djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Aπο σημερα ευτυχης κατοχος της συσκευης , μετα απο 2 χρονια με το galaxy s2 . Aπο αλλη χωρα προελευσης official fw σε αλλη χωρα παλι official χτυπαει το knox ? π.χ απο γαλλικο fw 4,3 που εχω αν βαλω το γερμανικο 4,4,2 θα χτυπησε το knox ? Μετα θα μπορω να μεταβω απο γερμανικο 4,4,2 σε 4,4,2 γαλλικο (αν βγει κ οταν ) ? Απλως δεν θα μπορω να παω απο 4,4,2 σε 4,3 Τα καταλαβα καλα ? Σωστά τα κατάλαβες με την διαφορά να μην κολλάς στην έκδοση. Είτε 4.4.2 είτε 4.3 είτε ότι θες το θέμα δεν είναι στην έκδοση αλλά στον bootloader. Η 4.4.2(όλες όσες έχουν βγει ως τώρα έχουν ίδια έκδοση) έχει νεότερο από την 4.3 και άρα δεν μπορείς να κάνεις downgrade. Αν αργότερα βγουν πάλι 4.4.2 με νεότερη έκδοση του bootloader πάλι δεν θα μπορείς να πας σε προγενέστερες 4.4.2 με τον σημερινό bootloader. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όλα αυτά ισχύουν και αν φλασαρω και την 4.4.2 gpe ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όλα αυτά ισχύουν και αν φλασαρω και την 4.4.2 gpe ? Και ναι και όχι καθώς δεν μπορείς να την φλασάρεις όπως εννοείς. Η GE προσφέρεται μόνο σε custom builds πρακτικά. Δηλαδή μπορεί να είναι απείραχτες αλλά τις περνάς σαν custom. Δηλαδή δεν περνάς/φλασάρεις και bootloader. Με καμία custom δεν το κάνεις αυτό. Και φυσικά δεν ξέρω αν λειτουργούν τα ΟΤΑ της GE(νομίζω πως όχι). Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να κάνεις ολική μετατρποή το κινητό σου από 9505 σε 9505G. Δηλαδή να φαίνεται σαν το Google Edition και στην Sammy. Μόνο με custom build της GE. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να είσαι root και με custom recovery άρα πάει η εγγύηση αν μιλάμε για bootloader με knox. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σωστά τα κατάλαβες με την διαφορά να μην κολλάς στην έκδοση. Είτε 4.4.2 είτε 4.3 είτε ότι θες το θέμα δεν είναι στην έκδοση αλλά στον bootloader. Η 4.4.2(όλες όσες έχουν βγει ως τώρα έχουν ίδια έκδοση) έχει νεότερο από την 4.3 και άρα δεν μπορείς να κάνεις downgrade. Αν αργότερα βγουν πάλι 4.4.2 με νεότερη έκδοση του bootloader πάλι δεν θα μπορείς να πας σε προγενέστερες 4.4.2 με τον σημερινό bootloader. Knox δεν χτυπαει απο μεταβαση σε official fw σε αλλο official αλλης χωρας ? Οποτε μπορω να προχωρησω αφοβα απο γαλλικο 4,3 να βαλω το γερμανικο που εχει παρει kitkat και μετα αφοβα παλι να παω στο γαλλικο kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Knox δεν χτυπαει απο μεταβαση σε official fw σε αλλο official αλλης χωρας ? Οποτε μπορω να προχωρησω αφοβα απο γαλλικο 4,3 να βαλω το γερμανικο που εχει παρει kitkat και μετα αφοβα παλι να παω στο γαλλικο kitkat Ακριβώς! Στοκ σε στοκ δεν πειράζει τον knox. Αλλά μην βγούμε off topic. Εδώ είναι για τροποποιήσεις! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα, ποια ROM μου προτείνεται να βάλω? Στο XDA έχει πολλές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Liquidsmooth Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φίλε τι διαφορά έχει αυτή από της άλλες γνωστές ROM όπως omega,echoe,aosp,foxhound,pre-rooted ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φίλε τι διαφορά έχει αυτή από της άλλες γνωστές ROM όπως omega,echoe,aosp,foxhound,pre-rooted ? Είναι AOSP Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια ειπα να δοκιμασω την echoe v18 (4.4.2) και μαλον εχω προβλημα με το modem. ειμαι με το αρχαιο MGA ακομα. Μπορει να μου πει καποιος ποιο να φλασαρω?? ειμαι με τον παλιο Bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια ειπα να δοκιμασω την echoe v18 (4.4.2) και μαλον εχω προβλημα με το modem. ειμαι με το αρχαιο MGA ακομα. Μπορει να μου πει καποιος ποιο να φλασαρω?? ειμαι με τον παλιο Bootloader. Διάβασε στο θέμα της echoe. Να φλασάρεις αυτό που είναι ίδιο με την έκδοση της ρομ. θα το έχει σίγουρα στο site ο fried. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Είναι AOSP Μπορείς να μου εξηγήσεις περισσότερα? Δηλαδή η AOSP τι έχει που δεν έχουν οι άλλες ROM που σου έγραψα πριν? Edited March 28, 2014 by LionKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Διάβασε στο θέμα της echoe. Να φλασάρεις αυτό που είναι ίδιο με την έκδοση της ρομ. θα το έχει σίγουρα στο site ο fried. φλασαρα το τελευταιο μοντεμ και ειναι ενταξει τωρα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μπορείς να μου εξηγήσεις περισσότερα? Δηλαδή η AOSP τι έχει που δεν έχουν οι άλλες ROM που σου έγραψα πριν? Σε γενικές γραμμές! Έχουν καθαρό android από την πηγή και δεν έχουν καμία σχέση με το UI της Samsung. Τα υπόλοιπα google it! Και φυσικά θα βρείς ότι θες στο xda Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 βρε παιδια πειτε καμια καλη ρομ...καταλληλη για 'πειραγματα' να μη ειναι απλη...εβαλα την cyanogenmod αλλα δεν με ενθουσιασε κ τοσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 βρε παιδια πειτε καμια καλη ρομ...καταλληλη για 'πειραγματα' να μη ειναι απλη...εβαλα την cyanogenmod αλλα δεν με ενθουσιασε κ τοσο! Μια σελίδα πριν διάβασε... Για να μην πω 4-5 ποστ πιο πριν. Στην τελική υπάρχει το xda... Μπες, δες τι δίνει κάθε μία και ξεκίνα να δοκιμάζεις Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια γεια σας...Αν ειμαστε στη 4.4.2 (ΚΙΤ ΚΑΤ)επισημη-ας πουμε το δκο μου ειναι Γερμανικο-και το κανουμε ρουτ,χανετε η εγγυηση λογω KNOXκαι δεν επανερχεται με τιποτα???Τελικα τι ισχυει??Εχω μπερδευτει!!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια γεια σας...Αν ειμαστε στη 4.4.2 (ΚΙΤ ΚΑΤ)επισημη-ας πουμε το δκο μου ειναι Γερμανικο-και το κανουμε ρουτ,χανετε η εγγυηση λογω KNOXκαι δεν επανερχεται με τιποτα???Τελικα τι ισχυει??Εχω μπερδευτει!!! Yep την χάνεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Yep την χάνεις. Κριμα παντως...Αλλα προσωπικα δε μ ενοχλει και τοσο!!Η 4.4.2 σφυριζει ακομα κι ετσι!!!;) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα που το έχω παρατηρήσει πολύ καιρό και δεν και όλο το ξέχναγα όταν θέλω να στείλω μήνυμα με ελληνικά μου βγάζει συνεχεια κεφαλαια και ενώ με αγγλικά έχω την επιλογή να τα κάνω ότι θέλω μικρά και μεγάλα τι γίνετε και με την 4.2.2 έως την 4.4.2 γίνετε αυτό είναι μονο σε μένα η γενικό είναι αυτό? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα που το έχω παρατηρήσει πολύ καιρό και δεν και όλο το ξέχναγα όταν θέλω να στείλω μήνυμα με ελληνικά μου βγάζει συνεχεια κεφαλαια και ενώ με αγγλικά έχω την επιλογή να τα κάνω ότι θέλω μικρά και μεγάλα τι γίνετε και με την 4.2.2 έως την 4.4.2 γίνετε αυτό είναι μονο σε μένα η γενικό είναι αυτό? Διάβασε το θέμα των συχνών ερωτήσεων (FAQ) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλά ρε παιδιά, με απλό root το knox πάει 0x1? Τι ******* είναι εκεί στη Samsung δηλαδή, για όνομα! Και δηλαδή από εδώ και πέρα δε πρόκειται να μπορέσω ποτέ να πάρω αναβαθμίσεις; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Καλά ρε παιδιά, με απλό root το knox πάει 0x1? Τι ******* είναι εκεί στη Samsung δηλαδή, για όνομα! Και δηλαδή από εδώ και πέρα δε πρόκειται να μπορέσω ποτέ να πάρω αναβαθμίσεις; Δεν νομίζω ότι άμα ανεβάσεις το knox δεν θα έχεις αναβαθμίσεις! Απλά δεν θα έχεις εγγύηση! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δεν νομίζω ότι άμα ανεβάσεις το knox δεν θα έχεις αναβαθμίσεις! Απλά δεν θα έχεις εγγύηση! Τι να πω, απλά απαράδεκτοι, νόμισα ότι με απλό root δε γινόταν κάτι. Και να πεις δεν αξίζει; Τόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙ άχρηστων εφαρμογών δεν έχω ξαναδεί σε συσκευή, ήταν σχεδόν απαραίτητο. Τέλος πάντων. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τι να πω, απλά απαράδεκτοι, νόμισα ότι με απλό root δε γινόταν κάτι. Και να πεις δεν αξίζει; Τόσο ΣΚΟΥΠΙΔΙ άχρηστων εφαρμογών δεν έχω ξαναδεί σε συσκευή, ήταν σχεδόν απαραίτητο. Τέλος πάντων. μην αγχωνεσαι κ εγω το εχω ριξει..δεν παθαινει ποτε τπτ. αναβαθμισεις παιρνεις κανονικα οχι μεσω ota ομως!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts