kostelos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το expansys? απο πια χωρα φερνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το expansys? απο πια χωρα φερνει? Αν θυμαμαι καλα Γαλλια περισσοτερο ειναι τα κινητα του... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ναι καλά τα λες αλλά είναι ήδη στα 460€ σήμερα που μιλαμε. Εγώ εικάζω πώς τον Σεπτέμβριο θα έχει πέσει κι άλλο, θα έχει πάει γύρω στα 430€. Εικασιες μπορεις να κανεις οσες θες, όπως κι εγω. Εδώ θα ειμαστε το Σεπτεμβρη (να ειμαστε καλα) να πετυχουμε -και- αυτή την προβλεψη και να δουμε αν ισχυουν οσα εγραψα εδώ και πολλες μερες η όχι για την τιμη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ebw 466 το εχει καθως και το smarties. Αλλα και αυτα θα το ανεβασουν απο στιγμη σε στιγμη. Μου φαινεται πρεπει να το τσιμπαμε σιγα σιγα αφου η τιμη δεν συνεχιζει να μας κανει τη χαρη. Ελπιζω να μην ανεβει αλλο. το ανεβασαν λιγο. απο 472 ευρω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 το ανεβασαν λιγο. απο 472 ευρω σημερα. Μάλλον θα υπάρχει προσωρινή έλλειψη σε συσκευές, θα ξαναπέσει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 το ανεβασαν λιγο. απο 472 ευρω σημερα. Πάνω που εψησα την γυναίκα μου να πουλήσει το 4s να πάρει το s4 ανεβαίνουν οι τιμές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και τωρα η κρισιμη ερωτηση: Τι χρωμα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και τωρα η κρισιμη ερωτηση: Τι χρωμα; :p εγω μεταξυ μαυρου και ασπρου προτιμω το ασπρο φαινεται πιο ποιοτικο. δεν εχω δει το μπλε, λενε ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJPolak Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μπλέ δαγκωτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Και τωρα η κρισιμη ερωτηση: Τι χρωμα; :p Ασπρο σιγουρα! (Οποιο και να παρεις ομορφο ειναι οποτε διαλεξε ενα και μην το πολυσκεφτεσαι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εγω μεταξυ μαυρου και ασπρου προτιμω το ασπρο φαινεται πιο ποιοτικο. δεν εχω δει το μπλε, λενε ειναι πολυ καλο Λευκο χωρις συζητηση!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 που μπορουμε να το δουμε και το μπλε απο κοντα ρε παιδια???????:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Εμένα δεν ήθελε το S4 και έτσι της πήρα το S4 mini .Πολύ καλό και πολύ όμορφο δεν το περίμενα . PS.Apple έχασες άλλον έναν πελάτη...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πήγα να το πάρω καρφωτος λευκό αλλά μόλις τα είδα δίπλα δίπλα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προτιμήσω το λευκό από το σκούρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Λευκο χωρις συζητηση!:D Τώρα να πω και εγώ, σίγουρο μαύρο, για να έχουμε όλα τα χρώματα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αν το μπλέ είναι όπως το s3 τότε είναι πολύ ωραίο..αλλά νομίζω το προτιμώ σε μαύρο.το κινητό εννοω....:lol::lol::lol: Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 παίδες καλησπέρα και καλός σας βρήκα!! έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε.. είμαι από κύπρο και ενδιαφέρομαι για το 9500.(πρώην κάτοχος note) βλέπω πολλοί να λέτε για γερμανικά και τέτοια..τι ακριβώς εννοείτε,και πως θα καταλάβω αν το κινητό είναι όντως ολοκαίνουριο.εντωμεταξύ θα το πάρο από μαγαζί πασίγνωστο στην κύπρο με εγγύηση πάντα και σε όλα 2 χρονια. αλλα θέλω να ξέρω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά..όσο νάνε 549 "ευροπουλακια" θα φύγουνε. πάνω στο κουτί από πίσω έγραφε κάτι για vietnam ξέρετε τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 παίδες καλησπέρα και καλός σας βρήκα!! έχω κάποιες απορίες αν μπορείτε να μου τις λύσετε.. είμαι από κύπρο και ενδιαφέρομαι για το 9500.(πρώην κάτοχος note) βλέπω πολλοί να λέτε για γερμανικά και τέτοια..τι ακριβώς εννοείτε,και πως θα καταλάβω αν το κινητό είναι όντως ολοκαίνουριο.εντωμεταξύ θα το πάρο από μαγαζί πασίγνωστο στην κύπρο με εγγύηση πάντα και σε όλα 2 χρονια. αλλα θέλω να ξέρω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά..όσο νάνε 549 "ευροπουλακια" θα φύγουνε. πάνω στο κουτί από πίσω έγραφε κάτι για vietnam ξέρετε τι παίζει? Το εργοστάσιο είναι στο Βιετνάμ και αλλού. Τα περισσότερα 9500 είναι σ αυτό το εργοστάσιο. Το Note2 το είχα αγοράσει κι αυτό απο Αίγυπτο και ήταν made in Korea ενω τα περισσότερα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα ητανmade in Vietnam. Δεν έχει κ;μια σημασία είναι ακριβώς ίδια σε ποιότητα κατασκευής. Αυτά τα περί Γερμανικών αφορούν την χώρα για την οποία προορίζεται και είναι για το 9505. Το 9500 δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας. Δεν ξέρω πως τα βολευει με την εγγύηση αφού η Κύπρος ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση οπου δεν εισάγεται. Ίσως είναι ειδική περίπτωση η Κύπρος επειδή δεν έχει LTE δίκτυο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 καταρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. φίλε δεν ξέρω πως και το φέρνουνε εδώ αλλά σε 2-3 γνωστά μαγαζιά που ρώτησα το έχουνε..(έχουν και τις 2 εκδόσεις.) και μια φίλη μου στη δουλειά που το είχε το 9500 ήτανε και το πήρε από cyta shop. όταν λες "Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας" τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 καταρχάς ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. φίλε δεν ξέρω πως και το φέρνουνε εδώ αλλά σε 2-3 γνωστά μαγαζιά που ρώτησα το έχουνε..(έχουν και τις 2 εκδόσεις.) και μια φίλη μου στη δουλειά που το είχε το 9500 ήτανε και το πήρε από cyta shop. όταν λες "Αυτό που θα πάρεις στην Κύπρο μάλλον θα είναι για προορισμό Μέσης Ανατολής η Ρωσίας" τι ακριβώς εννοείς? Είναι η περιοχή για την οποία προοριζεται . υπάρχουν μικρές διαφορες στο software που δεν έχουν σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω περάσει το firmware που είναι για την Ρωσία ενω είχε της μέσης ανατολής. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι να έχεις επίσημο service 2 ετων. Και απόδειξη απο το κατάστημα οπου θα αναγράφεται το imei της συσκευής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Είναι η περιοχή για την οποία προοριζεται . υπάρχουν μικρές διαφορες στο software που δεν έχουν σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω περάσει το firmware που είναι για την Ρωσία ενω είχε της μέσης ανατολής. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι να έχεις επίσημο service 2 ετων. Και απόδειξη απο το κατάστημα οπου θα αναγράφεται το imei της συσκευής. εγγύηση 2 χρόνια ξέρω ότι έχει, τώρα αυτό με το imei δηλαδή άλλη απόδειξη θα το ψάξω καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Όσοι αντί για το 9505 λέτε να περιμένετε το 9506, καλύτερα να περιμένετε το ...9507!!! http://www.sammobile.com/2013/07/25/an-upcoming-galaxy-s4-variant-gt-i9507-makes-an-appearance-on-glbenchmark/ Υ.Γ. Μάλλον πρόκειται για dual sim 9506! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Όσοι αντί για το 9505 λέτε να περιμένετε το 9506, καλύτερα να περιμένετε το ...9507!!! http://www.sammobile.com/2013/07/25/an-upcoming-galaxy-s4-variant-gt-i9507-makes-an-appearance-on-glbenchmark/ Υ.Γ. Μάλλον πρόκειται για dual sim 9506! Μόλις φτάσουμε στο i9510 θα το σκεφτώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Όσοι αντί για το 9505 λέτε να περιμένετε το 9506, καλύτερα να περιμένετε το ...9507!!! http://www.sammobile.com/2013/07/25/an-upcoming-galaxy-s4-variant-gt-i9507-makes-an-appearance-on-glbenchmark/ Υ.Γ. Μάλλον πρόκειται για dual sim 9506! Μάλλον πρόκειται για τον καινούριο octa μιας και ο χρονισμός της cpu είναι στα 1,9 ps. λάθος , μόλις διάβασα ότι πρόκειται για τον snap 600 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εμένα δεν ήθελε το S4 και έτσι της πήρα το S4 mini .Πολύ καλό και πολύ όμορφο δεν το περίμενα . PS.Apple έχασες άλλον έναν πελάτη...;-) αν δεν γινομαι αδιακριτος γιατι προτιμησε το mini απο το S4? της φαινοταν μεγαλο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts