super_f Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Που βρίσκεται η επιλογή γιατι σε μενα εχει ανα 5 λεπτα, 10 εως 1 ωρα. Τίποτα αλλο. Πλήκτρο ρυθμίσεων> Ρυθμίσεις> Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου> Συχνότητα συγχρονισμού> Αυτόματο (Ώθηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πλήκτρο ρυθμίσεων> Ρυθμίσεις> Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου> Συχνότητα συγχρονισμού> Αυτόματο (Ώθηση). Εκεί πάω κι εγώ αλλά μου δίνει μόνο αυτές τις επιλογές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εκεί πάω κι εγώ αλλά μου δίνει μόνο αυτές τις επιλογές. Είσαι σίγουρος ότι είναι το default app της 4.4? Γιατί η διάταξη των ρυθμίσεων που βλέπω δε μοιάζουν με τις δικές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Είσαι σίγουρος ότι είναι το default app της 4.4? Γιατί η διάταξη των ρυθμίσεων που βλέπω δε μοιάζουν με τις δικές μου. Από εδώ το κατέβασα http://www.andromint.com/download-install-android-4-4-kitkat-stock-apps-device/ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Από εδώ το κατέβασα http://www.andromint.com/download-install-android-4-4-kitkat-stock-apps-device/ Τι να σου πω, το σωστό φαίνεται να έχεις. Περίεργο... Εγώ το κατέβασα από εδώ. Τι να πω αν δε βαριέσαι δοκίμασέ το και από δω μπας και είναι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τι να σου πω, το σωστό φαίνεται να έχεις. Περίεργο... Εγώ το κατέβασα από εδώ. Τι να πω αν δε βαριέσαι δοκίμασέ το και από δω μπας και είναι διαφορετικό. Τι είδους mail έχεις σεταρει; Προφανώς οχι Gmail γι αυτό σου δίνει push. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τι είδους mail έχεις σεταρει; Προφανώς οχι Gmail γι αυτό σου δίνει push. Microsoft (@outlook.com). Αλλά αν θες να σετάρεις gmail γιατί δε χρησιμοποιείς το GMail app που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό σε interface κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Microsoft (@outlook.com). Αλλά αν θες να σετάρεις gmail γιατί δε χρησιμοποιείς το GMail app που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό σε interface κτλ? Η εφαρμογή Gmail έχει ένα κακό. Όταν υπάρχει αλυσίδα μηνυμάτων που συμμετέχουν πολλοί, μπερδεύει τα νεότερα και τα τοποθετεί άλλοτε κάτω άλλοτε πάνω και άλλες φορές όπου να ναι με αποτέλεσμα να ψάχνεις που είναι το πιο πρόσφατο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να δίνει συντόμευση (ή widget) για τις επιλογές που δίνει το power button (Τερματισμός/Επανεκκίνηση κτλ)? Θέλω να χρησιμοποιώ τα hard buttons όσο λιγότερο μπορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αν είσαι root: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αν είσαι root: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot Τις έχω δει όλες αυτές. Κάνουν τη δουλειά που θέλω γενικά, απλώς θα μ' άρεζε πιο πολύ αν μπορούσα να έχω το original menu και όχι αυτό της εφαρμογής. Αυτό το μενού δεν υπάρχει κάπου ως αρχείο συστήματος να το κάνω εγώ μια συντόμευση απλώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τις έχω δει όλες αυτές. Κάνουν τη δουλειά που θέλω γενικά, απλώς θα μ' άρεζε πιο πολύ αν μπορούσα να έχω το original menu και όχι αυτό της εφαρμογής. Αυτό το μενού δεν υπάρχει κάπου ως αρχείο συστήματος να το κάνω εγώ μια συντόμευση απλώς? Wanam exposed εχει μεσα αυτο που θες... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα σε όλους. Είχα από την στιγμή που το πήρα πριν 6 μήνες την Google edition rom του Faryaab. Για κάποιο λόγο... επανέφερα το τηλέφωνο σε στoκ rom XXUEMKE (DBT) 4.3. Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω custom rom χωρίς να "σκάσει" ο knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλημέρα σε όλους. Είχα από την στιγμή που το πήρα πριν 6 μήνες την Google edition rom του Faryaab. Για κάποιο λόγο... επανέφερα το τηλέφωνο σε στoκ rom XXUEMKE (DBT) 4.3. Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω custom rom χωρίς να "σκάσει" ο knox? Custom οχι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Custom οχι . Downgrade σε επίσημη προ knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Downgrade σε επίσημη προ knox? Ούτε... Γενικά downgrade από stock 4.3 σε stock 4.2.2 δε γίνεται. Σε custom ναι αλλά θα γράψει ο Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ούτε... Γενικά downgrade από stock 4.3 σε stock 4.2.2 δε γίνεται. Σε custom ναι αλλά θα γράψει ο Knox. Είμαι χρήστης από S1, S2, S3, Galaxy Nexus, S4 και θέλετε να μου πείτε οτι αποφάσισε η Samsung να μας κόψει την όρεξη για ατελείωτα ξενύχτια και φλασαρίσματα, triangle away, usb jig, και δεν έχει γίνει πόλεμος? Μάλιστα... ώρα για αποφάσεις. Πάμε για Nexus 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τον music player (αν και το έψαξα αρκετά, αλλά λέω μήπως.....). Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις φακέλους ιεραρχικά σαν ´file explorer´, δηλαδή των έναν μέσα στον άλλων(το έχει το poweramp αλλά δεν έχει adapt); Edited December 6, 2013 by nick_souvlaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τον music player (αν και το έψαξα αρκετά, αλλά λέω μήπως.....). Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις φακέλους ιεραρχικά σαν ´file explorer´, δηλαδή των έναν μέσα στον άλλων(το έχει το poweramp αλλά δεν έχει adapt); Αν εννοείς τον default music player τότε δυστυχώς όχι. Σπαστικό ξέρω. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο gallery κατά την άποψή μου όπου τα δείχνει όλα τουρλουμπούκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν εννοείς τον default music player τότε δυστυχώς όχι. Σπαστικό ξέρω. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο gallery κατά την άποψή μου όπου τα δείχνει όλα τουρλουμπούκι! Υπάρχει πουθενά κανά mail να στείλουμε μήπως..... το βάλουν;(λέμε τώρα.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Υπάρχει πουθενά κανά mail να στείλουμε μήπως..... το βάλουν;(λέμε τώρα.....) Εδώ δεν έχουμε καταφέρει άλλα κι άλλα με τα mail αυτό θα καταφέρουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Εδώ δεν έχουμε καταφέρει άλλα κι άλλα με τα mail αυτό θα καταφέρουμε?? Μάλλον έχεις δίκιο.... Περιμένουμε μήπως το κάνουν στο 4.4, αν και χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 CM 11 δοκίμασε κάνεις για να μας πει πως πάει από κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosthess Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδες εχει ασχοληθεί κανένας με dual boot στην συσκευή μας.απο προχθες που βρηκα το θεμα στους xda σημερα καταφερα να βγαλω ακρη αλλα περασα 2 ρομ που δεν μου αρσουν.απλα και μονο για να δω πως δουλευει.αν εχει κανενας παραπανω ιδεα θα το εκτιμούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αυτοι που είναι ήδη rooted μπορούν να αναβαθμίσουν σε νέα stock Rom και να κρατήσουν το root με το mobile Odin pro χωρίς να ανέβει ο knox counter. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522729 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts