Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πάρω τώρα με επιδότηση ενα απο vodafone ...

και απο μια γρήγορη ματιά που έριξα ... έχει 4πυρηνο ..

8 δεν ?

επίσης είδα το 4g .. πατάτα δεν είναι ? ή μου φαίνεται ?

κάτι να προσέξω ?

Το 8πύρηνο δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα. Όσο για το αν το 4g είναι πατάτα τι ακριβώς θες να πεις; το 4g για να στο πω απλά σου παρέχει πολύ πιο γρήγορο internet μέσω του παρόχου σου, απ'ότι το 3g.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ χτες πούλησα το s4 το λευκό που είχα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε Ελλάδα και παράγγειλα το arctic blue . Το είδα πολύ όμορφο από φωτογραφίες ελπίζω και είναι το ίδιο όμορφο και από κοντά .Έβαλα 40 Ευρώ μόνο και έτσι δεν το πολυσκέφτηκα καν .Εμείς επαρχία έχουμε μειωμένο ΦΠΑ κι έτσι βγαίνει ποιο φτηνα το S4.;-)
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Απο phone gallery εχει πάρεις κανεις κανένα σ4 να μου πει απο ποια χώρα ειναι; Τους ρώτησα αλλά δεν ηξεραν

Ναι εγω.Ζητα τους το IMEI της συσκευης ειναι πολυ εξυπηρετικοι θα στο δωσουν και μετα παρε την Samsung Hellas να σου πει ποιας Χωρας προελευσης ειναι.Εγω αυτο εκανα και μου εστειλαν ακριβως την ιδια συσκευη με το IMEI που μου δωσαν για να εξακριβωσω τι προελευσης ειναι.Συνηθως ειναι Γερμανικη Συσκευη (DBT) πραμα που το κανει ακομα καλυτερο γιατι οπως φενεται μεχρι τωρα περνει τις αναβαθμισεις ποιο γρηγορα απο αλλες Χωρες.;)

Παιδες παρηγγειλα το S4...Λογω ελλειψης χρονου θα μπορουσε καποιος να μου πει τι να κοιταξω σε περιπτωση που ειναι κατι στραβο απο αποψη λειτουργικου για να αξιοποιησω το DOA? Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Παιδες παρηγγειλα το S4...Λογω ελλειψης χρονου θα μπορουσε καποιος να μου πει τι να κοιταξω σε περιπτωση που ειναι κατι στραβο απο αποψη λειτουργικου για να αξιοποιησω το DOA? Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Μόλις το ανοιξεις , πήγαινε στον dialer και πατα *#0*# και άρχισε να ελέγχεις τα διάφορα parts του κινητού αν δουλεύουν.

καλησπέρα επιδις και εγώ περιμένω ένα s4 με το *#0*# τι ακριβώς κανεις?

Ειναι μενου της samsung που ελεγχεις αν λειτουργουν τα διαφορα εξαρτηματα στο κινητο. Από την καμερα , μεχρι τους διαφορους sensors και το ηχειο κτλ..

Σε τι τιμες το αγορασατε παιδια?Το δινει το birdphone στα 470,αλλα ημουν πριν στα public οπου το ειχαν στα 740!!Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα??Το ιδιο κινητο ειδα,οχι το μινι,ουτε την εκδοση τν αδιαβροχη.

Σε τι τιμες το αγορασατε παιδια?Το δινει το birdphone στα 470,αλλα ημουν πριν στα public οπου το ειχαν στα 740!!Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα??Το ιδιο κινητο ειδα,οχι το μινι,ουτε την εκδοση τν αδιαβροχη.

εδω http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html μη σου φανει περιεργο το κινητο ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που ειδες στο public χωρις καμια απολυτως διαφορα. απλά αυτό στο public στο πλασαρουν για ελληνικο με οτι αυτο συνεπαγεται δηλαδη μεγαλυτερη φορολογια και το κερδος της αλυσιδας.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παρτο απο το παραπανω λινκ, συγκεκριμένα απο birdphone που το προτυνουν ολοι

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

με το καλό και απροβλημάτιστο!

- Oneplus 12

Απο phone gallery εχει πάρεις κανεις κανένα σ4 να μου πει απο ποια χώρα ειναι; Τους ρώτησα αλλά δεν ηξεραν

.Φίλε μου είναι Γερμανίας. Το αγόρασα σήμερα από εκεί και πήρα τηλέφωνο την samsung hellas και με βάση το imeI μου είπαν ότι είναι Γερμανίας .Η άνθρωποι εκεί είναι πολύ καλοί και πολύ εξυπηρετικοί . Έχουν όμως ένα μειονέκτημα . Εάν θα το πάρεις με κάρτα πρέπει να είναι οι καινούργιες με pin.

London for ever

με το καλό και απροβλημάτιστο!

απροβλημάτιστο xmmm μήπως ξέρεις κάτι και δεν μου το λες δεν το πήρα ακόμα πείτε μου όσο είναι νωρίς

απροβλημάτιστο xmmm μήπως ξέρεις κάτι και δεν μου το λες δεν το πήρα ακόμα πείτε μου όσο είναι νωρίς

Δεν χάνεις τίποτα να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες του φόρουμ, θσ ενημερωθείς επαρκώς.

Φιλικά Γιώργος

Δεν χάνεις τίποτα να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες του φόρουμ, θσ ενημερωθείς επαρκώς.

είμαι καινούριος εδώ που έινια αυτό αν μπορείς δώσε μου ένα link

είμαι καινούριος εδώ που έινια αυτό αν μπορείς δώσε μου ένα link

Σε αυτό υο φόρουμ που γράφεις και διαβάζεις, δες τις τελευταίες σελίδες.

Φιλικά Γιώργος

καλησπέρα παιδιά σήμερα παρέλαβα το s4 από e-shop όταν το πρώτο άνοιξα ήτανε στα γαλλικά φυσιολογικό είναι?

και επίσης η μεγάλη ταινία από τα πλαγια ήτανε σκισμένη

είδα την id που είχε στο χαρτακικαι μέσα στην συσκευή ίδια είναι

σαν πρώτη φορα όταν το ανοίγεις δεν πρέπει να βγάζει να κανεις πρώτα ρύθμισις?

επίσης τι κάρτα sim παίρνει αυτή που έχω εγώ μου φαίνεται λιγο μεγάλη lol

Edited by alma1

καλησπέρα παιδιά σήμερα παρέλαβα το s4 από e-shop όταν το πρώτο άνοιξα ήτανε στα γαλλικά φυσιολογικό είναι?

και επίσης η μεγάλη ταινία από τα πλαγια ήτανε σκισμένη

είδα την id που είχε στο χαρτακικαι μέσα στην συσκευή ίδια είναι

σαν πρώτη φορα όταν το ανοίγεις δεν πρέπει να βγάζει να κανεις πρώτα ρύθμισις?

επίσης τι κάρτα sim παίρνει αυτή που έχω εγώ μου φαίνεται λιγο μεγάλη lol

Εάν δεν σου έβγαλε στην 1η οθόνη όταν το άνοιξες την επιλογή γλώσσας αλλά ήταν κατευθείαν στην κανονική επιφάνεια εργασίας τότε έχει πειραχθεί το τηλ.

όσο για σιμ, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του παρόχου σου να σου την κόψουν σε micro sim και το κομμάτι που περισσεύει κράτα το κάπου σε περίπτωση που χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις σε άλλο κινητό.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εάν δεν σου έβγαλε στην 1η οθόνη όταν το άνοιξες την επιλογή γλώσσας αλλά ήταν κατευθείαν στην κανονική επιφάνεια εργασίας τότε έχει πειραχθεί το τηλ.

όσο για σιμ, πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του παρόχου σου να σου την κόψουν σε micro sim και το κομμάτι που περισσεύει κράτα το κάπου σε περίπτωση που χρειαστεί να την χρησιμοποιήσεις σε άλλο κινητό.

σε μερικά video που ida να κάνουν unboxing είδα πως σε μερικούς ανοίγει κατεφτιαν :/

πως αλλιώς θα μπορέσω να το καταλάβω αν έχει ανοιχτή?

και το guide που έχει μέσα το βιβλιρακι είναι στα γαλλικά επίσης

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

αν δε σου ζήτησε ρυθμίσεις έχει ανοιχτεί..απόδειξη σου στείλανε, doa(αμεση αντικατασταση σε περιπτωση βλάβης τις πρωτες 7 μέρες) υποστηριζει το καταστημα; αυτά τα ρώτησες πριν το πάρεις;;

- Oneplus 12

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά