Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το expansys? απο πια χωρα φερνει?

Αν θυμαμαι καλα Γαλλια περισσοτερο ειναι τα κινητα του...

Μάριος...

Ναι καλά τα λες αλλά είναι ήδη στα 460€ σήμερα που μιλαμε. Εγώ εικάζω πώς τον Σεπτέμβριο θα έχει πέσει κι άλλο, θα έχει πάει γύρω στα 430€.

Εικασιες μπορεις να κανεις οσες θες, όπως κι εγω. Εδώ θα ειμαστε το Σεπτεμβρη (να ειμαστε καλα) να πετυχουμε -και- αυτή την προβλεψη και να δουμε αν ισχυουν οσα εγραψα εδώ και πολλες μερες η όχι για την τιμη... ;)

Ebw 466 το εχει καθως και το smarties. Αλλα και αυτα θα το ανεβασουν απο στιγμη σε στιγμη. Μου φαινεται πρεπει να το τσιμπαμε σιγα σιγα αφου η τιμη δεν συνεχιζει να μας κανει τη χαρη. Ελπιζω να μην ανεβει αλλο.

το ανεβασαν λιγο. απο 472 ευρω σημερα.

Μάλλον θα υπάρχει προσωρινή έλλειψη σε συσκευές, θα ξαναπέσει.

Φιλικά Γιώργος

Πάνω που εψησα την γυναίκα μου να πουλήσει το 4s να πάρει το s4 ανεβαίνουν οι τιμές!

Και τωρα η κρισιμη ερωτηση: Τι χρωμα; :p

εγω μεταξυ μαυρου και ασπρου προτιμω το ασπρο φαινεται πιο ποιοτικο.

δεν εχω δει το μπλε, λενε ειναι πολυ καλο

Και τωρα η κρισιμη ερωτηση: Τι χρωμα; :p

Ασπρο σιγουρα! (Οποιο και να παρεις ομορφο ειναι οποτε διαλεξε ενα και μην το πολυσκεφτεσαι!)

εγω μεταξυ μαυρου και ασπρου προτιμω το ασπρο φαινεται πιο ποιοτικο.

δεν εχω δει το μπλε, λενε ειναι πολυ καλο

Λευκο χωρις συζητηση!:D

Εμένα δεν ήθελε το S4 και έτσι της πήρα το S4 mini .Πολύ καλό και πολύ όμορφο δεν το περίμενα .

PS.Apple έχασες άλλον έναν πελάτη...;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Πήγα να το πάρω καρφωτος λευκό αλλά μόλις τα είδα δίπλα δίπλα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προτιμήσω το λευκό από το σκούρο :)

Λευκο χωρις συζητηση!:D

Τώρα να πω και εγώ, σίγουρο μαύρο, για να έχουμε όλα τα χρώματα.

Φιλικά Γιώργος

Αν το μπλέ είναι όπως το s3 τότε είναι πολύ ωραίο..αλλά νομίζω το προτιμώ σε μαύρο.το κινητό εννοω....:lol::lol::lol:
[KOSK

παίδες καλησπέρα και καλός σας βρήκα!!

έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε..

είμαι από κύπρο και ενδιαφέρομαι για το 9500.(πρώην κάτοχος note)

βλέπω πολλοί να λέτε για γερμανικά και τέτοια..τι ακριβώς εννοείτε,και πως θα καταλάβω αν το κινητό είναι όντως ολοκαίνουριο.εντωμεταξύ θα το πάρο από μαγαζί πασίγνωστο στην κύπρο με εγγύηση πάντα και σε όλα 2 χρονια.

αλλα θέλω να ξέρω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά..όσο νάνε 549 "ευροπουλακια" θα φύγουνε.

πάνω στο κουτί από πίσω έγραφε κάτι για vietnam ξέρετε τι παίζει?

παίδες καλησπέρα και καλός σας βρήκα!!

έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε..

είμαι από κύπρο και ενδιαφέρομαι για το 9500.(πρώην κάτοχος note)

βλέπω πολλοί να λέτε για γερμανικά και τέτοια..τι ακριβώς εννοείτε,και πως θα καταλάβω αν το κινητό είναι όντως ολοκαίνουριο.εντωμεταξύ θα το πάρο από μαγαζί πασίγνωστο στην κύπρο με εγγύηση πάντα και σε όλα 2 χρονια.

αλλα θέλω να ξέρω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά..όσο νάνε 549 "ευροπουλακια" θα φύγουνε.

πάνω στο κουτί από πίσω έγραφε κάτι για vietnam ξέρετε τι παίζει?

Το εργοστάσιο είναι στο Βιετνάμ και αλλού. Τα περισσότερα 9500 είναι σ αυτό το εργοστάσιο.

Το Note2 το είχα αγοράσει κι αυτό απο Αίγυπτο και ήταν made in Korea ενω τα περισσότερα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ητανmade in Vietnam.

Δεν έχει κ;μια σημασία είναι ακριβώς ίδια σε ποιότητα κατασκευής.

Αυτά τα περί Γερμανικών αφορούν την χώρα για την οποία προορίζεται και είναι για το 9505.

Το 9500 δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας.

Δεν ξέρω πως τα βολευει με την εγγύηση αφού η Κύπρος ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση οπου δεν εισάγεται.

Ίσως είναι ειδική περίπτωση η Κύπρος επειδή δεν έχει LTE δίκτυο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καταρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

φίλε δεν ξέρω πως και το φέρνουνε εδώ αλλά σε 2-3 γνωστά μαγαζιά που ρώτησα το έχουνε..(έχουν και τις 2 εκδόσεις.)

και μια φίλη μου στη δουλειά που το είχε το 9500 ήτανε και το πήρε από cyta shop.

όταν λες "Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας" τι ακριβώς εννοείς?

καταρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.

φίλε δεν ξέρω πως και το φέρνουνε εδώ αλλά σε 2-3 γνωστά μαγαζιά που ρώτησα το έχουνε..(έχουν και τις 2 εκδόσεις.)

και μια φίλη μου στη δουλειά που το είχε το 9500 ήτανε και το πήρε από cyta shop.

όταν λες "Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας" τι ακριβώς εννοείς?

Είναι η περιοχή για την οποία προοριζεται . υπάρχουν μικρές διαφορες στο software που δεν έχουν σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω περάσει το firmware που είναι για την Ρωσία ενω είχε της μέσης ανατολής.

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι να έχεις επίσημο service 2 ετων. Και απόδειξη απο το κατάστημα οπου θα αναγράφεται το imei της συσκευής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είναι η περιοχή για την οποία προοριζεται . υπάρχουν μικρές διαφορες στο software που δεν έχουν σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω περάσει το firmware που είναι για την Ρωσία ενω είχε της μέσης ανατολής.

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι να έχεις επίσημο service 2 ετων. Και απόδειξη απο το κατάστημα οπου θα αναγράφεται το imei της συσκευής.

εγγύηση 2 χρόνια ξέρω ότι έχει, τώρα αυτό με το imei δηλαδή άλλη απόδειξη θα το ψάξω καλύτερα.

Όσοι αντί για το 9505 λέτε να περιμένετε το 9506, καλύτερα να περιμένετε το ...9507!!!

http://www.sammobile.com/2013/07/25/an-upcoming-galaxy-s4-variant-gt-i9507-makes-an-appearance-on-glbenchmark/

Υ.Γ. Μάλλον πρόκειται για dual sim 9506!

Όσοι αντί για το 9505 λέτε να περιμένετε το 9506, καλύτερα να περιμένετε το ...9507!!!

http://www.sammobile.com/2013/07/25/an-upcoming-galaxy-s4-variant-gt-i9507-makes-an-appearance-on-glbenchmark/

Μόλις φτάσουμε στο i9510 θα το σκεφτώ ;)

Μάλλον πρόκειται για τον καινούριο octa μιας και ο χρονισμός της cpu είναι στα 1,9

ps. λάθος , μόλις διάβασα ότι πρόκειται για τον snap 600

Θοδωρης

Εμένα δεν ήθελε το S4 και έτσι της πήρα το S4 mini .Πολύ καλό και πολύ όμορφο δεν το περίμενα .

PS.Apple έχασες άλλον έναν πελάτη...;-)

αν δεν γινομαι αδιακριτος γιατι προτιμησε το mini απο το S4? της φαινοταν μεγαλο?
υπογραφή εκτός ορίων

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά