dimitrisioak Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μόλις το είδα. Σ ευχαριστώ.... Κάποια καλή costum? Στο S2 και S3 έπαιζα πολύ με Omega. Στο S4 δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καμία. Είπα να το παίξω official αλλά τοπ μετάνοιωσα.... :O Και επίσης από πού κατεβάζω παλιότερη Omega? για 4.2.2 βάλε την foxhound 1.6 (μην ασχοληθείς με τις επόμενες 1.7 κ.λ.π είχαν θεματάκια) όσες custom είτε 4.2.2 είτε 4.3 δοκίμασα, σε αυτήν ξαναγύριζα, άπαιχτη μπαταρία, ταχύτατη χωρίς ίχνος lag, τι άλλο να ζητήσει κανείς; και σε συνδυασμό με αυτό το θέμα (αν το βάλεις βάλε την 1.3 καθώς οι επόμενες δεν σε αφήνουν να διαλέξεις εικονίδιο μπαταρίας και δεν έχουν και καμία διαφορά) απλά δεν έχει αντίπαλο (για μένα, πάντα που έχω τρελάνει το κινητό στα φλασαρίσματα) :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 για 4.2.2 βάλε την foxhound 1.6 (μην ασχοληθείς με τις επόμενες 1.7 κ.λ.π είχαν θεματάκια) όσες custom είτε 4.2.2 είτε 4.3 δοκίμασα, σε αυτήν ξαναγύριζα, άπαιχτη μπαταρία, ταχύτατη χωρίς ίχνος lag, τι άλλο να ζητήσει κανείς; και σε συνδυασμό με αυτό το θέμα (αν το βάλεις βάλε την 1.3 καθώς οι επόμενες δεν σε αφήνουν να διαλέξεις εικονίδιο μπαταρίας και δεν έχουν και καμία διαφορά) απλά δεν έχει αντίπαλο (για μένα, πάντα που έχω τρελάνει το κινητό στα φλασαρίσματα) :) Σ ευχαριστώ αρχηγέ. Όσον αφορά τη 4.3 έχει όντως θέματα με Bluetooth, Wi-Fi, διαφημίσεις κτλ ή απλά σε μένα έκατσε έτσι? Με τις custom 4.3 αυτά τα θέματα έστρωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Σ ευχαριστώ αρχηγέ. Όσον αφορά τη 4.3 έχει όντως θέματα με Bluetooth, Wi-Fi, διαφημίσεις κτλ ή απλά σε μένα έκατσε έτσι? Με τις custom 4.3 αυτά τα θέματα έστρωσαν? Μάλλον σου έκατσε εσένα... εγώ επίσημη 4.3 δεν δοκίμασα, παρά μόνο custom όπου είχα άλλα θέματα, όχι αυτά που αναφέρεις. Γνώμη μου, προς το παρόν μείνε σε 4.2.2 μέχρι να βγάλουν 4.3 σταθερή και οι devs κανέναν "σωστό" kernel Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μάλλον σου έκατσε εσένα... εγώ επίσημη 4.3 δεν δοκίμασα, παρά μόνο custom όπου είχα άλλα θέματα, όχι αυτά που αναφέρεις. Γνώμη μου, προς το παρόν μείνε σε 4.2.2 μέχρι να βγάλουν 4.3 σταθερή και οι devs κανέναν "σωστό" kernel Εγω με την 4.3 Mj9 ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεματα μπαταριας (μεχρι στιγμης) και οθονης και ταχυτητας.. Την εχω εδω 2 μερες και το μονο bug που ειχα ειναι οτι απενεργοποιώ τα animation και μολις ανοιγω camera εμφανιζονται παλι.Να επισημάνω οτι τα εχω κανει ολα stock kernel recovery.So far so good here.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπερα σε ολους!Χθες εκανα το λαθος να προσπαθησω να παω απο 4.3 σε 4.2.2 μεσω Odin χωρις να εχω διαβασει οτι δεν γινεται λογω ΚΝΟΧ.Αποτελεσμα ηταν να βγαλει την οθονη που γραφει ''firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies nad try again.''.To θεμα ειναι οτι δεν το αναγνωριζει το Κies το κινητο και εχω μεινει ετσι.Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπερα σε ολους!Χθες εκανα το λαθος να προσπαθησω να παω απο 4.3 σε 4.2.2 μεσω Odin χωρις να εχω διαβασει οτι δεν γινεται λογω ΚΝΟΧ.Αποτελεσμα ηταν να βγαλει την οθονη που γραφει ''firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies nad try again.''.To θεμα ειναι οτι δεν το αναγνωριζει το Κies το κινητο και εχω μεινει ετσι.Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη. Δοκίμασες να ξαναπερασεις την 4.3 με odin; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Οντως εφτιαξε με αυτον τον τροπο.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να είναι ακόμα σε stock 4.2.2 να μου στείλει το apk από το πληκτρολόγιο της Samsung γιατί στην 4.3 δεν υπάρχει το 4x3 παρά μόνο το QWERTY το οποίο σε portrait δε παλεύεται με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που να είναι ακόμα σε stock 4.2.2 να μου στείλει το apk από το πληκτρολόγιο της Samsung γιατί στην 4.3 δεν υπάρχει το 4x3 παρά μόνο το QWERTY το οποίο σε portrait δε παλεύεται με τίποτα... Για μενα βαλε το SwiftKey απο play store ειναι πολυ καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Για μενα βαλε το SwiftKey απο play store ειναι πολυ καλύτερο.. Έχω δοκιμάσει πολλά. Τα περισσότερα από άποψη εμφάνισης είναι σαφώς ανώτερα αλλά η απόκριση του stock είναι πάντα καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχω δοκιμάσει πολλά. Τα περισσότερα από άποψη εμφάνισης είναι σαφώς ανώτερα αλλά η απόκριση του stock είναι πάντα καλύτερη.. Φιλε μου εχεις δοκιμασει το συγκεκριμένο? Πιστεψε με απο αποκριση εμφανιση λειτουργικοτητα λεξικο και flow ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Εκτος αυτου μπορεις να αυξησεις και το μεγεθος του και να το κανεις και στυλ note3 on hand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skia11 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Swype, ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Και το SwiftKey είναι εξαιρετικό απλά το λεξιλόγιο του Swype είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης το Dragon speech πού είναι πακέτο με το Swype είναι top. Αν βάλουν και κάποιες από τις παραμετροποιήσεις του SwiftKey τότε δε θα υπάρχει καλύτερο πληκτρολόγιο. Ένας από τους λόγους που έφυγα από iPhone 5 ήταν ότι είχα καλομάθει στο android με το Swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Η συνέχεια για τα πληκτρολόγια στο θέμα Android - Εφαρμογές: Πληκτρολόγια & Εισαγωγή Κειμένου. Ο super_f ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο οπότε αν μπορεί κάποιος ας το δώσει. Παρακαλώ να μην βγαίνετε Off Topic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για AOSP KitKat 4.4 με mods, ας βάλει την gummy με PA Gapps. Τα gapps που δίνει ο gummy δεν έχουν calendar sync ούτε GLE. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και έχει mod για αλλαγή των hardware keys + lockscreen shortcuts. Αν βάλει και QuickSettings τροποποιήσεις, είμαι καλλυμένος. :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 για 4.2.2 βάλε την foxhound 1.6 (μην ασχοληθείς με τις επόμενες 1.7 κ.λ.π είχαν θεματάκια) όσες custom είτε 4.2.2 είτε 4.3 δοκίμασα, σε αυτήν ξαναγύριζα, άπαιχτη μπαταρία, ταχύτατη χωρίς ίχνος lag, τι άλλο να ζητήσει κανείς; και σε συνδυασμό με αυτό το θέμα (αν το βάλεις βάλε την 1.3 καθώς οι επόμενες δεν σε αφήνουν να διαλέξεις εικονίδιο μπαταρίας και δεν έχουν και καμία διαφορά) απλά δεν έχει αντίπαλο (για μένα, πάντα που έχω τρελάνει το κινητό στα φλασαρίσματα) :) Όλα οκ προς το παρόν. 2 θέματα μόνο: 1. Μου εξαφανίζει συνεχώς το ποσοστό στην ένδειξη της μπαταρίας, 2. Μου εξαφανίστηκε το 4G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Όλα οκ προς το παρόν. 2 θέματα μόνο: 1. Μου εξαφανίζει συνεχώς το ποσοστό στην ένδειξη της μπαταρίας, 2. Μου εξαφανίστηκε το 4G.... Aν είσαι όντως στην 1.6 και όχι σε κάποια επόμενη, πήγαινε ρυθμίσεις/η συσκευή μου/foxhound extra/UI Mods/battery και διάλεξε όποια μπαταρία σου αρέσει εκτός της στοκ. Για το LTE πήγαινε εδώ κάνε ότι λέει και έτοιμος. Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Aν είσαι όντως στην 1.6 και όχι σε κάποια επόμενη, πήγαινε ρυθμίσεις/η συσκευή μου/foxhound extra/UI Mods/battery και διάλεξε όποια μπαταρία σου αρέσει εκτός της στοκ. Για το LTE πήγαινε εδώ κάνε ότι λέει και έτοιμος. Ελπίζω να βοήθησα :) Respect.... :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα στην κοινότητα του myphone Ήθελα να ρωτήσω διαβάζοντας διάφορα topics κατέληξα στο γεγονός να κάνω root το galaxy I9505 που έχω. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με το σπορ προσπαθώ να διαβάσω απο εδώ και απο εκεί διάφορα topics όπως είπα. Αλλά δεν βρήκα κάποιον οδηγό πχ και για άτομα που δεν ξέρουν και πολλά "έναν μπούσουλα" πχ για τα βήματα που πρέπει κάποιος να κάνει. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει κάποιος κίνδυνος κάνοντας root ή πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία γιατί πολλά πχ απο τα προγράμματα που υπάρχουν σε ένα κινητό δεν τα χρησιμοποιώ καν και τσάμπα ram σπαταλάνε και δεν έχει νόημα. Αυτά εν ολίγης. Ακόμη και με ενα copy paste θα ήμουν ικανοποιημένος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Οδηγό για root θα βρεις εδω ,αν έχεις το knox με τον συγκεκριμενο τρόπο root δεν θα έχεις εγγύηση . Δες και αυτον τον οδηγό για root στην 4.3 mj7 χωρίς να γράψει το knox . :!: Οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την τροποποίηση της συσκευής θα πρέπει να γίνετε στο σωστό μερος και δεν χρειαζεται να ανοίγουμε καινούργιο θέμα . Edited November 22, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν το γνωρίζω για περί knox. Την 4.2.2 έχω αυτή τη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν το γνωρίζω για περί knox. Την 4.2.2 έχω αυτή τη στιγμή Μπες σε download mode και δες αν έχεις knox . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μέχρι το system status φτάνει τα άλλα τα knox όπως εσένα δεν τα χει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μέχρι το system status φτάνει τα άλλα τα knox όπως εσένα δεν τα χει Ωραία ,τότε προχώρα με τον πρώτο οδηγό που σου έδωσα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Excitakos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 "Mπες στο recovery mode και κάνε wipe" Αυτό παρεπιπτόντως πως γίνεται και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή διαβάζω και στην περίπτωση που θέλω να γυρίσω ξανά σε μη root γιατί τα ελληνικά firmwares έχουν και για vodafone και cosmote. Αλλάζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με κλειστό κινητό πατάς (Home - Volume Up - Power) μέχρι να ανοίξει. Σε περίπτωση που θες να γίνεις UnRoot Βάζεις πάλι το Firmware που είχες ώστε να έχεις και την εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts