Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το autoroot θα παει το counter 1 αρα πρεπει να βαλεις triangle away για να το μηδενισεις. Βεβαια παλι δεν θα εισαι official status μετα...Ο μονος τροπος να εισαι official και να εχεις root χωρις να μεγαλωσει το counter ειναι με τις prerooted roms...

uhm Okay! , έχουμε κανένα guide κάτι? :cry:

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το autoroot θα παει το counter 1 αρα πρεπει να βαλεις triangle away για να το μηδενισεις. Βεβαια παλι δεν θα εισαι official status μετα...Ο μονος τροπος να εισαι official και να εχεις root χωρις να μεγαλωσει το counter ειναι με τις prerooted roms...

Εάν μετά το triangle away βάλει μέσω Odin stock rom και κάνει factory reset το status του δεν θα είναι official μετά?

Εάν μετά το triangle away βάλει μέσω Odin stock rom και κάνει factory reset το status του δεν θα είναι official μετά?

Εχω την εντυπωση πως ναι.

Μάριος...

Official θα γράφει ,όλα αυτά αναφέρονται στον οδηγο για root/unroot .

Samsung galaxy s21+

ξέρει κανένας από που φέρνει το Kaizer? γερμανία η από κάπου αλλού?

επίσης στο kinitomania μου είπαν ότι μπορεί να είναι από ρουμανία..τι γίνεται εδώ?

[KOSK

ξέρει κανένας από που φέρνει το Kaizer? γερμανία η από κάπου αλλού?

επίσης στο kinitomania μου είπαν ότι μπορεί να είναι από ρουμανία..τι γίνεται εδώ?

απο το Kaizerstore http://kaizerstore.gr/index.php?route=information/contact είναι γερμανικο σημερα παρελαβα σε μπλε

Γεια σας,υποψηφιος αγοραστης του S4 ....Απο που θα μου προτεινατε να το αγορασω??Ελληνικο ή ευρωπαικό???Ευχαριστώ

Φίλε μου ρίξε μια γρήγορη ματιά στο thread και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Γεια σας,υποψηφιος αγοραστης του S4 ....Απο που θα μου προτεινατε να το αγορασω??Ελληνικο ή ευρωπαικό???Ευχαριστώ

Ελληνικά δεν πολυ-κυκλοφορούν και έχουν αλλη τιμή. Το συνηθη ειναι ευρωπαϊκα χωρίς να διευκρινίζεται κατα την αγορά η χώρα. Τις περισσότερες φορές πάντως ειναι γερμανικά.

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς από birdphone με πιστωτική με δόσεις; Μπορείς να επιλέξεις πόσες δόσεις θα βάλεις ή έχουν ένα όριο;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

To s4 google edition θα ερθει κατα δω σε κανα κατάστημα; Η αν το χει κανει καποιος με παραγγελια απ εξω, πως;

Δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, θσ πρέπει νσ το πάρεις σπο Αμερική χωρίς εγγύηση.

Φιλικά Γιώργος

παιδια καλησπερα παρειγγειλα χθες απο το eshop.gr το galaxy s4...ειναι αξιοπιστο για αγορες?μεεχει πιασει μια φοβεια και νομιζω οτι δεν θα ειναι το γνησιο και δεν θα το παρω και χαμπαρι...πρωτη φορα κανω αγορα online και εχω εναν πανικο!!!!απλα σαν ονομα ειναι μεγαλο και γνωστο και ειπα να το παρω απο το eshop.gr. και αυτο το doa που λετε ξερει κανεις αν το εχει το eshop? 514 ευρω το πηρα και θα μου ερθει λογικα τριτη η τεταρτη.ευχαριστω

παιδια καλησπερα παρειγγειλα χθες απο το eshop.gr το galaxy s4...ειναι αξιοπιστο για αγορες?μεεχει πιασει μια φοβεια και νομιζω οτι δεν θα ειναι το γνησιο και δεν θα το παρω και χαμπαρι...πρωτη φορα κανω αγορα online και εχω εναν πανικο!!!!απλα σαν ονομα ειναι μεγαλο και γνωστο και ειπα να το παρω απο το eshop.gr. και αυτο το doa που λετε ξερει κανεις αν το εχει το eshop? 514 ευρω το πηρα και θα μου ερθει λογικα τριτη η τεταρτη.ευχαριστω

Το κινητό θα είναι γνήσιο...

Το πήρες πανακριβα...κρίμα

:)

To s4 google edition θα ερθει κατα δω σε κανα κατάστημα; Η αν το χει κανει καποιος με παραγγελια απ εξω, πως;

H Λύση είναι εδώ όπως έκανα και εγώ και είμαι έτσι 1 εβδομάδα και δεν ξανα βάζω τίποτα άλλο εκτός απο AOSP google edition 4.3

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Το κινητό θα είναι γνήσιο...

Το πήρες πανακριβα...κρίμα

Εμένα με στεναχωρεί το γεγονός οτι δίνουν δικιά τους εγγύηση και όχι της Samsung. Κατά τα άλλα εννοείται οτι είναι αξιόπιστο.

Φιλικά Γιώργος

Εμένα με στεναχωρεί το γεγονός οτι δίνουν δικιά τους εγγύηση και όχι της Samsung. Κατά τα άλλα εννοείται οτι είναι αξιόπιστο.

Αμα δινουν δικια τους εγγυηση εγω προτεινω ακυρωση παραγγελιας και αγορα απο αλλου...υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην ειναι ευρωπαικο και να μην το δεχεται ετσι η ελληνικη αντιπροσωπεια αν χαλασει. Επιπλεον δεν το βλεπω να υπαρχει το eshop σε 2 χρονια..

Γενικα τα τηλεφωνα τους εχουν δικη τους εγγυηση και οχι αντιπροσωπιων; Απο που το ξερεις; Γιατι υποθετω πως οπως ολα τα μαγαζια στο σκρουτζ φερνουν κινητα απ εξω (ευρωπη) ετσι κανει και το eshop. Γιατι να φερει κατι που δε θα χει εγγυηση αντιπροσωπιας; Edited by manosve

Γενικα τα τηλεφωνα τους εχουν δικη τους εγγυηση και οχι αντιπροσωπιων; Απο που το ξερεις; Γιατι υποθετω πως οπως ολα τα μαγαζια στο σκρουτζ φερνουν κινητα απ εξω (ευρωπη) ετσι κανει και το eshop. Γιατι να φερει κατι που δε θα χει εγγυηση αντιπροσωπιας;

Μπορει να τα φερνει παμφθηνα απο ασιατικες χωρες και να τους συμφερει...το eshop το εχει κανει πολλες φορες, ειδικα με κατι laptop. Για το S4 δεν αναφερει οτι η εγγυηση παρεχεται απο αυτους...οποτε λογικα θα ειναι ευρωπαικο. Παντως και μονο που μπαινουμε στην διαδικασια να το ψαχνουμε για την εγγυηση του eshop και σε συνδυασμο με την υψηλη τιμη που το πουλαει, η αγορα απο αυτο ειναι ψιλοfail

Παιδιά ξέρει κανένας να προτείνει κάποιο μαγαζί να μπορώ να το παραγγείλω και να το πληρώσω με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας; Και να είναι και αξιόπιστο εννοείται πάνω από όλα. Θα το παρήγγελνα από το birdphone (θέλω να πάρω και ένα S Αdvance της γυναίκας μου) αλλά δεν έχει πληρωμή με δόσεις.

Δημήτρης

Παιδιά ξέρει κανένας να προτείνει κάποιο μαγαζί να μπορώ να το παραγγείλω και να το πληρώσω με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας; Και να είναι και αξιόπιστο εννοείται πάνω από όλα. Θα το παρήγγελνα από το birdphone (θέλω να πάρω και ένα S Αdvance της γυναίκας μου) αλλά δεν έχει πληρωμή με δόσεις.

Μπες στο skroutz και θα βρεις αρκετά.

Φιλικά Γιώργος

Μπες στο skroutz και θα βρεις αρκετά.

εννοείται οτι μπήκα στο skroutz και είδα κάποια απλά είπα μήπως κάποιος το έχει πάρει απο κάπου ώστε να με κατευθύνει κατευθείαν κάπου...

Δημήτρης

εννοείται οτι μπήκα στο skroutz και είδα κάποια απλά είπα μήπως κάποιος το έχει πάρει απο κάπου ώστε να με κατευθύνει κατευθείαν κάπου...

Εκανε το cityshop απο την αρτα (ειστε και κοντα :D) αλλα δεν ξερω αν κανει ακομα

Εκανε το cityshop απο την αρτα (ειστε και κοντα :D) αλλα δεν ξερω αν κανει ακομα

Δυστυχώς δε κάνει αλλά από Σεπτέμβρη θα το φτιάξει μου είπε.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

θα πάρω τώρα με επιδότηση ενα απο vodafone ...

και απο μια γρήγορη ματιά που έριξα ... έχει 4πυρηνο ..

8 δεν ?

επίσης είδα το 4g .. πατάτα δεν είναι ? ή μου φαίνεται ?

κάτι να προσέξω ?

Edited by manos_ir

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά