LAGGI Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ειναι το 9500 διαθέσιμο στην Κύπρο? Υπαρχει ονλαιν κατάστημα τυπου ΣΚΡΟΥΝΤΖ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&tt=graphic&sortby_5233=code&page_5233=1&priceMin_5233=&priceMax_5233=800&feature_5233=WEF0197&brand_5233=6&lang=l1&catid=200005&customrpp=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ωραίος ο Στεφανής,ωστόσο δεν βλέπω το quad core 2.3ghz,παρά μόνο το exynos 5 octa... Άλλος Κύπριος εισαγωγέας-έμπορος πάιζει? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Όπως βλέπετε το 9500 κρατά την τιμή του. Όχι μόνο στην Κύπρο που είναι παραεισαγωγή, αλλά κι εδώ στο Cairo που κυκλοφορεί επίσημα. Εγώ το είχα πάρει 525 σε προσφορά λόγο εγκαινίων καταστήματος. Η τιμή του παραμένει στα 550-580 ευρώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πώς το εξηγείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Έχει δει κάποιος καπάκι μπαταρίας για το S4 , στο στυλ δερματίνης με ραφές ? Όπως αυτό του Galaxy NOTE 3 δηλαδή. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πώς το εξηγείς αυτό; Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προφανώς έχει να κάνει με το ότι στις χώρες που κυκλοφορεί υπάρχει άλλη πολιτική τιμών. Έχει δει κάποιος καπάκι μπαταρίας για το S4 , στο στυλ δερματίνης με ραφές ? Όπως αυτό του Galaxy NOTE 3 δηλαδή. Εχω ψάξει για δερμάτινο άλλα ευτυχώς δεν υπάρχει με ραφή. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πώς το εξηγείς αυτό; Προφανως το 9500 λογω ακριβοτερου hardware...κοστιζει περισσοτερο στη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 να το παραγγειλω απο kaizershop ???? τι λετε? αλλα δεν ξερουνε την προελευση του Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 να το παραγγειλω απο kaizershop ???? τι λετε? αλλα δεν ξερουνε την προελευση του Φυσικα κ ξερουνε την προελευση του. Αναγραφεται στο κουτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι αλλα οι π@π@ρες μου λενε οτι δεν ξερουνε !!!!! τι να πω ! και ψαχνω γερμανιας ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ναι αλλα οι π@π@ρες μου λενε οτι δεν ξερουνε !!!!! τι να πω ! και ψαχνω γερμανιας ! Προφανως δεν εχουν γερμανικο και γι'αυτο λενε οτι δεν ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ξερεις κανενα μαγαζακι αδερφε που να εχει σιγουρα γερμανικο ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δε σημαίνει οτι δεν έχουν γερμανικο, απλά επειδη εχουν κι αλλων χωρών ,δε μπορουν να είναι σιγουροι γιατί το τηλεφωνικό κεντρο δε μπορει να γνωρίζει τι υπάρχει στην αποθήκη. Κι εμένα απο bird μου είχαν πει οτι δεν γνωρίζουν ποιας χώρας συγκεκριμένα θα είναι, μονο οτι θα ναι ευρωπαικό, τιποτε αλλο. Παραυτα μου ετυχε γερμανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αυτην την στιγμη στο kaizershop εχει 441,15 ! σαν μαγαζι ειναι καλο ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αυτην την στιγμη στο kaizershop εχει 441,15 ! σαν μαγαζι ειναι καλο ? Επέμενε για γερμανικό. Τα λεφτά σου δίνεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) σωστος ! εχεις δικιο ! μολις ξαναμιλησα μαζι τους επεμενα και τωρα μου ειπανε μισο να κοιταξουμε και μου λενε ....ειναι αγγλικο ! πφφφ Edited September 24, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 σωστος ! εχεις δικιο ! μολις ξαναμιλησα μαζι τους επεμενα και τωρα μου ειπανε μισο να κοιταξουμε και μου λενε ....ειναι αγγλικο ! πφφφ Μια χαρά ειναι και το αγγλικό... Γερμανικα-γαλλικα-αγγλικα ειναι απ τα πρώτα που αναβαθμιζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μια χαρά ειναι και το αγγλικό... Γερμανικα-γαλλικα-αγγλικα ειναι απ τα πρώτα που αναβαθμιζονται... Θα συμφωνήσω και εγώ. Δες μόνο το βίσμα του καλωδίου που πολύ πιθανώς θα είναι αγγλικό και προχώρα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Θα συμφωνήσω και εγώ. Δες μόνο το βίσμα του καλωδίου που πολύ πιθανώς θα είναι αγγλικό και προχώρα. Ναι οντως, ρωτα εαν δίνουν extra βυσμα για τις δικές μας μπριζες ή εαν ανοιξαν τη συσκευη και αντικατέστησαν το καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olegaros23 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλησπερα ..ειμαι καινουριος εδω και παρακολουθησα ολο το τοπικ ..ενδιαφερομαι να πουλησω σε καποιο απ αυτα τα μαγαζια το δικο μου 16αρι iphone 4 για να αγορασω καποιο samsung galaxy s3,s4 ..το kaizer (σκετο) μου ειπε τηλεφωνικως μια παρα καλη τιμη για να παρει το iphone..γνωριζετε περισσοτερα για την αξιοπιστια του ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) να το παραγγειλω απο kaizershop ???? τι λετε? αλλα δεν ξερουνε την προελευση του Εγώ το αγόρασα πριν 15 μέρες από το kaizershop και μου έστειλαν Ρουμάνικο ενώ ο φίλος μου που το πήρε 5 μέρες πριν του έστειλαν Αγγλικό!Δεν έχουν καμία διαφορά... Παράδοση την επόμενη μέρα,σφραγισμένο και απόδειξη με imei... :!:Όσο για το τελευταίο το update καλύτερα να μην το έπερνα ποτέ!!!!Βλέπε knox warranty... :!: Και κάτι ακόμα... Για να μην πάρεις την τρόμαρα που πήρα εγώ αν έχεις cosmote και αλλάξεις τώρα την κάρτα σε μικρή 4g μπόρει να χάνεις το σήμα για αρκετές ώρες!!!Να ξέρεις φταίει η κάρτα που δεν μπόρει να κάνει δικτύωση όχι η συσκευή... Με κανά δυο ''καντιλάκια'' στην cosmote θα στρώσει! Edited September 24, 2013 by adonis_tsif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Για να μην πάρεις την τρόμαρα που πήρα εγώ αν έχεις cosmote και αλλάξεις τώρα την κάρτα σε μικρή 4g μπόρει να χάνεις το σήμα για αρκετές ώρες!!!Να ξέρεις φταίει η κάρτα που δεν μπόρει να κάνει δικτύωση όχι η συσκευή... Με κανά δυο ''καντιλάκια'' στην cosmote θα στρώσει! Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; ΤΙ εννοείς "καντηλάκια"; Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν τι? Κάρτες 3G δεν έχουν το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα; ΤΙ εννοείς "καντηλάκια"; Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν τι? Κάρτες 3G δεν έχουν το πρόβλημα; Ναι και το γνωρίζουν και οι ίδιοι... Δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει μέχρι στιγμής... Εννοώ "μπινελίκια" :X:X:X ,εγώ είχα μείνει 2 μέρες χωρίς σήμα!!!Και πιο πριν κάτι παύσεις μισάωρες. Νομίζω ότι μου είχαν πει μόνο οι καινούριες 4g που βγαίνουν τώρα. Α!Και μου πρόσφεραν ένα μηνιαίο πάγιο δωρεάν για το πρόβλημα που αντιμετώπισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 το παρηγγειλλα απο το cityhop Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts