Jump to content

[S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης

teo_notis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σοβαρα μιλας!!!!!!!

Τωρα μου εκανες την καρδια περβόλι.

Δηλαδη ακομα και το s4 εχει θεματα οπως ειχε το s2 με το sleep of death?????

Τι λετε ρε παιδια δηλαδη αν αγορασω τωρα ενα s4 παιζει να εχω κι εγω αυτο το θεμα αν του περασω μαμα την 4.3 με το που το παρω ακομα και αν εχει την 4.2.2 πανω.

Δηλαδη οσοι δεν ειναι ρουτ δεν μπορουν να το λυσουν αυτο προβλημα ακομα και αν το στειλουν πισω στην samsung?

Οποτε το κινητο εχει μεν failure rate αλλα ευτυχως ειναι μικρο σωστα?

Και εγω οταν μιλαω για αγορα μιλαω για αγορα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ οχι μεταχηρισμενου οποτε δεν προκειτε να ειναι ρουτ οταν το παρω και με τη νεα προστασια knox δεν με βλεπω να δοκιμαζω να του κανω.

Εν ολιγης σε τι ποσοστο θα λεγατε οτι ειναι ελλατοματικο το εν λογο κινητο ειτε αυτο αφορα την μπαραρια, ειτε υπερθερμανση.....

Πάρε το άφοβα. Ακόμα και αν συμβεί το οτιδήποτε στο service στο φτιάχνουν αμέσως!! Απο τις εκατομμύρια συσκευές μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστο είναι ρουταρισμένες.

δεν εχει καμια σχεση η συσκευη με το προβλημα αυτο

Ποια συσκευή και ποιο πρόβλημα; Ο άνθωπος ρώτησε για την υπρθέρμανση και του απάντησα. Όπως και να έχει εδώ μιλάμε για μια συγκεκριμένη συσκευή που πουλάει εκατομμύρια. Κάποια προβλήματα υπήρχαν. Απλά του έγραψα ότι δε θα τον σώσει το ρούτ αλλά το service της samsung ότι κι αν συμβεί. Δε νομίζω να διαφωνεί κάποιος σε αυτό.

απαντησα σε αυτο που εγραψες και το διορθωσες. :) και ξανα απανταω οτι εχει να κανει με το λειτουργικο και το process media server

Edited by skordilis

Το ποσοστό μπορεί να στο πει μόνο η samsung, αν έχει κρατήσει αρχεία....Υπερθέρμανση δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν καποια μεμονωμένα περιστατικά με φουσκωμένες μπαταρίες που αλλάζονται αμέσως. Δες εδώ δε νομίζω να βρεις πολλά. Αν το τηλέφωνο έχει mga και δεν κατεβάσεις καμία ενημέρωση και φυσικά δεν περασεις την επίσημη 4.3 μπορείς να το πειράξεις όσο θέλεις. Δεν υπάρχει το knox.

Ναι ελα ομως που δεν παιζει να παρω το κινητο και να ΜΗΝ του περασω την τελευταια εκδοση ανδροιδ 4.3 ειδικα μετα απ' ολα οσα ακουω για το ποσο καλη ρομ ειναι για το κινητο και το ποσο αλλαζει ολη η συμπεριφορα του κινητο οποτε οι ποιραματισμοι με ρουτ κ.τ.λ. μαλλον τα ξεχναμε.

Τουλαχιστον μεχρι νε βρεθει ενας τροπος να ΜΗΝ πειραζεται το knox switch και να ειμαστε απολυτως σιγουροι οτι δεν πειραζεται γιατι ναι μεν υπαρχει και τωρα κατι αλλα μερικοι λενε οτι τους αλλαξε το knox switch σε 01 με αποτελεσμα πλεον να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ οποτε........

Το ποσοστό μπορεί να στο πει μόνο η samsung, αν έχει κρατήσει αρχεία....Υπερθέρμανση δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν καποια μεμονωμένα περιστατικά με φουσκωμένες μπαταρίες που αλλάζονται αμέσως. Δες εδώ δε νομίζω να βρεις πολλά. Αν το τηλέφωνο έχει mga και δεν κατεβάσεις καμία ενημέρωση και φυσικά δεν περασεις την επίσημη 4.3 μπορείς να το πειράξεις όσο θέλεις. Δεν υπάρχει το knox.

Στην MGA θυμάστε αν υπήρχε θέμα υπερθέρμανσης; Ρωτώ γιατί πριν λίγο καιρό μου είχε φανεί κάτι τέτοιο, μετά όμως από χρήση ενεργοβόρων εφαρμογών (tumblr, games). Μιλώ φυσικά για 55 βαθμούς κ όχι για τους 60+ που αναφέρθηκε νωρίτερα. Για το καλοκαίρι περισσότερο με νοιάζει μιας κ δεν έχω κλιματισμό κ κάνω σαφώς περισσότερη χρήση του κινητού τότε.

:respect: στον gkalen και τις rom του!

εγω εβλεπα μεγαλη θερμοκρασια οταν το φορτιζα και επεζα μαζι του.

σε γενικες γραμες δεν ειχε προβλημα με της θερμοκρασιες.

Edited by grigoris10
SAMSUNG NOTE 5

εγω εβλεπα μεγαλη θερμοκρασιο οταν το φορτιζα και επεζα μαζι του.

σε γενικες γραμες δεν ειχε προβλημα με της θερμοκρασιες.

σε οποία συσκευή και να το κάνεις αυτό θα ζεσταθεί.

Γιαννης

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια,εχω παρει το S4 πριν απο 3 μηνεσ και ολα καλα μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα..οπου ξαφνικα το κινητο αρχισε ξαφνικα να ανεβαζει υπεροβλικα θερμοκρασια.. η μπαταρια του να μην κραταει σχεδον καθολου να χανω το σημα πολλες φορες χωρις λογο οπως και να μην λειτουργει ο αισθητηρας φωτος..το πηγα στο σερβις και μου ειπαν τα παιδια οτι μαλλον ειναι καμμενη πλακετα και πρεπει να το στειλουν στα κεντρικα..μπορει καποιος να μου πει αν το εχει παθει καποιος αλλος και τι εγινε τελικα?Να σημειωσω οτι το κινητο φοραει την 4.3.

• 1 month later...
Γεια σας παιδια,εχω παρει το S4 πριν απο 3 μηνεσ και ολα καλα μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα..οπου ξαφνικα το κινητο αρχισε ξαφνικα να ανεβαζει υπεροβλικα θερμοκρασια.. η μπαταρια του να μην κραταει σχεδον καθολου να χανω το σημα πολλες φορες χωρις λογο οπως και να μην λειτουργει ο αισθητηρας φωτος..το πηγα στο σερβις και μου ειπαν τα παιδια οτι μαλλον ειναι καμμενη πλακετα και πρεπει να το στειλουν στα κεντρικα..μπορει καποιος να μου πει αν το εχει παθει καποιος αλλος και τι εγινε τελικα?Να σημειωσω οτι το κινητο φοραει την 4.3.

Ακριβώς το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Ξαφνικά εχανε το σήμα έκανε επανεκιννησεις μονο του

Τελικά παρατήρησα οτι η μπαταρια είχε φουσκώσει και βάζοντας μία άλλη έστω και ιματασιον το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά

Δυστυχώς ειμαι για καινούργια μπαταρία.Το γνωστό πρόβλημα που έχει γίνει μέγα θεμα συζήτησης.Aν και το καλύπτει η εγγύηση στην

περιοχή μου δεν έχει service και το κόστος αποστολή και επιστροφής κοστίζει περισσότερο απο αγορά νέας μπαταρίας!!

Εσενα τι σου είπαν στο servis???

Γεια σας παιδιά χθες έπαιζα nba2k13 για περίπου 8με 10 λεπτά και η θερμοκρασία πήγε στους 50 και της μπαταρίας 34.εχω πρόβλημα η ειναι φυσιολογικό?στου πόσους βαθμούς πρέπει να φτάσει το κινιτο για να πάθει ζημιά?

Γεια σας παιδιά χθες έπαιζα nba2k13 για περίπου 8με 10 λεπτά και η θερμοκρασία πήγε στους 50 και της μπαταρίας 34.εχω πρόβλημα η ειναι φυσιολογικό?στου πόσους βαθμούς πρέπει να φτάσει το κινιτο για να πάθει ζημιά?

Ναι είναι φυσιολογικό. Γενικά τα μεγάλα και βαριά παιχνίδια (nba, fifa, pro evolution, need for speed κτλ) ανεβάζουν θερμοκρασία γιατί χρησιμοποιούν πάρα πολύ CPU και GPU. Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο θερμοκρασίας για να πάθει ζημιά το κινητό αλλά πιστεύω ότι απέχει απ' αυτό. Παρόλα αυτά έχουν αναφερθεί περιστατικά όπου συνεχής αυξημένη θερμοκρασία έχει προκαλέσει φθορά στην οθόνη στα σημεία που είναι από πίσω ο επεξεργαστής (burn in, καμένα pixel κτλ) λόγω της θερμοκρασίας σε εκείνα τα σημεία.

Καλή χρονια.σημερα πηγε 57 βαθμους σε 10 λεπτα βαρυ παιχνίδι. Και οθονη του εκαιγε.ετσι καιει και σας η οθόνη η μονο το πισω μερος του κινητού?ευχαριστώ

Υπαρχει προγραμμα που να δειχνει τι θερμοκρασιες εχει ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων του κινητου?

Και αν υπαρχει ειναι αξιοπιστο? Δηλαδη δειχνει τις πραγματικες θερμοκρασιες ή οχι?

*#0*# sensor thermomiter

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος γιατι αγχώθηκα.εμενα καίει οθόνη μετα απο λίγα λεπτά σε hard games και λιγότερο πίσω.ειναι φυσιολογικό να καίει η οθόνη?μιση φωτεινοτητα χωρίς θήκη.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος γιατι αγχώθηκα.εμενα καίει οθόνη μετα απο λίγα λεπτά σε hard games και λιγότερο πίσω.ειναι φυσιολογικό να καίει η οθόνη?μιση φωτεινοτητα χωρίς θήκη.

Μην αγχώνεσαι καθόλου και απλά απόλαυσε το κινητό σου.

Όπως και εμείς όταν ανεβάζουμε παλμούς και ζεσταινόμαστε σε τρεξιμο κτλ,έτσι και όλα τα κινητά,tablet,pc που δουλεύουν υπερωρίες οι επεξεργαστές για να αποδώσουν τα μέγιστα ανά περίπτωση. (στην περίπτωση σου heavy gaming) H οθόνη αναγκάστικα ζεσταίνετε στο άνω μέρος της στο σημείο που βρίσκεται και ο επεξεργαστής.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

*#0*# sensor thermomiter

Δεν υπαρχει επιλογη sensor thermomiter οταν πατησω αυτον τον συνδιασμο κουμπιων.

Ακομα και στο κουμπι sensor δεν υπαρχει επιλογη thermomiter.

Επίσης για τη θερμοκρασία υπάρχει και ο κωδικός *#0228#

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

*#0*# μετα sensor και μετα κάτω στο τέλος thermistor.δες πόσο σου γράφει θερμοκρασία οταν το πιέσεις.

Μου βγαζει 3 νουμερα σε 3 διαφορετικες στειλες και ανανεωνονται συχνα.

τα νουμερα σε απλη αναμονη και χωρις να εχω τρεξει κατι βαρυ ειναι

ap: 31 ram: 26 chg: 26.

Αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι το καθε νουμερο και για τι.

Επίσης για τη θερμοκρασία υπάρχει και ο κωδικός *#0228#

Αυτο φιλε μου ειναι battery status ΟΧΙ θερμοκρασιες του κινητου.

Μην αγχώνεσαι καθόλου και απλά απόλαυσε το κινητό σου.

Όπως και εμείς όταν ανεβάζουμε παλμούς και ζεσταινόμαστε σε τρεξιμο κτλ,έτσι και όλα τα κινητά,tablet,pc που δουλεύουν υπερωρίες οι επεξεργαστές για να αποδώσουν τα μέγιστα ανά περίπτωση. (στην περίπτωση σου heavy gaming) H οθόνη αναγκάστικα ζεσταίνετε στο άνω μέρος της στο σημείο που βρίσκεται και ο επεξεργαστής.

Υπάρχει μια διαφορά που λέγεται κυκλώματα και ψυχρες κολλησεις.. Όταν από την θερμοκρασία θα αρπάζουν οι κολλησεις και θα φουσκώνουν οι μπαταρίες όπως γίνεται τότε θα έχει σχέση με εμάς..

Φιλικά Γιώργος

Υπάρχει μια διαφορά που λέγεται κυκλώματα και ψυχρες κολλησεις.. Όταν από την θερμοκρασία θα αρπάζουν οι κολλησεις και θα φουσκώνουν οι μπαταρίες όπως γίνεται τότε θα έχει σχέση με εμάς..

Γι'αυτό λοιπόν υπάρχει η εγγύηση.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• 1 month later...
το έβαλα για φορτισμα.ζεστάθηκε πολύ και δεν άνοιξε ποτέ.πήγα στην samsung και μου αλλάξανε πλακέτα.
SAMSUNG NOTE 5

• The title was changed to [S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης