Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΜΟΥΡΘΕ χθες η mpj 3500mah. ..σαν να βλέπω μια διαφορά στην διάρκεια. ....το λέω γιατί συνήθως αυτές οι μπαταρίες που λένε παραπάνω mah είναι φαικ...θα δούμε στην πορεία. .

Ναι το καπάκι κλείνει όντως σφιχτά. Εγώ την έχω σε άσπρη γυαλιστερή όπου οι δαχτυλιές λόγο χρώματος δεν φαίνονται πολύ. Σε μια εβδομάδα αν την χρησιμοποιήσεις μου λες ξανά αν είναι οκ ή αν έχει σπάσει στην άρθρωση.

Λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες δεν είχα πρόβλημα με σπασίματα αλλά μου φαίνεται πολύ ογκώδης και βαριά οπότε από σήμερα έβαλα αυτή. Μου βγήκε περίπου 11€ σύνολο και μου φαίνεται ακριβώς αυτό που ήθελα. είδομεν

Λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες δεν είχα πρόβλημα με σπασίματα αλλά μου φαίνεται πολύ ογκώδης και βαριά οπότε από σήμερα έβαλα αυτή. Μου βγήκε περίπου 11€ σύνολο και μου φαίνεται ακριβώς αυτό που ήθελα. είδομεν

Πάρα πολύ καλή και φαίνεται να προστατεύει το κινητό γύρω γύρω από παντού αντίθετα από την S view την γνήσια.Το μόνο μείον που βλέπω είναι ότι παίζει να το σημαδέψει το πλαστικό γιατί νομίζω ότι δεν έχει μαλακό κάλυμμα εκεί που κουμπώνει το κινητο στο (ψεύτο)νίκελ γύρω του.Μαγνήτη έχει για το πορτάκι η κάνω λάθος?:confused:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πάρα πολύ καλή και φαίνεται να προστατεύει το κινητό γύρω γύρω από παντού αντίθετα από την S view την γνήσια.Το μόνο μείον που βλέπω είναι ότι παίζει να το σημαδέψει το πλαστικό γιατί νομίζω ότι δεν έχει μαλακό κάλυμμα εκεί που κουμπώνει το κινητο στο (ψεύτο)νίκελ γύρω του.Μαγνήτη έχει για το πορτάκι η κάνω λάθος?:confused:

Οχι δεν γίνεται να το σημαδέψει γιατί δεν έρχονται σε επαφή...ναι έχει μαγνήτη

Μετά από επικοινωνία με 2,3 πωλητές στο ebay/amazon δυστυχώς πλέον κανένας δεν στέλνει Ελλάδα zerolemon μπαταρίες.

Εάν μελλοντικά βρει κάποιος άκρη ας μου στείλει ένα pm ή ας αναφέρει κάτι εδώ παρακαλώ. :)

Γιατι αυτο?

Εγινε κατι με την ελλαδα ειδικα και δεν στελνουν πλεον?

Δεν ρώτησα βασικά και δεν μου είπαν το λόγο, απλά οι συγκεκριμένοι πωλητές σταμάτησαν να στέλνουν.

Πάρτε MPJ παιδιά. Έχω την 3500mAh εδώ και ένα μήνα και είμαι πλήρως ευχαριστημένος.

Κάτι τέτοιο εννοείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ναι αλλα κατι σε ποιο φτηνο απο αυτα γιατι στο ebay που κοιταξα ειναι ολα πανω απο 10 ευρω και δεν λεει για ενα μπρελοκ να δωσεις 10 ευρω και.

αυτην εχω τωρα και ειναι πολυ καλη , την ειχα παρει 0.50 λεπτα απο ebay . το κακο ειναι οτι στης γωνιες εχει μαυριση λιγο απο την χρηση. κατα τα αλλα τελεια και δεν μεγαλωνη καθολου το κινητο:) εκανα παραγγελια την slim armor με τα 2 τεμαχια που ειναι . και την neo xybrid σε ασπρο με 5 ευρο και οι δυο

http://i1151.photobucket.com/albums/o638/giorgos00/photophp.jpg

Edited by giorgos_xperia
Xiaomi Mi 9t pro red

Kαλησπέρα παιδιά.

Αυτή εδώ η θηκούλα τί λέει;

Την έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s4-puro-view-slim-essential-case-mayro/prod5003479pp/

ps: Ισχύει αυτό που διάβασα κάπου ότι το μαγνητικό κλείσιμο

μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη συσκευή;

Την εχω εγω. Μια χαρα δουλευει και ειναι και πανεμορφη. Γενικα μονο τετοιου τυπου μου αρεσουν, για να κραταω το κινητο σε στοκ μορφη, οτιδηποτε αλλο βαζεις ειτε σιλικονες ειναι flip ειτε τυπου spigen κλπ αλλαζεις εντελως τη συσκευη ειτε την κανεις παντοφλα ειτε χανει την ομορφια της.

Ειχα μια αλλη με μαγνητη χωρις τζαμακι, αλλα αυτη ειναι καλυτερη αφου μπορεις και απαντας και μιλας κανονικα με τη θηκη.

Απλα αν εχεις οπως εγω καπακι black edition θα μπαινει πολυ σφιχτα (επειδη το καπακι ειναι grip) και θα πρεπει να την ξεχειλωσεις λιγο:)

Μολις ελαβα στο κινητο μου την 4.4.2 και επειδη εχω αυτη τη θηκη πλεον δεν μου εμφανιζει οσο εχω κλειστει τη θηκη τα στοιχεια αν πατησω το home button.

Καπου ειχα διαβασει οτι στις μη μαμα θηκες sview θα το εκανε αυτο η samsung αλλα μετα το αναιρεσε.

Δεν το εχει αναιρεσει ακομα αυτο?

Ξερει κανεις ποτε θα βγαλει update για να το αναιρεσει?

Ναι ετσι ειναι πλεον...απλα αντι για το home button θα πατας το πλαινο on-off και θα σου δειχνει

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν προκειτε να αλλαξει αυτο?

Δηλαδη πλεον η μη επισημες sview cases καταργουνται απο την samsung?

Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι επειδη την ειχε κραξει ο κοσμος το αναιρεσε αυτο και με ενα update θα το ξαναενεργοποιουσε.

Δεν ισχυει κατι τετοιο?

Και αυτο σημαινει οτι εχουν αποκλείσει ολα τα περιφερειακα που ειναι απο αλλους κατασκευαστες εκτος της samsung π.χ. ασυρματη φορτιση.

Edited by mobileakias

Υπαρχει καποιο screen protector που να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης;

Tempered glass είναι η απάντηση σου.

Οποτε να μην εχω ελπιδες για πιθανη υποστηριξει και των 3rd party sview cases οσο αφορα το home button???

Εχετε διαβασει ή ακουσει τιποτα για το αν θα το αναιρεσει αυτο το θεμα που προεκυψε η samsung?

Θέλω να αγοράσω μια γρήγορη κάρτα sd 32gb ή 64gb ποια θα προτείνατε για να μην έχω κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή οτιδήποτε άλλο.

Τι διαφορά έχουν οι sdxc από τις sdhc και ποια άλλη μάρκα εκτός των samsung είναι καλή για micro sd κάρτες μνήμης?

Με ενδιαφέρει να είναι φτηνή ακόμα και μεταχειρισμένη από ebay να είναι δεν έχω πρόβλημα.

Edited by mobileakias

Θέλω να αγοράσω μια γρήγορη κάρτα sd 32gb ή 64gb ποια θα προτείνατε για να μην έχω κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή οτιδήποτε άλλο.

Τι διαφορά έχουν οι sdxc από τις sdhc και ποια άλλη μάρκα εκτός των samsung είναι καλή για micro sd κάρτες μνήμης?

Με ενδιαφέρει να είναι φτηνή ακόμα και μεταχειρισμένη από ebay να είναι δεν έχω πρόβλημα.

Εγω μόλις παρήγγειλα αυτή

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mpcgca-eu-64gb-micro-sdxc-plus-uhs-i-class-10-with-adapter-p-PER.576905

Νικήτας

Κατι φτηνοτερο υπαρχει?

Ακομα και μεταχειρισμένη να ειναι αφου αλλωστε αυτες οι καρτες δεν χαλανε.

30 ευρο τα 64 gb ειναι παρα πολυ καλα. οσο φθηνοτερη καρτα παρεις τοσο πιο πολλα προβληματα θα εχεις . και εγω ειχα παρει μια των 8 καπου στα 4 ευρω απο ebay και καπου καπου εχανε φοτογραφιες κολουσε κ τετοια. παρε μια φορα κατι καλο

Xiaomi Mi 9t pro red

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)