Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Περιμένω εντυπώσεις :)

Όλα σωστά, όμως μπορεί να κάνει wipe data χωρίς πρόβλημα με ΤWRP αν θέλει.

AA oκ τωρα το ξαναδιαβασα και λεει οχι wipe system .data μπορεις να σβησεις αν και δεν ειναι απαραιτητο.

:cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις έβαλα με επιτυχία την OMEGA 3.0. Εντυώσεις λίγο αργότερα αφού το στήσω και το σκαλίσω πρώτα (ακόμη ούτε sim δεν έχω βάλει)

Ερώτηση: Έχει βγει μόντα για τον Touchwiz ώστε να έχουμε παραπάνω rows και columns όπως έχουμε στα S2 & S3;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μόλις έβαλα με επιτυχία την OMEGA 3.0. Εντυώσεις λίγο αργότερα αφού το στήσω και το σκαλίσω πρώτα (ακόμη ούτε sim δεν έχω βάλει)

Ερώτηση: Έχει βγει μόντα για τον Touchwiz ώστε να έχουμε παραπάνω rows και columns όπως έχουμε στα S2 & S3;

Κάτι υπάρχει εδω

Samsung galaxy s21+

Περιμένω εντυπώσεις :)

Γιάννη ως συνήθως μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Φυσικά είναι πολύ νωρίς και στην πορεία ξέρω ότι θα εξελιχθεί πολύ η ROM. Για να είμαι όμως ειλικρινής έχω πλέον τόση εμπιστοσύνη στην Omega που ουσιαστικά δεν δούλεψα καθόλου το κινητό πριν την περάσω πάνω. Οπότε αν μπω σε διαδικασία σύγκρισης δε θα έχει λογική. Lag δεν είδα μέχρι στιγμής καθόλου στη συσκευή είτε πριν είτε μετά την εγκατάσταση της Omega (ήρθε από Γερμανία με MDM). Μου αρέσει πολύ το νέο boot animation! Αυτά που πρόσεξα να μου λείπουν με το καλημέρα είναι το λουκετάκι πάνω δεξιά για να κλειδώνει η οθόνη και το rolletube. Ελπίζω να το δούμε σύντομα στα Omega files.

- Προσπάθησα να περάσω τους κωδικούς των wi-fi που κρατούσα στο WiFi Key Recovery στο S3 αλλά κάτι πήγε στραβά και σταμάτησε να λειτουργεί γενικώς το wi-fi. Πέρασα από την αρχή όλη τη διαδικασία (stock - TWRP - Omega και έκανα και full wipe για να επανέλθει. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Γιάννη ως συνήθως μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Φυσικά είναι πολύ νωρίς και στην πορεία ξέρω ότι θα εξελιχθεί πολύ η ROM. Για να είμαι όμως ειλικρινής έχω πλέον τόση εμπιστοσύνη στην Omega που ουσιαστικά δεν δούλεψα καθόλου το κινητό πριν την περάσω πάνω. Οπότε αν μπω σε διαδικασία σύγκρισης δε θα έχει λογική. Lag δεν είδα μέχρι στιγμής καθόλου στη συσκευή είτε πριν είτε μετά την εγκατάσταση της Omega (ήρθε από Γερμανία με MDM). Μου αρέσει πολύ το νέο boot animation! Αυτά που πρόσεξα να μου λείπουν με το καλημέρα είναι το λουκετάκι πάνω δεξιά για να κλειδώνει η οθόνη και το rolletube. Ελπίζω να το δούμε σύντομα στα Omega files.

- Προσπάθησα να περάσω τους κωδικούς των wi-fi που κρατούσα στο WiFi Key Recovery στο S3 αλλά κάτι πήγε στραβά και σταμάτησε να λειτουργεί γενικώς το wi-fi. Πέρασα από την αρχή όλη τη διαδικασία (stock - TWRP - Omega και έκανα και full wipe για να επανέλθει. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος;

Καλημέρα,

σ ευχαριστώ για την υποστήριξη σου!

Δοκίμασε να βάλεις με odin το ποιο κάτω LTE modem στην επιλογή PHONE του odin:

https://www.dropbox.com/s/5fnewl68c6g0qio/NON-HLOS.bin

και αν μπορείς ενημέρωσε με.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Φιλε Γιαννη μια ερωτηση εχω κανει το root του Chainfire μπορω να φλασαρω το recovery για να βαλω omega η πρεπει να φλασσαρω ξανα την stock και μετα το recovery?
υπογραφή εκτός ορίων

Φιλε Γιαννη μια ερωτηση εχω κανει το root του Chainfire μπορω να φλασαρω το recovery για να βαλω omega η πρεπει να φλασσαρω ξανα την stock και μετα το recovery?

Πρέπει να βάλεις πρώτα την stock, μετά recovery και μετά Omega.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα,

Θα το κάνω Γιάννη και θα σου πω, αλλά αύριο μιας που τώρα δουλεύει σωστά και είμαι και πνιγμένος κυριολεκτικά. Θέλω να τραβήξω ένα nandroid αν κάτι μπλοκάρει να μην κάθομαι να στήνω πάλι από την αρχή. Είδες τι ώρα τελείωσα χθες το βράδυ, κομμάτια είμαι σήμερα στο γραφείο...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καλησπέρα,

Δε ξέρω εάν καλά βάζω το θέμα εδώ.

Θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος έχει κάνει root σε XXUAMDM και ναι πώς. Εγώ το έχω μισοκαταφέρει αλλά δεν είμαι οκ. Με την προηγούμενη έκδοση ολά οκ, άμεσα και γρήγορα.

Εδω για το ρουτ που ψαχνεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547 ποστ 64

Edited by m7ixalis

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ο supercurio εκανε bypass το κλειδωμα του root.Ηδη εχουν ετοιμο repack kernel για το 9500.

Δυστυχως μπαινουμε στη λογικη κλειδωνω-ξεκλειδωνω

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημέρα,

Γιάννη μόλις το πέρασα. Δείχνει να δουλεύει κανονικά.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

βλέπω αρκετούς να εχουν στην κατοχη τους το gt i9500 ποιος μπορεί να δώσει κάποιο link απο που το πήρατε γιατη θελω και εγω να αποκτήσω:happy:

και χαιρομαι ιδιαίτερα που βλεπω την omega να υποστηρίζει και τα δυο μοντελα!!!!μπράβο στον ioathe(Γιάννη) που τα στηρίζει και τα δυο θα την βαλω σιγουρα οταν αποκτησω την συσκευει!!!(μιας και το σ2 και το σ3 ηταν παντα πρώτη επιλογή η ομεγα!!!))

Edited by manthosffvll

Μία ερώτηση: έχω βάλει την omega παλιότερα σ' ενός φίλου το SGS2 και την έχει ως και σήμερα, έμεινε ικανοποιημένος.

Σαν rom μπορείς να πεις ότι είναι ακριβώς ίδια με τη stock έχοντας κάποιες παραλλαγές ή δεν έχει καμία σχέση;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η OMEGA βασίζεται στη stock και έχει αρκετές βελτιώσεις. Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα, όταν λειτουργήσει και για το S4 ο installer (και τώρα γίνεται αλλά με άλλο τρόπο) να αφαιρέσεις όσα και όποια bloatware δε θέλεις (και η Samsung έναλε πολλά αυτή τη φορά) αλλά και μέσα από τα OMEGA files να κάνεις τις παραμετροποιήσεις που εσύ επιθυμείς. Βάζοντας OMEGA γίνεσαι επίσης και root, αν δεν είσαι ήδη, με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Βάζοντας OMEGA γίνεσαι επίσης και root, αν δεν είσαι ήδη, με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται.

Εννοείς ότι αν δεν είσαι root και περάσεις την Omega, απευθείας αποκτάς και (μόνιμο) root?

Εννοείς ότι αν δεν είσαι root και περάσεις την Omega, απευθείας αποκτάς και (μόνιμο) root?

Δεν γίνονται αυτά .

Πρώτα κανείς root και μετά περνάς custom rom

................................

Γιαννης

Δεν γίνονται αυτά .

Πρώτα κανείς root και μετά περνάς custom rom

Δεν ισχύει αυτό. Απο stock περνάς custom recovery (CWM, TWRP) με odin και μετά φλασάρει ρομ που είναι ήδη rooted..

Η Omega ειναι pre-rooted

Καλημέρα και καλή βδομάδα,

όσοι έχετε την Omega σας ενημερώνω ότι χτες το απόγευμα τελείωσα και ανέβασα τις νέες εκδόσεις του Omega Files και Omega Files Pro στο play store.

Στην νέα εκδοσή υπάρχει πλήρη υποστήριξη της εφαρμογής για το I9505 + I9500.

Μία ερώτηση: έχω βάλει την omega παλιότερα σ' ενός φίλου το SGS2 και την έχει ως και σήμερα, έμεινε ικανοποιημένος.

Σαν rom μπορείς να πεις ότι είναι ακριβώς ίδια με τη stock έχοντας κάποιες παραλλαγές ή δεν έχει καμία σχέση;

Changelog μπορείς να διαβάσεις εδώ με το τι περιεχέι η Omega (για I9505)

Ναι βάζεις την Omega και έχεις και (μόνιμο) root, δεν χρειάζεται να έχεις root πριν.

Edited by ioathe

Καλησπέρα σε όλους,

Αν κάνουμε την συσκευή Root από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39901375 ,χωρίς να ρίξουμε επιπλέον κάποια custom rom, θα μπορούμε να λαμβάνουμε κανονικά τα επίσημα updates - OTA?

Καλησπέρα σε όλους,

Αν κάνουμε την συσκευή Root από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39901375 ,χωρίς να ρίξουμε επιπλέον κάποια custom rom, θα μπορούμε να λαμβάνουμε κανονικά τα επίσημα updates - OTA?

Ας το πάρουμε από την αρχή....

Πρώτο και σημαντικό είναι ποιά έκδοση θές να ρουτάρεις. Μέχρι και την MDE με το link που έχεις δώσει, μπορεί να γίνει root χωρίς πρόβλημα.

Αν διαβάσεις τις πρώτες γραμμές από το πρώτο post του thread που έβαλες θα δείς "(Should work on MD2 and newer, but not MDN and MDM firmwares)", οπότε αν πάς να ρουτάρεις MDM ή MDN ή ME2 θα φάς πόρτα.Ο λόγος είναι ότι η samsung αποφάσισε να αλλάξει την ασφάλεια σε επίπεδο kernel και η παλιά μέθοδος (cf root) δεν παίζει για την ώρα.Οπότε αναγκαστικά για να ρουτάρεις ή θα πρέπει να φλασάρεις κάποιον custom kernel (που δεν το θες) ή να χρησιμοποιήσεις το modified cf root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190

Και φυσικά αν πάρεις το ΟΤΑ update, μετά το installation θα χαθεί το root

Edited by afilopou

Ας το πάρουμε από την αρχή....

Πρώτο και σημαντικό είναι ποιά έκδοση θές να ρουτάρεις. Μέχρι και την MDE με το link που έχεις δώσει, μπορεί να γίνει root χωρίς πρόβλημα.

Αν διαβάσεις τις πρώτες γραμμές από το πρώτο post του thread που έβαλες θα δείς "(Should work on MD2 and newer, but not MDN and MDM firmwares)", οπότε αν πάς να ρουτάρεις MDM ή MDN ή ME2 θα φάς πόρτα.Ο λόγος είναι ότι η samsung αποφάσισε να αλλάξει την ασφάλεια σε επίπεδο kernel και η παλιά μέθοδος (cf root) δεν παίζει για την ώρα.Οπότε αναγκαστικά για να ρουτάρεις ή θα πρέπει να φλασάρεις κάποιον custom kernel (που δεν το θες) ή να χρησιμοποιήσεις το modified cf root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190

Και φυσικά αν πάρεις το ΟΤΑ update, μετά το installation θα χαθεί το root

Άρα,

Για νεότερες firmwares από την MD2 κατεβάζουμε από το βήμα 2, ενώ για παλαιότερες από το βήμα 1.

Σωστά?

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις