vezyro Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Από αυτονομία πως πάει; Τι άλλο λείπει από λειτουργίες εκτός από IR & NFC? (δεν τα χρησιμοποιώ). Aπο αυτονομια παει παρα πολυ καλα,ιδια με stock και ισως καλυτερα απο stock αλλα ειναι νωρις ακομα. Λειπουν τα air guestures και οτι σαβουρα εχει βαλει μεσα η samsung. Ειναι pure android δηλαδη. Καμερα,bluetooth,wi fi,lte,gps και ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα. Επισης με cobalt theme ειναι αλλο κινητο και σε εμφανιση ;) Edit : Στην καμερα μην περιμενεις τα mode της samsung αλλα οτι εχει το android απο μονο του. Edited June 8, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πως μπορούμε να κάνουμε το κινητό να φαίνεται σαν εξωτερικός δίσκος οπώς έκανα και με το s2 μου στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Πως μπορούμε να κάνουμε το κινητό να φαίνεται σαν εξωτερικός δίσκος οπώς έκανα και με το s2 μου στα windows. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Ερώτηση / Απάντηση αριθμός 9.Θέλει root Για εξωτερική sdcard.Την εσωτερική του τηλεφώνου δεν μπορείς.Περιορισμός του android Edited June 8, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Aπο αυτονομια παει παρα πολυ καλα,ιδια με stock και ισως καλυτερα απο stock αλλα ειναι νωρις ακομα. Λειπουν τα air guestures και οτι σαβουρα εχει βαλει μεσα η samsung. Ειναι pure android δηλαδη. Καμερα,bluetooth,wi fi,lte,gps και ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα. Επισης με cobalt theme ειναι αλλο κινητο και σε εμφανιση ;) Edit : Στην καμερα μην περιμενεις τα mode της samsung αλλα οτι εχει το android απο μονο του. Οπότε θα λείπει το Smart Stay. Βάλε και τα modes της κάμερας, άρα άκυρο για εμένα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Κατσε γιατι δεν καταλαβα. Εγω με το που βαζω με το usb πανω το s4 μου το βγαζει στο my computer και την εσωτερικη και την sd να μπορω να τις δω. Λετε κατι αλλο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Οπότε θα λείπει το Smart Stay. Βάλε και τα modes της κάμερας, άρα άκυρο για εμένα...:rolleyes: Nαι ολα τα καλουδια που κανουν το s4 να ξεχωριζει απο τα αλλα κινητα λοιπουν. Και εγω οσο και να μου αρεσει το smoothens δουλευω της ir και μερικα mode της καμερας καθως και τα air guesters οποτε παω για omega 5. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Εβαλα omega5...Μεχρι τωρα ολα καλα. Θα ενημερωσω και αργοτερα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά είμαι σε root με official rom XXUAME2 για να κάνω Unroot πρέπει υποχρεωτικά να μηδενίσω τον flash counter πρώτα και μετά να μπω στην εφαρμογή SuperSU για να κάνω Full Unroot? Θα έχω κανένα πρόβλημα αν δεν μηδενίσω τον flash counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά είμαι σε root με official rom XXUAME2 για να κάνω Unroot πρέπει υποχρεωτικά να μηδενίσω τον flash counter πρώτα και μετά να μπω στην εφαρμογή SuperSU για να κάνω Full Unroot? Θα έχω κανένα πρόβλημα αν δεν μηδενίσω τον flash counter? Θες να βαλεις τη τελευταια γερμανικη? Αν ναι,περασε τη και δες αν εχεις root.Αν το χασεις κανε παλι root και μετα μηδενισε με triangle μια και καλη. Αν απλα θες να το εχεις official,τοτε πριν κανεις unroot,μηδενισε τον counter Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ολα σωστα δουλευουν αλλα μου κανει ενα περιεργο πραγμα...Το wifi ενω δουλευει κανονικα, μου αργει πολλες φορες υπερβολικα. Πχ μπηκα facebook καποια στιγμη και δεν μου ανοιγε σελιδες προφιλ παρα μονο μια φωτογραφια... Μολις το εκλεισα και εβαλα 3g μπηκε με τη μια...Τι κουλο ειναι αυτο ? :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε το reboot menu στην official XXUBMEA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Βαλε το goomanager και το κανεις απο κει το twrp αν θες... Ολα σωστα δουλευουν αλλα μου κανει ενα περιεργο πραγμα...Το wifi ενω δουλευει κανονικα, μου αργει πολλες φορες υπερβολικα. Πχ μπηκα facebook καποια στιγμη και δεν μου ανοιγε σελιδες προφιλ παρα μονο μια φωτογραφια... Μολις το εκλεισα και εβαλα 3g μπηκε με τη μια...Τι κουλο ειναι αυτο ? :P Ειδα κατι ακομα πιο κουφο απο αυτο που γραφω. Στο δικο μου wifi το κανει αυτο. Στου διπλανου μου που μπηκα εμπαινε παντου μπαμ... Edited June 8, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ειδα κατι ακομα πιο κουφο απο αυτο που γραφω. Στο δικο μου wifi το κανει αυτο. Στου διπλανου μου που μπηκα εμπαινε παντου μπαμ... Κανε επανεκκίνηση το ρουτερ σου , θα στρωσει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Το κανω στρωνει για 2-3 λεπτα και μετα παλι τα ιδια... Βασικα ισως ειμαι υπερβολικος...Ακουστε τι κανει... Παταω πχ myphone.gr. Φορτωνει τα παντα στη σελιδα φωτογραφιες κτλ μπορεις να πατησεις παντου αλλα η μπαρα δεν παει μεχρι τερμα...Μπορει να παρει και 1-2 λεπτα. Μολις συνδεομαι στο απεναντι wifi που ειναι με 1-3 μπαρες ενω το δικο μου με 5 ανοιγει τα παντα και με τη μια. Εχω αλλαξει και channel στο router μου... ΥΓ Παρατηρησα κατι ακομα... Το βελακι του down (πορτοκαλι) μενει σχεδον παντα αναμενο...Σβηνει για ελαχιστα και παλι ανοιχτο...Στο αλλο wifi γινεται το αντιθετο. Αναβει για ελαχιστα και ειναι την περισσοτερη ωρα σβηστο...Τι διαολο γινεται? Edited June 8, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το κανω στρωνει για 2-3 λεπτα και μετα παλι τα ιδια... Βασικα ισως ειμαι υπερβολικος...Ακουστε τι κανει... Παταω πχ myphone.gr. Φορτωνει τα παντα στη σελιδα φωτογραφιες κτλ μπορεις να πατησεις παντου αλλα η μπαρα δεν παει μεχρι τερμα...Μπορει να παρει και 1-2 λεπτα. Μολις συνδεομαι στο απεναντι wifi που ειναι με 1-3 μπαρες ενω το δικο μου με 5 ανοιγει τα παντα και με τη μια. Εχω αλλαξει και channel στο router μου... ΥΓ Παρατηρησα κατι ακομα... Το βελακι του down (πορτοκαλι) μενει σχεδον παντα αναμενο...Σβηνει για ελαχιστα και παλι ανοιχτο...Στο αλλο wifi γινεται το αντιθετο. Αναβει για ελαχιστα και ειναι την περισσοτερη ωρα σβηστο...Τι διαολο γινεται? φλασρε αλλο modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Πατε τηλ. τον παροχο σου ,αν δεν το λύσουν το πρόβλημα του ρουτερ , πες τους για δωρεαν αντικατασταση Τωρα κατεβάζω κατι και βλεπω οτι τα βελακια δεν "αντιδρουν" ειναι μαλλον παντα ανοιχτα . Δεν τρεμοσβηνει . Και κατεβαζει γρηγορα Τελειωσε το κατεβασμα . Το πορτοκαλι αναβοσηνει πολυ πιο συχνα απο το πρασινο αναλογα ποσο δινει ποσο παιρνει Edited June 8, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα για την ερώτησή σου πήγαινε στις "Επιλογές Προγραμματιστή" και θα βρεις το "Εντοπισμός Σφαλμάτων USB". Για το License διάβασε εδώ. Για τέτοιες απορίες υπάρχει η ενότητα Android. ζητω συγνωμη, αλλα πραγματικα ειχα εκνευριστει και δεν ηξερα που επρεπε να ποσταρω εκεινη την στιγμη. ειχα ξεχασει οτι πρεπει να κανουμε κλικ πανω στον αριθμο κατασκευης. ευχαριστω πολυ Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Μολις εβαλα cm 10.1 Το smoothens σε ολο το μεγαλειο του ειναι !! Και δουλευουν τα παντα σχεδον τελεια ! Παρα πολυ καλη rom για καθημερινη χρηση σε οσους μπορουν να στερηθουν ir και nfc. Kερδιζουν σε ποιοτητα δουλεματος και σερφαρισματος του τηλεφωνου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271595 Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για να πάει κάποιος σε CM αν έχει το Galaxy S4. Από τη μία το official είναι 4.2.2 και από την άλλη θα χάσει τις μισές λειτουργίες της κάμερας... Τέλος στην 4.3 θα βγει επίσημη vanilla από Google για το S4 οπότε πραγματικά το βλέπω άσκοπο... Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) Καλα οτι ναναι... Εκανα reset το router και restore απο cfg file και τωρα ανοιγουν οι σελιδες κανονικα με wifi... Βεβαια το πορτοκαλι βελακι συνεχιζει να ειναι συνεχεια αναμενο αλλα τουλαχιστον δουλευει κατα τα υπολοιπα... Ξαναδοκιμασα με το αλλο router και εκει παραμενει κλειστο το πορτοκαλι βελακι... Τι να πω... ΥΓ Το πορτοκαλι λαμπακι ακυρο τελικα. Εκανα το εξης τεστ και καταλαβα οτι κατι παιζει απο εκει... Εβγαλα το switch που ενωνει το router με τα υπολοιπα πραγματα στο σπιτι και εσβησε. Αρα κατι του στελνει δεδομενα απο τα pc/ενισχυτη/media player/tv κτλ. Edited June 8, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Τέλος στην 4.3 θα βγει επίσημη vanilla από Google για το S4 οπότε πραγματικά το βλέπω άσκοπο... Επίσημη θα βγει τέλος του μήνα που κυκλοφορεί το google edition s4 στο us play store. Αλλά πάλι δε θα υπάρχουν επιλογές τόσο για infrared όσο και της κάμερας. Οπότε τι να έχεις cm τι την rom της google το ίδιο είναι. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) καπου ειχε παρει το ματι μου λιγο πριν παρω το κιν, ενα βιντεακι απο youtube με καποια trick οπου βελτιωναν αισθητα τα lags του κινητου. Ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω... :O:O edit: found it. http://www.youtube.com/watch?v=JeKoJfuiy_Y&feature=player_embedded το βαζω μηπως το ψαχνει κ κανας αλλος Edited June 8, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 καπου ειχε παρει το ματι μου λιγο πριν παρω το κιν, ενα βιντεακι απο youtube με καποια trick οπου βελτιωναν αισθητα τα lags του κινητου. Ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω... :O:O edit: found it. http://www.youtube.com/watch?v=JeKoJfuiy_Y&feature=player_embedded το βαζω μηπως το ψαχνει κ κανας αλλος Παλαιότερα ο Στράτος που έφτιαχνε πολύ καλές ROM για το S2, είχε πει ότι δεν είναι καλή ιδέα να απενεργοποιήσεις εντελώς αυτά τα animations...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παλαιότερα ο Στράτος που έφτιαχνε πολύ καλές ROM για το S2, είχε πει ότι δεν είναι καλή ιδέα να απενεργοποιήσεις εντελώς αυτά τα animations...:rolleyes: Δε γνωρίζω τι είχε πει ο Σταύρος, αλλά δεν υπάρχει κάτι κακό στο να απενεργοποιησεις τα animations. Δε καταλαβαίνω το λόγο και ούτε έχω διαβάσει κάτι αρνητικό. Είναι απλά θέμα γούστου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα!μετα το update,ενεργοποιειται μονο του το wifi;τι εχει γινει; Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλημερα!μετα το update,ενεργοποιειται μονο του το wifi;τι εχει γινει; Από μόνο του:confused::confused: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts