Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Να πω για τις μπαταρίες οτι της πηρα και εγω πριν 2 μερες...

Ο φορτιστης που έχει είναι πολύ αργός στην δουλειά που ήμουν το είχα βάλει να φορτιζει 6 ώρες περίπου και πήρα έβαλα την μπαταρια γιατί είχα ξεμείνει. . Και ήταν στο 78% μόνο. .....

:)

. Με προβλημάτισες άσχημα τώρα. Αν δεν μου είχες πει αυτό θα τις είχα παραγγείλει ήδη αλλά ότι αργούν να φορτίζουν τόσο μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τις θέλω για συγκεκριμένο λόγο. Πρέπει να βρω φορτιστή να τις φορτίζει στο δίωρο

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

. Με προβλημάτισες άσχημα τώρα. Αν δεν μου είχες πει αυτό θα τις είχα παραγγείλει ήδη αλλά ότι αργούν να φορτίζουν τόσο μου δημιουργεί πρόβλημα επειδή τις θέλω για συγκεκριμένο λόγο. Πρέπει να βρω φορτιστή να τις φορτίζει στο δίωρο

Αν βρεις κάνα εξωτερικό φορτιστή γρήγορης φόρτισης για τις μπαταρίες του s4 ενδιαφέρομαι και εγώ ..

Γιατί σήμερα έχω βάλει την μαμά μπαταρία να φορτίζει από τις 9 το βράδυ και μέχρι τώρα στις 2.20 δεν έχει φόρτιση ακόμα. ...

Τωρα να φταίει το καλώδιο που έχω για usb δεν νομίζω. ....

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Αν βρεις κάνα εξωτερικό φορτιστή γρήγορης φόρτισης για τις μπαταρίες του s4 ενδιαφέρομαι και εγώ ..

Γιατί σήμερα έχω βάλει την μαμά μπαταρία να φορτίζει από τις 9 το βράδυ και μέχρι τώρα στις 2.20 δεν έχει φόρτιση ακόμα. ...

Τωρα να φταίει το καλώδιο που έχω για usb δεν νομίζω. ....

Κάτι παίζει με τα micro usb. Το ίδιο έπαθα κι εγώ το απόγευμα.

Χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό καλώδιο της HTC. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.

Σήμερα όμως η φόρτιση αργούσε πολύ. Το έβγαλα και δοκίμασα με το καλώδιο του nexus 7 και πήγαινε σφαίρα.

Το ίδιο καλώδιο που έπαψε να λειτουργεί σωστά στο S4 φορτισε μια χαρά το N7 :what:

Τα ίδια είχα πάθει με το γνήσιο καλώδιο του Note2. Τα έφτυσε ξαφνικά. Δούλευε με άλλες συσκευές αλλά όχι με το Note2.

Το ότι δεν πήγαινε καλά η φόρτιση φαίνονταν και από την θερμοκρασία του φορτιστή. Ήταν κρύος εντελώς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάτι παίζει με τα micro usb. Το ίδιο έπαθα κι εγώ το απόγευμα.

Χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό καλώδιο της HTC. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.

Σήμερα όμως η φόρτιση αργούσε πολύ. Το έβγαλα και δοκίμασα με το καλώδιο του nexus 7 και πήγαινε σφαίρα.

Το ίδιο καλώδιο που έπαψε να λειτουργεί σωστά στο S4 φορτισε μια χαρά το N7 :what:

Τα ίδια είχα πάθει με το γνήσιο καλώδιο του Note2. Τα έφτυσε ξαφνικά. Δούλευε με άλλες συσκευές αλλά όχι με το Note2.

Το ότι δεν πήγαινε καλά η φόρτιση φαίνονταν και από την θερμοκρασία του φορτιστή. Ήταν κρύος εντελώς.

Εγω πήγα πηρα ενα καλωδιο απο usb se usb και το φορτιζω με το φορτιστή της σαμσουνκ...

Γιατι ο εξωτερικός φορτιστης δεν παίρνει microUsb ...

Και λέω μήπως εκει γινεται η μλκι* με το καλωδιο?! Να μην ειναι καλο?!

Αλλα ολα τα usb νομίζω ιδια ειναι σε θεμα ρεύματος. ...

Ο φορτιστης μια χαρα δουλεύει αν το φορτιζω με το κινητό. ..

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Παιδια πια καρτουλα μνημης προτεινετε να παρω?εχω μια 16αρα αλλα φουλαρι για πλακα κ συνεπος σερνετε το τηλ..κατι σε 64 η 32..γιατι εχω χασει την μπαλα...ευχαριστω.

Παιδια πια καρτουλα μνημης προτεινετε να παρω?εχω μια 16αρα αλλα φουλαρι για πλακα κ συνεπος σερνετε το τηλ..κατι σε 64 η 32..γιατι εχω χασει την μπαλα...ευχαριστω.

Αν είσαι με s4 θα πάρεις κάρτα της samsung και γρήγορες και σταθερές...

Class 10 ειτε plus ειτε pro...

Εγω με μια Samsung class 10 plus 32gb είμαι πολύ καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα....

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Watch Gear

Original samsung παρε..

Ολοι λενε τα καλυτερα.

Εγω ειχα μια kingston 16αρα δεν ημουν ευχαριστημενος (class 4)

Μετα πηγα σε 32αρα original samsung class 10 και δεν υπαρχει επαφη,η μερα με τη νυχτα.Κανει εγγραφή με 15mb/s σταθερά. (Στην εσωτερικη κανει με 32 για να'χεις μια εικονα,και για να ειναι και πιο ολοκληρωμενη η class 4 εγραφε με 3,5mb/s)

Class10 οπωσδηποτε οτι και να επιλεξεις.

Τελος θα προτεινα να αποφυγεις sandisk,ακουστηκαν κατα καιρους ελατωματικες παρτιδες..

Καλησπέρα! Παιδιά αξίζει micro sd hc στο s4 η μια απλή class 10? Έχω class 4 και δεν με ικανοποιεί..:)

Επίσης δεν γνωρίζω αν υποστιρήζει το κινητό της hc δλδ εκμεταλέυεται την ταχύτητα? :)

Άκυρο, έχει απαντηθεί οπότε προχωράω για μια pro 32άρα! Sorry

Edited by Venisk

Έχω μια SanDisk 16αρα 6 class που την χρησιμοποιώ με ανταπτορα σαν κανονική usb για μεταφορά αρχείων.

Ζεσταίνεται τρομερά.

Η 32αρα Samsung class 10 δεν καταλαβαίνει τίποτα από θερμοκρασία στα ίδια αρχεία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δηλαδή μόνο samsung για micro sd? Καμιά καλή θήκη που να μπαίνει μέσα το κινητό δλδ να είναι φουλ καλυμμένο έχει να προτείνει κάποιος? :)

Έχω μια buggati απο το s3 αλλά προεξέχει λίγο πάνω :(

Καμιά καλή θήκη που να μπαίνει μέσα το κινητό δλδ να είναι φουλ καλυμμένο έχει να προτείνει κάποιος? :)

Έχω μια buggati απο το s3 αλλά προεξέχει λίγο πάνω :(

εγώ παρήγγειλα την otterbox defender μπες youtube να την δεις φαίνεται πολύ καλή.έχει διάφορα χρώματα.

Πολύ καλή φαίνεται κ σούπερ για πτώσεις αλλά δεν μου κάνει..θέλω να βγάζω το τηλ απο την θήκη όταν τ χρησιμοποιώ..δλδ κάτι σαν αυτήν που έχω τώρα..είναι λίγο ψηλότερο το σ4 απο το σ3 κ προεξέχει...

Πολύ καλή φαίνεται κ σούπερ για πτώσεις αλλά δεν μου κάνει..θέλω να βγάζω το τηλ απο την θήκη όταν τ χρησιμοποιώ..δλδ κάτι σαν αυτήν που έχω τώρα..είναι λίγο ψηλότερο το σ4 απο το σ3 κ προεξέχει...

είναι εντελώς άλλος τύπος θήκης,καλή είναι φιλαράκι αλλά δεν προστατεύεται το κινητό και είναι βασικό για μένα η προστασία του.οι θήκες είναι γούστα,θα ψάξω όμως και αν βρω κάτι θα σου πω.

Εκτός απο γρατζουνιές δεν με απασχολεί τίποτα άλλο επειδή έιμαι ιδιαίτερα προσεκτικός κ την θήκη την θέλω γι αυτό το λόγο. Ευχαριστώ φίλε :)

Εκτός απο γρατζουνιές δεν με απασχολεί τίποτα άλλο επειδή έιμαι ιδιαίτερα προσεκτικός κ την θήκη την θέλω γι αυτό το λόγο. Ευχαριστώ φίλε :)

Δες για spigen crumena η spigen crumena view!

Δες για spigen crumena η spigen crumena view!

Φανταστική ή crumena view. Το μόνο που με κάνει να μην την παραγγέλνω ως τώρα είναι ότι το γνήσιο καπάκι του S4 είναι απαίσιο σε σχέση με αυτό της S-View.

Αν βρω κάνα ιμιτασιον που να μοιάζει με της S-View θα την αγοράσω.

Πάντως τόσο ανθεκτικό bezel δεν έχω συναντήσει ως τώρα σε άλλο κινητό.

Έχει "τρακάρει" άπειρες φορές με το γυάλινο τασάκι στο γραφείο μου, με το πορτατίφ στο κομοδίνο μου, με την usb όταν προσπαθώ στο σκοτάδι να το συνδέσω και δεν έχει το παραμικρό σημάδι.

Εντάξει αν πέσει κάτω θα πάθει ζημιά όμως άλλα χαρασσονται εξ αποστάσεως :).

Για την απλή με ενδιέφερε την crumena αλλά είδα στο youtube ότι δεν καλύπτει όλο το τηλέφωνο!!! Για την crumena view τώρα πάνω είναι ασφαλές το τηλ?

http://www.ebay.com/itm/171053548253?var=470259200493&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Wireless charger για οποιον ενδιαφερεται.

Χθες το παρελαβα και οφειλω να πω πως φορτιζει σχετικα το ιδιο με το usb.

Πολυ καλο απο ποιοτητα οποιος ενδιαφερεται ας το παρει ανεπιφυλακτα.

http://www.ebay.com/itm/171053548253?var=470259200493&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Wireless charger για οποιον ενδιαφερεται.

Χθες το παρελαβα και οφειλω να πω πως φορτιζει σχετικα το ιδιο με το usb.

Πολυ καλο απο ποιοτητα οποιος ενδιαφερεται ας το παρει ανεπιφυλακτα.

Επί την ευκαιρία, οι ασύρματοι φορτιστές δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο κινητό μακροπρόθεσμα; Πρέπει να συνδεθείς σε κάποιο ασύρματο δίκτυο ή απλά ανοπίγεις το WI-FI φορτίζει;;

Να πω ότι παρήγγειλα μια μεμβράνη θα έλεγα, που μπαίνει ανάμεσα στο καπάκι της μπαταρίας και την μπαταρία το οποίο κάνει αυτή την δουλειά από ότι λένε από το NETIMES.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Επί την ευκαιρία, οι ασύρματοι φορτιστές δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στο κινητό μακροπρόθεσμα; Πρέπει να συνδεθείς σε κάποιο ασύρματο δίκτυο ή απλά ανοπίγεις το WI-FI φορτίζει;;

Να πω ότι παρήγγειλα μια μεμβράνη θα έλεγα, που μπαίνει ανάμεσα στο καπάκι της μπαταρίας και την μπαταρία το οποίο κάνει αυτή την δουλειά από ότι λένε από το NETIMES.

Δεν νομιζω να προκσλουν καποιο προβλημα.

Οχι το WIFI δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο για να φορτισει, ακομα και κλειστο φορτιζει.

Στο λινκ που παρεθεσα εχει τον reciever και ειναι με αυτοκολλητακι, το κολλας στην μπαταρια και κουμπωνεις το καπακι ειναι πολυ ευκολο.

Μετα εχει καπακι με 20ε περιπου που το εχει ενσωματωμενο.

Δεν νομιζω να προκσλουν καποιο προβλημα.

Οχι το WIFI δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο για να φορτισει, ακομα και κλειστο φορτιζει.

Στο λινκ που παρεθεσα εχει τον reciever και ειναι με αυτοκολλητακι, το κολλας στην μπαταρια και κουμπωνεις το καπακι ειναι πολυ ευκολο.

Μετα εχει καπακι με 20ε περιπου που το εχει ενσωματωμενο.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Μου ήρθε πριν από λίγο και θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.....

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ε τωρα μη μου πειτε δεν ειναι καλο το θηκακι γιατι θα το σπασω το κινητο :p

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/IMG_1088_zpsd70b36ca.jpg

Έχω και εγώ σχεδόν την ίδια σε μαύρη και είναι η παρακάτω

http://www.netimes.com/shop/rock%C3%A2%C2%84%C2%A2-magic-series-window-protective-casing-for-samsung-galaxy-s4-gti9500-p-4774.html?cPath=87_968

αλλά η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν προστατέυει ΚΑΘΟΛΟΥ το κινητό από πτώση. Ούτε το καπάκι της πρόσοψης ασφαλίζει για να προστατεύσει από πτώση την οθόνη και να μην ανοίξει, αλλά ούτε και περιφερειακά. Κατά τα άλλα είναι ότι πιο συμαζεμένο κυκλοφορεί, αλλά δεν προστατεύει, οπότε δεν βλέπω και το νόημα της ύπαρξής της! Επίσης δεν κατάλαβα πως καταλαβαίνει ο αισθητήρας ότι κλείνει το κάλυμα και αλλάζει η οθόνη σε τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπεις από το τζαμάκι! Αυτό φυσικά είναι πολύ καλό, αν παρείχε όμως και προστασία.

Για δώσε ένα λινκ της δικιάς σου να ητν δούμε καλύτερα....

Ναι την έχω παραγγείλει και εγώ σε μαύρο χρώμα. Την περιμένω από Δευτέρα... είναι η μόνη που ασφαλίζει το μπροστά καπάκι ώστε να μην ανοίγει σε άσχετες στιγμές. Επίσης είναι και stand για το κινητό άμα θες να δεις καμιά ταινία και δεν θες να το κρατάς. Δείτε την εδώ ---> http://www.ebay.co.uk/itm/190844148588?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Υπαρχει καποιο Ελληνικο σαιτ που να πουλαει αυτες τις θηκες;

Galaxy S4 Case Neo Hybrid

Galaxy S4 Case Slim Armor View

Εχω παρει αυτη αλλα την βαρεθηκα

http://cdn.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=oi_Pop-with-stand_Samsung-galaxy-s4_White-grey_OLO026884_1_SMAPP.PNG&w=480&h=480&q=100http://cdn.case-mate.com/getDynamicImage.aspx?path=oi_Pop-with-stand_Samsung-galaxy-s4_White-grey_OLO026884_2.PNG&w=480&h=480&q=100

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)