Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιάνει αν τα κρατήσεις για 2 δευτερόλεπτα. Για το άλλο, απλά ενεργοποίησέ τα motion controls... είναι στο μενού των ρυθμίσεων

Μπραβο ρε φιλαρακι και ειχα φαει τον κοσμο...! Ενας δεν μου ελεγε οτι επρεπε να το κρατησω 2 δευτερολεπτα...!

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιάνει αν τα κρατήσεις για 2 δευτερόλεπτα. Για το άλλο, απλά ενεργοποίησέ τα motion controls... είναι στο μενού των ρυθμίσεων

Άλεξ στον Γαλαξία που έχω με την Slim Bean κάνει screenshot μέσω του power button.Το κρατάς πατημένο και σου βγάζει επιλογη για power off,reboot,λειτουργία πτήσης,screenshot και ήχος σιωπηλό κλτ.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει για το S4?Είναι πολύ πιό απλοποιημένη διαδικασία screeshot.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ρε παιδια να σας κανω 2 ερωτησουλες αν ξερετε .... !

1. Airdroid ... Ειναι καλη εφαρμογουλα ? να την χρησιμοποιω για μεταφορες κτλ κτλ...! Φαινεται ψιλο-τελεια... ! Αλλα η ερωτηση μου ειναι ... Οταν πηγαινω στις ρυθμισεις - εφαρμογες - σε χρηση αλλα και σε cache μνημη .... τρεχει η airdroid και στα 2 ... ! Πειραζει ? Πρεπει να την κανω διακοπη ? (αν και ειδα οτι και να την κανω ξεκιναει ξανα)

2.Kies over Wifi ... υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το S4 over Wifi γιατι προσπαθω καμμια βδομαδα...αλλα μπαα....! Και σε Windows 7 και σε Mac...!

Άλεξ στον Γαλαξία που έχω με την Slim Bean κάνει screenshot μέσω του power button.Το κρατάς πατημένο και σου βγάζει επιλογη για power off,reboot,λειτουργία πτήσης,screenshot και ήχος σιωπηλό κλτ.

Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει για το S4?Είναι πολύ πιό απλοποιημένη διαδικασία screeshot.:)

Στη slimbean (που ειναι pure android.σωστα?) το εχει επιλογη ή το επιλεγεις εσυ.Στη stock δεν εχει τετοια επιλογη Γιαννη

Edit

Οχι Γιαννη.Δεν εχει τετοια επιλογη η stock.Oυτε στο developers option

Aκομα και η pure stock android δεν εχει τετοια επιλογη

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στη slimbean (που ειναι pure android.σωστα?) το εχει επιλογη ή το επιλεγεις εσυ.Στη stock δεν εχει τετοια επιλογη Γιαννη

Αργύρη στις επιλογές για προγραμματιστές (νομίζω ενεργοποιείς την επιλογή και στο S4 με τον ίδιο τρόπο) έχει επιλογή για advanced reboot και σου βγάζεις τις επιλογές αυτές στο Power button.Για τσέκαρε το μήπως υπάρχει εκεί.:blink:

Και ναί είναι pure android η slim bean.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ρε παιδια να σας κανω 2 ερωτησουλες αν ξερετε .... !

1. Airdroid ... Ειναι καλη εφαρμογουλα ? να την χρησιμοποιω για μεταφορες κτλ κτλ...! Φαινεται ψιλο-τελεια... ! Αλλα η ερωτηση μου ειναι ... Οταν πηγαινω στις ρυθμισεις - εφαρμογες - σε χρηση αλλα και σε cache μνημη .... τρεχει η airdroid και στα 2 ... ! Πειραζει ? Πρεπει να την κανω διακοπη ? (αν και ειδα οτι και να την κανω ξεκιναει ξανα)

2.Kies over Wifi ... υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το S4 over Wifi γιατι προσπαθω καμμια βδομαδα...αλλα μπαα....! Και σε Windows 7 και σε Mac...!

1.Ναι πολύ καλή. Βάλτην.

2. Αν και δε βλέπω κανένα λόγο να ασχολείται κάποιος με το kies, και δεν πάει καλά με τους drivers, κάνε ξανά εγκατάσταση μόδας και πιάσει.

- Alex

1.Ναι πολύ καλή. Βάλτην.

2. Αν και δε βλέπω κανένα λόγο να ασχολείται κάποιος με το kies, και δεν πάει καλά με τους drivers, κάνε ξανά εγκατάσταση μόδας και πιάσει.

Το οτι τρεχει το airdroid οταν παω ρυθμισεις -- > εφαρμογες --> σε χρηση ? και στις cache memory ? επισης ? με πειραζει ?

Το οτι τρεχει το airdroid οταν παω ρυθμισεις -- > εφαρμογες --> σε χρηση ? και στις cache memory ? επισης ? με πειραζει ?

Aν το βγεις με το back button και όχι με το κεντρικό και το κλείσεις κανονικά όπως πρέπει, δεν τρέχει. Το ότι παραμένει στο cache για λίγο είναι φυσιολογικό, έτσι δουλεύει το αndroid.

- Alex

Aν το βγεις με το back button και όχι με το κεντρικό και το κλείσεις κανονικά όπως πρέπει, δεν τρέχει. Το ότι παραμένει στο cache για λίγο είναι φυσιολογικό, έτσι δουλεύει το αndroid.

Το κλεινω απο την εφαρμογη κανονικα exit αλλα τρεχει και στις εφαρμογες και στην cache αλλα κανονικα οχι λιγο...!

Το κλεινω απο την εφαρμογη κανονικα exit αλλα τρεχει και στις εφαρμογες και στην cache αλλα κανονικα οχι λιγο...!

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το android θα το σκοτώσει μόνο του όταν χρειαστεί.

- Alex

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το android θα το σκοτώσει μόνο του όταν χρειαστεί.

Και αν χρειαστει να φανταστω...! Διοτι δεν το σκοτωνει τρεχει συνεχεια..! αλλα αφου λες no worry...no worry τοτε..! Μαλλον τρεχει συνεχεια ετσι ωστε οταν ανοιξω τον browser και πατησω username και pass να μπει κατευθειαν στο κινητο χωρις να χρειαστει να τρεξω την εφαρμογη

Καλησπέρα. Παιδιά να ρωτήσω κάτι, επειδή είναι ο αδερφός μου Ιαπωνία αν φέρω από εκεί ένα galaxy s4 θα λειτουργεί εδώ? Θα μπαίνει ελληνική sim? Θα μπορώ να αλλάξω rom κτλ?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Παιδιά να ρωτήσω κάτι, επειδή είναι ο αδερφός μου Ιαπωνία αν φέρω από εκεί ένα galaxy s4 θα λειτουργεί εδώ? Θα μπαίνει ελληνική sim? Θα μπορώ να αλλάξω rom κτλ?

Ευχαριστώ!

Θα λειτουργεί.

Θα μπαίνει ελληνική SIM

Θα μπορείς να αλλάξεις ROM

Δεν θα έχεις εγγύηση.

Φιλικά Γιώργος

Θα λειτουργεί.

Θα μπαίνει ελληνική SIM

Δεν θα έχεις εγγύηση.

Για την εγγύηση το ήξερα. Είναι ρίσκο... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Θα λειτουργεί.

Θα μπαίνει ελληνική SIM

Δεν θα έχεις εγγύηση.

Καλησπέρα.

Ποιός το λέει αυτό για την εγγύηση ;

Η Samsung και κάθε Samsung στο Policy είναι υποχρεωμένη να έχουν κάλυψη παγκοσμίως

για τα προϊόντα τους.

Διαβάστε εδώ :

http://www.samsung.com/ae/support/warranty/warrantyInformation.do

Στο μόνο επίμαχο μέρος που υπάρχει ερώτημα είναι αυτό :

Unauthorized modifications carried out to the product in order to comply with local or international technical standards in countries for which this SAMSUNG product was not originally designed.

Αλλά εγώ που είμαι ταξιδιώτης και γυρνάω όλων τον κόσμο τι πρέπει να κάνω ;

Να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου και να το ανοίγω εκεί που πρέπει ;;\

Ή αν θα πάω στην Αγγλία (Ι9500) π.χ για 2 μήνες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου ;

Παράλογο. :mad:

και επιμένω αν επικοινωνήσετε με τη προστασία καταναλωτών θα με επιβεβαίωση.

samsung is the winner

@themis999444

Δεν εχεις καθολου αδικο.Κανονικα η εγγυηση πρεπει να ειναι παγκοσμια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

@themis999444

Δεν εχεις καθολου αδικο.Κανονικα η εγγυηση πρεπει να ειναι παγκοσμια

Δυστυχώς έχει διαφορά το θέλω με το έχω.

Φιλικά Γιώργος

Το ειχα στο σπιτι μου για μια μερα.

μπαταρια του μου φανηκε αξιολογοτατη.

Η οθονη του εντυπωσιακη, αλλα με μεγαλο κορεσμο χρωματων.

Το σκρολλινγκ οχι και τοσο ικανοποιητικο, σε καμια περιπτωση σαν αυτο του iphone.

Οι κραχτες με το σκρολ με τα ματια δεν λειτουργουν σταθερα και απροβληματιστα και αυτο κουραζει. Μετα απο λιγο τους απενεργοποιησα.

Συμπαγης συσκευη παρολο το πλαστικο.

Το χειριζεσαι και με το ενα χερι αρκετα ευκολα.

Δεν ειναι παντοφλα σαν το note.

Δειτε και το σχετικο βιντεο που τραβηξα...

Edited by ramnoz

Καλησπερα σε ολους και καλο μηνα,σημερα πηγα σε μια βαφτιση και με απογοητευσε η καμερα,τα προσωπα ηταν θολα αλλα τα τοπια καθαρα ξερετε καποια ρυθμιση να φτιαχνει τα προσωπα?

Καλησπερα σε ολους και καλο μηνα,σημερα πηγα σε μια βαφτιση και με απογοητευσε η καμερα,τα προσωπα ηταν θολα αλλα τα τοπια καθαρα ξερετε καποια ρυθμιση να φτιαχνει τα προσωπα?

Στο πισω μερος και πανω στην καμερα υπάρχει αυτοκόλλητο που με γυμνό ματι υπάρχει περίπτωση να μην το βλέπεις...

Το έχεις βγάλει???

Επίσης προσπάθησε να μην ακουμπάει το δαχτυλό σου στο γυαλί τις καμερας και αφηνει δαχτυλιές(Εγω το πάθαινα συχνά με αποτελεσμα να ειναι θολές λόγο των δαχτυλιών)

Αν ναι τότε παίξε με τις ρυθμίσεις,επίσης το hrd(εμπλουτισμένη ληψη) ειναι πολύ καλο να το δουλεύεις ανάλογα βεβαίως και με τις συνθηκες...

Το focus επίσης να το δουλεύεις πριν τραβήξεις κάποια φώτο...

Εγώ προσωπικά αν και δεν είμαι ειδήμων αυτά κανω και ειμαι σε αρκετά καλα επιπεδα,αλλα παιδια που το κατεχουν πιο πολυ το θεμα βγάζουν καταπληκτικές φωτο με το S4

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τελικά δεν κρατήθηκα και προχτές που είμουν Doha (Qatar)

αγόρασα το I9500 .

έχω αρχίσει το test use .

Πόσο το πήρες, για να ξέρουμε αν περάσουμε από εκεί ξανά.

Φιλικά Γιώργος

561 euro ............

Αν ήξερα θα σου έλεγα να φέρεις και σε μένα....;) Έχω νοτ 2 ...Και ψήνομαι για Ι9500....Όχι Ι9505, αλλά αυτό με τον οκτα...

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9500)