Superuser Δημοσιεύτηκε May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2013 (edited) Το θέμα αυτό δημιουργείται για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τα διαθέσιμα hacks και τροποποιήσεις/βελτιώσεις που κυκλοφορούν για το Galaxy S4. Εδώ στην πρώτη σελίδα θα μαζεύονται οι δημοφιλέστερες τροποποιήσεις. Root στο Galaxy S4 Ποια προγράμματα μπορούμε να αφαιρέσουμε Πώς να σταματήσουμε τον ήχο διαφράγματος στην κάμερα Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων (ΜDM) LTE επιλογή στις ρυθμίσεις του I9505 για όλους τους παρόχους Οδηγίες για root στο Galaxy S4 GT-I9505 χωρίς να ενεργοποιείται ο KNOX counter! (1ος τρόπος) Οδηγίες για root στο Galaxy S4 GT-I9505 χωρίς να ενεργοποιείται ο KNOX counter! (2oς τρόπος) Root στο Galaxy S4 GT-I9505 με έκδοση KitKat 4.4 χωρίς να ενεργοποιείται ο ΚΝΟΧ counter Screen mirroring για rooted Galaxy S4 GT-I9505 με Jellybean ή KitKat Edited March 16, 2014 by Tyxerakias Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Από ότι βλέπω στο xda έγινε η πρώτη λειτουργική twrp recovery για το i9505. Οι περισσότεροι λένε ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Άντε να λυθεί και αυτό να αρχίσουμε τις Roms. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Από ότι βλέπω στο xda έγινε η πρώτη λειτουργική twrp recovery για το i9505. Οι περισσότεροι λένε ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Άντε να λυθεί και αυτό να αρχίσουμε τις Roms. Το εβαλες?? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Πάντως απ ότι διάβασα ούτε το ρουτ υπάρχει ακόμα στο καινούργιο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Περιμένω να εμφανιστεί πρώτα κάποια σοβαρή rom η mod και μετά να το πειράξω. Αρρώστια είναι, αν γίνει η αρχή δεν σταματάς μετά! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλημερα οποιος εκανε ρουτ κ περασε κ recovery ας βαλει ενα λινκ κ με ποιι firm ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Root για MDM και MDN http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190 Δεν το έχω τεστάρει. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Root για MDM και MDN http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190 Δεν το έχω τεστάρει. Κανε το πρώτα και μετα το ποσταρεις!!! Θες να μας παρεις στο λαιμό σου??? Είναι πειρασμός το λινγκ!!! Καλημέρα αργύρη Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε φάση αγοράς κινητού αυτές της μέρες και είμαι ανάμεσα στο nexus 4 και στο galaxy s4.Για το nsxus ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από devs.Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα υπάρχει για το s4 και αν θα υπάρξει θα είναι για το 9505 ή για το 9500;Διάβασα και κάτι για κλειδομένο bootloader ισχύει;Με αφορά πολύ να υπάρχουν 2-3 καλές aosp roms για το κινητό και ξέρω με τον exynos ίσως να υπάρχουν προβλήματα.Για την έκδοση με τον snapdragon θα είναι καλύτερη η κατάσταση; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε φάση αγοράς κινητού αυτές της μέρες και είμαι ανάμεσα στο nexus 4 και στο galaxy s4.Για το nsxus ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από devs.Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα υπάρχει για το s4 και αν θα υπάρξει θα είναι για το 9505 ή για το 9500;Διάβασα και κάτι για κλειδομένο bootloader ισχύει;Με αφορά πολύ να υπάρχουν 2-3 καλές aosp roms για το κινητό και ξέρω με τον exynos ίσως να υπάρχουν προβλήματα.Για την έκδοση με τον snapdragon θα είναι καλύτερη η κατάσταση; Για το i9505 θα υπάρξει επίσημη υποστήριξη απο cm team. Ηδη νομίζω είναι σε δοκιμαστική φάση. Για το i9500 χλωμό το βλέπω, εκτός αν αλλάξει πολιτική η Samsung. Κλειδεμένη bootloader υπάρχει μόνο στα Αμερικάνικα. Απο εδώ όποιο και να πάρεις θα είναι ξεκλείδωτο. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Κανε το πρώτα και μετα το ποσταρεις!!! Θες να μας παρεις στο λαιμό σου??? Είναι πειρασμός το λινγκ!!! Καλημέρα αργύρη Εχω περασει την τελευταια MDM την γερμανικη και το εχω ρουταρει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αυριο παραλαμβανω και εγω και ηθ2λα να το ρουταρω απευθειας αλλα βλεπω δεν εχουμε κατι.....ξερουμε ποτε θα εχουμε ρουτ για i9505? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αυριο παραλαμβανω και εγω και ηθ2λα να το ρουταρω απευθειας αλλα βλεπω δεν εχουμε κατι.....ξερουμε ποτε θα εχουμε ρουτ για i9505? Root υπάρχει ήδη :) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εχω περασει την τελευταια MDM την γερμανικη και το εχω ρουταρει κιολας. Κοιτα να μηδενισεις και τον counter με triangle away.Δεν ειναι ορατος πια αλλα ειναι εκει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Ναι ισχυει και εγω που περασα με odin εγραφε 1... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Παίδες χαίρετε! Θέλει να αγοράσει ένας γνωστός μου από την Κωνσταντινούπολη το S4. Αν το πάρει από εδώ (Αθήνα) θα δουλεύει εκεί; Γιατί νομίζω ότι οι εκεί εταιρείες, το κλειδώνουν... υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Χαιρετώ τη νέα apple!Η μαϊμουδιά της μαϊμουδιάς για να κάνεις root και reset τον counter,ειδικά με τα MDM και MDN firmwares.Επίσης η απενεργοποίηση του window,transition και animator scale βοήθησε να σταματήσει αυτή η κακή αίσθηση που σου δίνει το κινητό κατά το scrolling και το άνοιγμα των εφαρμογών.Δεν θέλω να φανταστώ τί κλειδώματα θα παίξουν στο note 3 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αργύρη τόσο δύσκολο το έκανε η σαμμυ... Τα χαιρετίσματα μου να τις πεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αργύρη τόσο δύσκολο το έκανε η σαμμυ... Τα χαιρετίσματα μου να τις πεις... Νικόλα προσωπικά δεν το βρήκα δύσκολο.Άν πρίν απο 5 χρόνια που ξεκίνησα να ασχολούμαι με android ήθελε όλη αυτή τη μαϊμουδιά το root σίγουρα δεν θα έκανα ποτέ τη διαδικασία.Βέβαια γίνεται πιο δύσκολο το πράγμα μιας και ο Chainfire είναι σε διακοπές Το συμπέρασμα όμως είναι ένα....Η samsung προσπαθει να κλειδώσει και το πάει λάου λάου (το ξεκίνησε από το s2 με το τριγωνάκι) ....και εμείς χαιρόμαστε κάθε φορά που γίνεται bypass αλλά η έννοια του open source για μένα έχει πεθάνει οριστικά Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Απο xda μερια παντωσ δεν υπαρχει η κινηση που υπηρχε σε προηγούμενα μοντέλα της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Απο xda μερια παντωσ δεν υπαρχει η κινηση που υπηρχε σε προηγούμενα μοντέλα της samsung +1 και αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι πλεον το htc one εχει πολυ μεγαλυτερη κινηση κατι που εχει να συμβει απο εποχες desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ εδώ και μια εβδομάδα είμαι με root και recovery και όλα βαίνουν καλώς .Ακολούθησα τον οδηγό στο xda που έχει. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 +1 και αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι πλεον το htc one εχει πολυ μεγαλυτερη κινηση κατι που εχει να συμβει απο εποχες desire Εγώ εδώ και μια εβδομάδα είμαι με root και recovery και όλα βαίνουν καλώς .Ακολούθησα τον οδηγό στο xda που έχει. Και στο s4 λογικά πολύ σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά είναι αλήθεια ότι τα κάστρα ένα ένα πέφτουν υπέρ του one... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Εγώ εδώ και μια εβδομάδα είμαι με root και recovery και όλα βαίνουν καλώς .Ακολούθησα τον οδηγό στο xda που έχει. Κωστα τελος το ios για σενα ε; για βαλε τον οδηγο για ρουτ κ recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Και στο s4 λογικά πολύ σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά είναι αλήθεια ότι τα κάστρα ένα ένα πέφτουν υπέρ του one... αυτο ειναι ολο το ζουμι.αν η κοινοτητα εγκαταλειψει εντελως τη σαμσουνγκ θα καταντησει μια νεα apple και θα πουλαει λογω ονοματος.θα πουλαει καλα αλλα θα μενει στασιμη και καποια στιγμη θα την ξεπερασουν(οπως η ιδια ξεπερασε την apple) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts