icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δοκιμαστε καποιος αν εχετε την καλοσυνη ενα antutu... Εγω το παω πισω το δικο μου. Δεν νοειται με 1 bench να βαραει 54. Με 2 ακομα (3 runs συνολο) εσκασε 61!!!!! Ενας φιλος με 5 run ειχε 47! LOL Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δοκιμαστε καποιος αν εχετε την καλοσυνη ενα antutu... Εγω το παω πισω το δικο μου. Δεν νοειται με 1 bench να βαραει 54. Με 2 ακομα (3 runs συνολο) εσκασε 61!!!!! Ενας φιλος με 5 run ειχε 47! LOL Τρεχω εγω τωρα...ποσες φορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δοκιμαστε καποιος αν εχετε την καλοσυνη ενα antutu... Εγω το παω πισω το δικο μου. Δεν νοειται με 1 bench να βαραει 54. Με 2 ακομα (3 runs συνολο) εσκασε 61!!!!! Ενας φιλος με 5 run ειχε 47! LOL Έχεις κάνει το Update και συνεχίζει να εχει?Αν ναι πηγαινε το πίσω για σιγουριά και μόνο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Δοκιμαστε καποιος αν εχετε την καλοσυνη ενα antutu... Εγω το παω πισω το δικο μου. Δεν νοειται με 1 bench να βαραει 54. Με 2 ακομα (3 runs συνολο) εσκασε 61!!!!! Ενας φιλος με 5 run ειχε 47! LOL 48 με 1.Η θερμοκρασια που δειχνει μεσω *#0228# Και κατεβηκε γρηγορα στους 41(στο 5λεπτο) Edited May 8, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Μαλιστα. Θα περιμενω να φορτισει γιατι το εχω σκισει το κινητο. Του εχω κανει 2-3 φορες wipe και τωρα εχω περασμενο μονο το antutu. Τιποτα αλλο. Ενα αλλο demo που ειχαν εκει στο καταστημα βαραγε με 1 antutu 55 βαθμους! Βεβαια ειχε αρχικη θερμοκρασια χωρις να τρεχει τιποτα 47. Αρα ισως δεν βγαινει ακρη ετσι... Δοκιμασα αλλη μια στο αμαξι με κλειστο το κινητο και φορτισμα. Το εβγαλα απο το ρευμα το αναβω και του τρεχω ενα antutu και εδωσε με 1 run 61!!!! Το θεμα ειναι ποιος μου λεει οτι το αλλο που θα παρω οτι δεν θα εχει το ιδιο προβλημα... Για δειτε καποιος οταν το εχετε απλα για φορτιση τι θερμοκρασια πιανει? Και τι οταν ειναι απλα σε standby... Sorry που σας πρηζω αλλα ειναι σημαντικο... Edited May 8, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μαλιστα. Θα περιμενω να φορτισει γιατι το εχω σκισει το κινητο. Του εχω κανει 2-3 φορες wipe και τωρα εχω περασμενο μονο το antutu. Τιποτα αλλο. Ενα αλλο demo που ειχαν εκει στο καταστημα βαραγε με 1 antutu 55 βαθμους! Βεβαια ειχε αρχικη θερμοκρασια χωρις να τρεχει τιποτα 47. Αρα ισως δεν βγαινει ακρη ετσι... Δοκιμασα αλλη μια στο αμαξι με κλειστο το κινητο και φορτισμα. Το εβγαλα απο το ρευμα το αναβω και του τρεχω ενα antutu και εδωσε με 1 run 61!!!! Το θεμα ειναι ποιος μου λεει οτι το αλλο που θα παρω οτι δεν θα εχει το ιδιο προβλημα... Για δειτε καποιος οταν το εχετε απλα για φορτιση τι θερμοκρασια πιανει? Και τι οταν ειναι απλα σε standby... Sorry που σας πρηζω αλλα ειναι σημαντικο... ετρεξα τρια συνεχομενα Anutu...48, 54, 57 βαθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 ετρεξα τρια συνεχομενα Anutu...48, 54, 57 βαθμους Και εσυ ψηλα εισαι... Αλλος ετρεξε 5 και ειχε 45 βαθμους. Καλη μας τυχη :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 33,7 52 με το πρώτο 35,5 - 57 μετά το δεύτερο 35,8 - 57 μετά το τρίτο 36,8 - 59 μετά το τέταρτο 37,7-61 μετά το πέμπτο με τον φορτιστή επάνω που σίγουρα κάτι ανεβάζει s3 36.2-361 με το πρώτο 37.8-36 μετά το δεύτερο 39.5-39 μετά το τρίτο ένα ακόμα περίεργο είναι ότι στο average value -voltage - temperature είναι όλα μηδενικά στο σ4 και έχω μέτρηση μόνο στο external thermistor ενώ το 3 έχει σε όλα values! θυμάμαι πάντως ότι και το σ2 είχε θέματα θερμοκρασίας στην αρχή και πολύ σοβαρά δεν μπορούσα να μιλήσω ζεμάταγε αλλά στην πορεία διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Τελικά δεν έχω καταλάβει είναι θέμα software η hardware..αν είναι το 1ο έχει καλός,το δεύτερο πάλι είναι σίγουρα πρόβλημα.Παντως δεν μπορείτε να συγκρινετε τα κινητά σε διαφορετικους χώρους και θερμοκρασίες παιδια.. πρέπει να είστε στον ίδιο χώρο για να γίνει σωστή σύγκριση. Edited May 8, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 εγω θα προτεινα, και μη με παρεξηγησετε, να χαρουμε την συσκευη μας οσο μπορουμε περισσοτερο κα να μην χαλιομαστε μα τις παιδικες ασθενειες. αν ειναι θεμα software συντομα θα λυθει, εαν ειναι θεμα hardware σε περιπτωση βλαβης ας ειναι καλα η εγγυηση. Τωρα εαν σε καποιους , και τους κατανοω, ειναι τοσο ενοχλητικο και δεν το αντεχουν, εφοσον μπορουν ας πανε για αντικατασταση αλλα ποιος μας λεει οτι και το καινουργιο δεν θα συμπεριφερετε ετσι? απο την στιγμη κιολας που στους περισσοτερους αναλογως την χρηση το εμφανιζει λιγο η πολυ. Στο δικο μου εχω παρατηρησει 45αρια και 50αρια αλλα σε ασχετες περιπτωσεις, ειτε κατα το σερφαρισμα ειτε σε καποιο παιχνιδι, μια φορα μου ανεβασε κατα το ανοιγμα ενος pdf αλλα απο την στιγμη που δεν με ενοχλει τοσο προσπαθω να χαρω τις υπολοιπες χαρες του κινητου.... αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Τελικά δεν έχω καταλάβει είναι θέμα software η hardware..αν είναι το 1ο έχει καλός,το δεύτερο πάλι είναι σίγουρα πρόβλημα.Παντως δεν μπορείτε να συγκρινετε τα κινητά σε διαφορετικους χώρους και θερμοκρασίες παιδια.. πρέπει να είστε στον ίδιο χώρο για να γίνει σωστή σύγκριση. Απ οτι μου ειπαν απο σαμσουνκ ειναι πιθανον θεμα σοφτγουερ και να μην παω για 4 αλλαγη οτι ειναι θα το αναλαβουν οι ιδιοι.. εγω θα προτεινα, και μη με παρεξηγησετε, να χαρουμε την συσκευη μας οσο μπορουμε περισσοτερο κα να μην χαλιομαστε μα τις παιδικες ασθενειες. αν ειναι θεμα software συντομα θα λυθει, εαν ειναι θεμα hardware σε περιπτωση βλαβης ας ειναι καλα η εγγυηση. Τωρα εαν σε καποιους , και τους κατανοω, ειναι τοσο ενοχλητικο και δεν το αντεχουν, εφοσον μπορουν ας πανε για αντικατασταση αλλα ποιος μας λεει οτι και το καινουργιο δεν θα συμπεριφερετε ετσι? απο την στιγμη κιολας που στους περισσοτερους αναλογως την χρηση το εμφανιζει λιγο η πολυ. Στο δικο μου εχω παρατηρησει 45αρια και 50αρια αλλα σε ασχετες περιπτωσεις, ειτε κατα το σερφαρισμα ειτε σε καποιο παιχνιδι, μια φορα μου ανεβασε κατα το ανοιγμα ενος pdf αλλα απο την στιγμη που δεν με ενοχλει τοσο προσπαθω να χαρω τις υπολοιπες χαρες του κινητου.... αυτα.... Δεν αξιζει αλλαγη..3φορες το αλλαξα και παλι τα ιδια.. Edited May 8, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 εγω θα προτεινα, και μη με παρεξηγησετε, να χαρουμε την συσκευη μας οσο μπορουμε περισσοτερο κα να μην χαλιομαστε μα τις παιδικες ασθενειες. αν ειναι θεμα software συντομα θα λυθει, εαν ειναι θεμα hardware σε περιπτωση βλαβης ας ειναι καλα η εγγυηση. Τωρα εαν σε καποιους , και τους κατανοω, ειναι τοσο ενοχλητικο και δεν το αντεχουν, εφοσον μπορουν ας πανε για αντικατασταση αλλα ποιος μας λεει οτι και το καινουργιο δεν θα συμπεριφερετε ετσι? απο την στιγμη κιολας που στους περισσοτερους αναλογως την χρηση το εμφανιζει λιγο η πολυ. Στο δικο μου εχω παρατηρησει 45αρια και 50αρια αλλα σε ασχετες περιπτωσεις, ειτε κατα το σερφαρισμα ειτε σε καποιο παιχνιδι, μια φορα μου ανεβασε κατα το ανοιγμα ενος pdf αλλα απο την στιγμη που δεν με ενοχλει τοσο προσπαθω να χαρω τις υπολοιπες χαρες του κινητου.... αυτα....:up: συμφωνώ απόλυτα φίλε μου εγώ δεν έχω κανένα άγχος ακόμα !! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) ετρεξα τρια συνεχομενα Anutu...48, 54, 57 βαθμους Λοιπον ετρεξα απο κρυα την συσκευη και εβγαλα ακριβως τα ιδια νουμερα με σενα... Μετα απο 1 λεπτο απο το τελευταιο (57) εχει πεσει στους 46 βαθμους... Αυτα χωρις θηκη ετσι? Δεν ξερω εσυ αν ησουν με η χωρις? Αρα υποθετω ολοι πανω κατω στα ιδια ειμαστε... Απορω απλα πως 1-2 ατομα βγαζουν τετοια νουμερα (5 run = 45 και ο νικος (galanakop) με 1 εβγαλε 43!) Edited May 8, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 τελικα βγαλαμε κανενα συμπερασμα πια εχουν υψηλες θερμοκρασιες ?τα ελληνικα η τα παραεισαγωγής ?η δεν εχει σημασία? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Λοιπον ετρεξα απο κρυα την συσκευη και εβγαλα ακριβως τα ιδια νουμερα με σενα... Μετα απο 1 λεπτο απο το τελευταιο (57) εχει πεσει στους 46 βαθμους... Αυτα χωρις θηκη ετσι? Δεν ξερω εσυ αν ησουν με η χωρις? Αρα υποθετω ολοι πανω κατω στα ιδια ειμαστε... Απορω απλα πως 1-2 ατομα βγαζουν τετοια νουμερα (5 run = 45 και ο νικος (galanakop) με 1 εβγαλε 43!) με θηκη τα ετρεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εγώ αυτή την στιγμή στο S3 έχω 44,1°C και είναι φυσιολογικά ζεστό γιατί είναι και σε φόρτιση καθώς και σε φωτεινότητα υψηλότερη της αυτόματης ρύθμισης.. Βέβαια αν πάει λιγάκι παραπάνω αρχίζει και ενοχλεί (πχ αν ήμουν τώρα με data on). Τελικά όσα είχαν πρόβλημα είναι i9505 ή και i9500?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Τελικά δεν βοήθησε το update? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Εγώ αυτή την στιγμή στο S3 έχω 44,1°C και είναι φυσιολογικά ζεστό γιατί είναι και σε φόρτιση καθώς και σε φωτεινότητα υψηλότερη της αυτόματης ρύθμισης.. Βέβαια αν πάει λιγάκι παραπάνω αρχίζει και ενοχλεί (πχ αν ήμουν τώρα με data on). Τελικά όσα είχαν πρόβλημα είναι i9505 ή και i9500?? 9505.Δεν νομιζω οτι εχει ποσταρει καποιος με 9500.Τα νουμερα παντως που ειδα στο δικο μου,μου φαινονται normal.Το 48 για παραδειγμα που εφτασε στο antutu ηταν ενω προσπαθουσα να το ζορισω και ειχε φτασει ηδη γυρω στους 38 πριν το test Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αλλαγη governor θα θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Σημερα εκανα και εγω την αναβάθμιση εντιπωσεις είναι σαφώς καλύτερες πρώτον ειχα αναφερει ποιο πριν ότι είχα θέμα με το μαύρο της οθόνης δεν ηταν μαυρο στο σκοτάδι φαινόταν εκνευριστικά καφέ σκούρο με την αναβάθμιση λύθηκε αυτο τωρα ειναι κανονικά μαυρο.2 λειτουργεί καλύτερα ο αισθητηρας ο αυτόματος για το χρώμα και ο φωτός. Βλέπω καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας οταν είναι το τηλ.σε αναμονή και καλητερη κατα την πλοήγηση στο Internet, απο πλευράς θερμοκρασία μπαταρίας βλέπω μια μικρή βελτίωση μαλλον επειδή βελτίωσαν το φωτισμό της οθόνης, στον επεξεργαστή δεν ειδα διάφορα τα ιδια με πόλη ώρα στο Internet max 40 βαθμούς στο καπάκι του τρεχω 3 antutu μεχρη 45 πήγε η θερμοκρασία, με θερμοκρασία δωματίου ηταν 24 νομίζω όλα ειναι φυσιολογικά.το μονο θέμα που βρήκα μετα την αναβάθμιση στο Internet μαμά οταν ψάχνεις κατι σε μια σελίδα και πατήσεις πάνω δεξιά το κλειδί η το γρανάζι για να ρυθμίσεις το χρόνο ψαξίματος (την προηγούμενη βδομαδα-το τελευταίο 24) πιστεύω να καταλάβατε δεν λειτουργεί σε μένα πλέων, αυτα απο μένα.Και κατι άλλο με την αναβάθμιση βελτωθεικε αισθητά η κάμερα η φωτογραφίες ειναι ποιο καθαρές μην πω πεντακάθαρες ενώ πριν οι περισσότερες μου έβγαιναν θα έλεγα ελαφρώς θολές είχα φθάσει στο σημείο να πω τι βλακεια έκανα και έδωσα το νοτ 2 για αυτό το σαβουροτηλεφωνο τώρα εχω αλλάξει γνώμη και μέσα σε δύο μήνες πιστεύω με της αναβαθμίσεις θα λειτουργεί υποδειγματικα. Edited May 9, 2013 by KOSTAS19780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Στο 9500, μετά από 5 runs του Antutu σε automatic+5 φωτεινότητα αλλά χωρίς data, με τον κωδικό (*#0228#) έδειξε 51 βαθμούς και το elixir widget battery temp 28. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Λοιπον ετρεξα απο κρυα την συσκευη και εβγαλα ακριβως τα ιδια νουμερα με σενα... Μετα απο 1 λεπτο απο το τελευταιο (57) εχει πεσει στους 46 βαθμους... Αυτα χωρις θηκη ετσι? Δεν ξερω εσυ αν ησουν με η χωρις? Αρα υποθετω ολοι πανω κατω στα ιδια ειμαστε... Απορω απλα πως 1-2 ατομα βγαζουν τετοια νουμερα (5 run = 45 και ο νικος (galanakop) με 1 εβγαλε 43!) Σημερα το πρωι ειπα να το ξαναδοκιμασω που το ειχα αφησει εκτος φορτιστη αλλα με θηκη αυτη τη φορα! 1 antutu 43 2 antutu 50 3 antutu 53. Προφανως παιζουν ρολο πολλα στη θερμοκρασια. Γιαυτο και χτες εβγαλα παρανοικες θερμοκρασιες. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ολα τα 9505 με πολυ λιγες εξαιρεσεις πιανουν αρκετη θερμοκρασια αν τα πιεσεις. Χτες το βραδυ με περασμα 50 εφαρμογων επιασε 50αρι. Edited May 9, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Λοιπόν. 44 βαθμοί στο τρίτο τεστ Και 33 βαθμοί μπαταρία Πολύ καλά νομίζω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) Λοιπον πρωτη θερμοκρασια απο ενεργοποιηση συσκευης επεξεργαστης 40 μπαταρια 30.4 πρωτο τεστ 47 κσι 31.4 δευτερο 55 και 32.9 και τριτο 57 και 36. Και κατι ακομα παρατηρησατε οτι μετα το update η μπαταρια ειναι σαν αντιστροφη μετρηση..? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Νομίζω πάντως παιδιά ότι παραείναι υψηλές οι θερμοκρασίες που αναφέρετε. Και μου κάνει εντύπωση. Στον Νότη με stability test an tutu + απλό τεστ η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε του 38 βαθμούς και παρά ταύτα το πίσω μέρος ψιλοεκαιγε. Μπορεί ο επεξεργαστής να μην έχει πρόβλημα (οι επιτραπέζιοι επεξεργαστές δουλεύουν από 40 έως 60 βαθμούς και φτάνουν και μέχρι 90-100 που είναι το όριο τους. Αλλά αυτούς δεν τους κρατάμε στο χέρι. Συν του ότι είναι επικίνδυνο και για τα κοντινά περιφερειακά. Πχ στο νοτε2 ανεβάζει θερμοκρασία δίπλα ακριβώς από την κάρτα μνήμης κάτι το οποίο θεωρώ (δική μου εκτιμηση) ευθύνεται και για βλάβη σε κάποιες κάρτες που έχουν αναφερθεί. Θα πρέπει ή σαμσουνγκ να κάνει κάτι επειγόντως, αν δεν το έχει ήδη κάνει στην αναβάθμιση που συζητάτε. Βέβαια τι ακριβώς να κάνει? Το πιθανότερο είναι να ρίξει λίγο τον επεξεργαστή. Με το λειτουργικό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην απαγωγή της θερμότητας. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts