icy20 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Την κατεβαζω τωρα. Ελεγα να βαλω την omega 7 πανω απο αυτην βασικα. Επειδη ειμαι νεοπας στο αθλημα με το s4 τωρα που εχω omega 5 μεσω twrp για να περασω πρωτα τη στοκ prerooted του djembey την κανω απο odin η απο twrp? Μετα τη διαδικασια την ξερω για να περασω την omega. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μέσω Odin η Mobile Odin Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ναι του djempsey αν γράφω σωστά το όνομα του και έχω βάλει την deodex. Δεν υπάρχει....δοκίμασε την τρέχει άψογα, την έχω φορτώσει με όλες μου τις εφαρμογές, με mods, με θέμα, με 6 οθόνες γεμάτες widget και συμπεριφέρεται τέλεια :cool: Pre-rooted ειναι? ποιον kernel φορας? δωσε ενα screenshot <about device> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Τον στοκ φοραει αυτη η ρομ που λεει η Ρεβεκκα. Και ειναι prerooted... Μέσω Odin η Mobile Odin Ως προς αυτο δεν πειραζω τιποτα απο την omega πριν κανω με το odin? Οπως ειμαι μπαινω download mode και το δινω? Edited June 26, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μέσω odin περνάς την Στοκ σαν pda αν θυμάμαι καλά γιατί εγώ την πέρασα μέσω Mobile Odin Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχθές το βράδυ πέρασα την Foxhood V7 και παει μια χαρά Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχθές το βράδυ πέρασα την Foxhood V7 και παει μια χαρά Ειμαι με Bmf4 και wanam αξιζει λες η μεταβαση στην τελευταια γερμανικη και Foxhood?! Παει καλα η ρομ αυτη?! Μια φορα την ειχα βαλει οταν ημουν νομίζω με ame2 αλλα την εβγαλα στο καπακι.. :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω χτες το βραδυ εβαλα την fm8 stock και μετα απο πανω twrp και omega 7 αλλα κατι δεν μου παει καλα. Το κινητο αργει πολυ. Εκανα restore και νομιζω οτι κανει πολλαπλασιο χρονο απο οτι μου εκανε οταν ειχα βαλει την 5... Εχει κανεις καμμια ιδεα? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πατησα το #*0228# και το quick start και η μπαταρια μου απο το 38% πηγε στο 16%!ειναι φυσιολογικο αυτο το drain???εχει καποια σχεση με το quick start??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω χτες το βραδυ εβαλα την fm8 stock και μετα απο πανω twrp και omega 7 αλλα κατι δεν μου παει καλα. Το κινητο αργει πολυ. Εκανα restore και νομιζω οτι κανει πολλαπλασιο χρονο απο οτι μου εκανε οταν ειχα βαλει την 5... Εχει κανεις καμμια ιδεα? Σου κάνει πολλαπλάσιο χρόνο για να κάνει τί; Σε εμένα πάντως με την στοκ deodex πάει σφεντόνα :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Ειμαι με Bmf4 και wanam αξιζει λες η μεταβαση στην τελευταια γερμανικη και Foxhood?! Παει καλα η ρομ αυτη?! Μια φορα την ειχα βαλει οταν ημουν νομίζω με ame2 αλλα την εβγαλα στο καπακι.. :) πάει πάρα πολύ καλά...την έχω 3 μέρες τώρα!! απροβλημάτιστη,δεν κολλάει πουθενά..δοκιμασέ την... αλλά επειδή είμαι και flash maniac τώρα μόλις πέρασα PacMan ή οποία είναι άλλη φάση...θα τη δω στην πορεία και μετά μένει η Paranoid Android..μετά απλά το τηλ μου θα βγάλει χέρια και θα αρχίσει να με κοπανάει :p Edited June 27, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πολυ καλή αυτονομία με απροβλημάτιστο κινητό.... Και ένα screen shot από την κεντρική μου οθόνη :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πολυ καλή αυτονομία με απροβλημάτιστο κινητό.... Και ένα screen shot από την κεντρική μου οθόνη :D πιο θέμα έχεις περάσει?τα εικονίδια μου αρέσουν πολύ :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πολυ καλή αυτονομία με απροβλημάτιστο κινητό.... Πρώτα έβαλες την stock rom MF8 και μετά ακολούθησες την ενημέρωση του DjeMbey: NOTE: I've prepared a special package for all who are using ODEX version (ORIGINAL) and decided to try DEODEX instead... You need to install Custom Recovery first and then flash ZIP from SD card: "DEODEXED Apps+Framework" package (THIS IS NOT ROM!!!) - CWM flashable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Όχι κατέβασα κατευθείαν την deodex αυτο το zip το δίνει για αυτούς που έχουν ήδη βάλει την odex και θέλουν να δοκιμάσουν και την deodex, για να μη κατεβάζουν ολόκληρη ρομ πάλι. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Όχι κατέβασα κατευθείαν την deodex αυτο το zip το δίνει για αυτούς που έχουν ήδη βάλει την odex και θέλουν να δοκιμάσουν και την deodex, για να μη κατεβάζουν ολόκληρη ρομ πάλι. Την deodex από που την κατέβασες? Μπορείς να στείλεις link? ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παντως και εγω που εχω βαλει την odex rom του djembey (MF8) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παντως και εγω που εχω βαλει την odex rom του djembey (MF8) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! Την stock ή την pre-rooted έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Την deodex από που την κατέβασες? Μπορείς να στείλεις link? ευχαριστώ... Deodexed http://www.androidfilehost.com/?fid=23017610006233519 Και οι εφαρμογές που έχει αφαιρέσει http://www.androidfilehost.com/?fid=23017610006233538 Όποιες σε ενδιαφέρουν τις κάνεις copy paste στο system - app τέλος κάνεις ένα reboot και είσαι έτοιμος :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εγω χτες το βραδυ εβαλα την fm8 stock και μετα απο πανω twrp και omega 7 αλλα κατι δεν μου παει καλα. Το κινητο αργει πολυ. Εκανα restore και νομιζω οτι κανει πολλαπλασιο χρονο απο οτι μου εκανε οταν ειχα βαλει την 5... Εχει κανεις καμμια ιδεα? δεν είδα κανένα πρόβλημα με την omega 7 , εγώ θα την περνούσα πάλι με full wipe , δοκίμασε την χωρίς wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Βγαλε μπαταρια, καρτα μνημης και sim...ξαναβαλε την μπαταρια και φλασαρε με Odin καποια επισημη Rom...προσεξε το autoreboot να ειναι τσεκαρισμενο σας ευχαριστω ολους. το κινητο λέιτουργει κ παλι !! τωρα με custom να ασχοληθω ; εσεις ποια custom φορατε στο τηλ σας ; ή να το αφησω έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Την stock ή την pre-rooted έχεις βάλει? prerooted... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) οδηγιες (μακαρι να ειναι στα ελληνικα) πως θα βαλω custom rom (οmega v6 ή v7) ; Ποια rom εχετε να προτεινετε ;; καποιος να με βοηθησει με αυτο ;; τι πρεπει να κανω ;; There is no need to flash Stock Rom first, Flash Omega with or without wipe from Recovery and reboot device to Android θελω να περασω την ομεγα v7 την omega 7 . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 κατεβάζεις την rom http://omega-roms.net/blog/?page_id=1231 και όπως είναι την βάζεις στο κινητό σου με odin φλασάρεις TWRP Recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265588 http://techerrata.com/file/twrp2/jfltexx/openrecovery-twrp-2.5.0.2-jfltexx.tar μπαίνεις σε recovery kai φλασάρεις την rom , την πρώτη φορά καλό είναι με full wipe http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42930281&postcount=4800 το full wipe γινεται πριν ή μετα το flash της rom ? (δεν ξερω τι σημαινει full wipe) sory... :( Edited June 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Google edition up and running εδώ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Google edition up and running εδώ Ο λόγος που άφησα το note και πήρα πάλι Samsung! Όλα λειτουργούν εκτός από wifi που το fix έρχεται σε λίγο! Btw αυτό είναι που λέμε lag free! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts