Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Αν και δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε, το να αλλαξεις μονος το τζαμι μπροστα ειναι λιγο εως πολυ δυσκολο. Τωρα αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε το αλλιως ψαξε για μαγαζια που το κανουν. Το κοστος του στο ebay ειναι πολυ μικρο (10-15 ευρω νομιζω)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ'οτι καταλαβα ραγισε το κομματι που ειναι σαν μεταλλο. Αυτο παει πακετο με το πισω μερος του κινητου. Δεν ειναι τπτ να αλλαχτει βγαζεις το ηχειο και τις βιδες και το αλλαζεις. Δεν εχει ουτε 10 ευρω

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/gadgetfix/samsungs4frame.jpg=690

καλησπερα παιδια,

ειχα παρει τη spigen nano glass αλλα απο μια βλακεια εσπασε ... επειδη δεν ειμαι διαθετειμενος να σκασω παλι 30 ευρω ποια μου προτεινεται απο ebay,ali ή καποιο αλλο κοντά στα 10 ευρω???

κατα προτιμηση να ειναι δοκιμασμενη...

ευχαριστω πολυ

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

εχω παρει εγω ενα με 8 ευρο , το εχω εδω κ 2 μηνες, προσπαθω να του κανω μια χαρακια με τα κλειδια αλλα δεν αφηνει τπτ :D

δαχτυλιες αφηνει πολυ πολυ δυσκολα και εξαφανιζονται μετα απο 10 λεπτα :)

πραγματικα για τα λεφτα του πολυ καλο εχει 1800+ πωλησεις, πολυ ευκολο στην τοποθετηση χωρις καμια δυσκολια εφαρμοζει τελεια, απλα επειδη ειναι 0.30mm το κουμπι ειναι καπως πιο μεσα , εγω το εχω ετσι δεν με χαλαει , αν σε χαλαει εχει κατι αυτοκολητα που δινουν το κολας για να ειναι πιο εξω το κουμπι

http://www.ebay.com/itm/121224110750?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D121224110750%26_rdc%3D1

Edited by giorgos_xperia
Xiaomi Mi 9t pro red

Πως την έσπασες δηλαδή;

Κάνε μια προσπάθεια και στείλε στην εταιρία ένα email που να τους εξηγήσεις τι έγινε.Χωρίς να απαιτείς το οτιδήποτε και να είσαι ειλικρινής.Ποτέ δεν ξέρεις.Μπορεί να σου ξαναστείλουν καινούρια χωρίς χρέωση.

Στο λέω επειδή από το after sale service των ξένων σοβαρών εταιριών έχω μείνει άναυδος.Στην τελική δεν έχεις να χάσεις κάτι.Για προσπάθησέ το γιατί είναι και κρίμα τα χρήματα που έδωσες.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Απ'οτι καταλαβα ραγισε το κομματι που ειναι σαν μεταλλο. Αυτο παει πακετο με το πισω μερος του κινητου. Δεν ειναι τπτ να αλλαχτει βγαζεις το ηχειο και τις βιδες και το αλλαζεις. Δεν εχει ουτε 10 ευρω

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/gadgetfix/samsungs4frame.jpg=690

Δυστηχώς εκεί που έχει ραγίσει του φίλου πάει πακέτο με την οθόνη.Αυτό που έβαλες εσύ είναι αυτό βιδώνει πάνω του η οθόνη και είναι το "σώμα".

http://planetmobile.gr/index.php?route=product/product&path=62_111_856_1029&product_id=1193

Σε ευχαριστώ πολύ

Στο πάνω μέρος ειναι πάντως. Οπότε αλλάζω την απάνω μεριά ;;;

Οπως έγραψα και πιό πάνω είναι κομμάτι της οθόνης αυτό που σου έχει ραγίσει.Έχω δει στο ebay να πουλάνε ξεχωριστά την οθόνη χωρίς το νίκελ αυτό αλλά αυτό το νικελάκι δεν το βρίσκω πουθενά σαν ανταλλακτικό γιατί και έμενα από βλακεία μου το έχω χτυπήσει και έχει "πατικωθεί" στο επάνω μέρος της οθόνης.

Αν βρείς λύση με ενδιαφέρει και εμένα.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

αν σου πω πως εσπασε .... τα πεταξα απο κανα μετρο στο στρωμα μαζι με το φορτιστη και ακουω εναν ηχο...ε αυτο ηταν :lol:

το εκανε το ραγισμα πανω αριστερα

παλι καλα που δεν επαθε τιποτα η οθονη δλδ

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

Άρα δεν δικιολογείται να σπάσει, ειδικά όταν η ίδια η εταιρία διατείνεται οτι το φιλμ έχει σκληρότητα 8-9H.

Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και ο τρόπος που έπεσε αλλά δεν νομίζω οτι είναι και τόσο κολακευτικό για το προϊόν να σπάει από το ένα μέτρο πετάγοντάς το στο στρώμα...

Στείλε τους email.Επιμένω.Χαμένος δεν θα βγεις.Εγώ δεν θα το άφηνα έτσι.

Πες τους για αρχή οτι είσαι πολύ δυσαρεστημένος γιατί έδωσες 10-15 φορές περισσότερα χρήματα για ένα προϊόν που υποτίθεται σου προστατεύει καλύτερα το κινητό έναντι άλλων φιλμ μικρότερης αξίας και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Υπάρχει επίσης και η πιθανότητα αστοχίας υλικού, οπότε δικαιούσαι αντικατάσταση.

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Εγω στην φωτο του φιλου βλεπω οτι εχει ραγισει το νικελ. Αυτο παει πακετο με το σωμα και η τιμη του στο ebay ειναι κατω απο 10 ευρω (ισως γιαυτο δε βρισκεις μονο το νικελ ηδη ειναι τζαμπα ολο το σωμα). Τωρα αν εχει και ραγισμα στο τζαμι της οθονης και δε το βλεπω αν θελει γνησιο η σαμμυ βγαζει ολη την οθονη με το digitizer, μονο ιμιτασιον βρισκεις τζαμι.

ακριβως ... τους εστειλα και αναμενω απαντηση

ευχαριστω φιλος!!!

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

ακριβως ... τους εστειλα και αναμενω απαντηση

ευχαριστω φιλος!!!

Τίποτα :)

Και αναμένουμε (και ευχόμαστε) να έχεις και καλά νέα...

Εγω στην φωτο του φιλου βλεπω οτι εχει ραγισει το νικελ. Αυτο παει πακετο με το σωμα και η τιμη του στο ebay ειναι κατω απο 10 ευρω (ισως γιαυτο δε βρισκεις μονο το νικελ ηδη ειναι τζαμπα ολο το σωμα). Τωρα αν εχει και ραγισμα στο τζαμι της οθονης και δε το βλεπω αν θελει γνησιο η σαμμυ βγαζει ολη την οθονη με το digitizer, μονο ιμιτασιον βρισκεις τζαμι.

Το νίκελ το συγκεκριμένο έχει θέμα και σε εμένα και είναι το μικρό νίκελ της οθόνης.Δεν υπάρχει σκέτο όσο έχω ψάξει.Δές στην φωτό του φίλου πως έχει χώρισμα το νικελ του σώματος και της οθόνης.Το μικρό νικελάκι που έχει ραγίσει είναι πακέτο με την οθόνη.Το άλλος που λές εσύ φίλε μου είναι το σώμα (σαν βουρτσιμένο αλουμίνιο).:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Καλησπέρα, αρχικά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω μπαταρία έξτρα που να φορτίζει και εξωτερικά γιατί γενικά το χρησιμοποιώ αρκετά τώρα το καλοκαίρι και αν έχετε να προτείνετε κάτι;

Επίσης, τι θήκη αξίζει να πάρω; Δε θέλω να είναι πολύ ογκώδης. ..

Φυσικά και αξίζει. Εγώ έχω 2 της zerolemon με δικό τους φορτιστή. Και επειδή λόγω δουλειάς λείπω από το σπίτι βγάζω και 2-3 μέρες χωρίς να φορτίσω το κινητό. Αν δεν κάνω λάθος όμως σταμάτησαν να στέλνουν Ελλάδα οπότε ας προτείνει κάποιος άλλος τί να προτιμήσεις

Όχι γιατί είναι για το S4 mini όπως γράφει άλλωστε και στο τίτλο των προϊόντων.

Έχει μικρότερη οθόνη οπότε δεν θα "κάτσουν" καλά.

Ψάξε για S4 σκέτο ή αλλιώς i9505 και i9500.

στο s4 τσαμπα θα βαλεις ζελατινα, δεν χρειαζεται ζελατινα το ς4, αν βαλεις θα βαλεις tempered glass . η οθονη του ς4 δεν γρατσουνιεται σαν της πλαστικιες γ αυτο κ η ζελατινα η αχριστη;)

Xiaomi Mi 9t pro red

παιζει κανα αξιολογο/δοκιμασμενο Tempered Glass σε λογικη τιμη στην Ελληνικη αγορα?

επισης-αυτη η μαμα ζελατινα ειναι κατι το αξιολογο?την εχω επανω απο την ωρα που το πηρα και δεν εχω δοκιμασει να βαλω αυτη http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Screen-Protector-Star-Case-for-Galaxy-S4-Clear.aspx.

παιζει κανα αξιολογο/δοκιμασμενο Tempered Glass σε λογικη τιμη στην Ελληνικη αγορα?

http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-screen-protector-glas-t-nano-slim-premium-tempered-glass.html

το καλυτερο στον κοσμο..δεν υπαρχει.το μονο κακο που δεν το βγαζει για το g2

I Want To Believe

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)