hic_et_nunc Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 οχι και μπι (b)! :lol: πι (p) μονο:p καλοριζικη και η δευτερη. Σε χαρτι?? Ρε τους γυφτογυφτουλες! Ε μη με φας :lol::lol: ενα λαθος εκανα :p ...σε χαρτί τυλιγμένη ναι, ούτε καν ενα χάρτινο κουτάκι!!! Λογικά δε σου τη δίνουν σε συσκευασία για να μη μπορεις να την πουλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κώστα φαίνεται καταπληκτική απο άποψη ποιότητας.Δώσε περισσότερες πηροφορίες αν μπορείς,από πού και πόσο?:O Περίμενε καλύτερα γιατί το έχω παραγγείλει από τις 5/9 και δεν έχει φτάσει ακόμα. Ετοιμάζομαι για Block στο paypal. Αν φτάσει θα σου πω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εχει παρει κανεις καμια τετοια θηκη?? http://i.ebayimg.com/t/GnJ-New-Black-grey-slim-hard-flip-Cover-Case-film-for-Galaxy-S4-GT-i9500-i9505-/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/uhEAAMXQslhRk1nY/$T2eC16JHJHIE9nysd6lWBRk1nYUgpQ~~60_57.JPG Αν ναι ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Περίμενε καλύτερα γιατί το έχω παραγγείλει από τις 5/9 και δεν έχει φτάσει ακόμα. Ετοιμάζομαι για Block στο paypal. Αν φτάσει θα σου πω. για στειλε λινκ να δουμε περισσοτερες φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 για στειλε λινκ να δουμε περισσοτερες φωτο http://dx-box.com/g-lider-razer-aluminum-bumper-for-samsung-galaxy-s4.html Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ευχαριστω Σαν μειονεκτημα απο οτι βλεπω στις φωτο ειναι αυτο το κενο που αφηνει πισω περιμετρικα. Αναμενουμε τις εντυπωσεις σου οταν με το καλο παραλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κάποιο link απο ebay για δευτερη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ευχαριστω Σαν μειονεκτημα απο οτι βλεπω στις φωτο ειναι αυτο το κενο που αφηνει πισω περιμετρικα. Αναμενουμε τις εντυπωσεις σου οταν με το καλο παραλαβεις Το Googlαρα εχθές από την φωτό που έβαλε ο Κώστας και βρήκα το λινκ με τις φωτό.Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο προστατεύει το τζαμάκι της κάμερας όταν το ακουμπάς με την πλάτη.Αν το κενό αυτό είναι για αυτον τον λόγο τότε μιά χαρα!!Σαν ποιότητα είναι πάρα πολύ ωραία και με λάστιχο γύρω από το bezel για να μην γρατζουνιστεί.Στα σύν είναι ότι με αυτό και μιά καλή ζελατίνα/τζάμι προστασίας της οθόνης θα έχεις ένα προστατευμένο και λεπτό κινητό χωρίς θήκες που το χοντραίνουν πολύ.:) Περιμένουμε εντυπώσεις από τον Κώστα! Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Το Googlαρα εχθές από την φωτό που έβαλε ο Κώστας και βρήκα το λινκ με τις φωτό.Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο προστατεύει το τζαμάκι της κάμερας όταν το ακουμπάς με την πλάτη.Αν το κενό αυτό είναι για αυτον τον λόγο τότε μιά χαρα!!Σαν ποιότητα είναι πάρα πολύ ωραία και με λάστιχο γύρω από το bezel για να μην γρατζουνιστεί.Στα σύν είναι ότι με αυτό και μιά καλή ζελατίνα/τζάμι προστασίας της οθόνης θα έχεις ένα προστατευμένο και λεπτό κινητό χωρίς θήκες που το χοντραίνουν πολύ.:) Περιμένουμε εντυπώσεις από τον Κώστα! Το κενό αυτό με προβληματιζει ειδικά αν δεν υπάρχει κάποιο λάστιχο να εφαρμόζει και να σταματά την σκόνη. Πρέπει αναγκαστικά να εξέχει για να προστατεύει την κάμερα και το καπάκι. Έχω παραγγείλει και άλλο ένα απο ebay. Θα δούμε πιο είναι καλύτερο και θα σας πω. Θα το συνδυάσω μ ένα leather looking καπάκι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Κανεις δεν εχει παρει θηκη σαν αυτη που ανεβασα φωτο ποιο πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Κανεις δεν εχει παρει θηκη σαν αυτη που ανεβασα φωτο ποιο πριν? Για μένα αυτές οι θήκες είναι απάτη. Ωραίες μεν χωρίς προστασία δε! Χωρίς προστασία γιατί το καπάκι δεν ασφαλίζει, οπότε σε μια ενδεχόμενη πτώση κατά πάσα πιθανότητα το καπάκι θα ανοίξει και μείνει εκτεθιμένη η οθόνη. Οπότε προς τι αυτή η θήκη δεν μπορώ να καταλάβω! Την πάτησα και εγώ και πήρα μια παραπλήσια με S-VIEW και την έβγαλα αμέσως λόγο μηδενικής προστασίας.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για μένα αυτές οι θήκες είναι απάτη. Ωραίες μεν χωρίς προστασία δε! Χωρίς προστασία γιατί το καπάκι δεν ασφαλίζει, οπότε σε μια ενδεχόμενη πτώση κατά πάσα πιθανότητα το καπάκι θα ανοίξει και μείνει εκτεθιμένη η οθόνη. Οπότε προς τι αυτή η θήκη δεν μπορώ να καταλάβω! Την πάτησα και εγώ και πήρα μια παραπλήσια με S-VIEW και την έβγαλα αμέσως λόγο μηδενικής προστασίας.;) Εαν επαιρνες την γνησια s-view θα έβλεπες οτι και προστασία παρέχει και παραμένει όμορφο το κινητο. Δεν καταλαβαίνω γιατι να πάρεις μια απομίμιση, για 10-15 ευρω διαφορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αυτή τη κάρτα τη πήρε κανείς: http://www.ebay.com/itm/Samsung-64GB-Class-10-UHS-1-Grade-1-70MB-s-MicroSDXC-Pro-Memory-Card-SD-adapter-/140649224286?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item20bf58d85e Λέει ΟΕΜ Σαμσουνγκ αλλά πάνω ο αντάπτορας λέει αυτό αστείο Κομπιουτερ Μπέι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Για μένα αυτές οι θήκες είναι απάτη. Ωραίες μεν χωρίς προστασία δε! Χωρίς προστασία γιατί το καπάκι δεν ασφαλίζει, οπότε σε μια ενδεχόμενη πτώση κατά πάσα πιθανότητα το καπάκι θα ανοίξει και μείνει εκτεθιμένη η οθόνη. Οπότε προς τι αυτή η θήκη δεν μπορώ να καταλάβω! Την πάτησα και εγώ και πήρα μια παραπλήσια με S-VIEW και την έβγαλα αμέσως λόγο μηδενικής προστασίας.;) Υπαρχουν και αντιστοιχες με μαγνιτακι που ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ οπως λες. Αυτες δεν ειναι για το αν σου πεσει να προστατεψει το κινητο σου αλλα για να προστατεψεις την οθονη απο κλειδια κ.τ.λ. που εχεις στην τσεπη/πορτοφολι κ.τ.λ. Αν θες μια με μαγνητακι τοτε παρε μια αντιστοιχει με μαγνιτακι. Παντως μια παρομοια ειχα και για το samsung galaxy s2 που ειχα μεχρι προχτες που το πουλησα και μια χαρα το προστατεψε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εαν επαιρνες την γνησια s-view θα έβλεπες οτι και προστασία παρέχει και παραμένει όμορφο το κινητο. Δεν καταλαβαίνω γιατι να πάρεις μια απομίμιση, για 10-15 ευρω διαφορά?? Το καπάκι της γνήσιας κουμπώνει δηλαδή και δεν μπορεί να ανοίξει σε μια πτώση; Αν ναι τότε ΟΚ! Αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες που είδα δεν δείχνει να ασφαλίζει! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το καπάκι της γνήσιας κουμπώνει δηλαδή και δεν μπορεί να ανοίξει σε μια πτώση; Αν ναι τότε ΟΚ! Αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες που είδα δεν δείχνει να ασφαλίζει! Σωστός... φίλος μου πήρε την γνήσια S-View και όντως ΔΕΝ κουμπώνει το καπάκι. η συγκεκριμένη προστασία που παρέχει είναι ότι είπε ο από πάνω, από κλειδιά, κέρματα κ.λ.π Για προστασία από πτώσεις καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. ;) εγώ έχω βάλει μια απλή θήκη σιλικόνης στο πίσω μέρος, screen protector σκληρό τζάμι της spigen και είναι οκ! :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 εγώ έχω βάλει μια απλή θήκη σιλικόνης στο πίσω μέρος, screen protector σκληρό τζάμι της spigen και είναι οκ! :) Μία ερώτηση αν μπορείς φίλε Δημήτρη.Με το screen protector αυτό ξεχνάς γδαρσίματα στο τζάμι του protector ή είναι απλά για να προστατεύει την οθόνη?Εννοώ αν είναι ανθεκτικό σαν το Gorilla Glass της οθόνης και με απλή χρήση σε τσέπη χωρίς flip case αν θα γρατζουνιστεί από την χρήση.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το καπάκι της γνήσιας κουμπώνει δηλαδή και δεν μπορεί να ανοίξει σε μια πτώση; Αν ναι τότε ΟΚ! Αλλά αν κρίνω από τις φωτογραφίες που είδα δεν δείχνει να ασφαλίζει! Σορρυ κατάλαβα λάθος , νομιζα εννοούσες οτι δεν κουμπώνει το καπάκι πίσω..ναι οντως απο μπροστα δεν ασφαλίζει σε ενδεχόμενη πτώση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εμενα παντως τον τελευταιο εναμιση μηνα με εχει σωσει αυτη ==>> http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/IMG_1097_zps8b11a996.jpg Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 *optostyle δεν επηρεάζει το σήμα το μαγνητάκι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Οχι ......το μονο που επηρεαζει ειναι η πυξιδα...οταν ανοιγει το καπακι ομως απομακρυνετε ο μαγνητης...αλλα δε με νοιαζει καθολου.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εμενα παντως τον τελευταιο εναμιση μηνα με εχει σωσει αυτη ==>> http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/IMG_1097_zps8b11a996.jpg Φιλε το κινητο αναγνωριζει οτι εχεις βαλει τετοιου ειδους θηκη και αφηνει ανοιχτο ενα μερος της οθονης για να δειχνει την ωρα κ.τ.λ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ναι το βλεπει μονο του Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ωραια μαγκια αυτη. Αυτο το εχουν και αλλα κινητα ή μονο το s4 και πως λεγεται αυτη η τεχνολογια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ναι το βλεπει μονο του Εγω εχω την γνήσια s-view και νόμιζα οτι γίνονταν μονο σ αυτη...τελικά ειναι εξυπνο το κινητο, αναγνωρίζει ολα τα τζαμάκια!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts