Tyxerakias Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Αν θέλετε θα φτιάξω μια pre-rooted για όποιον ενδιαφέρεται το σαβ/κο. Btw Kώστα, οι οδηγίες δεν ανέφεραν ποτέ και πουθενά ότι το triangle away μηδενίζει όπως το 9505. Το ότι την πάτησες είναι άλλο θέμα... :p Έβαλα πάντως τώρα την πληροφορία σε bold για να μην την πατήσει κανένας άλλος. Edited August 3, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Αν θέλετε θα φτιάξω μια pre-rooted για όποιον ενδιαφέρεται το σαβ/κο. Btw Kώστα, οι οδηγίες δεν ανέφεραν ποτέ και πουθενά ότι το triangle away μηδενίζει όπως το 9505. Το ότι την πάτησες είναι άλλο θέμα... :p Έβαλα πάντως τώρα την πληροφορία σε bold για να μην την πατήσει κανένας άλλος. Άλεξ δεν υπήρχε κάτι που να τονίζει την σοβαρότητα του θέματός. Δεν κατηγορώ κανένα, καταλαβαίνω οτι επειδή δεν κυκλοφορεί το 9500 δεν υπήρχαν λεπτομέρειες. Όταν το έκανα εγώ root δεν υπήρχε στον οδηγό ή παράγραφος που έγινε μπολντ. Απλά είχε το link για τον cf-root του 9500. Αποκλείεται να έφτανα να πατήσω το link και να μην διάβαζα την προειδοποίηση. Όπως είναι τώρα, το μάτι πάει μόνο του ακόμα και αν δεν είναι bold. Θα μου πεις ότι ακόμα και στο xda προστέθηκε κατόπιν παρατηρήσεων και μάλιστα στο τέλος του οδηγού όταν φτάνει κάποιος στο πώς δουλεύει το triangle. Εκεί την πατά κάποιος ειδικά αν έχει κάνει πολλές φορές πριν root με αυτό το τρόπο. Το μάτι πιάνει κάτω χαμηλά το triangle και εφόσον δεν γνωρίζεις την βασική λεπτομέρεια νομίζεις ότι ισχύει οτι και πριν, όπως δηλαδή τα ήξερες. Προχωράς στο ρουταρισμα και μετά όταν πας να μηδενισεις βλέπεις ότι δεν δουλεύει το triangle. Και νομίζω ποτέ δεν θα δουλέψει. Μάλλον το έχει παρατήσει το θέμα. @ layman Γιάννη δεν έχω δοκιμάσει την MG9. Ήμουν κάποιες μέρες με την MG5 αλλά γύρισα στο nand backup της MG1 γιατί έχω την εντύπωση ότι τα πηγαίνει καλύτερα σε θέματα θερμοκρασίας και θέλω να σιγουρευτώ. Ίσως να είναι η ιδέα μου η το ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε 40άρια συνεχόμενα. Το κακό με το 9500 είναι ότι δεν θα δούμε ποτέ πραγματική Google edition η κάποια σοβαρή AOSP. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου οι καινοτομίες της Samsung. Μόνο το smart stay χρησιμοποιώ. Η εφαρμογή της κάμερας δεν μου λέει κάτι. Ο αισθητήρας είναι τόσο καλός που και με την android camera θα μας έδινε αυτό που θέλουμε. Edited August 3, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αν θέλετε θα φτιάξω μια pre-rooted για όποιον ενδιαφέρεται το σαβ/κο. Btw Kώστα, οι οδηγίες δεν ανέφεραν ποτέ και πουθενά ότι το triangle away μηδενίζει όπως το 9505. Το ότι την πάτησες είναι άλλο θέμα... :p Έβαλα πάντως τώρα την πληροφορία σε bold για να μην την πατήσει κανένας άλλος. αν ειναι ευκολο για σενα και μπορεις να το κανεις καπια στιγμη θα ηταν πολυ ωραιο!:)το δικο μου το csc ειναι KSA (saudi arabia) που ειναι αυτο που κυκλοφορισε πιο πολυ στην κυπρο. @ lazman Γιάννη δεν έχω δοκιμάσει την MG9. Ήμουν κάποιες μέρες με την MG5 αλλά γύρισα στο nand backup της MG1 γιατί έχω την εντύπωση ότι τα πηγαίνει καλύτερα σε θέματα θερμοκρασίας και θέλω να σιγουρευτώ. Ίσως να είναι η ιδέα μου η το ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε 40άρια συνεχόμενα. Το κακό με το 9500 είναι ότι δεν θα δούμε ποτέ πραγματική Google edition η κάποια σοβαρή AOSP. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου οι καινοτομίες της Samsung. Μόνο το smart stay χρησιμοποιώ. Η εφαρμογή της κάμερας δεν μου λέει κάτι. Ο αισθητήρας είναι τόσο καλός που και με την android camera θα μας έδινε αυτό που θέλουμε. δεν το εχω δοκιμαση με πιο παλιo firmware το 9500 αλλα με αυτο πραγματικα ειναι κορυφη. το google edition δεν μου αρεση καθολου Κωστα αν και εγω δεν δουλευω ολα τα smart τις samsung.προτιμω το ροοτ σε μαμα firmware και ειμαι οκ.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κάποιο από τα ελληνικά μαγαζιά το έχει φέρει πάντως,το θέμα είναι πιο...Το σκεφτομαι ακόμα αν και πλησιάζει η ωρα για το νοτε 3.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κάποιο από τα ελληνικά μαγαζιά το έχει φέρει πάντως,το θέμα είναι πιο...Το σκεφτομαι ακόμα αν και πλησιάζει η ωρα για το νοτε 3.. Εμένα φίλε Andy η κάμερα μόνο με κρατά στην Samsung. Άντε και η οθόνη. Δεν βλέπω όρεξη να βάλουν μυαλό. Αν δεν γράψουν από την αρχή όλες τους τις εφαρμογές χωρίς περιττά για άμεση πρόσβαση οπαδούς στιγμή, δεν ξανά αγοράζω Samsung κινητό. Tablet ναι, το Note8 μόλις πέσει η τιμή του. Είναι δυνατόν η νέα Συλλογή να καθυστερεί περισσότερο απ αυτή που είχαμε στο Siii και στο Note2? Ενώ μόλις βάλω το Qick pic πετάει μ αυτό το hardware. To ίδιο και ο Ex dialer. Έχω καταντήσει όπως στο iPhone που χρησιμοποιώ εφαρμογές της Google και τρίτων αντί της Apple. Έχεις τον Dialer ανοίγει μια χαρά, πας στην κάμερα να τραβήξεις 2-3 φωτογραφίες, μετά στην συλλογή να τις δεις και αν πας να ανοίξεις πάλι τον Dialer το σκέφτεται.... Καλά δεν το είδαν αυτό δύο χρόνια τώρα να το φτιάξουν? Ξεκίνησε με το Sii όταν δόθηκε η ice cream και συνεχίζεται ως τώρα. Βλακιουλες ξέρουν να φτιάχνουν για να εντυπωσιάζουν τους φλουφλιδες mobilers και δεν ξέρω τι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Εμένα φίλε Andy η κάμερα μόνο με κρατά στην Samsung. Άντε και η οθόνη. Δεν βλέπω όρεξη να βάλουν μυαλό. Αν δεν γράψουν από την αρχή όλες τους τις εφαρμογές χωρίς περιττά για άμεση πρόσβαση οπαδούς στιγμή, δεν ξανά αγοράζω Samsung κινητό. Tablet ναι, το Note8 μόλις πέσει η τιμή του. Είναι δυνατόν η νέα Συλλογή να καθυστερεί περισσότερο απ αυτή που είχαμε στο Siii και στο Note2? Ενώ μόλις βάλω το Qick pic πετάει μ αυτό το hardware. To ίδιο και ο Ex dialer. Έχω καταντήσει όπως στο iPhone που χρησιμοποιώ εφαρμογές της Google και τρίτων αντί της Apple. Έχεις τον Dialer ανοίγει μια χαρά, πας στην κάμερα να τραβήξεις 2-3 φωτογραφίες, μετά στην συλλογή να τις δεις και αν πας να ανοίξεις πάλι τον Dialer το σκέφτεται.... Καλά δεν το είδαν αυτό δύο χρόνια τώρα να το φτιάξουν? Ξεκίνησε με το Sii όταν δόθηκε η ice cream και συνεχίζεται ως τώρα. Βλακιουλες ξέρουν να φτιάχνουν για να εντυπωσιάζουν τους φλουφλιδες mobilers και δεν ξέρω τι. Λες αληθειες Κωστα, ετσι είναι. Μπορεις να μου πεις όμως τι θα παρεις αν φυγεις από Σαμμυ? Το μονο αξιοπρεπες τηλεφωνο σημερα σε υψηλα specs, είναι το htc one (με τραγικη καμερα και μετρια μπαταρια). Μετα τι? Εγω θελω οπωσδήποτε Wacom digitizer και πηρα ξανα note 2, οι αλλοι κατασκευαστες που είναι σε αυτό τον τομεα? Μηπως επειδή κοστιζει ακριβα ο digitizer σφυριζουν αδιαφορα? Θα βγαλει η sony το zu με τα χιλια βασανα και καποιον digitizer (αγνωστο ποιον), αλλα όχι με ενσωματωμενη γραφιδα, τεραστια bezel κλπ κλπ Στα του 9500, θεωρω πως ανετα και σημερα είναι η καλυτερη υλοποιηση. Εστω και με τις -πραγματι- κακογραμμένες εφαρμογες της σαμμυ. Με καποιες υποχωρήσεις μπορεις να πας και σε one, πουθενα αλλου για την ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά γιατί αν το φέρει κάποιο e-shop δεν θα έχει εγγύηση. Εγώ δουλεύω εξω σε χώρα που κυκλοφορεί μόνο αυτό. Έχω εγγύηση κανονικά αλλά ενα χρόνο όπως γίνεται παντού εκτός Ευρώπης. Δυστυχώς θα έλθω τέλος Σεπτέμβρη διαφορετικά θα μπορούσα να σου φέρω ένα η να σου πουλήσω το δικο μου αν πάω τελικά στο Note3. τελικα απο οτι φαινεται το i9500 δν θα το δουμε φιλε κωστα..εγω περιμενω μηπως κανει το μπαμ η samsung το σεπτεμβρη οπως κ με το s3 i9305 lte.ειμαι ετοιμος να κανω την κινηση να παρω τo i9505 αλλα θα περιμενω λιγο ακομα!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Παιδια έβαλα Ex-dialer και QuickPic και ησύχασα. Πέταξα και ότι άλλο είχε μείνει από τα άχρηστα της Samsung Η συσκευή αναπνέει καλύτερα. Μέχρι και στο θέμα θερμοκρασιας υπάρχει βελτίωση παρόλο ότι δεν είχα πρόβλημα. Επιμένω ότι η Samsung πρέπει να ξαναγράψει το μεγαλυτερο μέρος του software της, διαφορετικά θα την ξεφτιλίζουν πολύ κατώτερες συσκευές. Δεν υπάρχει θέμα ram η επεξεργαστή. Για όλα φταίει το software. Εκτός ότι φορτώνει τις εφαρμογές με δυνατότητες που σπάνια χρησιμοποιουνται, έχουμε και την προσπάθεια επιβολής του οικοσυστηματος της με επίσης κακογραμμενες εφαρμογές. Πρέπει να τις κάνει πιο λιτές και περισσότερο αποτελεσματικες. Όπως είμαι τώρα δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Νωρίτερα ήμουν έρθω στην βεράντα με θερμοκρασία περιβαλλοντος στους 28°. Όση ώρα το δούλευα δεν ένοιωσα καν πιο ζεστή την πλάτη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 @ Κώστα Καντον και εφαρμογή συστήματος να μη σου ανοίγει ο μαμά για να φύγει το εικονίδιο στις αναπάντητες, δώσε του και λίγο χρόνο να τον συνηθίσεις και δε θα τον αλλάζεις Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 @ Κώστα Καντον και εφαρμογή συστήματος να μη σου ανοίγει ο μαμά για να φύγει το εικονίδιο στις αναπάντητες, δώσε του και λίγο χρόνο να τον συνηθίσεις και δε θα τον αλλάζεις Τον έχω κάνει ήδη. Του πέρασα και το skin του S4 και είναι μια χαρά. Ο ορίτζιναλ πρέπει να κρατά πολύ ram. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Του έβαλα και το εικονίδιο του official γιατί δεν μ αρέσει να αλλάζω την εμφάνιση της συσκευής μου και να την κάνω αγνώριστη. Παρόλο που έβαλα τον Nova φρόντισα να κρατήσω την βασική εμφάνιση. http://img836.imageshack.us/img836/4731/1cnx.png Όσο για την Quick Pic, μάλλον η ταχύτητα στο άνοιγμα είναι εικονική. Περιμένω να συμπληρώσω 24 ώρες χρήσης για να σιγουρευτώ. Όταν πατάς το εικονίδιο, ναι μεν μπαίνει άμεσα στην εφαρμογή αλλά αν υπολογίσεις τον χρόνο που χρειάζεται για να εμφανίσει τα albums, πάμε σχεδόν στα ίδια με τον official. Η διαφορά είναι ότι ο official, κάνει ένα κομπιασμα αλλά ανοίγει κατευθείαν στα album χωρίς να κάνει αυτό το rendering που βλέπουμε στο Quick Pic. Θα ολοκληρώσω τις δοκιμές μου και θα αποφασίσω αν θα την κρατήσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Τον έχω κάνει ήδη. Του πέρασα και το skin του S4 και είναι μια χαρά. Ο ορίτζιναλ πρέπει να κρατά πολύ ram. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Του έβαλα και το εικονίδιο του official γιατί δεν μ αρέσει να αλλάζω την εμφάνιση της συσκευής μου και να την κάνω αγνώριστη. Παρόλο που έβαλα τον Nova φρόντισα να κρατήσω την βασική εμφάνιση. http://img836.imageshack.us/img836/4731/1cnx.png Όσο για την Quick Pic, μάλλον η ταχύτητα στο άνοιγμα είναι εικονική. Περιμένω να συμπληρώσω 24 ώρες χρήσης για να σιγουρευτώ. Όταν πατάς το εικονίδιο, ναι μεν μπαίνει άμεσα στην εφαρμογή αλλά αν υπολογίσεις τον χρόνο που χρειάζεται για να εμφανίσει τα albums, πάμε σχεδόν στα ίδια με τον official. Η διαφορά είναι ότι ο official, κάνει ένα κομπιασμα αλλά ανοίγει κατευθείαν στα album χωρίς να κάνει αυτό το rendering που βλέπουμε στο Quick Pic. Θα ολοκληρώσω τις δοκιμές μου και θα αποφασίσω αν θα την κρατήσω. ram = ο stock dialer είναι συνδεδεμένος 1 με OS (κωδικούς πρόσβασης σε πληροφορίες συστήματος *#__#) 2 με safety assistance (ακόμα και αν το έχεις κλειστό) από την φώτο είδα ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού, έχεις δοκιμάσει αν ο exdialer είναι συμβατός με τα emergency calls? Της χώρας που κατοικείς? Πάμε και στην ταχύτητα, *αφού διευκρινίσω ότι τον δοκίμασα πριν στο s3 της συζύγου* αλλά γνωρίζω το app από παλιά, ΝΑΙ είναι γρηγορότερο αλλά όχι τόσο όσο αφήνεις να εννοηθεί!!! Ακόμα και αν ανοίξεις τα keep memory & hardware acceleration! Τότε θα χρειάζεται περισσότερη μνήμη!!! Και πάλι θα έχει lack! Το gallery app δεν είναι αργό!!! (και αυτό είναι συνδεδεμένο!!! (camera) μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάθε πρωί πριν φύγω για δουλειά ανοίγω contact έτσι για όταν το χρειαστώ να ανοίξει γρήγορα!!! Ναι είναι χαζό! Αλλά όταν κάτι λειτουργεί σχεδόν τέλεια δεν το πειράζεις. Να αναφέρω και τις ρυθμίσεις του stock dialer?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ram = ο stock dialer είναι συνδεδεμένος 1 με OS (κωδικούς πρόσβασης σε πληροφορίες συστήματος *#__#) 2 με safety assistance (ακόμα και αν το έχεις κλειστό) από την φώτο είδα ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού, έχεις δοκιμάσει αν ο exdialer είναι συμβατός με τα emergency calls? Της χώρας που κατοικείς? Πάμε και στην ταχύτητα, *αφού διευκρινίσω ότι τον δοκίμασα πριν στο s3 της συζύγου* αλλά γνωρίζω το app από παλιά, ΝΑΙ είναι γρηγορότερο αλλά όχι τόσο όσο αφήνεις να εννοηθεί!!! Ακόμα και αν ανοίξεις τα keep memory & hardware acceleration! Τότε θα χρειάζεται περισσότερη μνήμη!!! Και πάλι θα έχει lack! Το gallery app δεν είναι αργό!!! (και αυτό είναι συνδεδεμένο!!! (camera) μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάθε πρωί πριν φύγω για δουλειά ανοίγω contact έτσι για όταν το χρειαστώ να ανοίξει γρήγορα!!! Ναι είναι χαζό! Αλλά όταν κάτι λειτουργεί σχεδόν τέλεια δεν το πειράζεις. Να αναφέρω και τις ρυθμίσεις του stock dialer?!!! Δεν κατάλαβα ποιος έχει lag o ex dialer? Καθόλου μα καθόλου, εκτός την πρώτη φορά που τον ανοίγεις μετά από reboot. Απ ότι κατάλαβα δεν έχεις την συσκευή. Οπότε δικαιολογημένα απορείς. Αν την είχες θα έβλεπες ότι η λειτουργία του Dialer είναι εντελώς αταίριαστη με την όλη αίσθηση που σου δίνει η χρήση της συσκευής. Δεν αρκεί το να ανοίξεις μια φορά τις επαφές, για να έχεις γρήγορο άνοιγμα μετέπειτα. Μόλις χρησιμοποιήσεις την κάμερα ή κάποιες βαριές εφαρμογές θα κλείσει και θα θέλει πάλι τον χρόνο του. Δεν είναι σημαντικό, μιλάμε για 2,5" στην χειρότερη. Στο Siii έπιανε και 4" θυμάμαι. Εδώ είναι κλάσματα πιο γρήγορος από του Note2. Όμως είναι σπαστικό σε μια συσκευή που γίνονται όλα αστραπιαία να έχεις έστω αυτή την καθυστέρηση. Η συλλογή δεν έχει ακριβώς καθυστέρηση, αλλά ένα δισταγμό μόλις πατήσεις το εικονίδιο για ένα δευτερόλεπτο δεν γίνεται τίποτα και ξαφνικά βλέπεις όλα σου τα άλμπουμ έτοιμα μπροστά σου. Αν για παράδειγμα με το που πατάς εμφανίζονταν κάτι από την εφαρμογή και απλά χρειάζονταν 1" για να φορτώσει όπως κάνει το QuikPic, δεν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα. Η QuickPic αυτό κάνει και νομίζεις ότι είναι πολύ γρήγορη. Πάμε στην εφαρμογή της κάμερας. Παίζει να είναι η πιο βαριά εφαρμογή. Χρειάζεται από 2 μέχρι 3.5". Πισωγύρισμα νομίζω όταν σε Siii και Note2 άνοιγε στο 1.5". Επίσης αν βγεις με back button, κάνει rendering το official widget του καιρού. (Πουθενά αλλού δεν υπάρχει rendering). Θεωρώ ότι κατι τέτοια εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έφυγε ο CM από την Samsung. Είναι προχειροδουλειες που άφησαν ημιτελείς να κυκλοφορήσουν αφού δεν μπόρεσαν να βρουν λύση. Έχω πει ότι αυτές οι μικρές καθυστερήσεις οφείλονται στο ότι οι εφαρμογές της συνδέονται με το μισό system αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πρέπει να βρουν λύσεις αλλιώς να βγάζουν μόνο τηλεοράσεις. Είναι κρίμα να δίνουν δικαιώματα με τόσο καλές κατά τα άλλα συσκευές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 βλεπω οτι υπαρχει το i9500.παιδες ξερεται μηπως στελνουν ελλαδα απο τον στεφανης στην κυπρο??? http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=search_1 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν κατάλαβα ποιος έχει lag o ex dialer? Καθόλου μα καθόλου, εκτός την πρώτη φορά που τον ανοίγεις μετά από reboot. Απ ότι κατάλαβα δεν έχεις την συσκευή. Οπότε δικαιολογημένα απορείς. Αν την είχες θα έβλεπες ότι η λειτουργία του Dialer είναι εντελώς αταίριαστη με την όλη αίσθηση που σου δίνει η χρήση της συσκευής. Δεν αρκεί το να ανοίξεις μια φορά τις επαφές, για να έχεις γρήγορο άνοιγμα μετέπειτα. Μόλις χρησιμοποιήσεις την κάμερα ή κάποιες βαριές εφαρμογές θα κλείσει και θα θέλει πάλι τον χρόνο του. Δεν είναι σημαντικό, μιλάμε για 2,5" στην χειρότερη. Στο Siii έπιανε και 4" θυμάμαι. Εδώ είναι κλάσματα πιο γρήγορος από του Note2. Όμως είναι σπαστικό σε μια συσκευή που γίνονται όλα αστραπιαία να έχεις έστω αυτή την καθυστέρηση. Η συλλογή δεν έχει ακριβώς καθυστέρηση, αλλά ένα δισταγμό μόλις πατήσεις το εικονίδιο για ένα δευτερόλεπτο δεν γίνεται τίποτα και ξαφνικά βλέπεις όλα σου τα άλμπουμ έτοιμα μπροστά σου. Αν για παράδειγμα με το που πατάς εμφανίζονταν κάτι από την εφαρμογή και απλά χρειάζονταν 1" για να φορτώσει όπως κάνει το QuikPic, δεν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα. Η QuickPic αυτό κάνει και νομίζεις ότι είναι πολύ γρήγορη. Πάμε στην εφαρμογή της κάμερας. Παίζει να είναι η πιο βαριά εφαρμογή. Χρειάζεται από 2 μέχρι 3.5". Πισωγύρισμα νομίζω όταν σε Siii και Note2 άνοιγε στο 1.5". Επίσης αν βγεις με back button, κάνει rendering το official widget του καιρού. (Πουθενά αλλού δεν υπάρχει rendering). Θεωρώ ότι κατι τέτοια εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έφυγε ο CM από την Samsung. Είναι προχειροδουλειες που άφησαν ημιτελείς να κυκλοφορήσουν αφού δεν μπόρεσαν να βρουν λύση. Έχω πει ότι αυτές οι μικρές καθυστερήσεις οφείλονται στο ότι οι εφαρμογές της συνδέονται με το μισό system αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πρέπει να βρουν λύσεις αλλιώς να βγάζουν μόνο τηλεοράσεις. Είναι κρίμα να δίνουν δικαιώματα με τόσο καλές κατά τα άλλα συσκευές. Έχω το i9505, δοκίμασα το exdialer στο s3 γιατί το κινητό για μένα είναι εργαλείο δεν μπορώ και δε θέλω να δοκιμάζω εφαρμογές! Να ξέρεις ότι χρησιμοποιώ πολλά χρόνια android και γνωρίζω ότι οι περισσότερες εφαρμογές είναι για τον "κουκο" και εχω αγορασμένες πολλές εφαρμογές που πια δεν κάνω install! (nova - titanium =no root in s4!!!) κ.α, Άρα έχω στήσει το τηλέφωνο στις ανάγκες μου, και παρόλο που είμαι σε διακοπές δε δοκίμασα το exdialer στο δικό μου! Όμως το θυμόμουν από το s2 (μετά την 4.0.3) εγώ στο s3 είδα lag! Το βασικό όμως δεν είναι αν έχει ή όχι, αν τον κάνεις default! Τι γίνεται με τα emergency? (χωρίς sim, η εισαγωγή pin) είμαι σίγουρος ότι δεν θα το χρειαστείτε πότε, αν όμως? Δε λέω ότι δεν έχει πρόβλημα ο stock, άλλωστε έγραψα ότι κάθε πρωί ανοίγω τα app για να είναι στην μνήμη!!! που μόνο που το γράφω...?¿ Για την camera, νομίζω ότι δεν είναι θέμα software, έχω το camera zoom fx και υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα! και το HTC one έχει μια μικρή καθυστέρηση! Να ξαναπώ κρατά τον ex αλλά μη το κάνεις default. Σε πολλά πράγματα στη ζωή μας κάνουμε συμβιβασμούς! γιατί όχι στο τηλέφωνο μας? ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΆ ΠΊΣΩ!!! Αλλά είπαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 βλεπω οτι υπαρχει το i9500.παιδες ξερεται μηπως στελνουν ελλαδα απο τον στεφανης στην κυπρο??? http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=search_1 φίλε μένω Κύπρο ,το έχουνε σε πολλά καταστήματα το S4 και γενικά και τα 2 μοντέλα,έχω αγοράσει πολλά πράγματα από το στεφάνι(ηλεκτρονικά μιλάω)μπορώ να πω άνετα ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από μια φορά με την camera μου που είχε κάποια πιξελάκια,αλλά αμέσως μόλις πήγα χωρίς καν τηλέφωνο μου την αλλάξανε επί τόπου.όλα είμαι με 2 χρόνια εγγύηση.και το note από εκεί το πείρα..λοιπόν βγήκα λίγο εκτός θέματος.tin τρίτη θα πάω για αγορά του S4,θέλεις να μάθω περαιτέρω πληροφορίες για το αν μπορείς να πληρώσεις και να στο στείλουμε?τώρα θα μου πεις μπορείς να μάθεις και από το τηλέφωνο αλλά σίγουρα άλλο από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 φίλε μένω Κύπρο ,το έχουνε σε πολλά καταστήματα το S4 και γενικά και τα 2 μοντέλα,έχω αγοράσει πολλά πράγματα από το στεφάνι(ηλεκτρονικά μιλάω)μπορώ να πω άνετα ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα εκτός από μια φορά με την camera μου που είχε κάποια πιξελάκια,αλλά αμέσως μόλις πήγα χωρίς καν τηλέφωνο μου την αλλάξανε επί τόπου.όλα είμαι με 2 χρόνια εγγύηση.και το note από εκεί το πείρα..λοιπόν βγήκα λίγο εκτός θέματος.tin τρίτη θα πάω για αγορά του S4,θέλεις να μάθω περαιτέρω πληροφορίες για το αν μπορείς να πληρώσεις και να στο στείλουμε?τώρα θα μου πεις μπορείς να μάθεις και από το τηλέφωνο αλλά σίγουρα άλλο από κοντά. ναι φιλε μου αν μπορεις , σ ευχαριστω!!!! κ εσυ για το I9500 ενδιαφερεσαι.? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ναι φιλε μου αν μπορεις , σ ευχαριστω!!!! κ εσυ για το I9500 ενδιαφερεσαι.? κατευθείαν για i9500 πάω χωρίς δεύτερη σκέψη!! ρώτησα,έμαθα,έψαξα πείρα διάφορες γνώμες και απόψεις και κατέληξα στο i9500. μόνο στο χρώμα κολλάω χαχα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 κατευθείαν για i9500 πάω χωρίς δεύτερη σκέψη!! ρώτησα,έμαθα,έψαξα πείρα διάφορες γνώμες και απόψεις και κατέληξα στο i9500. μόνο στο χρώμα κολλάω χαχα:p και καλα κανεις!ειναι στα σημεια καλητερο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ναι φιλε μου αν μπορεις , σ ευχαριστω!!!! κ εσυ για το I9500 ενδιαφερεσαι.? Το i9500 ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΓΓΎΗΣΗ στην Ελλάδα, δεν υποστηρίζει τα lte δίκτυα (αν σε ενδιαφέρει) της Ευρώπης. Και η διαφορά είναι μόνο η κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το i9500 ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΓΓΎΗΣΗ στην Ελλάδα, δεν υποστηρίζει τα lte δίκτυα (αν σε ενδιαφέρει) της Ευρώπης. Και η διαφορά είναι μόνο η κάμερα! Και o οκταπύρηνος επεξεργαστής. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και o οκταπύρηνος επεξεργαστής. Στο multitasking και browser θα είναι λίγο καλύτερο, σε εφαρμογές, το i9505 = υψηλότερος χρονισμός της cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 τα εχω και τα δυο ,το 9500 εκτος απο το 4g που δεν εχει ,δεν υστερη πουθενα απο το 9505 .ακομα και η καρτα γραφικων ειναι καλητερη.και η συσκευη ειναι γενικος εντελος smooth.οχι οτι το 9505 δεν ειναι καλο...απλος το octa ειναι λιγο καλητερο και κακος δεν κυκλοφορισε μονο αυτο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Έχω το i9505, δοκίμασα το exdialer στο s3 γιατί το κινητό για μένα είναι εργαλείο δεν μπορώ και δε θέλω να δοκιμάζω εφαρμογές! Να ξέρεις ότι χρησιμοποιώ πολλά χρόνια android και γνωρίζω ότι οι περισσότερες εφαρμογές είναι για τον "κουκο" και εχω αγορασμένες πολλές εφαρμογές που πια δεν κάνω install! (nova - titanium =no root in s4!!!) κ.α, Άρα έχω στήσει το τηλέφωνο στις ανάγκες μου, και παρόλο που είμαι σε διακοπές δε δοκίμασα το exdialer στο δικό μου! Όμως το θυμόμουν από το s2 (μετά την 4.0.3) εγώ στο s3 είδα lag! Το βασικό όμως δεν είναι αν έχει ή όχι, αν τον κάνεις default! Τι γίνεται με τα emergency? (χωρίς sim, η εισαγωγή pin) είμαι σίγουρος ότι δεν θα το χρειαστείτε πότε, αν όμως? Δε λέω ότι δεν έχει πρόβλημα ο stock, άλλωστε έγραψα ότι κάθε πρωί ανοίγω τα app για να είναι στην μνήμη!!! που μόνο που το γράφω...?¿ Για την camera, νομίζω ότι δεν είναι θέμα software, έχω το camera zoom fx και υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα! και το HTC one έχει μια μικρή καθυστέρηση! Να ξαναπώ κρατά τον ex αλλά μη το κάνεις default. Σε πολλά πράγματα στη ζωή μας κάνουμε συμβιβασμούς! γιατί όχι στο τηλέφωνο μας? ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΆ ΠΊΣΩ!!! Αλλά είπαμε. Δεν έχω καταργήσει τον γνήσιο. Απλά αν δεν τον ανοίξω εγώ δεν ανοίγει Πιο πολύ με πειράζει που ενώ είναι χρόνιο πρόβλημα δεν κάνουν τίποτα εκεί στην Samsung. Και όταν έχεις μια τόσο καλή συσκευή είναι κάπως, να υπάρχουν τέτοια θέματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Κωστα τελικα και η μπαταρια στα ιδια επιπεδα ειναι.4.30 με 5 ωρες οθονη με βγαζουν και τα δυο.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Αν θέλετε θα φτιάξω μια pre-rooted για όποιον ενδιαφέρεται το σαβ/κο. Btw Kώστα, οι οδηγίες δεν ανέφεραν ποτέ και πουθενά ότι το triangle away μηδενίζει όπως το 9505. Το ότι την πάτησες είναι άλλο θέμα... :p Έβαλα πάντως τώρα την πληροφορία σε bold για να μην την πατήσει κανένας άλλος. Alex αν κανεις τιποτα εδω ειμαστε:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts