Jump to content

[S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης

teo_notis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ξεχνας οτι εχει το 9500...

Δεν έχει την έκδοση με snapdragon αυτός

Δεν έχει 4g(όταν είναι ανοιχτό 4 g ψηνεις σουβλάκια + το cpu του δεν είναι overclocked όπως το sd που το ανέβασε η Samsung αλλά είναι τα θέματα του πχ χειρότερο support από τους xda κλπ)

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αντίθετα βλέπω καλύτερο support του 9500 από xda και οχι χειρότερο όπως λέτε....
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Η διαφορές στην θερμοκρασία δεν είναι μόνο σε χρήση LTE.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο octa χρησιμοποιεί τον Α7 για εργασίες που δεν απατούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ.

Πχ δοκιμάστε να γράψετε ένα μεγάλο ποστ σ ένα forum μεσω browser και θα δείτε που θα πάει η θερμοκρασία στο 9505.

Εγώ επέλεξα συνειδητά το 9500. Μπορούσα να πάρω το 9505 από Ελλάδα αν ήθελα και να εχω 2 χρόνια εγγύηση. Τώρα έχω μόνο ένα καθώς εκτός Ευρώπης δεν υπάρχουν 2 χρόνια.

Το LTE δεν μου λέει τίποτα. Αν έχεις καλό H+ κάνεις τα πάντα μια χαρά.

Δεν έχουμε δα τα unlimited πακέτα ώστε να μπορούμε να κάνουμε χρήσεις που απαιτούν να κατεβάσεις γιγα.

Εγώ έχω πακέτο των 3Gb.

Ακόμα και για βίντεο YouTube HD αρκεί μια καλή σύνδεση H+.

Χθες είδα τα benchmarks του G2 με τον snapdragon 800.

Στο AnTuTu βγάζει λιγότερο από το S4 9500. Στα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω ποιο υπερισχύει.

Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημενος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παρελαβα το κινητο σημερα απο smartec.

Μου ειπαν οτι δεν βρηκαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.το κινητο φυσικα συνεχιζει να θερμαινεται.τι κανω τωρα?

Παρελαβα το κινητο σημερα απο smartec.

Μου ειπαν οτι δεν βρηκαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.το κινητο φυσικα συνεχιζει να θερμαινεται.τι κανω τωρα?

Ξαναπάς, περιμένεις στη αίθουσα υποδοχής, κάνεις ό,τι είναι να κάνεις για να ζεστάνεις το κινητό, και φωνάζεις τον πρώτο υπάλληλο.

Ξαναπάς, περιμένεις στη αίθουσα υποδοχής, κάνεις ό,τι είναι να κάνεις για να ζεστάνεις το κινητό, και φωνάζεις τον πρώτο υπάλληλο.

Σωστος! Το προβλημα ειναι οτι μενω Καστορια.....

Στο μπαλκόνι με 29.5° (Cairo) εξωτερική μετά απο μισή ώρα συνεχές browsing tapatalk Facebook παραμένει στους 39° η θερμοκρασία cpu και 32.5° της μπαταρίας.

Δεν μ απασχολεί πλέον το θέμα στο 9500.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα στην παρέα! Το δικο μου S4 θερμαίνεται μόνο στη φόρτιση, αλλά ζεσταίνεται πάρα πολύ.Οταν ειναι π.χ 25% και το βαζω για φορτιση οταν φτάσει στο 80% καιει πάρα πολυ με αποτελεσμα να το βγαζω να ξεβράσει 5 λεπτα και το ξαναβαζω μετα που παει μεχρι τερμα χωρις ιχνος θερμοτητας...εχω την MGA γερμανικό, χωρις root μιας και δεν νομιζω οτι χρειάζεται.το κάνει σε όλους αυτό???..σε σερφαρισμα και παιχνιδια μπορει να ζεσταθεί αλλα οχι ιδιαιτερα. Μονο στη φορτιση τρελαινεται. Edited by hic_et_nunc

Κανε μας να ζηλεψουμε κι αλλο (απολες τις αποψεις)!!! Μπορεις!!!!

:D:D:D:D

Το browsing με 3g αποκλειστικα?

Ναι μονο με 3g.

Όσο δροσίζει τόσο μειώνεται η θερμοκρασία. Πιστεύω σε λίγες μέρες κανείς δεν θα μιλά για θερμοκρασία.

Θυμάμαι και με το S2 έγραφαν για θερμοκρασίες. Εγώ το είχα πάρει τέλος Σεπτέμβρη και δεν κατάλαβα τίποτα.

Με wifi ενδεικτικα να σου πω οτι παιζω 41 μετα απο 30' browsing + tapatalk και με την αρκουδα στους 27.

Μια χαρά είναι. Η αρκούδα τι είναι?

Για να δεις θερμοκρακρασια πατάς στον dialer σαν να καλεις κάποιον αριθμό τον εξής κωδικό #*0#+

Μετα επιλέγει το πλακίδιο που γράφει Sensor πατάς το πλήκτρο back για να φύγει το πληκτρολόγιο που σου βγάζει και επιλέγεις κάτω κάτω thermistor.

Μια χαρά είναι. Η αρκούδα τι είναι?

Για να δεις θερμοκρακρασια πατάς στον dialer σαν να καλεις κάποιον αριθμό τον εξής κωδικό #*0#+

Μετα επιλέγει το πλακίδιο που γράφει Sensor πατάς το πλήκτρο back για να φύγει το πληκτρολόγιο που σου βγάζει και επιλέγεις κάτω κάτω thermistor.

Μια διορθωση *#0*#

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εγώ θα επαναλάβω το κλασικό, παρακαλώ διαβάστε το θέμα των συχνών ερωτήσεων (FAQ) πριν ρωτήσετε.
- Alex

το απογευμα με ενεργα δεδομενα και ολα τα air gesture κλπ και με τη πλοηγηση μετα απο μιση ωρα χρηση ειχε 44 το κινητο και 32 η μπαταρια

καλα ειναι?

φωτεινοτγτα στο φουλ αν θυμαμαι καλα

το απογευμα με ενεργα δεδομενα και ολα τα air gesture κλπ και με τη πλοηγηση μετα απο μιση ωρα χρηση ειχε 44 το κινητο και 32 η μπαταρια

καλα ειναι?

φωτεινοτγτα στο φουλ αν θυμαμαι καλα

Σχετικά οκ είσαι είναι ότι σου τύχει ότι αφορά το s4 μπορεί να είναι ίδιες συσκευές με ίδιο firmware δυπλα δυπλα και να κάνουν τα ίδια πράγματα και μια να χτυπάει 50+ και να ψήνεται και η άλλη ίσα ίσα και αν στα 40 δυστυχώς με το s4 Samsung έχει κάνει πολλές πατάτες

Παρατηρώ το εξής:

Τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν πέσει, ειδικά τα βράδια, βλέπω την cpu να έχει σαφώς μικρότερη θερμοκρασία αλλά η αισθηση στο πίσω μέρος είναι ακόμα μικρότερη γιατί προφανώς λογο της χαμηλότερες εξωτερικής ψύχεται ταχύτερα.

Νομίζω ότι σιγά σιγά θα σταματήσουν τα ποστ περί υπερθερμανσης.:D

...

Νομίζω ότι σιγά σιγά θα σταματήσουν τα ποστ περί υπερθερμανσης.:D

Με πίσω "δερμάτινο" καπάκι τύπου note 3 ή μια θήκη, επίσης θα σταματήσουν τα παράπονα... πάντως δείχνει να απασχολεί την εταιρία, όχι τεχνικά, αλλά ως αίσθηση στον χρήστη

Παιδια εγω ειλικρινα δεν εχω προβλημα με θερμοκρασια και με πολυ data.Δεν το περιμενα ναωειμαι ειλικρινης διοτι με το s3 πριν με παρομοια χρηση εβγαζε φωτιες.

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

• 3 weeks later...

Παιδια οσους το εχουν ηδη μπορειτε να μου πειτε αν μετα απο χρηση ζεσταινετε αρκετα ή απλα ειναι χλιαρο???????

Επισης αν ζεσταινετε σε ποιο σημειο ζεσταινετε περισσοτερο και ειναι καθολου ανησυχητικό αυτο?

• The title was changed to [S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης