icy20 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πρίν πας στην 11 δοκίμασε να βάλεις adam kernel.... Το lag είναι καθαρά του kernel.... Και εγω και στην ωμεγα και στην echoe v3 που εχω τωρα παντα με adam ειμαι... Ολα τα αλλα μου φαινονται οτι lag-αρουν... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μολις εβαλα την omega 12 πανω απο την 11 μεσω του recovery.Παρατηρησα στον Nova να μην σκρολαρει οπως πριν.Αλλα να παρουσιαζει ανεπαισθητο lag...(lag-ακι καλυτερα:confused: ). Ετρεξα το antutu και εδειξε 22300 (5300~ λιγοτερα απ'οτι με την 11)...Θα δω τι παιζει και με την μπαταρια και το πολυ-πολυ να κανω επαναφορα απο το backup την v11.. EDIT: Το κινητο ειναι παντου πιο "τεμπελικο"..Ακομα και στα παιχνιδια..Οποτε,επαναφορα απο το backup... Πρίν πας στην 11 δοκίμασε να βάλεις adam kernel.... Το lag είναι καθαρά του kernel.... Αλλαξε kernel και θα στρωσει. τα ιδια ειχα, εβαλα adam και τωρα οκ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα ποιο ειναι το καλύτερο προγράμματα για backup ( κάνει backup και το firmware) και ποιο για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Έχεις κάποιος περάσει με επιτυχία την cyanogenmod 10.1.3(4.2.2)και αν πώς, γιατί παιδεύομαι κάποια ώρα τώρα χωρίς αποτέλεσμα... (abort install. Status 7)που μεταφράζεται όπως κάπου διάβασα σε ασυμβατότητα με την συσκευή μου... Αλλά εγώ to κατεβάζω το αντίστοιχο zip από το σαιτ τους (Samsung galaxy s4 lte international)...που γίνεται το λάθος??? Και αν τελικά αξίζει αυτή η ρομαντική τον κόπο.. κάποιος που την δουλεύει ας μου δώσει την άποψη του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 πες μας ποια ρομ κατεβαζεις ακριβως δωσε το λινκ.. επισης κοιταξε αν ειναι σωστο το αρχειο με md5 η αν ειναι χαλασμενο..επισης με τι recovery φλασαρεις? Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το καθετο δεν εχει κανονικα εικονιδια γιαυτο δεν σερνεται... Βαλε adam να βρεις την υγεια σου... Διαβαζουν exfat ολες οι rom? Η στοκ ας πουμε διαβαζει? Εμεις με τις custom δεν εχουμε προβλημα αλλα δεν το εχω ψαξει για τις απλες... Λες ε; ποια version? Έχεις link για να μην ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 http://download.cyanogenmod.org/?type=RC&device=I Αυτήν κατεβάζω σωστά?? Φλασαρω με Phil touch5 Cwm base version 6.0.3.2 Το αρχείο δεν είναι χαλασμένο το τσέκαρα... Κάτι καλό λάθος αλλά δεν το έχω εντόπισει... Ευχαριστώ πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 http://download.cyanogenmod.org/?type=RC&device=I Αυτήν κατεβάζω σωστά?? Φλασαρω με Phil touch5 Cwm base version 6.0.3.2 Το αρχείο δεν είναι χαλασμένο το τσέκαρα... Κάτι καλό λάθος αλλά δεν το έχω εντόπισει... Ευχαριστώ πολυ.... κατεβασε την τελευταια version του phil και ξαναφλασαρε Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπέρα!Έχω το κινητό εδώ και 15 μέρες και σκέφτομαι να το ρουτάρω και να περάσω κάποια custom ρομ.Τι μου προτείνετε από ρομ και από κέρνελ;Στο S2 είχα σκαλώσει με τις omega... Θέλω δλδ κάτι κοντά στις στοκ με 5-6 χρήσιμα καλούδια ;) Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλησπέρα!Έχω το κινητό εδώ και 15 μέρες και σκέφτομαι να το ρουτάρω και να περάσω κάποια custom ρομ.Τι μου προτείνετε από ρομ και από κέρνελ;Στο S2 είχα σκαλώσει με τις omega... Θέλω δλδ κάτι κοντά στις στοκ με 5-6 χρήσιμα καλούδια ;) Ευχαριστώ... Καταρχας πες μας τι firmware φορας αυτη τη στιγμη. Ειναι πολυ σημαντικο για το θεμα root κτλ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Mε την τελευτεα xxudmgg κανω κανονικα ροοτ και περαω custome?η δεν μπορω να περασω custome recovery. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Mε την τελευτεα xxudmgg κανω κανονικα ροοτ και περαω custome?η δεν μπορω να περασω custome recovery. Αδερφε μπορείς να περάσεις τα πάντα αλλά μετά το root δε μπορείς να επανέλθεις stock χωρίς να φαίνεται στη συσκευή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Mε την τελευτεα xxudmgg κανω κανονικα ροοτ και περαω custome?η δεν μπορω να περασω custome recovery. Γίνεται root αλλά δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε παλαιότερες ROM και επίσης χάνεις την εγγύηση σου.Δίαβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 "Προσοχή: Από την έκδοση I9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής I9505xxxDxxx) ο Counter δεν μπορεί να μηδενιστεί με το Triange Away το οποίο σημαίνει πως η εγγύηση παύει να ισχύει. " Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μπορω να περασω ομως ολες της stock ρομ με xxxdxxx α οποια χωρα θελω. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μπορω να περασω ομως ολες της stock ρομ με xxxdxxx α οποια χωρα θελω. Ναι αυτο μπορεις αν δεν κανω λαθος. (Και το αλλο μπορεις αλλα χανεις απλα την εγγυηση) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Custome recovery μπορω να βαλω αν το ροοταρω. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Custome recovery μπορω να βαλω αν το ροοταρω.Μπορείς να βάλεις ότι θές μετά το root το χάος....:lol: Απλά έν γνώση σου δεν θα έχεις εγγύηση.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Μας βλεπω οσοι εχουμε τον παλιο bootloader να τα πουλαμε 100 ευρω παραπανω στο τελος απο αυτα με τον καινουριο :p Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Σιγουρα κστι θα βρουν κσι θσ τον ξεκλειδωσουν το bootloader. Και εγω την πατησα μεσω ota εγινε η αναβαθμιση. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ευτυχώς ήμουν τυχερή...η μόνη επίσημη που είχα περάσει ήταν η MGA και με αυτήν θα το δώσω όταν με το καλό το δώσω :) Σήμερα λέω να περάσω Phoenix rom,αν δεν μου αρέσει ούτε αυτή τότε οι επιλογές είναι 2 foxhound ή echoe και πάντα με Adam kernel Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καταρχας πες μας τι firmware φορας αυτη τη στιγμη. Ειναι πολυ σημαντικο για το θεμα root κτλ... Δυστυχώς πήρε με ota την DMH6... Γνωρίζω για το θέμα του knox και της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 κατοχος ολων των iphone apo to 3-3gs-4-4s μέχρι το 5. το γύρησα σε S4 Mε ι9505 είμαι σε XXUBMGA, έκανα ρουτ, μόνο και μόνο για να περάσω τα παιχνίδια στην sd. με αποτέλεσμα όταν τρέχουν απο εκεί να ψιλοαργούνε. μ****κία μεγάλη ρε γ***το, 16 γίγγα σου λενε και παίρνεις 8 :mad: απλά απαράδεκτο. σκέφτομαι σήμερα να το κάνω πάλι unroot.. με triangle away και original fw XXUBMGA.. οχι τίποτα άλλο. παίζω ένα παιχνίδι, και το κινητό ΨΗΝΕΤΑΙ!! τουλάχιστον αν είναι να μου σκάσει κανένα mobo να έχω την εγγύηση!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 ευτυχώς ήμουν τυχερή...η μόνη επίσημη που είχα περάσει ήταν η MGA και με αυτήν θα το δώσω όταν με το καλό το δώσω :) Σήμερα λέω να περάσω Phoenix rom,αν δεν μου αρέσει ούτε αυτή τότε οι επιλογές είναι 2 foxhound ή echoe και πάντα με Adam kernel Δοκίμασε την BlackBox 1.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 εγώ του εκανα unroot Και το ξαναγίρησα σε στοκ. 3 μέρες που το ψαχούλευα, δε βρήκα κάτι που να μείνω με ανοιχτό το στόμα, και να πω. ναι αξίζει να χάσω την εγγύηση. 2 χρόνια ειναι αυτά!:!: εκανα και disable όσες εφαρμογές δεν ήθελα. απο την αλλη δε μπορώ να βλέπω ταινία και να έχω και την εννοια μη μου σκάσει απο τη ζέστη και μου μεινει.:cry: και το βασικότερο το root δεν το βρίσκω τοσο αναγκαίο. τραγούδια ταινίες, φωτογραφίες, όλα με ενα copy paste Τα περνας. και το aptoide μπορεί να το τρέχεις και απο original fw. αυτά απο μένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δοκίμασε την BlackBox 1.0.2 Ειχα δοκιμασει την 1.0 αλλα την εβγαλα,δεν θυμαμαι ομως τι με ειχε χαλασει :p Τωρα ειμαι με τη phoenix η οποια οφειλω να πω οτι τρεχει πολυ καλα και χωρις κανενα θεμα (adam kernel παντα) Απο την αλλη σε λιγο με χανεται γιατι θα δοκιμασω Z1...ποσο θα με κρατησει θα δειξει :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts