ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Όχι και ούτε πρόκειται... και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ root που να μη χάνεις εγγύηση. Τώρα διάβασα τον οδηγό πού υπάρχει σε επίσημο θέμα. Οπότε ακολουθώ την διαδικασία αυτή,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Με αυτόν τον σκοπό γράφτηκε ο οδηγός...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 ωραια τωρα κατεβαζω αυτο I9505XXUAMDM_I9505OJVAMDK_XST για να προχωρησω σε root,σωστα?ελληνικη συσκευη εχω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 ωραια τωρα κατεβαζω αυτο I9505XXUAMDM_I9505OJVAMDK_XST για να προχωρησω σε root,σωστα?ελληνικη συσκευη εχω Τι είναι αυτό κ που το βρηκες; Απλά το cf root κατεβασεις κ περνάς με Odin 18μβ είναι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος και είναι υπόθεση δευτερολέπτων να γίνει το Root. Ωστόσο αν υπάρχουν ερωτήσεις για το Root θα παρακαλούσα να γίνονται στο κατάλληλο θέμα που δεν είναι άλλο από τον Οδηγό για Root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το triangle away σας λειτουργεί? ? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το triangle away σας λειτουργεί? ? Δεν ειναι συμβατό ακόμη με το S4 σε λίγες μέρες θα βγει update Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το πληρωμενο δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έγινα rooted πριν λίγες ώρες κι εγώ. Το triangle όπως βλέπω δεν παίζει ακόμα για μηδενισμό του counter,σωστά??? Να περάσω λέτε καμία rom?η να περιμένω λίγο. Ποια είναι η καλύτερή? Φαντάζομαι ότι είναι απλό,πετάω την rom στην sd,βάζω το κινητό σε κατάσταση boot και την περνάω από κει.σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εμενα με την πρωτη rom που το ειχα δοκιμασει μου το ειχε μηδενισει. Και δεν ειχα και την τελευταια εκδοση αλλα την 2.85 αν δεν κανω λαθος... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μια χαρά δουλεύει το triangle away, τουλάχιστον στο 9505. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ερώτηση. Εφαρμογές πού δεν θέλω όπως chat on πως τις βγάζω??? Και τι άλλο μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Μα αν περάσεις την stock χάνεις το root άρα και το recovery, πως την περνάς μετά λοιπόν; Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι... Εγώ που λόγω εταιρείας κινητής δεν έχω lte χρειάζεται να κάνω αυτή τη διαδικασία; 1. Φλασαρε με Odin την stock 2. Φλασαρε το recovery image 3.Στησε την Wanam μεσω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ερώτηση. Εφαρμογές πού δεν θέλω όπως chat on πως τις βγάζω??? Και τι άλλο μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια? Κατ' αρχήν πρέπει το τηλέφωνο να έχει root. Μετά έχεις κάποιες επιπλέον επιλογές όπως μέσω του Titanium Backup να διαγράψεις ή να παγώσεις (αυτό προτιμώ εγώ) κάποιες εφαρμογές. Γενικά οι εφαρμογές που μπορείς να αφαιρέσεις πρέπει να μην είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του τηλεφώνου. Από εκεί και μετά, διαγράφεις όσα κρίνεις ότι δεν χρειάζεσαι. Μία γενική λίστα εφαρμογών που μπορούν να διαγραφούν χωρίς να επηρεάζουν τη γενική λειτουργία του τηλεφώνου είναι: AccuweatherPhone2013.apk AlarmWidget.apk AllShareCastPlayer.apk AllSharePlay15.apk AllshareControlShare.apk AllshareFileShare.apk AllshareFileShareClient.apk AllshareFileShareServer.apk AllshareMediaServer.apk AllshareMediaShare.apk AutomationTest_FB.apk Blurb.apk ChatONV_J.apk ChatON_feature.apk ChocoEUKor.apk Chrome.apk ColorBlind.apk CoolEUKor.apk DigitalClock.apk DigitalClock21.apk DroidSansSherifItalic.apk Dropbox.apk DropboxOOBE.apk DualClockDigital.apk Earth.apk EasyFavoritesContactsWidget.apk Episodes.apk FWUpgrade.apk Flipboard.apk GroupPlay_20.apk InteractiveTutorial.apk KNOXStore.apk kies.apk kieswifi.apk NoiseField.apk PolarisViewer5.apk Peel.apk PhaseBeam.apk PhotoRetouching_fhd.apk PhotoTable.apk PlusOne.apk RoseEUKor.apk S-Voice_Android_phone_J.apk SHealth2.apk SMemo2.apk SPlannerAppWidget.apk SamsungApps_J_Only.apk SamsungHubUpdater.apk SamsungBooks.apk SamsungGames.apk SamsungHub.apk SamsungLearning.apk SamsungMusic.apk SamsungOCR2.apk SamsungSans.apk SamsungVideo.apk SamsungWatchON.apk SamsungWidget_ProgramMonitor.apk SHealth2.apk SimpleWidget.apk StoryAlbumWidget.apk talk.apk talkback.apk TravelService.apk TravelWidget.apk TrimApp_phone_J.apk TripAdvisor.apk WeatherWidgetDaemon.apk YahoonewsPhone2013.apk YahoostockPhone2013.apk YouTube.apk Com2usPoker_ASGC.apk KNOXStore.apk KNOXAgent.apk Match3VS.apk Magazines.apk Music2.apk *σχεδόν για όλες είναι κατανοητό το τι κάνουν από τον τίτλο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Για το triangle away....Σε καποιους παιζει με τη πρωτη σε καποιους οχι.Τη πρωτη φορα μου επαιξε με τη πρωτη,ενω τη δευτερη φορα χρειαστηκε να επαναλαβω τη διαδικασια καποιες φορες.Με το που σας κανει το reset το triangle away και πατησετε οκ,κανετε κατευθειαν reboot το κινητο και βεβαιωθειτε οτι θα γινει απευθειας (τα κουμπια του κινητου "ακουνε" στο reboot). Ερώτηση. Εφαρμογές πού δεν θέλω όπως chat on πως τις βγάζω??? Και τι άλλο μπορώ να αφαιρέσω με ασφάλεια? Kαι πόστ 42 (στην αρχή του πόστ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4695015#post4695015 Edited May 26, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εχει περάσει κανείς Adam kernel σε μαμα ρόμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 θυμηστε μου λιγο γιατι καπου το ειχε παρει το ματι μου ...αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα! κατεβαζω την εκδοση : I9505XXUAMDN που ειναι η γαλλικια την φλασαρω με odin (ξανα γινομαι μανησιος εχω ρουταρισμενη με custo recovery την I9505XXUAMDM CSC EUR) αφου φλασαρω την γαλλικια μετα αλλαζω το CSC σε XEF ?? και απο που κατεβαζω το αρχειο για το CSC να το περασαρω μεσα στο odin ??! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εχει περάσει κανείς Adam kernel σε μαμα ρόμ; τον ειχα βαλει εγω αλλα προτιμω τον faux kernel 3u που εχω τωρα σε ΜΕ2 . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 τον ειχα βαλει εγω αλλα προτιμω τον faux kernel 3u που εχω τωρα σε ΜΕ2 . Lag κ.τ.λ. υπαρχουν με αυτον το kernel ?? Eχει διαφορα με τον original καπου ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 θυμηστε μου λιγο γιατι καπου το ειχε παρει το ματι μου ...αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα! κατεβαζω την εκδοση : I9505XXUAMDN που ειναι η γαλλικια την φλασαρω με odin (ξανα γινομαι μανησιος εχω ρουταρισμενη με custo recovery την I9505XXUAMDM CSC EUR) αφου φλασαρω την γαλλικια μετα αλλαζω το CSC σε XEF ?? και απο που κατεβαζω το αρχειο για το CSC να το περασαρω μεσα στο odin ??! Eίναι στον οδηγό εγκατάστασης η απάντηση, στο θέμα Επίσημα Firmwares. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Σε μαμα ρομ αλλαξες κερνελ; δεν εχει θεμα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Eίναι στον οδηγό εγκατάστασης η απάντηση, στο θέμα Επίσημα Firmwares. Εντάξει το βρήκα. . απλά στραβωμαρα. . :) Το έκανα γαλλικό πλέον. . :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Για όσους δε θέλουν να κάνει ήχο η κάμερα, προσθέστε στο αρχείο /system/csc/others.xml ακριβώς πριν από τις γραμμές </FeatureSet> </SamsungMobileFeature> το παρακάτω: <CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu> Μετά σώστε το αρχείο και κάντε ένα restart το τηλέφωνο. Στις επιλογές τις κάμερας τώρα θα υπάρχει και αυτό: [ATTACH]32835[/ATTACH] Απλά κάντε τον ήχο διαφράγματος ανενεργό. :) Edited May 27, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Βάζοντας το τηλέφωνο στη δόνηση πάλι κάνει ήχο ή κάμερα? Στο note ii βάζοντάς το στη δόνηση δεν υπάρχει ήχος, εντύπωση μου κάνει να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο s4.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Βάζοντας το τηλέφωνο στη δόνηση πάλι κάνει ήχο ή κάμερα? Στο note ii βάζοντάς το στη δόνηση δεν υπάρχει ήχος, εντύπωση μου κάνει να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στο s4.. Εμενα τουλαχιστον ετσι γινεται... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts