίμαζα.

Οπότε ενώ ήταν σε sleep mode έκανε συγχρονισμό όλα τα mail μου και λογικά υπήρξε μεγάλη κατανάλωση.

Υπάρχουν συγχρονισμοι όπως φωτογραφιών με Picasa, dropbox κλπ που γίνονται μόνο όταν είσαι σε wifi.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Καλημέρα κ απο μένα..Σας φαίνεται φυσιολογική τόσο γρήγορη πτώση της μπαταρίας? Το κινιτό είναι τελείως stock με την καινούργια γερμανική.

Και μερικές λίγο αργότερα..

Φιλε μου η καινούργια αναβάθμιση εκανε την μπαταρία χάλια μόλις βγάλεις τον φορτιστή κανει ελεύθερη πτώση

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Φόρτισα πριν κοιμηθώ χθές. Τώρα θα το βάλω να φορτίσει και πριν κοιμηθώ θα το βγάλω πάλι. Ευχαριστημένος. Είχα μπόλικο wifi και 4-5 ωρες εκτος σπιτιού είχα gprs ή 3G. LTE απενεργοποιημένο απο το μενού.

https://www.dropbox.com/s/gtkrqag2skyi3vc/2013-09-17%2020.18.35.png

Edited by silmarien

Και μερικές λίγο αργότερα..

Φίλε μου κάποιο πρόβλημα έχεις με την συσκευή η με την μπανταρια δηλ, κανε επανεκκίνηση εργοστασιακον ρυθμίσεων εαν δεν λυθεί το πρόβλημα η μπανταρια σου τα έπαιξε και πας για αντικατασταση η καμενη πλακετα μου εχει συμβει, η κάτι λάθος έχεις μεσα στης ρυθμίσεις, την αναβάθμιση την εχω κάνει και εγώ και μάλιστα εχει βελτιωθεί σε όλους το τομείς το κινητό ποιο πολύ στο θέμα θερμοκρασιας,πλέον δεν εχω κανένα lag καθολου, η μπαταρία μου διαρκεί λίγο παραπάνω μπορεί και το ίδιο μονο το μαμα browser δεν βελτίωσαν, πως γίνεται σε εσένα με την αναβάθμιση να σου δημιουργεί τέτοια προβλήματα και σε μένα όχι?ψάξε το θα βρεις την λύση!

Edited by KOSTAS19780

καλησπερα!

Προσπαθω να βρω τι φταιει με την μπαταρια και μολις βγει απο τον φορτιστη κατεβαινει αυτοματα στο 88-90 % ..πραγματικα ολα τα εχω κλειστα..Στην μπαταρια μου αναφερει ως πρωτο ποσοστο '' το τηλεφωνο ειναι αδρανες με 46%- δευτερο ''ετοιμοτητα κυψελης 38 %-τριτο οθονη με 7%.

• The title was changed to [S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία