Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλες αγορες. Κανενα απολυτως θεμα, ταχυτατη αποστολή-παραδοση και κατι παραπανω από αξιοπιστο. Είναι Γαλλικα - Αγγλικα τα τηλ τους και φυσικα καλύπτεσαι κανονικα από Smartec...

Ο φορτιστής είναι κανονικά συμβατός με το δικό μας ρεύμα/πρίζα έτσι;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο ebay πάντως παίζει το lte-a,όποιος αντέχει οικονομικά..,η γνώμη μου είναι οτι αξίζει το <απλό>S4 στα 450 ευρώ και όταν βγει το 5 βλέπουμε

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-UNLOCKED-SAMSUNG-GALAXY-S4-LTE-A-ADVANCED-E330-32GB-QUAD-2-3-BLUE-ARCTIC-/321153034422?pt=Cell_Phones&hash=item4ac63668b6

Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

2 χρόνια τεχνολογίας είναι πολλά,αν το S4 μοιάζει τώρα να απαξιώνεται φαντάσου το lte-a,όταν σε 6 μήνες ανακοινωθεί το 5 ρι μετά το 6 κτλ..φαύλος κύκλος είναι ο καθένας πράττει ανάλογα τα κριτήρια του

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπερα παιδια..καινουργιος στο φορουμ κ σε λιγες μερες κ νεος στο λογισμικό android.Ειπα μετα απο 3 χρονια στο μηλο(αρκετα ψαγμενος θα ελεγα) να παω σε κατι αλλο.Προκειται να παρω το s4 κ επειδη δν εχω καταλαβει καλα,υπαρχουν διαφορες εκδοσεις?π.χ. πετυχα στο ιντερνετ να αναφερεται google εκδοση κ κατι τετοια..πρεπει να προσεξω κατι?κ κατι ακομα,η 32 gb ποση πραγματικα ελευθερη μνημη εχει?

Συγχαρητηρια για το φορουμ,πολυ οργανομενο..

Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Μόλις το παρήγγειλα απο ebw στα 448€. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της παραγγελίας και για οτι προκύψει.

ευχαριστω φιλε μ,αλλα που μπορω να ενημερωθω για τις εκδοσεις κ τι διαφορες εχουν?ποια ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη?16 gb k 64 gb υπαρχουν μονο τωρα?για ποιο λογο υπαρχουν αλλες εκδοσεις,π.χ.αναβαθμισεις ειναι?το εκανε κ παλια σε αλλα μοντελα αυτο η samsung?

αν μπορει καποιος να απαντησει...ευχαριστω

Edited by Mixaris3
Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Τελικα την βλεπω την δουλεια...σε 2-3 μηνες θα το παιρνουμε 300-350 καινουριο και στα μεταχειρισμενα θα εχουν 600! χαχαχαχα!!!:lol:

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

πιστευεται οτι θα κυκλοφορισει στην ελλαδα με τον snapdragon 800; απ την στιγμη που υποστηριζει δυκτια που δεν εχουμε εδω ειναι λογικο να κυκλοφορισει..;;

πιστευεται οτι θα κυκλοφορισει στην ελλαδα με τον snapdragon 800; απ την στιγμη που υποστηριζει δυκτια που δεν εχουμε εδω ειναι λογικο να κυκλοφορισει..;;

Yποστηριζει τα ηδη υπαρχοντα δικτυα συν τα νεα lte advanced της κορεας οποτε ποιος ο λογος να μην εισαχθει και κυκλοφορησει ?? Δεν πιστευω να το δουμε απο μεγαλα καταστηματα οπως πλαισιο,γερμανος κ.τ.λ. αλλα ισως μερικα σκρουτζομαγαζα να το φερουν.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Κυκλοφορήσει ή όχι, συμβάλει στη μείωση της τιμής του 9505 που ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
Φιλικά Γιώργος

Εγώ πάντως θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι θα γίνει και με τον 800άρι . Στην χειρότερη θα πάρω τον 600άρι πιο φτηνά :p

Αν και θα ήθελα να έρθει ο 800 και να τον τσιμπήσω !

Θοδωρης

Πάντως αυτό που έβγαλε το ebw είναι ευκαιριάρα. Ανυπομονώ να δώ σε πόσες μέρες θα είναι στα χέρια του παιδιού. Η προπαραγγελία δεν μου άρεσε, γιατί δεν έφερνε μερικά κοματια για άμεση παράδοση; Για να δούμε.

@mixaris οι εκδοσεις βγαινουν αλλα δεν ερχονται επισημα στην ελλαδα.

γνωμη μου αν αλλαζεις κινητο καθε 2 χρονια ειναι να μην το παρεις γιατι το κινητο εχει κατρακυλησει στην τιμη(μεσα σε 2 μηνες 250ε+) του σε αντιθεση με τα ιφον που ναι μονιμα ιδιες τιμες.διαφορετικο μαρκετινγκ+δινομη σαν εταιρειες!

το κακο που μολις διαβασα ενω το πειρα χτες και σημερα ειναι 5+ε κατω!ειναι οτι το ebw θελει να κανει προπαραγγελειες ωστες να ριξει και αλλο τις τιμες στα κινητα που θα φερει.οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μεινει η τιμη στα 450ε!!!!!

με καποιον τροπο τα κινητα ερχονται σε σκοτωμενες τιμες!το πιο πιθανο απο τον ιδιο εισαγωγεα.ειδα πιο πανω το unboxing του τκεν και ειδα οτι και εκεινη εχουν ιδιο τροπο με ζελατινα και gr manual εκτος κουτιου αλλα μεσα σε ζελατινα...

το κινητο ειναι εισαγωγης απο καλο μαγαζι με καλη τιμη στο σκρουτζ+βεστprice.

βλεπω οτι ειναι συσκευασμενο με ζελατινα και εκτος κουτιου αλλα μεσα στην ζελατινα εχουν ενα εκτυπωμενο gr manual.

ξεκολλαω προσεκτικα το αυτοκολλητο που λεει αν δεν ειναι σφραγισμενο μην το ανοιξετε και παρατηρω οτι απο κατω του υπαρχει το original αυτοκολλητο κομμενο.

ολα τα αλλα φαινονται απειραχτα.βαζω μπαταρια και δεν ξεκιναει απο το 1st step που διαλεγεις γλωσσα αλλα απο το επομενο.οτι εχω επιλεξει ηδη γαλλικα!

1.μπορειτε να τσεκαρετε αυτο με το αυτοκολλητο εγγυησης αν εχετε και σεις διπλο αυτοκολλητο?

2.το πλαστικο καπακι της μπαταριας ηταν ενωμενο ή σχεδον στον αερα?χρειαστηκατε κατσαβιδι,καρτα ή κατι για να ανοιξετε το καπακι?

http://www.imgnip.com/images/56899173674806118515_thumb.jpg

http://www.imgnip.com/images/25588868634828533428_thumb.jpg

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

το κινητο ειναι εισαγωγης απο καλο μαγαζι με καλη τιμη στο σκρουτζ+βεστprice.

βλεπω οτι ειναι συσκευασμενο με ζελατινα και εκτος κουτιου αλλα μεσα στην ζελατινα εχουν ενα εκτυπωμενο gr manual.

ξεκολλαω προσεκτικα το αυτοκολλητο που λεει αν δεν ειναι σφραγισμενο μην το ανοιξετε και παρατηρω οτι απο κατω του υπαρχει το original αυτοκολλητο κομμενο.

ολα τα αλλα φαινονται απειραχτα.βαζω μπαταρια και δεν ξεκιναει απο το 1st step που διαλεγεις γλωσσα αλλα απο το επομενο.οτι εχω επιλεξει ηδη γαλλικα!

1.μπορειτε να τσεκαρετε αυτο με το αυτοκολλητο εγγυησης αν εχετε και σεις διπλο αυτοκολλητο?

2.το πλαστικο καπακι της μπαταριας ηταν ενωμενο ή σχεδον στον αερα?χρειαστηκατε κατσαβιδι,καρτα ή κατι για να ανοιξετε το καπακι?

Εμενα ηταν κανονικα μονο το αυτοκολλητο της samsung.

Απο που το πηρες?

Θα σου ελεγα να τους κανεις τηλεφωνο να τους ρωτησεις αλλα η απαντηση θα ειναι οτι το ανοιγουν οι προμηθευτες τους για ελεγχο κατω απο πιστοποιημενες (iso) διαδικασιες...

Εμένα που είναι γερμανικό είχε ένα αυτοκόλλητο και φυσικά manual αγγλικό και γερμανικό μόνο.

Το καπάκι ήταν κανονικό κουμπωμένο και αρκετά σφηχτό όπως σε όλες τις καινούριες συσκευές άλλωστε.

Καλησπερα παιδια..καινουργιος στο φορουμ κ σε λιγες μερες κ νεος στο λογισμικό android.Ειπα μετα απο 3 χρονια στο μηλο(αρκετα ψαγμενος θα ελεγα) να παω σε κατι αλλο.Προκειται να παρω το s4 κ επειδη δν εχω καταλαβει καλα,υπαρχουν διαφορες εκδοσεις?π.χ. πετυχα στο ιντερνετ να αναφερεται google εκδοση κ κατι τετοια..πρεπει να προσεξω κατι?κ κατι ακομα,η 32 gb ποση πραγματικα ελευθερη μνημη εχει?

Συγχαρητηρια για το φορουμ,πολυ οργανομενο..

απο που θα τ'αγορασεις? Ελλαδα η ebay?

Την ανέβασαν την τιμή του στο Ebw ένα 50άρικο, καλά κράτησε η τσάμπα διαφήμιση. Για να δούμε αν θα στείλουν τις παραγγελείες με τη χαμηλή τιμή.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Αντε 499€! Η λιγη μνημη και η απουσια ραδιοφωνου με φρεναρουν και σκεφτομαι htc one, αλλα ακομα στα 455 ειναι... Πφφφ

Η λιγη μνημη δεν ειναι προβλημα αφου με πολυ λιγα λεφτα την κανεις οσο θες.το ραδιο οντως και γω το ηθελα.

Γιαννης

Βλέπω μέσω amazon.de από 465 ευρώ. Οπότε να περιμένουμε και εδώ ανάλογες τιμές.:)
Φιλικά Γιώργος

Βλέπω μέσω amazon.de από 465 ευρώ. Οπότε να περιμένουμε και εδώ ανάλογες τιμές.:)

που? εδω βλεπω 507 το λευκο και απο 499 το μαυρο. και με πωλητες αμφιβολου ποιοτητας που μαλλον δεν το στελνουν και ελλαδα.

521 το αμαζον το ιδιο για το μαυρο και 517 για το λευκο.

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=galaxy+s4

Την ανέβασαν την τιμή του στο Ebw ένα 50άρικο, καλά κράτησε η τσάμπα διαφήμιση. Για να δούμε αν θα στείλουν τις παραγγελείες με τη χαμηλή τιμή.

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο κα μου είχαν ότι θα μου το στείλουν με την τιμή που το έκλεισα (448).

Τώρα μένει να δώσω το 32gb s3! Ξέρει κανείς σε τι τιμή παίζει γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις αγοραπωλησίες. 32gb s3 + 3000 mah μπαταρία αυθεντική.

http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Samsung_Galaxy_S4_32GB_pros_polisi_11413044.htm?ca=9_s&w=3 Παιδια προλαβετε!!!! :lol::lol::lol: ρε τους απατεωνες..

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Τι γίνεται στο skroutz?? το birdphone δεν εχει κανενα S4 πια, ενω τα 2-3 που το χουν 497 δεν ειναι αξια εμπιστοσυνης περα απ το kaizer...στα υπολοιπα ανεβαινουμε πανω απο 510......τι εγινε ρε παιδια??τα πουλησαν??

ουφ!

μαλλον στο τσακ προλαβα!

Εδωσα παραγγελια σημερα πρωι στο birdphone για το S4 ενω ημουν στην δουλεια, και τωρα που γυριζω σπιτι βλεπω εχει εξαντληθει (?!).

Παντως με πηρανε τηλεφωνο για επιβεβαιωση, διαθεσιμοτητα ΟΚ , αναμενω παραδοση αυριο απ'οτι μου ειπανε.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά