Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι το 9500 διαθέσιμο στην Κύπρο?

Υπαρχει ονλαιν κατάστημα τυπου ΣΚΡΟΥΝΤΖ?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίος ο Στεφανής,ωστόσο δεν βλέπω το quad core 2.3ghz,παρά μόνο το exynos 5 octa...

Άλλος Κύπριος εισαγωγέας-έμπορος πάιζει?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Όπως βλέπετε το 9500 κρατά την τιμή του. Όχι μόνο στην Κύπρο που είναι παραεισαγωγή, αλλά κι εδώ στο Cairo που κυκλοφορεί επίσημα.

Εγώ το είχα πάρει 525 σε προσφορά λόγο εγκαινίων καταστήματος. Η τιμή του παραμένει στα 550-580 ευρώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει δει κάποιος καπάκι μπαταρίας για το S4 , στο στυλ δερματίνης με ραφές ? Όπως αυτό του Galaxy NOTE 3 δηλαδή.
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Πώς το εξηγείς αυτό;

Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Προφανώς έχει να κάνει με το ότι στις χώρες που κυκλοφορεί υπάρχει άλλη πολιτική τιμών.

Έχει δει κάποιος καπάκι μπαταρίας για το S4 , στο στυλ δερματίνης με ραφές ? Όπως αυτό του Galaxy NOTE 3 δηλαδή.

Εχω ψάξει για δερμάτινο άλλα ευτυχώς δεν υπάρχει με ραφή.

:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πώς το εξηγείς αυτό;

Προφανως το 9500 λογω ακριβοτερου hardware...κοστιζει περισσοτερο στη Samsung.

να το παραγγειλω απο kaizershop ???? τι λετε? αλλα δεν ξερουνε την προελευση του

Φυσικα κ ξερουνε την προελευση του. Αναγραφεται στο κουτι

Ναι αλλα οι π@π@ρες μου λενε οτι δεν ξερουνε !!!!! τι να πω ! και ψαχνω γερμανιας !

Προφανως δεν εχουν γερμανικο και γι'αυτο λενε οτι δεν ξερουν

Δε σημαίνει οτι δεν έχουν γερμανικο, απλά επειδη εχουν κι αλλων χωρών ,δε μπορουν να είναι σιγουροι γιατί το τηλεφωνικό κεντρο δε μπορει να γνωρίζει τι υπάρχει στην αποθήκη. Κι εμένα απο bird μου είχαν πει οτι δεν γνωρίζουν ποιας χώρας συγκεκριμένα θα είναι, μονο οτι θα ναι ευρωπαικό, τιποτε αλλο. Παραυτα μου ετυχε γερμανικό.

αυτην την στιγμη στο kaizershop εχει 441,15 ! σαν μαγαζι ειναι καλο ?

Επέμενε για γερμανικό. Τα λεφτά σου δίνεις.

Φιλικά Γιώργος

σωστος ! εχεις δικιο !

μολις ξαναμιλησα μαζι τους επεμενα και τωρα μου ειπανε μισο να κοιταξουμε και μου λενε ....ειναι αγγλικο ! πφφφ

Edited by bolek7
:thanks:

σωστος ! εχεις δικιο !

μολις ξαναμιλησα μαζι τους επεμενα και τωρα μου ειπανε μισο να κοιταξουμε και μου λενε ....ειναι αγγλικο ! πφφφ

Μια χαρά ειναι και το αγγλικό... Γερμανικα-γαλλικα-αγγλικα ειναι απ τα πρώτα που αναβαθμιζονται...

Μια χαρά ειναι και το αγγλικό... Γερμανικα-γαλλικα-αγγλικα ειναι απ τα πρώτα που αναβαθμιζονται...

Θα συμφωνήσω και εγώ. Δες μόνο το βίσμα του καλωδίου που πολύ πιθανώς θα είναι αγγλικό και προχώρα.

Φιλικά Γιώργος

Θα συμφωνήσω και εγώ. Δες μόνο το βίσμα του καλωδίου που πολύ πιθανώς θα είναι αγγλικό και προχώρα.

Ναι οντως, ρωτα εαν δίνουν extra βυσμα για τις δικές μας μπριζες ή εαν ανοιξαν τη συσκευη και αντικατέστησαν το καλωδιο

καλησπερα ..ειμαι καινουριος εδω και παρακολουθησα ολο το τοπικ ..ενδιαφερομαι να πουλησω σε καποιο απ αυτα τα μαγαζια το δικο μου 16αρι iphone 4 για να αγορασω καποιο samsung galaxy s3,s4 ..το kaizer (σκετο) μου ειπε τηλεφωνικως μια παρα καλη τιμη για να παρει το iphone..γνωριζετε περισσοτερα για την αξιοπιστια του ? ευχαριστω

να το παραγγειλω απο kaizershop ???? τι λετε? αλλα δεν ξερουνε την προελευση του

Εγώ το αγόρασα πριν 15 μέρες από το kaizershop και μου έστειλαν Ρουμάνικο ενώ ο φίλος μου που το πήρε 5 μέρες πριν του έστειλαν Αγγλικό!Δεν έχουν καμία διαφορά... Παράδοση την επόμενη μέρα,σφραγισμένο και απόδειξη με imei...

:!:Όσο για το τελευταίο το update καλύτερα να μην το έπερνα ποτέ!!!!Βλέπε knox warranty...

:!: Και κάτι ακόμα... Για να μην πάρεις την τρόμαρα που πήρα εγώ αν έχεις cosmote και αλλάξεις τώρα την κάρτα σε μικρή 4g μπόρει να χάνεις το σήμα για αρκετές ώρες!!!Να ξέρεις φταίει η κάρτα που δεν μπόρει να κάνει δικτύωση όχι η συσκευή...

Με κανά δυο ''καντιλάκια'' στην cosmote θα στρώσει!

Edited by adonis_tsif

Για να μην πάρεις την τρόμαρα που πήρα εγώ αν έχεις cosmote και αλλάξεις τώρα την κάρτα σε μικρή 4g μπόρει να χάνεις το σήμα για αρκετές ώρες!!!Να ξέρεις φταίει η κάρτα που δεν μπόρει να κάνει δικτύωση όχι η συσκευή...

Με κανά δυο ''καντιλάκια'' στην cosmote θα στρώσει!

Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

ΤΙ εννοείς "καντηλάκια"; Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν τι?

Κάρτες 3G δεν έχουν το πρόβλημα;

Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

ΤΙ εννοείς "καντηλάκια"; Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν τι?

Κάρτες 3G δεν έχουν το πρόβλημα;

Ναι και το γνωρίζουν και οι ίδιοι... Δεν ξέρω αν το έχουν φτιάξει μέχρι στιγμής...

Εννοώ "μπινελίκια" :X:X:X ,εγώ είχα μείνει 2 μέρες χωρίς σήμα!!!Και πιο πριν κάτι παύσεις μισάωρες.

Νομίζω ότι μου είχαν πει μόνο οι καινούριες 4g που βγαίνουν τώρα.

Α!Και μου πρόσφεραν ένα μηνιαίο πάγιο δωρεάν για το πρόβλημα που αντιμετώπισα.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά