bolek7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το birdphone ξερετε τι προελευσης s4 φερνει? Oχι φιλε μου δεν ξερω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Το birdphone φαινεται πως εχει και τις περισσοτερες αξιολογησεις. Λογικα δεν θα το επιλεγει τυχαια ο κοσμος. Ας μας διαφωτισει καποιος που γνωριζει :) Eγω εχω ψωνισει 4 φορες. Οι 3 συναλλαγες μου πηγαν πολυ καλα. Στην μια (που σημειωτεον δεν εφταιγε το καταστημα για οτι συνεβη) ηταν ευγενεστατατοι και ασχοληθηκαν μεχρι να λυθει το προβλημα (ασχετα που δεν περνουσε 100% απ το χερι τους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 εγω προσωπικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το παραπανω καταστημα και το birdphone Συμφωνω και επαυξανω.Ειδικα απο το μπερντφον εχω παρει απειρα πραγματα!Εξαιρετικοι σε ολα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 δεν ξερω ομως την προελευση του κινητου ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Oχι φιλε μου δεν ξερω to S3 ήταν ρουμανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ποιο kaizer λετε εσεις γιατι εχει στο skroutz 3-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkolas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Γι αυτο ρωταω γιατι μου φαινεται δυσκολο να σου πουν μετα οτι αφου δεν υπαρχει το ιμει πανω στην αποδειξη δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την εγγυηση... Παιδια κι εγω που το αγορασα εχθες απο το Media Markt Ολλανδιας δεν αναγραφει το ΙΜΕΙ πουθενα. Τους το ειπα και μου απαντησαν οτι γραφει , δεν γραφει το ΙΜΕΙ, 2 χρονια πανευρωπαικη εγγυηση εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Δεν είναι απαραίτητο να γράφει το imei στην απόδειξη, οσες φορές έχω πάει μια συσκευή στο service δεν πήρα ποτέ την απόδειξη μαζί μου.. Απλα κάνανε έναν έλεγχο το imei της συσκευής και ολα καλά.... Ακομη και αν θέλω να αγοράσω μια μεταχειρισμενη συσκευή βλέπω το imei που γράφει πανω στην συσκευή και παίρνω τηλέφωνο την π.χ samsung και ρωτάω αν έχει εγγύηση.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Ορίστε για όσους θέλουν να διαθέσουν κάτι παραπάνω για την αγορά του S4 έχοντας όμως ένα κινητό στα γούστα τους!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πάντως η αλήθεια είναι ότι πήρε την κατρακύλα πολύ γρήγορα,στο θέμα τιμής εννοώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ορίστε για όσους θέλουν να διαθέσουν κάτι παραπάνω για την αγορά του S4 έχοντας όμως ένα κινητό στα γούστα τους!:) Αχαχα καλο;) (αλλα 1000$) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Πάντως η αλήθεια είναι ότι πήρε την κατρακύλα πολύ γρήγορα,στο θέμα τιμής εννοώ. Αργα ή γρηγορα στα σταθεροποιηθει.Αν και εμας μας συμφερει να κατρακυλαει!:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ενας φιλος μου παει Αμερικη και σκεφτομαι να μου το φερει το s4 απο εκει..Ξερει κανεις αν ειναι πιο φτηνα και ποσο? και αν αξιζει η θα εχω προβλημα αν ειναι αμερικανικη εκδοση?και τελος θα ειναι οκταπυρηνη εκδοση?εχει διαφορες γενικα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 ενας φιλος μου παει Αμερικη και σκεφτομαι να μου το φερει το s4 απο εκει..Ξερει κανεις αν ειναι πιο φτηνα και ποσο? και αν αξιζει η θα εχω προβλημα αν ειναι αμερικανικη εκδοση?και τελος θα ειναι οκταπυρηνη εκδοση?εχει διαφορες γενικα..? Φίλε μου δεν συμφέρει, έχει πλέον γύρω στα 700$ με τους φόρους. Αυτό μας κάνει 530 ευρώ, τιμή πολύ κοντινή στα σκρουτζομάγαζα. Εκτός αν θέλεις να πάρεις την έκδοση με vanilla που θα κυκλοφορίσει μόνο στην Αμερική. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Φίλε μου δεν συμφέρει, έχει πλέον γύρω στα 700$ με τους φόρους. Αυτό μας κάνει 530 ευρώ, τιμή πολύ κοντινή στα σκρουτζομάγαζα. Εκτός αν θέλεις να πάρεις την έκδοση με vanilla που θα κυκλοφορίσει μόνο στην Αμερική. η εκδοση vanilla τι ειναι?οκταπυρηνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 to portal365 το καταστημα το εμπιστευεστε? εχετε παρει απο εκει το κινητο κανεις να μας πει εντυπωσεις? μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο και το φερνουν αυθημερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 η εκδοση vanilla τι ειναι?οκταπυρηνη? Δεν υπαρχει οκταπυρηνος.Υπαρχει ο τετραπυρηνος snapdragon (9505) και ο 2×τετραπυρηνος exynos (9500).Η vanilla εκδοση εχουν πει οτι θα στηριζεται στον τετραπυρηνο snapdragon (9505) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 (edited) to portal365 το καταστημα το εμπιστευεστε? εχετε παρει απο εκει το κινητο κανεις να μας πει εντυπωσεις? μου ειπαν οτι ειναι γερμανικο και το φερνουν αυθημερον Εγω δεν ειχα κανενα θεμα με το καταστημα ολη η διαδικασια εγινε κανονικα. Edited June 8, 2013 by LindianGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Απορω το πλαισιο και το public κλπ που το εχουν στα 739 τι εχουν στο μυαλο τους. Ειναι πραγματικα απαραδεκτοι. Πανε να βγαλουν κερδος περιμενοντας απο καποιο "κοροιδο" να αγορασει. Θεωρω πως μονο εξω μπορουν να πεσουν με αυτην την πολιτικη που εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα και εγω σημερα το s4 απο kinitomania ελληνικό στα 553 Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα και εγω σημερα το s4 απο kinitomania ελληνικό στα 553Είσαι σίγουρος ότι είναι η Ελληνική έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Είσαι σίγουρος ότι είναι η Ελληνική έκδοση; Ναι φιλε μου ελεγμένο με το serial numper Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostap Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 παιδια σκεφτομαι το birdphone?αλλα εχω κολαω μηπως τελικα το παρω απο το kaisershop?ειναι σιγουρο οτι φερνουν γερμανικα εκει η τζαμπα ο κοπος(το birdphone εχει τις καλυτερες κριτικες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Κατι μου λεει οτι απο βδομαδα θα ειναι στα 550 και ισως και παρακατω. Ειδικα αν το ελληνικο εφτασε να πωλειται 553 φανταστειτε το κερδος των αλυσιδων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 παιδια σκεφτομαι το birdphone?αλλα εχω κολαω μηπως τελικα το παρω απο το kaisershop?ειναι σιγουρο οτι φερνουν γερμανικα εκει η τζαμπα ο κοπος(το birdphone εχει τις καλυτερες κριτικες)Το KaizerShop φέρνει Γερμανικά, Πολωνέζικα και Ρουμάνικα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου τύχει. Εμένα μου έτυχε Γερμανικό και από ΜDM πήρε κατευθείαν τη νέα BMEA :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts