icy20 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όσοι περνάτε κάποια νέα rom από κάποιο νέο build, περνάτε και το αντίστοιχο modem; Ή το αφήνετε στο παλιό; Με ωμεγα που ειμαι τωρα το περασα εφοσον το εδινε στο omega store. Στην echoe που ειχα πριν δεν ειχα πειραξει κατι αφου ελεγαν ολοι στο φορουμ οτι δεν χρειαζεται (xda)...Αν δινει ο developer τα modems εγω προσωπικα τα περναω παντα... Αν ειναι να ψαξω γυρω να βρω καποιο που να ειναι για αντιστοιχη εκδοση δεν κανω κατι...Μονο αν εχω προβλημα με wifi-LTE κτλ Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ήρθε το θηρίο κ παιδεύομαι με τις οδηγίες κ τα backups μέσω google που δε λένε να δουλέψουν :mad: Επίσης, παίδευομαι να βρω τα 3 γράμματα για να βρω χώρα προέλευσης (ήταν στα γαλλικά η αρχική γλώσσα, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό). Θέλω να περάσω από το παλίο μου titanium τις εφαρμογές στο νέο κινητό, αλλά ω, τι τρομερό, δεν έχω ρουτ. Μπορειτε να μου πείτε από τη φώτο που επισυνάπτω αν η έκδοση την οποία φοράει η συσκευή είναι εκείνη η οποία πλέον δεν επιτρέπει το μηδενισμό των φλασαρισμάτων (η κάτι σχετικό με ένα triangle?!); Μη χάσω την εγγύηση από την πρώτη ώρα χρήσης :p Επίσης, αρνείται να εγκατασταθεί το ΚΙΕΣ στο pc με τη δικαιολογία ότι δεν είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ (to pc!!!) Είσαι 3 releases πίσω. Δεν έχεις πρόβλημα. Αυτά που λες ισχύουν για τα τελευταία firmwares. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ήλθε η ωρα να την πατήσω με το EFS. Πέρασα με Odin ενα firmware και βρέθηκα χωρίς σύνδεση. Το IMEI δεν είχε καμία σχέση κλπ κλπ. Είχα κρατήσει backup με μια μέθοδο που χρησιμοποιούσαν στο Note2 οπου μέσω του υπολογιστη κρατά ενα efs.img και έχει επιλογή για backup restore μ ενα adb script. To τρέχω αλλά δεν επανέρχεται. Δοκίμασα με restore nand backup μήπως γυρίσει ο efs φάκελος αλλά και παλι τίποτα. Έχετε να προτεινετε καμια λύση. Έχω το Ι9500 και είμαι εκτός εγγύησης λογο counter. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ήλθε η ωρα να την πατήσω με το EFS. Πέρασα με Odin ενα firmware και βρέθηκα χωρίς σύνδεση. Το IMEI δεν είχε καμία σχέση κλπ κλπ. Είχα κρατήσει backup με μια μέθοδο που χρησιμοποιούσαν στο Note2 οπου μέσω του υπολογιστη κρατά ενα efs.img και έχει επιλογή για backup restore μ ενα adb script. To τρέχω αλλά δεν επανέρχεται. Δοκίμασα με restore nand backup μήπως γυρίσει ο efs φάκελος αλλά και παλι τίποτα. Έχετε να προτεινετε καμια λύση. Έχω το Ι9500 και είμαι εκτός εγγύησης λογο counter. Δοκιμασε αυτο μήπως κάνεις δουλειά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.j.y.daddy.customizer&hl=el παρε πρώτα ένα backup για να δημιουργηθεί ο φάκελος και μετά αντί κατέστησε το αρχείο με το δικό σου και δοκίμασε να κάνεις επαναφορά. Η επιλογή είναι μέσα στα tools Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Βγηκε echoe ν3!Καλα φλασαρισματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Πάνω που κατέβασα την 2.1.1 άντε πάλι να ξανά κατεβάζω .:( Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ήλθε η ωρα να την πατήσω με το EFS. Πέρασα με Odin ενα firmware και βρέθηκα χωρίς σύνδεση. Το IMEI δεν είχε καμία σχέση κλπ κλπ. Είχα κρατήσει backup με μια μέθοδο που χρησιμοποιούσαν στο Note2 οπου μέσω του υπολογιστη κρατά ενα efs.img και έχει επιλογή για backup restore μ ενα adb script. To τρέχω αλλά δεν επανέρχεται. Δοκίμασα με restore nand backup μήπως γυρίσει ο efs φάκελος αλλά και παλι τίποτα. Έχετε να προτεινετε καμια λύση. Έχω το Ι9500 και είμαι εκτός εγγύησης λογο counter. Δοκίμασες Κώστα να αλλάξεις modem όπως κάναμε παλιά στον γαλαξία μήπως το επαναφέρει?:blink:(εγώ ακόμα το κάνω ο αρχαιοκάπηλος :p) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Είσαι 3 releases πίσω. Δεν έχεις πρόβλημα. Αυτά που λες ισχύουν για τα τελευταία firmwares. Υπέροχα, ευχαριστώ!!!! Για το ρουτ είναι απαραίτητο το να ξέρω από ποια χώρα προέρχεται το κινητό; Στον οδηγό για ρουτ εδώ στο Myphone, αναφέρει ότι δεν είναι όλες οι συσκευές συμβατές κ ότι πρέπει να κατεβάσω το σωστό αρχείο ανάλογα τη χώρα. Το θέμα μου είναι ότι το ΚΙΕΣ δεν μπορεί να εγκατασταθεί με τίποτα στο pc μου. Άλλαξα όλα τα java μπας κ μου κάνει τη χάρη, αλλά τζίφος. Πώς θα δω τώρα τη χώρα προέλευσης κ αναλόγως να περάσω το ρουτ;; (δεν είναι λίγο περίεργο να χρειάζεται κάτι τέτοιο;! :blink:) Παρεπιπτόντως, τους drivers τους πέρασα μόνους τους κ αναγνωρίζεται πλέον η συσκευή από τα windows. Τη χώρα προέλευσης δεν μπορώ να δω Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Δεν σε ενδιαφερει η χωρα προελευσης στο root. Κατι λαθος εχεις καταλαβει. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Δεν σε ενδιαφερει η χωρα προελευσης στο root. Κατι λαθος εχεις καταλαβει. Έχεις δίκιο. Μπέρδεψα το θέμα με τα μοντέλα :O . Απλά είχα διαβάσει κ τον οδηγό με τα FAQs που έλεγε για τη χώρα προέλευσης κ εγγύηση κ τα έμπλεξα. ΤΟ ότι δεν μπορώ να βρω χώρα προέλευσης της συσκευής δε φαντάζομαι να με επιρρεάσει σε επίσημα ή custom ρομς, έτσι δεν είναι; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρω αυτά τα 3 γράμματα που ανταποκρίνονται στη χώρα; Μόνο μέσω ΚΙΕΣ; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 @Nik187 Σ ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε. Το backup του ήταν κι αυτό σε img οπότε έγινε η δουλειά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Προσπαθώ να κάνω ροοτ αλλά μου λέει ότι δεν έγινε (fail στο odin). Το κινητό δείχνει ακόμα ότι κάνει downloading do not turn off target κ πάνω αριστερά ακόμα δείχνει με ψιλά γράμματα κόκκινα κ άσπρα κάτι μετρήσεις που έβγαλε από την αρχή που μπήκα εκεί. Τι γίνεται τώρα; Να το αποσυνδέσω, να κάνω reset στο odin; Τι κάνω; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Προσπαθώ να κάνω ροοτ αλλά μου λέει ότι δεν έγινε (fail στο odin). Το κινητό δείχνει ακόμα ότι κάνει downloading do not turn off target κ πάνω αριστερά ακόμα δείχνει με ψιλά γράμματα κόκκινα κ άσπρα κάτι μετρήσεις που έβγαλε από την αρχή που μπήκα εκεί. Τι γίνεται τώρα; Να το αποσυνδέσω, να κάνω reset στο odin; Τι κάνω; Αποσυνδέεις ,κάνεις reboot το τηλέφωνο ή βγάζεις/βάζεις μπαταρία και προσπαθείς ξανά ,αφού έχεις τρέξει τον odin ως διαχειρηστη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Αποσυνδέεις ,κάνεις reboot το τηλέφωνο ή βγάζεις/βάζεις μπαταρία και προσπαθείς ξανά ,αφού έχεις τρέξει τον odin ως διαχειρηστη . Τίποτα!! Τώρα έχασε κ τους drivers που του είχα εγκαταστήσει :( Την ώρα ακριβώς που κουμπώνω το κινητό στο pc, ενω έχω από πριν εγκαταστήσει drivers χωρίς το ΚΙΕΣ, αρχίζει να τους ψάχνει σα να μην υπήρχαν. Το έκανε κ την πρώτη φορά αυτό, αλλά τοτε τους βρήκε. Τώρα, δεν εντοπίζει drivers κ διακόπτει τη διαδικασία. Το κινητό το έχω αφήσει κουμπωμένο στο pc να κάνει downloading, αλλά δεν εμφανίζει κάποια μπάρα προόδου. Brick το κινητό μήπως;;;;;:cry: Επίσης, στην εικόνα που φαίνεται στον οδηγό για το odin εδώ στο φορουμ, δείνχει την επωνυμία ODIN, μετά ODIN gt i9505. Εμένα έδειχβε ODIN 3 Model Name : ) (όπως άκριβώς το έχω γράψει, με χαμογελαστή φατσα στο πλάι....) Edited September 20, 2013 by mazanostra Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Δεν γίνεται brick τόσο εύκολα . Αποσύνδεσε το και κράτα πατημένο το power για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει ή όπως σου είπα βγάλε για λίγο την μπαταριά και βάλε την ξανά . Εγκατάστησε πάλι τους drivers ή το kies και δοκίμασε . edit: ελπίζω να έχεις κατεβάσει το σωστό αρχείο cf -auto . Edited September 20, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Δεν γίνεται brick τόσο εύκολα . Αποσύνδεσε το και κράτα πατημένο το power για κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει ή όπως σου είπα βγάλε για λίγο την μπαταριά και βάλε την ξανά . Εγκατάστησε πάλι τους drivers ή το kies και δοκίμασε . edit: ελπίζω να έχεις κατεβάσει το σωστό αρχείο cf -auto . ΚΙΕΣ δεν μπορώ να περάσω με τίποτα. Δεν εντοπίζει λέει σύνδεση στο ιντερνετ (άκουσον άκουσον). Τους dirvers τους πήρα από το ίδιο ποστ με τον οδηγο για ροοτ από το φορουμ. Όσο για το cf auto, μόνο 1 είχε η σελίδα που με παραπέμπει ο ίδιος οδηγός. Δεν έχει κάτι άλλο. Ένα λινκ δουλεύει μόνο κ το κατέβασα κ 2 φορές μάλιστα, νομίζοντας ότι είχε θέμα το αρχείο... κατεβάζω για το 9505, μιας κ αυτό έχω, το 4πύρηνο. Δε ξέρω τι φταίει αλλά πολύ πέδεμα αυτή η samsung ρε παιδί μου... από χτες παιδεύομαι με το τηλέφωνο.... :( Η πλάκα έιναι ότι όταν ανοίγω τη συσκευή κανονικά κ την κουμπώνω στο pc, αναγνωρίζεται ως συσκευή πολυμέσων από τα windows. Όταν μπαίνω στο donwload mode τίποτα! EDIT: Τζίφος κ πάλι. Δεν γίνεται με τίποτα το ροοτ έτσι. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως; Να δοκιμάσω με το odin που έρχεται το cf auto αν κ παλαιότερο; EDIt2: ΜΕτά από 5 προσπάθειες τελικά έγινε ροοτ. Πέρασε κ το Super SU k Busybox.... το ρουτ πέρασε, αλλά τώρα που έκανα ένα reboot μου πετάσει συνεχώς το εξής μήνυμα: Η διαδικασία android.process.acore διακόπηκε Το έκανε με το που κατάφερα να επαναφέρω τα παλιά μου μηνύματα, ημερολόγια κ επαφές από εφαρμογές που είχα για backup στο παλιο τηλ, μέσω titanium. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα; :!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 20, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 το ρουτ πέρασε, αλλά τώρα που έκανα ένα reboot μου πετάσει συνεχώς το εξής μήνυμα: Η διαδικασία android.process.acore διακόπηκε Το έκανε με το που κατάφερα να επαναφέρω τα παλιά μου μηνύματα, ημερολόγια κ επαφές από εφαρμογές που είχα για backup στο παλιο τηλ, μέσω titanium. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα; Try going to settings>applications>running>all and scroll to "contacts" open it and choose "clear data" - then go back to "contacts storage" and do the same thing για δοκιμασε να κανεις αυτο που λεει εδω..και πες μας αν λειτουργει..εγω νομιζω ειναι απ το titanium backup.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Try going to settings>applications>running>all and scroll to "contacts" open it and choose "clear data" - then go back to "contacts storage" and do the same thing για δοκιμασε να κανεις αυτο που λεει εδω..και πες μας αν λειτουργει..εγω νομιζω ειναι απ το titanium backup.. Προσπαθώντας να το κάνω αυτό, είδα ότι η υπηρεσία των επαφών ηταν σε φάση επανεκκίνησης, μονίμως, κ όταν έκανα ναυτό που μου είπες, έδειξε ότι ηταν το talk που δεν λειτουργούσε. Το θέμα παραμένει. Θα κάνω factory reset από τις επιλογές. αυτό θα το λύσει το θέμα, έτσι δεν είναι; ΜΕτά το factory reset θα πρέπει να ξανακάνω ρουτ;;;;;;;;; Edited September 20, 2013 by mazanostra Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Προσπαθώντας να το κάνω αυτό, είδα ότι η υπηρεσία των επαφών ηταν σε φάση επανεκκίνησης, μονίμως, κ όταν έκανα ναυτό που μου είπες, έδειξε ότι ηταν το talk που δεν λειτουργούσε. Το θέμα παραμένει. Θα κάνω factory reset από τις επιλογές. αυτό θα το λύσει το θέμα, έτσι δεν είναι; ΜΕτά το factory reset θα πρέπει να ξανακάνω ρουτ;;;;;;;;; δεν εχω παρακολουθησει το θεμα σου απο την αρχη αλλα ναι ενα ρεσετ μπορει να λυσει το προβλημα.. το ροοτ δν θα χαθει νομιζω..οχι Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 δεν εχω παρακολουθησει το θεμα σου απο την αρχη αλλα ναι ενα ρεσετ μπορει να λυσει το προβλημα.. το ροοτ δν θα χαθει νομιζω..οχι Ευχαριστώ! Το reset έλυσε το πρόβλημα, το ρουτ δε χάθηκε. Είναι ώρα για την παλιομοδίτικη μεταφορά επαφών κ ημερολογίων, αφού τίποτα άλλο δε λέει να δουλέψει μέσω sync!!!:mad: Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά! :D :bow: Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Το titanium backup ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο του android αλλα ταυτοχρονα θελει πολυ προσοχη στη χρηση του.. Edited September 20, 2013 by Sardelisp Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μια ερωτηση, μπορει να ειναι και χαζη. ειμαι με echoe lite v3 με audsim kernel.Για ναχρησημοποιησω το triangle away πρεπει να ειμαι με στοκ κερνελ? γιατί μου βγάζει μια προειδοπηση ότι πρέπει να είμαι με στοκ(samsung) kernel αλλιως bootlooping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μια ερωτηση, μπορει να ειναι και χαζη. ειμαι με echoe lite v3 με audsim kernel.Για ναχρησημοποιησω το triangle away πρεπει να ειμαι με στοκ κερνελ? γιατί μου βγάζει μια προειδοπηση ότι πρέπει να είμαι με στοκ(samsung) kernel αλλιως bootlooping. Θες να πας σε στοκ rom και θες να χρησιμοποιησεις το triangle? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Θες να πας σε στοκ rom και θες να χρησιμοποιησεις το triangle? θελω να μηδενισω τον counter για παν ενδεχομενο. κ χτυπα ξυλο αμα συμβει κατι μεσα απο odin να γυρισω σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 θελω να μηδενισω τον counter για παν ενδεχομενο. κ χτυπα ξυλο αμα συμβει κατι μεσα απο odin να γυρισω σε στοκ. Το triangle away μηδενιζει ναι μονο με στοκ κερνελ αλλιως θα εχεις προβλημα..το λεει εξαλλου..αλλα κ να το μηδενισεις αν δεν εισαι με στοκ recovery παλι θα μετρησει Την διαδικασια αυτη την κανεις μονο πριν πας σε στοκ ρομ η μετα.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) Προσπαθησα πριν λιγο να κατεβασω μια εφαρμογη απο το box (adfree που δεν υπαρχει φυσικα στο store).Καταρχην δεν κατεβαινει καν...Και μετα σκαει το μηνυματακι με πληροφοριες αποτροπης κτλ κτλ.Λεει οτι και καλα αν εχει κατεβει απο μη εξουσιοδοτημενη διαδρομη ειναι ασφαλης η καταργηση της..Το box δηλαδη που το εβαλα μεσω του play store.Το εχει συναντησει ξανα αυτο κανεις; Edit:Το εβγαλα και το εγκατεστησα απο την αρχη και τωρα δεν ανοιγει καν... Edited September 21, 2013 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts