argic Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) απο το μεσημέρι χρησιμοποιώ αυτή απροβλημάτιστα. απίστευτη τιμη (40 ευρώ) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350799056079 και δυστυχώς αυτή τη μαιμουδια!!!! (θα μου πείτε τι περίμενα σε αυτή την τιμή???? έλα ντε???) http://www.ebay.com/itm/390591327609?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 όχι neo hybrid αλλά ned hybrid!!!!!!! η συσκευασία της ίδια με την original, μεχρι και ολόγραμμα αλλά χωρίς αριθμό γνησιότητας έφυγε φυσικά νύχτα...... Edited May 23, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Τι προβλημα ειχε η ψευτικη sgp? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τι προβλημα ειχε η ψευτικη sgp? Λογικά κανενα...απλα δεν ειναι η αυθεντικη.Και εγω έχω παραγγειλει την ίδια και απο τον ίδιο πωλητή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Τι προβλημα ειχε η ψευτικη sgp? δεν ειναι SGP δεν γραφει neo hybrid αλλα ned hybrid!!!! και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ογκώδης-χοντρή συγκριτικά με την άλλη που είδα που παρουσίαστηκε σε προηγούμενη σελίδα. κατα τα άλλα, οι άνθρωποι δεν παιζονται......στο κουτί, στα χαρτιά, στο ολόγραμμα, στα bar-code, σαν να είχα πάρει αυθεντική. παραθέτω εικόνες. Edited May 24, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 δεν ειναι SGP δεν γραφει neo hybrid αλλα ned hybrid!!!! και μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ογκώδης-χοντρή συγκριτικά με την άλλη που είδα που παρουσίαστηκε σε προηγούμενη σελίδα. κατα τα άλλα, οι άνθρωποι δεν παιζονται......στο κουτί, στα χαρτιά, στο ολόγραμμα, στα bar-code, σαν να είχα πάρει αυθεντική. παραθέτω εικόνες. Εγω είχα στείλει μεηλ και ρώτησα πριν την παραγγειλω. Ο τύπος μου ειπε οτι δεν ειμαι αυθεντική.Εδω μου έκανε και επιστροφή 3 δολ επειδη του έδωσα μια θετικη αξιολόγηση.χεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) να και οι εικόνες και το πίσω μέρος Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Νομιζω οτι σε ογκο δεν εχει διαφορα απο την αυθεντικη που ειχα ποσταρει πριν 1-2 σελιδες. Απλα ισως εχει καλυτερο πατημα κουμπιων η original... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) η αίσθηση στα κουμπιά είανι ok. αυτό που με ενοχλεί είναι η κοροϊδία του ned hybrid και το ότι ζήτησα μπλε και μου ήρθε ένα γκρι χρώμα καθώς και το ότι γενικά δίνει την εντύπωση χοντροκομμένης θήκης. αν θες να βγάλεις 2-3 νέες photos και να ποστάρω ανάλογες εγώ να δούνε και οι υπόλοιποι τις όποιες διαφορές γιατί η τιμή είναι πολύ χαμηλή..... Edited May 24, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 η αίσθηση στα κουμπιά είανι ok. αυτό που με ενεχλεί είναι η κοροϊδία του ned hybrid και το ότι ζήτησα μπλε και μου ήρθε ένα γκρι χρώμα καθώς και το ότι γενικά δίνει την εντύπωση χοντροκομμένης θήκης. αν θες να βγάλεις 2-3 νέες photos και να ποστάρω ανάλογες εγώ να δούνε και οι υπόλοιποι τις όποιες διαφορές γιατί η τιμή είναι πολύ χαμηλή..... Πάντως για 9,88$ που πλήρωσα για αυτη τη θήκη...δεν παει να ειναι και γκουμουτσα,ήξερα οτι δεν ειναι η αυθεντικη.:cool: Λογικα σημερα αυριο θα παραλάβω και εγω και παραγγειλα και εγω το ίδιο χρωμα με σένα φίλε μου.Αντε να δούμε τι θα μας έρθει...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ρε παιδια το ατου της θηκης αυτης ειναι οτι δινει προστασια και ειναι ομορφη. Οχι οτι δεν προσθετει στο μεγεθος του κινητου. Το ειχα γραψει κ πιο πανω Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ρε παιδια το ατου της θηκης αυτης ειναι οτι δινει προστασια και ειναι ομορφη. Οχι οτι δεν προσθετει στο μεγεθος του κινητου. Το ειχα γραψει κ πιο πανω έχεις δίκιο. σε θέμα προστασίας δίνει ρέστα..... σε θέμα ομορφιάς ??? χμμμμμ έχω ενστάσεις. σε θέμα μεγέθους το μεγαλώνει αρκετά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 πως την ειδες προσθετη πολυ ογκο ?ειναι καλη ποιοτικά? Ποιοτικά πολύ καλή. Δεν προσθέτει πολύ όγκο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ποιοτικά πολύ καλή. Δεν προσθέτει πολύ όγκο. Ευχαριστω πολυ φιλε.μολις βρω εδω την navy θα την παρω . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 http://astore.amazon.com/samsunggalaxynote2-20/detail/B00BCJZYE0 Πως σας φαίνεται... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τη βάση ασύρματης φόρτισης την έχει αγοράσει κανείς; Αξίζει τα λεφτά της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 http://astore.amazon.com/samsunggalaxynote2-20/detail/B00BCJZYE0 Πως σας φαίνεται... αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό http://pocketnow.com/2013/03/12/samsung-galaxy-s-iv-nfc-battery΅ με απλά λόγια without an official Samsung replacement battery, no NFC. NFC is used for Google Wallet, reading NFC tags, Android Beam, and S Beam on the SIII. If you are using these features EVERY DAY, yes I'd get a Samsung battery with the NFC antenna. My backup battery will be for 'just in case', so a battery without the NFC antenna is fine for me. καλή φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Με φορτιστή ασύρματο lg φαντάζομαι ότι δεν έχει θέμα έτσι??? Με θήκη φαντάζομαι δεν φορτίζει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Με φορτιστή ασύρματο lg φαντάζομαι ότι δεν έχει θέμα έτσι??? Με θήκη φαντάζομαι δεν φορτίζει Δε νομίζω να κάνει γιατί αλλάζεις και το πίσω κάλυμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δε νομίζω να κάνει γιατί αλλάζεις και το πίσω κάλυμμα. Σοβαρά???ελλάδα πού μπορούμε να βρούμε το πακέτο φορτιστή-κάλυμμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Σοβαρά???ελλάδα πού μπορούμε να βρούμε το πακέτο φορτιστή-κάλυμμα? Το έχουν στα public προς 40 € ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Ακριβως ετσι οπως τα λες.Πολυ ωραια αισθηση.Μολις ηρθε και η δικη μου απο ebay http://www.ebay.com/itm/330919534970?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Επισης επειδη εχει γραφτει για τα ανθεκτικα πλαστικα της samsung,και αχρειαστο να σας ειναι το link, μεσα σε 15 μερες η πλατουλα γεμισε γρατσουνιες και χτυπηματα.Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω πως εγινε ετσι.Και για να εξηγουμαι,αυτοι που εχουν αγορασει τηλεφωνα απο εμενα ξερουν οτι δεν εχουν ουτε μιση γρατσουνια επανω,το προσεχα υπερβολικα και παντα σε θηκη μαλακη στη τσαντα κτλ κτλ.Το one με το αμφιλεγομενο αλουμινιο δεν εχει το παραμικρο αλλα η θηκη του s4 αλλαξε μολις σημερα. Το link απο το ebay (παρολο που λεει για 9500 ταιριαζει μια χαρα).Αν το χρειαστειτε να το παρετε ανετα http://www.ebay.com/itm/171033241749?var=470251216809&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Την παρηγγειλα κι εγω. Για να δουμε. Πηρα σημερα την s view θηκη απο extreme mobile. Τα σπαει πραγματικα. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει η οθονη μονη της με το που σηκώνεις το κάλυμμα. Δεν περίμενα να είναι τόσο πρακτική. Αυτη κουμπωνει καπου οταν κλεινει, ή αιωρειται? Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το έχουν στα public προς 40 € ! 40 φίλε έχει μόνο η βάση όχι και το καπάκι μαζί ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Samsung-Protective-Cover-For-Galaxy-S4-Blue-EF-PI950BCEGWW.htm αυτην την εχει βρει κανεις την original πιο φθηνα ?? η neo hybrid ειναι μουφα που μου ηρθε και αλλες 2 π πηρα απο ebay δεν με πολυ ενθουσιαζουν τελικα μια και καλη ειναι το καλυτερο αμα την βρειτε πειτε μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτη ειναι κλασικη σιλικονης. Γιατι να παρεις σιλικονης 20 ευρω ενω υπαρχουν και με 3-10 ευρω πολυ καλες? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει πουθενά αυτή η θήκη εκτός από το επίσημο site και το ebay? Κάπου που να μπορώ να την πάρω με κάρτα προπληρωμένη τύπου Mastercard? Γιατί το επίσημο site δεν την δέχεται και το eBay θέλει PayPal. Την είχα και στο s3. Η καλύτερη απο όσες θήκες είχα πάρει. Και είχα πάρει πολλές και ακριβές τότε. http://www.urbanarmorgear.com/collections/samsung-galaxy-s4/ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts