NIKOS PARTY Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Δεν μου λειτουργεί το pop3 του mycosmos Σε εσάς λειτουργεί? Εδώ και 2 μέρες μου λεει δεν βρίσκει τον server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Λειτουργεί μια χαρά :D As always, at least for me... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 mailsrv.mycosmos.gr είναι? σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Καλημέρα παιδιά. Εχθές προσπάθησα να στειλω mail μέσω Outlook αλλα μόνο μπορώ να δεχτώ. Φαίνεται οτι φεύγουν κανονικά αλλά ποτέ δεν φτάνουν στον παραλήπτη!! Τι να συμβαίνει άραγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Τελικά εγώ είχα ιό που χτύπησε τo Norton κ δεν μου κατέβαζε τα email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Παντως παιδια κατι πρεπει να γινει με τα SPAM mail.... Εχει παραγινει το κακο, και με τις ειδοποιησεις με sms σου σπανε κυριολεκτικα τα νευρα οταν σου ερχονται καθε τρεις και λιγο mail του στυλ RE:RE:Re you document!!! ΓΓΓΚΚΚΚΡΡΡΡΡΡ τα νευρα μου..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Einai poly xazo to mycosmos mail! Episinaptw arxeia kai den ta stelnei... Ti na pw.. Allazw email telika!! :-| Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Wirelessly posted (Nokia6100/1.0 (05.16) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από lovehacker Einai poly xazo to mycosmos mail! Episinaptw arxeia kai den ta stelnei... Ti na pw.. Allazw email telika!! :-| Mipos vazeis arxeia pano apo 2mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για να παίρνουμε τα email μας με Pop3 client; το κλασσικό mailsrv.mycosmos.gr δεν παίζει πια... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetle Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker ( 3 Ιούν. 2004 , 00:53) Einai poly xazo to mycosmos mail! Episinaptw arxeia kai den ta stelnei... Ti na pw.. Allazw email telika!! :-| Το είχα ξαναναφέρει κάποια στιγμή ότι το mycosmos για κάποιο λόγο δε στέλνει attachments της μορφής .eml :( . Με άλλο τύπο αρχείων δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα. Παράθεση "Είναι αδύνατο να υπάρξουν ιπτάμενες μηχανές, πιο βαριές από τον αέρα" > Lord Kelvin, πρόεδρος της Royal Society, 1895 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Wirelessly posted (Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Apo to apogeyma den stelnei sms! :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 to bradu mazemena ta SMS, 23.30 Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 ti xrewsh mporei na exei to mail sto kinhto kai pws mporw na to ry8misw sto 6600? eimai entelos asxetos me to 8ema giati den asxoli8ika pote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Εμένα μου κάνει το εξής κουλό: Τσεκάρω τα μηνύματα που θέλω να διαγράψω,επιλέγω διαγραφή και ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ! :blink: Με γυρίζει πάλι στα εισερχόμενα! Χτες έστειλα sms από το mycosmos και έφτασαν μετά από μερικές ώρες!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ! ΤΑ SMS 5 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!! :mad: :mad: Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Πράγματι παιδιά τα μηνύματα δεν τα διαγράφει πια! Απίστευτο... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 8 Ιούν. 2004 , 16:13) Εμένα μου κάνει το εξής κουλό: Τσεκάρω τα μηνύματα που θέλω να διαγράψω,επιλέγω διαγραφή και ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ! :blink: Με γυρίζει πάλι στα εισερχόμενα! Χτες έστειλα sms από το mycosmos και έφτασαν μετά από μερικές ώρες!! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio ( 8 Ιούν. 2004 , 18:36) Πράγματι παιδιά τα μηνύματα δεν τα διαγράφει πια! Απίστευτο... Μου ειχα ξαναγινει ακριβως το ιδιο πριν απο περιπου ενα μηνα... Εκανα υπομονη μια μερα και μετα ολα διορθωθηκαν (χωρις να κανω τιποτα)... Λογικα αυριο θα ειναι ολα ΟΚ!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Για λίγη ώρα δεν έμπαινε κι όλας... τώρα συνήλθε... αλλά καλού κακού κόβω την προώθηση (πάλι) από το 'επίσημο' mail μου σε αυτό μέχρι να στρώσει. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 de ta diagrafei? egw otan allazw ton ari8mo twn emails/page (settings) einai mia xara! Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Εδώ και κάμποση ώρα έστρωσε... Διαγράφει... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Εδώ και πολλούς μήνες, έχω παρατηρήσει οτι απο το mycosmos.gr ΔΕΝ μπορώ να στείλω μαιλ σε λογαριασμούς HOL!!!! Πολύ περίεργο αυτό. Μου το λέγανε κ δεν το πίστευα. Τελικά πείστικα όταν απο υπολογιστή φίλου μου, έστειλα μαιλ απο το web του mycosmos στον λογαριασμό του στην HOL, και φυσικά δεν ήρθε ποτέ. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? μπορουμε να βρούμε κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beetle Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimpanourgias ( 9 Ιούν. 2004 , 15:42) Εδώ και πολλούς μήνες, έχω παρατηρήσει οτι απο το mycosmos.gr ΔΕΝ μπορώ να στείλω μαιλ σε λογαριασμούς HOL!!!! Πολύ περίεργο αυτό. Μου το λέγανε κ δεν το πίστευα. Τελικά πείστικα όταν απο υπολογιστή φίλου μου, έστειλα μαιλ απο το web του mycosmos στον λογαριασμό του στην HOL, και φυσικά δεν ήρθε ποτέ. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? μπορουμε να βρούμε κάποια λύση? Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό σε κάποιους λογαριασμούς. Τα mail που είχα στείλει στους συγκεκριμένους λογαριασμούς έφτασαν τελικά στον παραλήπτη 2-3 μήνες μετά :!: . Νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα παρατηρήσεις κι εσύ εν τέλει. Παράθεση "Είναι αδύνατο να υπάρξουν ιπτάμενες μηχανές, πιο βαριές από τον αέρα" > Lord Kelvin, πρόεδρος της Royal Society, 1895 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Σήμερα δε μπορώ να μπω καθόλου στο mycosmos. Πάλι μου βγάζει σφάλμα συστήματος!! :wacko: Φυσικά από ΡΟΡ3 εννοείται ότι δεν παίζει :mad: Υπηρεσίες MyCosmos. Με την αξιοπιστία CosmOTE !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. June 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2004 Egw apo tin alli mia xara mapinw kai stelnw kai mails kai sms!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 epidi to televteo diastima iha kapio provlima me email pou den erhonatn pote se mena milisa me ton administrator tou email server kai mou ipe logo ton diaforn email pou erhonte apo aniparhtous email server poles eteries ehoun rithmisis tous server tous simfona me ta akoloutha http://www.ietf.org protipa se apotelesma oti an kanis ping to mailsrv.mycosmos.gr pou ine o mail server tis mycosmos tha dis oti den vriski oti ehi pora gia email opote ton aporipti http://www.ietf.org/rfc/rfc2821.txt?number=2821 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts