apsogos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπερα παιδια ,θελω να ρωτησω το εξης...Εχω καρτα εξωτερικη Micro sd, οτι φακελους η αρχεια δημιουργω εκτος jpg ή μουσικης χανονται κατα το restart!ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 οταν ειχα το s3 επειδη το ειχα τρελανει στις μοντες δεν υπηρχε αλλος τροπος να κανω update απο το να φλασαρω ετοιμες στοκ rooted roms απο το xda.για το s3 υπηρχε ο justarchi που τις ανeβαζε καθε φορα που εβγαινε καινουρια επισημη rom.εχετε καποιο link απο κατι αντιστοιχο για το s4 στο xda? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 παρατηρησα ότι δεν μου δουλευει η εξυπνη παυση στα βιντεακια το εχει παρατηρησει καποιος άλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Ξανακατέβασε το! Πιθανόν "σπασμένο" download. Άφησες το philz να κάνει και md5 check? Το ξανά κατέβασα τζίφος. Το άφησα να κάνει md5 check το οποίο όμως δεν τελειώνει ποτέ. Τι σκατα παίζει; Edit:Μόλις πέρασα τον Adam kernel με επιτυχία! Edited May 4, 2014 by streetwise_23 Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπερα στην παρεα...εχω περαση στο κινητο μου την liquid και εδω και καιρο μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο και λεει..com.sustemui Ξερετε τι μπορει να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Με τον KT KERNEL ειμαι πολυ ευχαριστιμενος χρεισιμοποιω profile script ragnarok v2 και παει πολυ καλά . Ειπα να δοκιμασω το misanthrope/hydra αλλα μου φαίνεται οτι λαγκαρει το κινητο . Απο μπαταρια και τα 2 ειναι σουπερ . Κωστα εσυ τι λες ;;;;;;; Εμένα δεν λαγκάρει κανένας από τους 2 συνδυασμούς και με τον δεύτερο έχω ένα 10% καλύτερη αυτονομία στην ήδη πολύ καλή του ragnarok στην οποία είχα βοηθήσει και τον dev να την τελειοποιήσει με κάποια test builds που μου είχε στείλει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Πείτε καμιά καλή aosp να δοκιμάσω. Είμαι πολύ άτυχος τελευταία. Με liquidsmooth, nameless και c-rom που δοκίμασα είχα όλο προβλήματα και bugs. Μέχρι στιγμής η καλύτερη με διαφορά από άποψη σταθερότητας και μπαταρίας είναι η cm11. Απλά άπαιχτη. Όλο σε αυτή γυρναω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και εγώ την cm11 χρησιμοποιουσα στο LG 4x και ήμουνα υπερευχαριστημενος. Σε idle mode η μπαταρία μπορεί να κρατούσε το100% και 9 ώρες. Σε περίπτωση που βάλω aosp rom. Τι γίνεται με την stock camera? Στο LG o iodak την είχε κάνει port και την είχα περάσει στην cm11. Είναι το μόνο application που δε θέλω να χάσω. Στα κομμάτια το TouchWiz και όλα τα άλλα. Μόνο την στοκ κάμερα θέλω! Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Την ξεχνάς. Πάντως και με AOSP ή google camera μια χαρά φωτογραφίες βγάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Η Google camera δεν έχει HDR. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Πέρασα και εγώ KT (5/5) με ragnarok συνδυασμό για να ρίξω μια ματιά στη μπαταρία.. κατέβασα βέβαια max min μιας και δεν δηλώνω fan του oc γενικότερα συν GPU στα 450 που πρότεινε ο cobain εκεί μέσα.. Θα επανέλθω αργότερα λοιπόν αν και που έχει κάτι ανεπαίσθητα κολλήματα. Edited May 6, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Η Google camera δεν έχει HDR. Έχει κανονικά στις επιλογές! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έχω τρελή κατανάλωση με τον Adam kernel.10% έχασε το βράδυ σε airplane Mode. Έχει κανείς τον στοκ kernel μιας και δεν είχα κάνει πρόσφατο back up και δε θέλω να πάω πολλές μέρες πίσω μιας και έχω κάνει αλλαγές. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έχει κανονικά στις επιλογές! Μιλάς για αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera Γιατί με την κάμερα αυτή δεν έχω όσο και να ψάξω HDR. Αν αναφέρεσαι στην AOSP Camera που έρχεται μαζί με CM κτλ κτλ, έχει HDR αλλά όταν το βάλεις δεν δουλεύει το Touch To Focus. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Όπως τελικά είδα, η kit kat ΔΕΝ υποστηρίζεται από το flash player πλέον :( (επίσημα τουλάχιστον) Ξέρει κάποιος αν έχει βγει στο xda κάποια έκδοση να τρέχει στην kit kat; την άλλη βδομάδα θα είμαι Αυστρία για 12 μέρες (αγώνες) και θα έχω μόνο το κινητό για να παίζω κάποια παιχνίδια που απαιτούν flash ώστε να σκοτώνω την ώρα μου, 12 μέρες είναι αυτές γμτ :(:(:( Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Να ρωτησω..με omega rom ποιος kernel ειναι καλυτερος..adam kernel ή kt kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Όπως τελικά είδα, η kit kat ΔΕΝ υποστηρίζεται από το flash player πλέον :( (επίσημα τουλάχιστον) Ξέρει κάποιος αν έχει βγει στο xda κάποια έκδοση να τρέχει στην kit kat; την άλλη βδομάδα θα είμαι Αυστρία για 12 μέρες (αγώνες) και θα έχω μόνο το κινητό για να παίζω κάποια παιχνίδια που απαιτούν flash ώστε να σκοτώνω την ώρα μου, 12 μέρες είναι αυτές γμτ :(:(:( Από xda πέρασες το .apk?Εγώ βλέπω κανονικά flash στον μαμά browser και στον Chrome.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Κt kernel με smooth criminal εδω. Και βλεποντας και κανοντας. Φοβερος kernel.:) ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kt kernel με profil script rangarock Ποια ειναι η διαφορα profile με script. Εγω μεχρι στιγμης με τα profiles πειραματιζομαι μονο. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Με την liquidsmooth έχει κάποιος πρόβλημα με το gps? Σε εμένα δεν πιάνει σήμα. ------------------------------------------------------------------------------------------- Με wipe data και factory reset τελικά λειτούργησε. Edited May 7, 2014 by LionKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Με την liquidsmooth έχει κάποιος πρόβλημα με το gps? Σε εμένα δεν πιάνει σήμα. ------------------------------------------------------------------------------------------- Με wipe data και factory reset τελικά λειτούργησε. Αν θελεις κατεβασε και το faster gps και διαλεξε στο ntp server την Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εκανα ροοτ με TWRP recovery και CWM SuperSU zip συμφωνα με τον τυπο http://galaxys4root.com/ga...g-twrp-method/ , αλλα οταν ανοιξε το κινιτο μου το SuperSU ελεγε οτι δεν ανταποκρινεται οπως και αλλες εφαρμογες του τηλεφωνου βγαζοντασ συνεχως προβλημα . Εκανα factory reset και μετα εχεικολλησει κινιτο μ στο logo τοθ samsung s4 . Τελος δεν ξερω τι ΝΑ ΚΑΝΩ . . ? ? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ODIN ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μια official rom 4.4.2 και αφου ολοκληρωνεται σωστα παλι δεν ξεκιναει το κινιτο . Υπαρχει ελπιδα . . ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 εκανα ροοτ με TWRP recovery και CWM SuperSU zip συμφωνα με τον τυπο http://galaxys4root.com/ga...g-twrp-method/ , αλλα οταν ανοιξε το κινιτο μου το SuperSU ελεγε οτι δεν ανταποκρινεται οπως και αλλες εφαρμογες του τηλεφωνου βγαζοντασ συνεχως προβλημα . Εκανα factory reset και μετα εχεικολλησει κινιτο μ στο logo τοθ samsung s4 . Τελος δεν ξερω τι ΝΑ ΚΑΝΩ . . ? ? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ODIN ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μια official rom 4.4.2 και αφου ολοκληρωνεται σωστα παλι δεν ξεκιναει το κινιτο . Υπαρχει ελπιδα . . ? ? Μην ανησυχείς όλα διορθώνονται.. καταρχήν έπειτα από την εγκατάσταση της νέας Rom μέσω odin εάν σου έβγαλε pass μπες και πάλι μέσα από recovery και κάνε τα απαραίτητα wipes. Αφού το κάνεις και αυτό, άσε το 5 λεπτά μέχρι να ανοίξει, ακόμα και αν σου κολλάει στο λογότυπο. Εάν και πάλι δεν ανοίξει βγάλε τη μπαταρία για 5-10 λεπτά. Αν τίποτε από αυτά δεν πιάσει θα βρούμε άλλη λύση :) Edit: Παρεμπιπτόντως ο σύνδεσμος σου σχετικά με το root δεν παραπέμπει σε κάποιον οδηγό. Επίσης φοβάμαι πως με όλα όσα έκανες έχεις χάσει την εγγύηση.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εχω omega V28 υπαρχει καποιο adblock? εχω τρελαθει στις διαφημισεις Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εχω omega V28 υπαρχει καποιο adblock? εχω τρελαθει στις διαφημισεις http://adfree.bigtincan.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 απενεργοποίησα το dvfs μέσα απο wanam xposed και νομιζω έφυγε και το λιγο lag που είχε σε κάποια animations.και γενικώς εκτελούνται όλες οι εντολές λίγο πιο γρηγορα.,όπως το άνοιγμα κάποιων εφαρμογών. χωρίς να δω κάποια αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας η αύξηση θερμοκρασίας.το έχει κανει κάποιος άλλος να μου πει αν ισχύουν αυτά που λέω η απλα είναι η ιδέα μου; Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts