dannyder Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 ROOTING 4.4.2 με knox 0x0. Αναφέρεται στον οδηγό να κατεβάσουμε την 4.4.2 στο κινητό. Από που να την κατεβάσουμε, ΟΤΑ ή sammobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 ROOTING 4.4.2 με knox 0x0. Αναφέρεται στον οδηγό να κατεβάσουμε την 4.4.2 στο κινητό. Από που να την κατεβάσουμε, ΟΤΑ ή sammobile; Την κατεβάζεις από Sammobile και περνάς το αρχείο (ξεζιπαρισμένο) στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση; Μετά την επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση, αφού βάλω το gmail και αρχίζει και επαναφέρει τις διάφορες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες, θα μου επαναφέρει και τους κωδικούς από τα διάφορα δίκτυα wifi που κατά καιρούς είχα συνδεθεί; Ή αυτά δεν τα κρατάει στην google; Πιστεύω πως αν είχες ελέγξει τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα είχες πάρει την απάντηση σου :-) Ναι, η ρύθμιση αναφέρει πως αποθηκεύει και τους κωδικούς των Wi-Fi δικτύων που έχεις ήδη προσθέσει. Φυσικά για συγχρονισμό επαφών, ημερολογίου κτλ πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι επιλογές συγχρονισμού δεδομένων μέσα από τον ανάλογο λογαριασμό. [ATTACH]42155[/ATTACH] Edited March 9, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πιστεύω πως αν είχες ελέγξει τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα είχες πάρει την απάντηση σου :-) Ναι, η ρύθμιση αναφέρει πως αποθηκεύει και τους κωδικούς των Wi-Fi δικτύων που έχεις ήδη προσθέσει. Φυσικά για συγχρονισμό επαφών, ημερολογίου κτλ πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι επιλογές συγχρονισμού δεδομένων μέσα από τον ανάλογο λογαριασμό. [ATTACH]42155[/ATTACH] Το πρόσεξα απλώς ήθελα επιβεβαίωση ότι όντος ισχύει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση για να γίνει κάτι τέτοιο μέσω προγραμμάτων πρέπει να είσαι root κάτι που για την ώρα θέλω να αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) κατεβασα το GT-I9505_XXUFNB8_Bootloader.tar.md5 για να κανω ροοτ την 4.4.2 απο τον οδηγο H 4.4.2 κυκλοφόρησε και δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ROOT χωρίς να ρίξεις τον knox counter. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις root είναι να έχεις ήδη μια rooted 4.3 ROM Η 4.3 γίνεται πολύ εύκολα root με την γνωστή διαδικασία του saferoot To SafeRoot όπως και το Vroot χρησιμοποιούν κάποιο exploit το οποίο όμως έχει κλείσει σε ROM μεταγενέστερες της MKF , και γι ‘αυτό τον λόγο δεν θα λειτουργουν . Η μόνη λύση είναι να κάνετε downgrade σε μια προγενέστερη 4.3 ROM όπως η MK9 για παράδειγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ από 4.3 σε 4.3 μπορείτε να κάνετε downgrade. (Μην επιχειρήσετε downgrade από 4.4.2 σε 4.3 ή από 4.3 σε 4.2.2) Στην περίπτωση τώρα που είστε ήδη rooted. 1. Κατεβάστε το mobile Odin στο κινητό σας (είναι επί πληρωμή βέβαια ) https://play.google.com/st...mobileodin.pro 2. Αποθηκεύστε την 4.4.2 ROM στο κινητο 3. Στο mobile odin επιλέξτε open file και διαλέξτε την ROM 4. Επιλέξτε τα παρακάτω Enable Everroot Inject Superuser Προαιρετικά για όποιον θέλει να κάνει full wipe το wipe data & catch SOS επιλέξτε στο AFTER FLASH -reboot to download mode 5. Flash firmware 6. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει σε download mode, συνδέστε το στο Υπολογιστή 7. Ανοίξτε το ODIN και στο πεδίο bootloader βάλτε το παρακάτω αρχείο https://drive.google.com/f...it?usp=sharing Εγκατάσταση και είστε έτοιμoi. και μου βγαζει MD5 hash value is invalid τι κανω λαθος? εχω μεινει σε download mode και περιμενω SOS Edited March 9, 2014 by papazaf " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πρέπει να ειναι κατεστραμμένο το αρχείο που κατέβασες ,δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) το εχω δοκιμασει , και με firefox και με chrome... το ιδιο υπαρχει καπου αλλου να το κατεβασω? κανεις ρε παιδια , ειμαι 2 ωρες στην download mode και δεν βρισκω ακρη Edited March 9, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Το link που έδωσες στο πρωτο σου post για το αρχείο που εβαλες στο odin δεν δουλεύει ώστε να δω τι παίζει . Αν θελεις μπορείς να βγεις απο download mode . edit :δοκίμασε να διαγράφοντας την κατάληξη md5 που υπάρχει στο tar αρχείο . Edited March 9, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 το link ειναι https://docs.google.com/file/d/0B_8MjUud-KRuRmhIYm14LUMwbE0/edit να βγω απο download mode, αλλα δεν μπορω να μπουταρω γιατι θα γραψει το knox ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με εσωσες , εσβησα το .md5 και δουλεψε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τωρα μου βγαζει οτι το πληκτρολογιο samsung διακοπηκε...και δεν μπορω να γραψω τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Βρες το και κανε του μια εκκαθάριση . Δοκίμασε και με κάποιο αλλο πληκτρολόγιο απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια. Να ρωτήσω για τα προβλήματα της kikat; Κάτι βλέπω πιο πάνω για θέμα με το πληκτρολόγιο κάτι ότι δεν μπορείς να γράψεις στην sdcard. Εσείς που την δουλεύετε, υπάρχουν αλλά προβλήματα; Αν δεν βαριέται κανείς ας μας πει και τα θετικά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 κατεβασα το GT-I9505_XXUFNB8_Bootloader.tar.md5 για να κανω ροοτ την 4.4.2 απο τον οδηγο H 4.4.2 κυκλοφόρησε και δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ROOT χωρίς να ρίξεις τον knox counter. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις root είναι να έχεις ήδη μια rooted 4.3 ROM Η 4.3 γίνεται πολύ εύκολα root με την γνωστή διαδικασία του saferoot To SafeRoot όπως και το Vroot χρησιμοποιούν κάποιο exploit το οποίο όμως έχει κλείσει σε ROM μεταγενέστερες της MKF , και γι ‘αυτό τον λόγο δεν θα λειτουργουν . Η μόνη λύση είναι να κάνετε downgrade σε μια προγενέστερη 4.3 ROM όπως η MK9 για παράδειγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ από 4.3 σε 4.3 μπορείτε να κάνετε downgrade. (Μην επιχειρήσετε downgrade από 4.4.2 σε 4.3 ή από 4.3 σε 4.2.2) Στην περίπτωση τώρα που είστε ήδη rooted. 1. Κατεβάστε το mobile Odin στο κινητό σας (είναι επί πληρωμή βέβαια ) https://play.google.com/st...mobileodin.pro 2. Αποθηκεύστε την 4.4.2 ROM στο κινητο 3. Στο mobile odin επιλέξτε open file και διαλέξτε την ROM 4. Επιλέξτε τα παρακάτω Enable Everroot Inject Superuser Προαιρετικά για όποιον θέλει να κάνει full wipe το wipe data & catch SOS επιλέξτε στο AFTER FLASH -reboot to download mode 5. Flash firmware 6. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει σε download mode, συνδέστε το στο Υπολογιστή 7. Ανοίξτε το ODIN και στο πεδίο bootloader βάλτε το παρακάτω αρχείο https://drive.google.com/f...it?usp=sharing Εγκατάσταση και είστε έτοιμoi. και μου βγαζει MD5 hash value is invalid τι κανω λαθος? εχω μεινει σε download mode και περιμενω SOS Και εγώ έτσι την έπαθα αλλα 1:00 το βράδυ που να μου κόψει να μετονομάσω-σβήσω το md5 οπότε έχασα την ευκαιρία. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 εγω που ειμαι με ροοτ στην 4.2.2 πως μπορω να κανω τον οδηγο που ειναι παραπανω;Να παω στην 4.4 και να εχω ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 να αλλαξουμε τον οδηγο ρε παιδια..... να μην ταλαιπωρηθει κι αλλος κοσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ακολούθησα τον οδηγό και έκανα upgrade σε kitkat αλλά έκανα και wipe data and cache. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το samsung keyboard κάνει συνέχεια fc και φυσικά ούτε μπορώ να μπω στο wifi ούτε να βάλω το google account. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ακολούθησα τον οδηγό και έκανα upgrade σε kitkat αλλά έκανα και wipe data and cache. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το samsung keyboard κάνει συνέχεια fc και φυσικά ούτε μπορώ να μπω στο wifi ούτε να βάλω το google account. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω; Ευχαριστώ Μια ιδέα είναι να κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο σε μορφή .apk, να το βάλεις στην sd και να το εγκαταστήσεις από κει (αφού ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας). Παρόλα αυτά πρέπει να δούμε αν το κάνει σε όλους αυτό μετά από το πέρασμα της 4.4 με το συγκεκριμένο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μια ιδέα είναι να κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο σε μορφή .apk, να το βάλεις στην sd και να το εγκαταστήσεις από κει (αφού ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας). Παρόλα αυτά πρέπει να δούμε αν το κάνει σε όλους αυτό μετά από το πέρασμα της 4.4 με το συγκεκριμένο τρόπο. @super_f ευχαριστώ αυτό σκέφτηκα να κάνω αλλά το θέμα είναι να βρούμε τι φταίει και το κάνει αυτό. Είναι κάτι σε σχέση με τον boοtlοader; Να δοκιμάσω άλλον. Είναι η ρόμ; Επειδή είμαι rooted και με mobile odin μπορώ και επαναλάμβάνω την διαδικασία αλλά χωρίς επιτυχία με το πληκτρολόγιο. Αν έχει κάποιο κάποια ιδέα να φτιάξω το πρόβλημα με το samsung πλητρολόγιο ας μου πει. Εχει κάνει κάποιος την διαδικασία χωρίς πρόβλημα ποίο bootloader φλάσαρε (λινκ); Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Άλλο ένα bag με το πληκτρολόγιο της Samsung στην 4.4.2 είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ γλωσσών. Δεν ξέρω εάν υπήρχε και στην 4.3 γιατί χρησιμοποιώ άλλο πληκτρολόγιο, αλλά το αντιμετώπισα τώρα γιατί έκανα factory reset και μέχρι να έρθει η σειρά για να κατεβάσει το πληκτρολόγιο δεν μπορούσα να αλλάξω γλώσσα. Και κάτι ακόμα ενώ στους συγχρονισμούς γράφει ότι κρατάει και αντίγραφο με τους κωδικούς των wifi εμένα δεν μου επανέφερε κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Άλλο ένα bag με το πληκτρολόγιο της Samsung στην 4.4.2 είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ γλωσσών. Δεν ξέρω εάν υπήρχε και στην 4.3 γιατί χρησιμοποιώ άλλο πληκτρολόγιο, αλλά το αντιμετώπισα τώρα γιατί έκανα factory reset και μέχρι να έρθει η σειρά για να κατεβάσει το πληκτρολόγιο δεν μπορούσα να αλλάξω γλώσσα. Και κάτι ακόμα ενώ στους συγχρονισμούς γράφει ότι κρατάει και αντίγραφο με τους κωδικούς των wifi εμένα δεν μου επανέφερε κανέναν. Δεν είναι πρόβλημα της 4.4 η εναλλαγή γλώσσας!!! Έχει αναφερθεί τόσες φορές ρε παιδιά. Είναι πρόβλημα με εφαρμογή /ες που έχετε κατεβάσει. Μια σίγουρα είναι το greenify. Ψάξτε ποια είναι που μπλοκάρει την λειτουργία αυτή! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μα μου το έκανε από την πρώτη στιγμή όπως γράφω πριν προλάβει να αρχίσει να κατεβάζει και να εγκαθιστά εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μα μου το έκανε από την πρώτη στιγμή όπως γράφω πριν προλάβει να αρχίσει να κατεβάζει και να εγκαθιστά εφαρμογές. Αν εννοείς στην εισαγωγή που βάζεις τα στοιχεία σου τότε εκεί λογικό είναι αφού έχεις μία γλώσσα επιλεγμένη. Τι να σου πω. Όσοι είχαν θέμα τους το έκανε εφαρμογή συγκεκριμένη. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 κατεβασα το GT-I9505_XXUFNB8_Bootloader.tar.md5 για να κανω ροοτ την 4.4.2 απο τον οδηγο H 4.4.2 κυκλοφόρησε και δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ROOT χωρίς να ρίξεις τον knox counter. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις root είναι να έχεις ήδη μια rooted 4.3 ROM Η 4.3 γίνεται πολύ εύκολα root με την γνωστή διαδικασία του saferoot To SafeRoot όπως και το Vroot χρησιμοποιούν κάποιο exploit το οποίο όμως έχει κλείσει σε ROM μεταγενέστερες της MKF , και γι ‘αυτό τον λόγο δεν θα λειτουργουν . Η μόνη λύση είναι να κάνετε downgrade σε μια προγενέστερη 4.3 ROM όπως η MK9 για παράδειγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ από 4.3 σε 4.3 μπορείτε να κάνετε downgrade. (Μην επιχειρήσετε downgrade από 4.4.2 σε 4.3 ή από 4.3 σε 4.2.2) Στην περίπτωση τώρα που είστε ήδη rooted. 1. Κατεβάστε το mobile Odin στο κινητό σας (είναι επί πληρωμή βέβαια ) https://play.google.com/st...mobileodin.pro 2. Αποθηκεύστε την 4.4.2 ROM στο κινητο 3. Στο mobile odin επιλέξτε open file και διαλέξτε την ROM 4. Επιλέξτε τα παρακάτω Enable Everroot Inject Superuser Προαιρετικά για όποιον θέλει να κάνει full wipe το wipe data & catch SOS επιλέξτε στο AFTER FLASH -reboot to download mode 5. Flash firmware 6. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει σε download mode, συνδέστε το στο Υπολογιστή 7. Ανοίξτε το ODIN και στο πεδίο bootloader βάλτε το παρακάτω αρχείο https://drive.google.com/f...it?usp=sharing Εγκατάσταση και είστε έτοιμoi. και μου βγαζει MD5 hash value is invalid τι κανω λαθος? εχω μεινει σε download mode και περιμενω SOS o oδηγος αυτος ειναι σωστος ωστε να παω στην 4.4 και να εχω ροοτ απο την 4.2.2 με ροοτ που ειμαι χωρις να γραψει ο Knox?Και κατι ακομα..η kit kat εχει θεματακια ακομα ή ειναι σταθερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 απ'οτι βλεπω η 4.4 εχει πολλα θεματάκια και εκανα τη βλακεια και την πέρασα με mobile odin μπορώ να επανέλθω την 4.3 χωρις να γράψει ο knox ?ειμαι root αλλα εχω το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και λεω να επιστρέψω στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 απ'οτι βλεπω η 4.4 εχει πολλα θεματάκια και εκανα τη βλακεια και την πέρασα με mobile odin μπορώ να επανέλθω την 4.3 χωρις να γράψει ο knox ?ειμαι root αλλα εχω το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και λεω να επιστρέψω στην 4.3 Στην 4.3 δεν μπορείς να επιστρέψεις. Δεν είναι θέμα του KNOX. Δε θα σε αφήσει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 κατεβασα το GT-I9505_XXUFNB8_Bootloader.tar.md5 για να κανω ροοτ την 4.4.2 απο τον οδηγο H 4.4.2 κυκλοφόρησε και δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ROOT χωρίς να ρίξεις τον knox counter. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις root είναι να έχεις ήδη μια rooted 4.3 ROM Η 4.3 γίνεται πολύ εύκολα root με την γνωστή διαδικασία του saferoot To SafeRoot όπως και το Vroot χρησιμοποιούν κάποιο exploit το οποίο όμως έχει κλείσει σε ROM μεταγενέστερες της MKF , και γι ‘αυτό τον λόγο δεν θα λειτουργουν . Η μόνη λύση είναι να κάνετε downgrade σε μια προγενέστερη 4.3 ROM όπως η MK9 για παράδειγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ από 4.3 σε 4.3 μπορείτε να κάνετε downgrade. (Μην επιχειρήσετε downgrade από 4.4.2 σε 4.3 ή από 4.3 σε 4.2.2) Στην περίπτωση τώρα που είστε ήδη rooted. 1. Κατεβάστε το mobile Odin στο κινητό σας (είναι επί πληρωμή βέβαια ) https://play.google.com/st...mobileodin.pro 2. Αποθηκεύστε την 4.4.2 ROM στο κινητο 3. Στο mobile odin επιλέξτε open file και διαλέξτε την ROM 4. Επιλέξτε τα παρακάτω Enable Everroot Inject Superuser Προαιρετικά για όποιον θέλει να κάνει full wipe το wipe data & catch SOS επιλέξτε στο AFTER FLASH -reboot to download mode 5. Flash firmware 6. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει σε download mode, συνδέστε το στο Υπολογιστή 7. Ανοίξτε το ODIN και στο πεδίο bootloader βάλτε το παρακάτω αρχείο https://drive.google.com/f...it?usp=sharing Εγκατάσταση και είστε έτοιμoi. και μου βγαζει MD5 hash value is invalid τι κανω λαθος? εχω μεινει σε download mode και περιμενω SOS Επειδή φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το παραπάνω bootloader αφενός με το invalid hash αλλά και επειδή είναι από διαφορετική ρομ και δημιουργεί το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το οποίο οφείλεται στο ότι δεν δημιουργείται CSC. Μπορείτε να διαπιστώσετε αν έχετε πρόβλημα πηγαίνοντας στο τηλέφωνο και πληκτρολογήστε *#1234# (αν σας πάει στο SuperSU, πατάτε back) και βλέπετε την version του CSC :Ι9505EURFNB1 στην τρίτη γραμμή. Αν δεν έχετε τρίτη γραμμή τότε υπάρχει πρόβλημα. Για τον ίδιο λόγο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Phone INFO από το Play store. Είμαι παθόν της ιστορίας με το πληκτρολόγιο για αυτό το έψαξα για να το λύσω κάνοντας διάφορες ενέργειες. Φλάσαρα τη ROM με mobile odin 3-4 φορές με σχεδόν κάθε επιλογή (wipe dalvic & wipe data and cache (σβήνει τα πάντα) και 2 φορές το Bootloader αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Μια λύση είναι βάζετε ένα πληκτρολόγιο άλλο, αλλά παραμένετε χωρίς CSC αλλά δεν θα σας βγάλει θεωρητικά άλλο πρόβλημα. Τελικά για να λύσω οριστικά το πρόβλημα έφτιαξα νέο bootloader από την original ROM και αφού πρώτα την φλάσαρα με odin από το pc, μετά ξαναέκανα το flashαρισμα της ROM με mobile odin στο κινητό. Τις επιλογές στο mobile odin όπως και στον παραπάνω οδηγό, μόνο το after flash το αφήνετε στο αυτόματο. Reboot και όλα διορθώθηκαν CSC και πληκτρολόγιο φυσικά. Εδώ είναι ο νέος bootloader για όποιοντο θέλει. (Μόνο unzip και είναι έτοιμος.) https://drive.google.com/file/d/0B7zcX8JaAsXjMUJjcUhpTThYNzA/edit?usp=sharing Φυσικά δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε και δεν προτρέπω κανέναν να ακολουθήσει τις οδηγίες μου, απλώς σας αναφέρω πώς διόρθωσα εγώ το πρόβλημα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts